Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: NLZAlkyra, te tudod, de sztem fatero még egy poo poo hatnak is rosz. :D  
Rounin, komolyan mondom, adok szívesen pénzt. :)  197 millám van. :D:D:D
Ha így gondolod, akkor a szememben a ragnahun az max egy Jellopy, vagy még annyisem :lazza: (bocsánatot kkérek mindenkitõl, de jellopy-nál értéktelenebb dolog nemjutott az eszembe)

NLZ

Najó, hazudtam, poo poo hat az értékes. :) Bár kétségtelenül nem túl esztétikus. :D  
Jellopy viszont értékes. 10k darab kell belõle az orc hero helmhez. :D
[reserved]

thrall

Quote from: NLZNajó, hazudtam, poo poo hat az értékes. :) Bár kétségtelenül nem túl esztétikus. :D  
Jellopy viszont értékes. 10k darab kell belõle az orc hero helmhez. :D
ja, de az még semmmi, mert utána kell egy jópár orcish voucher és 50 heroic emblem, szal jellopy ottis sz@rt sem ér, csak arra jó, hogy 60k-t elkölts rá

Rounin

Quote from: NLZAlkyra, te tudod, de sztem fatero még egy poo poo hatnak is rosz. :D  

Öhm.. jójó, ez eddig rendben, de játszottam már olyan helyen, ahol kaptam 100M-t. Indulásnak. Egy 40. szintig übertop felszerelés volt 2-4M összesen. Gondolhatod, mennyire elértéktelenedett a pénz számomra. Inkább csak lvltank az, amit elfogadok ;>
Erre pedig pont jók a beteg, iskolából kimaradt kislányok =)

Szóval ragnaHun jelenleg Himura Kenshin, swordman vagyok. Piros lófarkas kislányt keressetek lapos mellel. xD

(fateRO-ra nem tudom, elmegyek-e még. Ha igen, akkor Ramraquo n. mágussal)

Darkstar

Ha ennyi pénzed van, miért sírtál a multkor warnak, hogy amikor 2*500k-t buktál a tõzsdén (reset), full legatyásodtál?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Nah, tapasztalataim FateRo-val kapcsolatban:

-Nagyon igényes dolgok vannak benne. Mármint Hunrohoz hasonlítva.(kiírja a hpt, ha vlk szerezz egy értekes tárgyat akkor megjelenik egy hír, lehet hírdetni dolgokat stb..)
-Sok jó fej ember van. Newbienak adtam ki magam, s érdeklõdtem s örömmel segítettek. Elõször egy Assa Cross(Liar), majd egy Archer magyarázot el örömmel pár dolgot. S most kérek bocsánatot tõlük, nem akartam õket megtéveszteni, csak tesztet végeztem.
-rengeteg más npc ami hunron nincs...
-remek rate(2 óra alatt eljutottam a 32. lvlre,  thief-el**bérgyilkos mániákus vagyok.:D bármilyen játéban kezdek elõször mindig bérgyilkos akarok lenni.:D:D:D:D)) nem túl sok, nem túl kevés. pont jó
-szép menürendszer
-remek gmek, értelmes emberek akik nem küldenek el a picsába, ha kérdezel tõlük vlmt.
-kiírja, hogy mennyi ember van az adott városokban
-magyar nagyon sok dolgot lefordítottak.(s igényes fodítás. nem "wazze ezt nem használhatod" stílusú.)
rossz dolgok:
-én már megszoktam a hunros warp npc-t, mert az jó volt ...itt nem lehet a dungeonokhoz warpolni...:(, de legalább járkálok egy kicsit.:D felfedeztem egy-két dolgot amirõl eddig nem is tudtam)
-mindenki pronterába tömörül..., s ott nincs sok hely..Alberta jobb szerintem.(jobban átlátható, mert ferde a lépcsõ)
-néha NAGYON be tud laggolni a szerver

