Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Alucat

Tudom, meg engem is, a kedvencem ez volt:

Noobie: hy!
Alucat: szia
Noobie: adjá má cuccot GM karival
Noobie: de most, siess léxi
Alucat: ... nincs GM karim
Noobie: hazudsz, tudom hogy van!
Alucat: volt, a karit visszakaptam de jogok nélkül
Noobie: hazudsz!
Alucat: beléd is
/ex Noobie

nem Noobie volt a neve csak nem tudom má mi volt.

Szóval resettig csupa csupa láma a szerver szóval lehet örülni xD
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Fénymarék

Quote from: Alucat on 2006-07-21, 17:09:52
Tudom, meg engem is, a kedvencem ez volt:

Noobie: hy!
Alucat: szia
Noobie: adjá má cuccot GM karival
Noobie: de most, siess léxi
Alucat: ... nincs GM karim
Noobie: hazudsz, tudom hogy van!
Alucat: volt, a karit visszakaptam de jogok nélkül
Noobie: hazudsz!
Alucat: beléd is
/ex Noobie

nem Noobie volt a neve csak nem tudom má mi volt.

Szóval resettig csupa csupa láma a szerver szóval lehet örülni xD
Igen mondtam is Ahrinak h jól elvan Kúúúvva a server :D
mármint így reset idején :D
jaja vannak iylen IQsok
imádom őket...néha már csak azzal tudom lelőni őket ha megadom amit kérnek, megjátékon belül amúgysem sűrűn mondok nemet, ha van amit kér az illető adok neki...ha nincs szívott :D
meg könnyen kilehet engem ott használni :D
hiszen csak egy játék :D
!CSAK! ez lol, valakinek az élete....de végülis csak egy játék :)

Edit: 3jobra váltanék, bizti megtudnám nézni a lávadungit egyedül is :D

Rounin

Hopp! Most jut eszembe, a skilleket le sem ellenőriztem nálad, Fény. Meglehet, ott van a bibi ^^"
(azért +5 vagy +6 jamadharral, provokezott monstára 51 erővel csak 1000-t sonicolni elég érdekes...)

Xipe, a hat slotos nekrololihoz illene 6 csápot vagy egyéb nyúlványt is növeszteni /heh

Alu: viragoskert.jpg csak egy van! Az nem terem! Max kísért /gg

Kedvenc monsztám amúgy a... aaaa.... Nem is tudom. Nincs kifejzetten kedvenc, de a Khalitzburg-ok kinézete pl. nagyon megfogott. A Loli Ruri-ké is XD

Fénymarék

Quote from: Rounin on 2006-07-21, 18:28:18
Hopp! Most jut eszembe, a skilleket le sem ellenőriztem nálad, Fény. Meglehet, ott van a bibi ^^"
(azért +5 vagy +6 jamadharral, provokezott monstára 51 erővel csak 1000-t sonicolni elég érdekes...)

Xipe, a hat slotos nekrololihoz illene 6 csápot vagy egyéb nyúlványt is növeszteni /heh

Alu: viragoskert.jpg csak egy van! Az nem terem! Max kísért /gg

Kedvenc monsztám amúgy a... aaaa.... Nem is tudom. Nincs kifejzetten kedvenc, de a Khalitzburg-ok kinézete pl. nagyon megfogott. A Loli Ruri-ké is XD
háá lehet h igazad van Rou papácska :-PPP
ma van lehetőségem utoljára jáccani
minnyá hazaér uram...
hm és most válok 3.jobosá h betudjak bmenni a lávadungiba egyedül :D

thrall

átleghetne a servert nevezni ÉLJEN A FATERO-re mert asszem itt már cask én vagyok az egyetlen olyan, aki lizardRO-zik :D (bocs CubeRO)

NINCS HELSING POWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :whoah:

Lythis

Ok, viszont ha vége lesz a "fun" xarságnak, akkor mennyi ilyen iqlight muki marad? Szóval h éjjel beülök a CT-be, és a mittoménkinek 15 percig kell magyaráznom, hogy nem xy másik karija vagyok. "Akkor xyz" nem. Mit nem lehet azon felfogni, hogy nem?
De a másik kedvencem az, amikor volt nálam item, ami kellett egy arcnak, rögtön jött a pm, hogy melyik GM vagyok.... pff... és ez még a fun előtt...

