Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

hát én ajánlom az elsőtől végig XD
amúgy attól függ, magyar server közül most nemtok hírtelen egy jót sem mondani neked (ami szerintem az). próbáld meg a fateRO-t ott nemrég volt reset. http://fatero.tx.hu

vagy épp amit ajánlottam (fentebb egy kicsit), de monduk ha kezdő vagy, akkor  ne ott kezd XD

Liquid Snake

De akkor magyar szerver közül ez a FateRO tűnik a legjobbnak ugye??

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

sajnálattal közlöm, hogy magyar serverek között nincs jó :D
FateRO-n a GM-ek, meg a playerek.
CubeRO-n szintén
hunRO-t nemnagyon ismerem már, de sok jót arról sem hallottam
a többin meg bénák a GM-ek

de inkább fateRO

thrall

annyit még elárulhatok sz.tem, hogy szörny kevesebb lesz, mint átlagban, a rate is low rate lesz,mert mob-ot ölni inkább csak a cuccok mitt kell majd (azt is itemekhez :D)

thrall

Komolyan szánalom, ami CubeRO-n megy. T.isztára, mintha az ottani Immortal Souls leányágazatát látnám Akatsuki álnéven.(Én voltam az egyetlen GM amely nem Akatsukis volt) az egy dolog, hogy van 2 db 119-es  TEAKWON-UK(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), de leverte őket egy klán, 2 90-100 közötti HW-vel, meg egy 96-os SinX, erre mit tettek? a SinX-et kibannolták, mert reset előtt feltört 1-2 acc-ot ("új server új élet mondták"), és a cast delay-t meg felvitték az egekig a HW-nek XD.

és look at this:

a szöveg érdekes a képen :D

Specter

na fenrir rosszul irtad ki alényeg az volt,hogy ők körülbelül 22en jöttek 5db emberre :D
A vár első részébe 3 ember védett. Egy High Wizard [92es] egy Paladin [91es] és egy 92es Professor.
Empnél én védtem [96os sin x] és egy champion [93] mi csak azt öltük le aki bejutott empihez.
Na szóval láthatjátok mindenki 96 alatti. Én voltam a legnagyobb a guildben.
Na ők most úgy kezdenek,hogy minden karakter 110+-os. Mondom mik jöttek:
2db 119es teakwon. TEAKWON!!!! 120as professor,120es assa x [kb 5000 db poison bottlevel,mert @item Poison_bottle rlz......], egy 130as high wiza, és még rá a server legnagyobb 145ös high wizardja,2db 120as high priest,egy 125ös stalker,egy 124es gipsy,125ös sniper,118as champion,105ös paladin,125ös paladin,112es sniper,105ös lordknight berserkbe ennyire emléxek,de még voltak pluszba jócskán..... Elvettük woen az összes várukat. Azaz egyedül én ése gy clown aki fedezett. [ami egyébként csak 91es volt],levertük a főfő várukat is méghozzá 2x. egyik várukat 3x. és a többit is 2x. Na most a túl erő kicsit enyhén megvolt. Lelettek alázva. Lelépek woe után kicsit tvzni. Jövök vissza. Blocked by GM. oké leütöttem váraitok azért bazdmeg? -aha igen persze. ennyit mondott gm....
Rá 1 napra high wizank szépen adta ezt a screent. Delay hirtelen fel lett téve kibaszott nagyra. Nahát.
És az Akatsukis 140+-os high wiza mit írt vissza? Láthatjátok a screenshoton.
Cheatel lelettek verve és nem birták ki. Nem azért mert kockák vagyunk képzeljétek lhz3-omba összesen az egész guild 80%-ot lépett csak. És látható,hogy nem tápoltunk mivel mindeni 96 alatti volt rajtam kivül. Nah szóval ennyi  a cube-Ro története.
Továbbá olyanokért jár account block,hogy:
-GM normál kariját lekurvázod 1x Woen.
-GM kurvájához azaz csak a normál karijához annyit szólzs,hogy kuss 50perc mute és ha chatboxba kérdezed miért már ban.
-Saját guild forumodon irsz valamit gmekről azonnali ban
-Maphackel gyanusitasz olyan embert aki Akatsukis és egy ezred mp alatt 2db 0.01%-os item esett ki neki [megtörtént 4x tegnapi woe elött :D de megse szolaltunk már inkább.]
És egyéb ilyen esetekért.
Na szóval ennyi a Cube-Ro.
Aki csalásal se tud jtászani és még vissza is él a gm jogával az megérdemelné,hogy ne legyen serverre...vagy legalább ne lenne olyan hülye aki felmegy oda.....
Ragnarokos nevek :D:
Specter,Seymour & Ryuichi[kölcsönkért kari]
:)

QwerJoe(Thor)