Röviden: megtértem. átmegyek hunro-ról ide...bár fájó szívvel mondok búcsút, az Assassinomnak, a Monkomnak, a Danceremnek, a Hunteremnek, a Knightomnak, a Sagemnak s az Alchemistemnek...:lul: (s õk mind lvl 60 fölött vannak...sob)
Itt elérem újra a dolgokat.(szerintem csinálok egy dancert..vagy egy agi knightot..imádom az agis karikat.:haha: másrészt a nõi swordsman(swordswomen.^^) piszok jól néz ki.:D)

thrall

látjátok emberek, modntam, hogy a FateRO jó :D

amúgy az itteni warper eleinte engemis zavart, de már hozzászoktam :D
amúgy HunRO-n mióta tömörülnek Albertában? (de ez tetszett amúgy, hogy Payon volt kijelölve fõvárosnak, de mivel a kafra nem pont a térre tette az embereket átszoktak aldebaran-ba, mert ott sokkal kevesebb a hely, de viszont pont oda rak ki a kafra :D)

ja, egy kis izé: nincs valakinek véletlenülPoring hat-e ami eladó? :D

Rounin

Quote from: Alkyra-Sok jó fej ember van. [...]
-remek gmek, értelmes emberek akik nem küldenek el a picsába, ha kérdezel tõlük vlmt.[...]

Szóval amikor /smile parancs segedelmével üdvözöltem három embert egymás után (cirka félórás eltéréssel) mindhárom nekem ugrott, hogy "Mit röhögsz???"

o.O

Mondom semmit, csak barátságos mosoly volt... Majdnem megöltek o.O

thrall

Quote from: RouninSzóval amikor /smile parancs segedelmével üdvözöltem három embert egymás után (cirka félórás eltéréssel) mindhárom nekem ugrott, hogy "Mit röhögsz???"

o.O

Mondom semmit, csak barátságos mosoly volt... Majdnem megöltek o.O
téged nem szeretnek... vagy lehet, hog yénvoltam az egyik? :D
Bár tényleg van 1-2 fura ember. Elkezdek hülyülni, õk beszólnak, visszaszólok, majd jófejnek titulálnak :D

NLZ

Quote from: DarkstarHa ennyi pénzed van, miért sírtál a multkor warnak, hogy amikor 2*500k-t buktál a tõzsdén (reset), full legatyásodtál?

Mert jó poén volt. :D De akkor az volt egyébként is, hogy kikerült a tõzsdefiú, s azt gondoltuk, hogy ez végérvényes, ami nem jó dolog, fõleg, ha elõtte nem jelentik be. Szerencsére csak teknikai hiba volt, mert az elsõ 500k bukása után a maradék vanyonom hiánya tényleg nem vidított volna fel. :) S most úgy van 200kk -m, hogy az az 500k kamatozott. Szal eddig a pénznek azért volt értéke, csak mostanában értéktelenedett, mikor a tõzsde kezdeti állapotát használta ki pár leleményes ember (pl én :D). Mert elõször kb 3 ember profitált belõle, most meg 20-30 körül. ;)

Pronti viszont azért fõváros, mert az a fõváros. :) Meg ragnahu-n csak oda visz a warpra. De egyébként is Rune-Midgard fõvárosa. :)
[reserved]

Alkyra

Húú ez a FateRo mennyit szaggat öregem..jó igaz, hogy 100 embernél többen vannak fönn, de akkoris.:D

thrall

Quote from: AlkyraHúú ez a FateRo mennyit szaggat öregem..jó igaz, hogy 100 embernél többen vannak fönn, de akkoris.:D
nekem még mindíg nem laggol :D
egy kis trade: nincs valakinek Horrendous mouth-ja?

Darkstar

Quote from: NLZSzal eddig a pénznek azért volt értéke, csak mostanában értéktelenedett, mikor a tõzsde kezdeti állapotát használta ki pár leleményes ember...
Igen, ez egyre inkább észrevehetõ. Mondjuk már én se nagyon adok pénzért semmit. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

bocs, tévedtem, a FateRO-n is vannak bolondok, keés, de az a kevés nagyon :D

Rounin

Quote from: thrallbocs, tévedtem, a FateRO-n is vannak bolondok, keés, de az a kevés nagyon :D

A tömegben az ostobák hangja hallatszik legmesszebb. :zen:

Azun

Thrall.
Ölj néhány zombit. 0.5 dobja :D
CSak neked.De szerintem todd mi dobja :P
na jó gyakj     Requiem-t 35% dobja Morocnál a Szfinxben .
Jó kis hely:P
Rounin minden szerveren vanak bolondok, nélkülük nem is jó.
Jah és vigyázz a Mégszürkébb csuklyásokkal.Rossz hírük van.
Bár nekem speciel nincs bajom velük.Csak az hogy miattuk van anarchia a woe-n.
:(
Nah ennyi srácok.
FateRos karik(más nincs :) )

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Reox->mershant(kovács jelõlt)
Kósza->bard
Tadaka->thief(rouge jelölt)
Darton->teakwon

Rounin

Quote from: AzunRounin minden szerveren vanak bolondok, nélkülük nem is jó.
Jah és vigyázz a Mégszürkébb csuklyásokkal.Rossz hírük van.

Ezért vagyok ott^^

Szürkébbek az elõzõknél arcok.
Hmm.. láttam pár tagjukat. Nem tûntek túl veszedelmesnek. Persze most már nem érint, mivel õk csak fateRO-sok, ugye?

Azun

Yapp.
CSak FateRo-ok.
Nah holnap esküvõ.
18:00 Amutsuban.
Mindenkit várok.
Bár gondolom csak a fatero-ok jönnek el.:P
Thrall, mi volt tegnap az az idióta hírdetés???
Én nem félek tõled, te gonosz zsívány.
Velem van isten ereje és a sajátom:P
Már 80 van fölött vok.
:jee:

Andrisz->monk http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena319_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Voltar->knight http://www.kepfeltoltes.hu/view/051213/screeneAthena318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kósza->bard
Darton->teakwon

Rounin

Quote from: AzunYapp.
CSak FateRo-ok.
Nah holnap esküvõ.
18:00 Amutsuban.
Mindenkit várok.
Bár gondolom csak a fatero-ok jönnek el.:P
Thrall, mi volt tegnap az az idióta hírdetés???
Én nem félek tõled, te gonosz zsívány.
Velem van isten ereje és a sajátom:P
Már 80 van fölött vok.
:jee:

Hehe, ha nem gond, azért elnézek^^ Ramraquo a mágus =)

Suszi

Azun: ha tehetem én is ott leszek az esküvõn.

A Mégszürkébb csukjásokról meg annyit, h Csipkerozsika állandóan leöl ok nélkül. Egyszer pl azért, mert azt hittem bajban van, és segíteni akartam neki o.O
Ennyit a csukikról. Idióta egy banda az biztos.

(ez a kép meg nagyon beteg :))

thrall

én sajnos nemtudok ottlenni az esküvõn, mert 4-re megyünk HP 4-et nézni barinõmmel. a hírdetés az hosszú történet (tesüm barátnõjének írtuk haverral ezt az SMS-t, és bennem volt), horrendous mouth nemkell már nekem, amúgy tudtam mi dobja, csak requiem még erõs volt (értsd bestunnolt egy párszor, majd megölt), zombit meg nemvolt kedvem ölni 0.5%-ra, szal egy fél órát ültem a városban, és kaptam :D... de amúgyis már láttad :P

edit: amúgy eddig nem úgy volt, hogy a cardokat 0.01%-ra dobják amob-ok?..amúgy hogy lehet az, hogy én keresem a poring hat-et, erre mások nemis keresnek semmit és szereznek csomó hell-t -.-

edit2: basszus én már nemhiszem el, hogy a marin-ok dobják a poring hatemet...

Azun

Thrall ne add fel!!
Poring hatot még nem látam senkin.
Hüm hüm.
Õk feladták :P
Hát wazze ahogy msot vannak a dolgok lehet hogy én se leszek ott:(
Mik ezek a dolgok.
Nah hát Akko mesélek.
Szóal kezdjük az elején.
Fénymaradékkal házasodok össze, aki a barátnõm, a való világba és most ne
egy valóság showra gondoltam :P.
ÉS hát neki nincs számítógépe, nálam ragizik.
Mert van két gép és akko megy a nagy love a ragin belül:P
Nah de úgy néz ki hogy az egyik gép fel dobtta a pacskert:(
Nah már most ha addigra meg tom csinálni vagy adja isten meg javul magától.
Akko lesz esküvõ.

80-as monk 40-es nyúllal.:D ez vok én Andrisz.
A nyúlam a cilnderembe lakik:D és a neve Samu.Vannak barátai Pinpin aki egy earth petit(fénymaradék petje) és Truffa egy poring(Rhannek petje, aki klán társam)
Na de senki ne nézzen hülének, az a néhány sor a végre csak egy kis vidámság a szomorúság kompenzálására:(
Nah drukoljatok hogy össze jöjön.

Jah Thrall én is meg akarom nézni a HP4-t a bnõmmel :)
Nah pá.
egész hosszú post :P

Kósza->bard
Darton->teakwon

thrall

válaszoljunk XD
sosem fogom feladni a poring hat keresését, hiszen ez a Nincs Helsingek hivatalos védjegye, és ezzel mutatja be a sarj a családfõnek, hogy õ már férfi korba érett (na igen, türelem kel hozzá)... ja, meg az is ösztönzi a karakteremet, hogy még senkinek nincs poring hat-e (vagyis még senkinsem láttam énsem, és akit kérdeztem eddig még senkinek sincs :D), úgyhogy i can't give up, I can't give up *végül teljes torkomból ordítva*I CAN'T GIVE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUP... amúgy remélem sikerül megcsinálni a gépet, ja és ha megnéztem a HP4-et elmondom személyes véleményemet róla(remélem fogok valamit látni belõle bariném miatt :P)

mostanra ennyi :D

NLZ

Ritka cucc, ragnahu-n is asszem csak 1 van, de nemtom hova keveredett el. :) Tharát ölni viszont nem egy lányálom. Most fogok wind flamberget kovácsolni, s akkor 1 Bashtól kidõlne egy béka. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZTharát ölni viszont nem egy lányálom.
Miért? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Mert sokat kell ölni, és egy bumi nem elég neki, sõt, jelenleg még egy bash se, szal nem olyan gyors. :) Bezzeg pecóba beleeresztettem egy bumit, azt jóva. :D
[reserved]

Darkstar

Ez a baj a crusákkal. Kicsit sebeznek. :D [SIZE="1"](ne vegyél komolyan :))[/SIZE] Nekem kb egy spellbe (se) tellne. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

10 szintel nagyobb lennék és meglenne minden cuccom, akkor énis pikk-pakk lenyomnám. :) De kiváncsi vagyok milyen spellel próbálkoznál, s hogy azt hány (másod)perc kinyomni. :) De bakker, pedig már van 99+11 str-em. Blessel, 99+21 str-el, vagy egy wind flambergevel menne simán. :)
[reserved]

Darkstar

Jupi. Max 2mp, de mivel most a dexemet tolom felfelé, egyre kevesebb. Szerzek még 1-2 berze-t, és instant leszek, mint Bapho. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: DarkstarJupi. Max 2mp, de mivel most a dexemet tolom felfelé, egyre kevesebb. Szerzek még 1-2 berze-t, és instant leszek, mint Bapho. :D
És mennyit sebez az a jupi? frostal? :) felveszek magamra pár cuccot, s máris csak nevetek. ;)
[reserved]