Kedvenc szörny? err... totál nincs, de jelenleg a Marionette. Attól akarok cardot is, csak hogy legyen ^^

thrall

Quote from: Fénymarék on 2006-07-21, 17:17:27
izé, még nincsis 3rd job

Lythis

Quote from: thrall on 2006-07-22, 03:33:41
Quote from: Fénymarék on 2006-07-21, 17:17:27
izé, még nincsis 3rd job
és amennyire én tudom a közeljövőben nem is nagyon lesz, mert előbb rovarírtják a Nin/GS duót... Legalábbis Alu szerint. Múltkor mintha azt olvastam volna, hogy már mennek rendesen hivatalos szervereken.
Bírnám, ha megint mindenki fagyna, mint anno a TK-któl ^^

Rounin

3rd jobon az advost értette. Use your brains... :rolleyes:

Hát én is remélem, hogy az iqbetyárok száma csökken.
De sajnos gerinctelen féreg maradni fog. Legalább egy.... =/

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-22, 06:46:35
3rd jobon az advost értette. Use your brains... :rolleyes:

Hát én is remélem, hogy az iqbetyárok száma csökken.
De sajnos gerinctelen féreg maradni fog. Legalább egy.... =/
Most vívtad ki magad ellen a Sorcerers Guild haragját. :D
De egyébként a 3rd jobokat nemtom hogy gondolták, ha már egyszer vannak advok... vagy abból kell majd továbbfejlődni, ami szerintem nem sokaknak imponál, vagy valamelyiket mellőzni kell...
Akárhogy nézem, vagy értelmetlen, vagy macera lesz, ha valaha lesznek.

Rounin

Advosból fejlődsz oda. Ez az egész egy nagy Dragonball saga. A végén SSJ85NarutardT3hPwn3r3r karakterek fognak rohangálni, ugyebár. Rofl.

Szóval milyen Sorcerers Guild? Kétlem, hogy oda menne a féreg. Pontosan tudom, hol lesz :p

Lythis

WTF? milyen féreg? amúgy jah, Albertában van, de még nincs nyitva (addig ilyen elit klubbként üzemel, ahova csak a kiválasztottak lépnek be - akiket még nem választottak ki...)
Advosból fejlődni? de... ehhh.... az nonsense, nem? Mármint ok, felhúzom a karimat 99/50-re juhúú, kb izzadjá vért addig, meg szerezz neki hasznos cuccokat is. utána váltás. elölről a 1st job 2x-es XP-ért ha minden igaz, és utána juhúúú, végre adv 2nd.tegyük fel, h advosból már válthatsz bármikor. Ugyanakkor ha azt maxolni akarod, akkor mászhatsz el 99ig megint, mert az a 70 nem nagyon akarja majd összeszedni magát korábban...(kiindulva a 10k-s reset tapasztalataiból..) és onnan mi? ok váltasz, és aurával csak a jobot szívod? de abban mi a kihívás? akkor maradhatsz advos is, nem? vagy annyival űbereb skilleket kapsz? (a sinek visszakaphatnák a 16x-os sonicot,azt hiányolom :D) az meg már imba. A másik, hogy nullázzák a base-edet megint, ami valljuk be nem töltene el senkit túl nagy örömmel. Esetleg kitolják a base cap-et. imho legalábbis

Alucat

őőő néha én is cuberozok  #^__^#

Juteszembe, vicces lesz boszik nélkül ezek a lámák meg fognak halni :D, de gamelni nem fogok, csinálok egy 20/10es thiefet és ülök a főtéren, számomra egy dolog marad meg abból a szerverből, az pedig a forum adminkodás ^__^
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Rounin