Hát igen .... cube ro kicsit fura ... Amíg akások csinálták ugyan ezt a wizájukkal addig persze nem volt gond (pedig nekik vagy 3 110 feletti van xD , abból az 1ik igen csak kacsingat a 130ra vagy már elérte :D, persze ghostring mindegyiken van jah és nem is fagynak meg stone ol ha ütöd :D )de amíg ők írtottak SG-vel addig nem volt gond .. ÁÁH miért is lenne az? :D

Meg Adam barátunk kérdezgette lesz e valami Creator shop , mert akkor ő azt csinál , de a GMek "áááh az úgy már túl fun lenne meg akkor a sin X-ek is dedli-s npc-t akarnának .. áááh olyan biztos nem lesz" errre BANK! Akatsukis Creator lett ÉS LÁÁÁM van creator npc ... mien érdekes :D

Amikor mi kértük hogy kicsit ritkícsák meg lh3-at gm ek "neeeem mert kidobna cardoka mert túl könnyen lehetne ölni ...." aztán elmentünk guild talira meg én balcsira és 1 hét múlva mit látok , ritkított lh és full aka ott tápol / húzza a többit ...

Amikor PK volt ha mi PKztunk (mondjuk sokat öltünk NAÉS??? PK!!!!) akkor jail ... ha ők 5en rámentek 1 emberre , akkor JAil??? LÓFASZT semmi :D vagy talán te kaptál jailt mert lekurva anyáztad őket xD

Én pl azért kaptam 1 óra mute-ot mert azt mondtam 1 GMre hogy barack ... :D ezen ezóta is röhögök xDD ...

Tudnám még sorolni de most inkább nem majd késöbb :D

Rounin

Legyen mindenki gm. Egyenlőség rulz :P

Yakumo

A fórumon nem megengedett a káromkodás és a flame. Azért köszönjük a "véleményeket", de nem itt van a helye. Az egymást minősítő részeket akár nyomokban is tartalmazó postok törölve lettek az ilyen mérvű flame áradat miatt.

Draconire

Valaki tudna nekem linket adni egy részletes ismertetőhöz? Tervezem a játék elkezdését, és meg akarom nézni a kasztok részletes tulajdonságait. Eddig csak olyan leírásokat találtam ahol max a neveket írták le, de mást nem nagyon.

thrall

Quote from: Gmer on 2006-08-23, 18:19:32
Valaki tudna nekem linket adni egy részletes ismertetőhöz? Tervezem a játék elkezdését, és meg akarom nézni a kasztok részletes tulajdonságait. Eddig csak olyan leírásokat találtam ahol max a neveket írták le, de mást nem nagyon.
hát tudod az OFF oldal csodákra képes :D
iro.ragnarokonline.com -on vannak leírva a kasztok a-z ig (kivéve ninja, és Gs, meg TK, mert ott még csak most jött be a TK 0.o)

meg ha szerepjátszani szeretnél, és nem csak téphuszárkodni, akkor iro.extra.hu a megfelelő srever neked, még kb 50%-ban van csak kész sajna, de nemsokára :D

Draconire

Quote from: thrall on 2006-08-24, 00:07:52
iro.ragnarokonline.com -on vannak leírva a kasztok a-z ig (kivéve ninja, és Gs, meg TK, mert ott még csak most jött be a TK 0.o)
Voltam már itt, csak nem láttam ezt... :lame: vagyok tudom XD
Kösz a linket  :smile:

meg ha szerepjátszani szeretnél, és nem csak téphuszárkodni, akkor iro.extra.hu a megfelelő srever neked, még kb 50%-ban van csak kész sajna, de nemsokára :D
Egyelőre a FateRO-n vagyok fent (Draconire néven, ha érdekel valakit), majd ha jobban kiismerem magam, akkor úgyis valami szerepjátékos szerverre megyek, de kezdetnek jó ez.

szerk: na ma délután játszottam egy kicsit és eleddig tetszik, bár még senkit nem ismerek, és így lassan indul be a virtuális életem.
ha már írok: szereztem egy Clown Nose-ot /valami 0.04%-os dropja volt vagy mi/ és valaki megvette tőlem 5k-ért. Mennyire húztak le? XD

Rounin

Nme volt lehúzás...de kérhettél volna érte sokkal többet :D (akár egy nullával is)

Draconire

Quote from: Rounin on 2006-08-24, 22:58:24
Nme volt lehúzás...de kérhettél volna érte sokkal többet :D (akár egy nullával is)
Tudtam a fenébe is :comp: ... na mindegy úgyis hülyén állt  :haha:
Legközelebb jobban leellenőrzöm az ilyeneket, jól jött volna egy kis kezdőtőke ::)

Draconire

Kupo

Én midnig sakuraheaven-ről szoktam torrentel, az működik jól.