Quote from: Alucat on 2006-07-22, 22:25:36

Juteszembe, vicces lesz boszik nélkül ezek a lámák meg fognak halni :D, de gamelni nem fogok, csinálok egy 20/10es thiefet és ülök a főtéren, számomra egy dolog marad meg abból a szerverből, az pedig a forum adminkodás ^__^

Na meg boszik nélkül nem lesz tömeges pk sem, ami megint nagy érvágás lesz nekik.. hehe :D

Lythis: ja, tudom már melyik az ^^"
Viszont a féregről msnen érdeklődj :p

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-22, 22:52:39
Quote from: Alucat on 2006-07-22, 22:25:36

Na meg boszik nélkül nem lesz tömeges pk sem, ami megint nagy érvágás lesz nekik.. hehe :D

Lythis: ja, tudom már melyik az ^^"
Viszont a féregről msnen érdeklődj :p
ok, most megyek el, de msn-en majd magyarázd meg mi az a féreg :D

Hát, massPK akkor lehet h nem lessz.. én asszem megvagyok nélküle (pedig már úúúgy terveztem, hogy agyonSG-zek a highwizámmal pár 1st jobost, mert azzal jól megmutatom ám nekik ki az isten...

thrall

szerintem a hungaRO volt a legjobb server egyébként, nem talőltam még attól jobb servert (HA VALAKI ÖSSZE MERI TÉVESZTENI A HUNRO-VAL, VAGY A RAGNAHU-VAL, AZ NEM KÖVEZVE, HANEM SZIKLÁZVA LESZ). ott nem volt ennyi anyázás, igaz volt 1-2 csíter, de jó volt, és kész, tele volt n00b-al az egész, de az emberek segítőkészek votlak, és ne arról beszélgettek, hog yjajj tele van a server n00bokkal, de rühellem őket... egyékbént gondoljatok vissza, ti is voltatok ám n00b-ok valamikor, énis voltam az.

Rounin

Quote from: thrall on 2006-07-23, 02:05:41
szerintem a hungaRO volt a legjobb server egyébként, nem talőltam még attól jobb servert (HA VALAKI ÖSSZE MERI TÉVESZTENI A HUNRO-VAL, VAGY A RAGNAHU-VAL, AZ NEM KÖVEZVE, HANEM SZIKLÁZVA LESZ). ott nem volt ennyi anyázás, igaz volt 1-2 csíter, de jó volt, és kész, tele volt n00b-al az egész, de az emberek segítőkészek votlak, és ne arról beszélgettek, hog yjajj tele van a server n00bokkal, de rühellem őket... egyékbént gondoljatok vissza, ti is voltatok ám n00b-ok valamikor, énis voltam az.

N00b és kezdő nem egyenlő...
...
SOha nem rohangáltam a rohadt főtéren azt szajkózva, hogy "valaki aggyon má' kőccsön 400 zenyt!"

Alucat

sőtt... én 1hónapig a sivatagba tápoltam pickyken mikor kezdtem és nem mertem városba menni, 3hónapig thief voltam mert nem mertem igazán segítséget kérni, volt 2ismerősöm aki mutatta a szervert és csókolom. Onnantól lettem szociálisabb mikor Shon bácsi totál véletlenül megtalált Lineage2ben éppen haldokoltam és ő ott is gyógyító volt és segített. Aztán elkezdtünk dumálni kiderült hogy Ragnázunk mindketten 1 szerveren aztán modta hogy mennek vissza és ad egy "otthont" visszamentem és kaptam egy guildtagságot az inquisitorsnál ;) Ez volt tavaj áprilisban asszem. ^_^
Node csak azt akartam ezzel mondani, hogy tényleg kezdőként sem idegesítő hülyegyerek voltam... (ugyanis mai napig az vagyok XD)
Hungarohoz meg annyi szerencsém volt hogy regeltem, payonba ledobott elértem olyan 6/3as lvlt 2nap alatt mert azt sem tudtam mi ez a játék és meghalt a szerver, utána jött a ragna.hu... böff.

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-07-23, 02:20:34
Quote from: thrall on 2006-07-23, 02:05:41

N00b és kezdő nem egyenlő...
...
SOha nem rohangáltam a rohadt főtéren azt szajkózva, hogy "valaki aggyon má' kőccsön 400 zenyt!"
Rouninnál a pont. De szaladgálhatnánk azt kérdezgetve mindenkitől, hogy "húzol?" , vagy hasonlók.

HunRO-n voltam egy darabig, ott volt magim. Akkoriban nagyon új volt nekem az egész, és gyakorlatilag Geffenben és környékén szórakozgattam csak. Nem volt pozitív élmény, tekintettel, hogy csak 4x, ha nem többször mentem neki a magician tesztnek, mert a kotyvasztógépes résznél rendszeresen ledobott.

Cobra

HungaRO valóban jó volt, én is ott kezdtem. Sőt, a legtöbben ott ismerkedtek a játékkal, az elején még egész értelmes társaság volt. Csak hát jött a magyar mentalitás és a szerver ment a süllyesztőbe... Utána a HunrO-n játszottam kb 1 hetet, de hamar elegem lett Khazarból meg Donkeyból.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

thrall

hát lythis bocs, de ULTIMATE SZIKLABODÁS következik...

egyébként a szétválás után maradtam hunRO-s, a ragnahun kb 2 napot töltöttem, de elegem is lett belőle :D

edit: húú. az előző volt a 600. grat magamnak XD

edit2: MSN-en gyerek rámköszön lizardRO-ról:
kérdése: kivagy?
válaszom: Fenrir, vagy Nincs Helsing válassz
kérdés: a GM Fenrir?
válasz: ja
erre letiílt XD nagyon szeret a gyerek, főleg mióta egy kissé megaláztam nyílvánosan, mert elokezdett anyázni, meg nyígott, hogy lopott egy empit angelingtől, és elvettük tőle, meg hogy egy knight előtte ütött ki egyet...

Lythis

Quote from: thrall on 2006-07-23, 16:48:09
hát lythis bocs, de ULTIMATE SZIKLABODÁS következik...

egy nyűves betű vazz, mi olyan nagy szám azon?? :D
(err, ok, most vettem csak észre.^^")
Egyébként mielőtt kifejted, hogy mi az a "sziklabodás", emlékeztetlek, hogy lógsz 17k-val, amit a reset után meg is adhatsz, jó lesz kezdőtőkének :D

Darkstar

hogy lopott egy empit angelingtől
Ennek érdekelne a mikéntje. Angeling steal resistes.  :szemuveges:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-07-24, 11:46:51
hogy lopott egy empit angelingtől
Ennek érdekelne a mikéntje. Angeling steal resistes.  :szemuveges:
bah, ugyanmár... csak neked nem megy. Én is csak azért nem loptam egy tonna empit tőle, mert az túl egyszerű lett volna :D

Ok, ha eddig nem volt reset, akkor most csússzanak vele egy keveset, mert látni akarom, amint ledob, és eltünteti a karijaimat (már amelyikeket nem töröltem eddig)

Darkstar

Tudtam én, hogy valami nem stimmel.  :frown:
Hajnali 2-3 körül kétszer is leállt a szerver, én már mindkétszer azt hitem, hogy navégre, kezdődik. :) De azóta is semmi.
De addig is vigasztalódtunk pár módon. :)
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

*adds high speed cart ram to the list of banned skillz* :D
nem lehetett rossz egyébként.
Éjjel 2x is állt? figy én gyak azt álmodtam, hogy reset volt :D (megyek és keresek egy életet magamnak...)

Darkstar

Akkor biztos azért történt. :D Ha nemcsak álmodnád, hanem akarnád is, már rég meglett volna a reset. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Ismét leállás van...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-07-24, 17:51:03
Ismét leállás van...
meg össznépi resetvárás a főtéren XD

thrall

1. lythis, ha feljösz cubeRO-ra játszani, odaadom a 17k-dat :D

2. bugos volt a lopás, és így tudodd lopni miniboss-tól...

3. csipp csirip