Fénymarék

Quote from: Gmer on 2006-08-24, 22:54:42
Voltam már itt, csak nem láttam ezt... :lame: vagyok tudom XD
Kösz a linket  :smile:

Egyelőre a FateRO-n vagyok fent (Draconire néven, ha érdekel valakit), majd ha jobban kiismerem magam, akkor úgyis valami szerepjátékos szerverre megyek, de kezdetnek jó ez.

szerk: na ma délután játszottam egy kicsit és eleddig tetszik, bár még senkit nem ismerek, és így lassan indul be a virtuális életem.
ha már írok: szereztem egy Clown Nose-ot /valami 0.04%-os dropja volt vagy mi/ és valaki megvette tőlem 5k-ért. Mennyire húztak le? XD
szep nem mondom, masszoval te is ott szoktal lenni akozott a 60 akarhany kozott, aki mostanaban megint faterozik...
Most h reset volt megint sokan jatszanak...erdekes nem mondom :)kar hogy en nem sokasítom a jatszotarsakat...
pedig most is jatszhatnek :(
:bruhuhu:

Draconire

Quote from: Fénymarék on 2006-08-25, 17:48:56
szep nem mondom, masszoval te is ott szoktal lenni akozott a 60 akarhany kozott, aki mostanaban megint faterozik...
Most h reset volt megint sokan jatszanak...erdekes nem mondom :)kar hogy en nem sokasítom a jatszotarsakat...
pedig most is jatszhatnek :(
:bruhuhu:

Pedig jó lenne valaki innen akivel mehetnék partyban.... nem írnátok le, hogy kinek mi az aktuális karakterének a neve?
Nem, nem akarok kéregetni (:D) csak jól jönne egy-két ember a friendlistemben akiktől kérdezhetek esetleg.

Rounin

Nekem nagy hasznom nem vennéd, lévén alig-alig nézek be néha beszélgetni (és megint elajándékoztam rakás cuccom :hehe: Persze a reset óta esett első kártya (az egész szerveren első :D) még megvan^^).

Draconire

Quote from: Rounin on 2006-08-25, 22:51:57
Nekem nagy hasznom nem vennéd, lévén alig-alig nézek be néha beszélgetni (és megint elajándékoztam rakás cuccom :hehe: Persze a reset óta esett első kártya (az egész szerveren első :D) még megvan^^).
Óóóhhh, ajándékot én is elfogadok, ha szívből adják  :D

Rounin

Quote from: Gmer on 2006-08-25, 22:40:46
Nem, nem akarok kéregetni (:D) csak jól jönne egy-két ember a friendlistemben akiktől kérdezhetek esetleg.

"Akiktől kérhetek esetleg?" :hehe: :angyali:
Nah, Xipe benyelte most az odaadásra szánt cuccaim, a többi marad, hátha kellek mozgósítás céljából s akkor ugye ne legyek már csupasz :hehe:

Draconire

Quote from: Rounin on 2006-08-25, 22:57:37
Quote from: Gmer on 2006-08-25, 22:40:46

"Akiktől kérhetek esetleg?" :hehe: :angyali:
Jobb helyeken az ajándékot nem szokták kérni, azt pusztán a másik iránti szeretetből, tiszeletből...meg muszájból adják  :angyali:
szerk: az a baj, hogy általában az utolsó az igaz...de ennek nem itt a helye XD

Specter

nah srácok fogadjunk ilyet se látattok még:

Izane: specter elmehecc már a rákba, még 1 iylen és szolgáltató által
Izane: bannollak a gecibe ugy hogy soha a büdös életbe
Izane: nemfox visszajönni ide
Izane : uyg hogy specter 1 fasz és még mindig le akarja kapcsoltatni a servert
Izane : de már kezdem unni
sdthstrh : BASSZA MEG
Leea : levél a szolgáltatónak....

ki banol az ISP-m...:D:D:D::D na ehhez mit szoltok? ezis cubero gmes gyártmány...:)
Ragnarokos nevek :D:
Specter,Seymour & Ryuichi[kölcsönkért kari]
:)

Rounin

Több ilyet láttam már, mint hinnéd. Teli a világ n00bbal és olyanokkal, akik rajtuk élvezkednek.

Köszönjük.

Draconire

Valaki megmondaná, hogy hogy lettem ilyen?
Nem mondom, hogy rosszul nézek ki, de azért jó lenne tudni, hogy majd hogy változok vissza.

Rounin

Nyugi, elmúlik :D

Ez van, ha a sütikkel verekedsz (vagy angeling, archangeling, meg egyéb, most felsorolni nem kívánt dögökkel kötekedsz :D)

Draconire

Akkor megint egy tipikus kezdő kérdés: lehet-e a stat pontokat resetelni, és újra elosztani?
Daggersin akarok lenni, és egy-két dolgot át kéne rendezni...

Darkstar

Prontiban van egy reset NPC, bár elég drága asszem 1500*baselvl az ára.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん