Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Draconire

Quote from: Darkstar on 2006-08-27, 12:01:32
Prontiban van egy reset NPC, bár elég drága asszem 1500*baselvl az ára.
*gyors fejszámolás*
Hááát akkor ezt egyelőre el is felejtem  :oops:

szerk: az assassin test 2. részét, hogy kell elkezdeni, mert én most itt vagyok, és nem lehet sehova se menni... elvileg senki sincs a waiting roomban, de azt se tudom, hogy oda hogyan lehetne menni...

Darkstar

Dupla katt arra a szövegablakra a csaj feje fölött. :) Amúgy ha gyorsan akarsz fejlődni, javaslom, hogy ahogy lehet, hozd ki a grimtootht, és azzal már igen jól lehet fejlődni. (Gondolom Liar is azzal lett mindenki előtt 99)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2006-08-27, 15:49:16
Dupla katt arra a szövegablakra a csaj feje fölött. :) Amúgy ha gyorsan akarsz fejlődni, javaslom, hogy ahogy lehet, hozd ki a grimtootht, és azzal már igen jól lehet fejlődni. (Gondolom Liar is azzal lett mindenki előtt 99)
Ahhhhhaaaaa....XD
Én daggersin leszek, poison skillekre koncentrálok majd, szóval a grimtooth kiesik, de azért kösz a tippet  :smile:

Darkstar

Nincsmit, bár mérges daggersin nemépp olcsó mulatság. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

"Daggersin" (brrr, micsoda név... )

Akkor viszont tudod, hogy erőre elég sokat kell pakolni? Én tőrösként hanyagoltam a mérgeket, inkább kitoltam a katar skilleket is és hordtam magammal egy tápos katart arra az esetre, ha bajba kerültem és grim kellett. (100 str rulz :D)
Valahogy a venom skillek nem tűntek elég hatékonynak :S (+ red gem...)

Draconire

Quote from: Rounin on 2006-08-27, 17:09:30
"Daggersin" (brrr, micsoda név... )
Jólvanna elég sok helyen láttam így emlegetve, szóval gondoltam én is ezt írom :P

Végül maradtam a katarnál, mert amikor megláttam az animációját ahogy támad, rögtön megtetszett XD
Nem lesz valami ütős karakter (kicsit bizonytalan voltam a statpontokat illetően eddig...), de nincs mit tenni, elsőnek elmegy :D

Rounin

Azért brr, mert eszembe jutott a sok D2 elnevezés amazonról.. javazon, spearazon, bowazon... YECH!

A lényeg, hogy boldogulj vele :P

Draconire

Quote from: Rounin on 2006-08-27, 18:22:55
A lényeg, hogy boldogulj vele :P
Egyelőre még jól megvagyok, majd elválik.
Nem tud valaki olyan helyet még mint az Orc Dungeon lvl1? Mert a grimtooth-al olyan jó egyszerre akár több tucat ellenfelet is elintézni / :D/, és még fejlődni is vele, csak egy idő után unalmas lesz itt. (lvl 2 meg egyelőre veszélyes az íjász orcok miatt, meg ott nincs akkora tömeg)

Rounin

Privizz rá Ramiera-ra. Éppen azon ritka pillanataimban vagyok, hogy játszok.

thrall

brr.. assassin  :muhahah: Rogue uralom ők a  :Kiraly:-ok :D

Rounin

Jahm, a n00bkirályok.... :rolleyes:

thrall

Quote from: Rounin on 2006-08-27, 23:19:17
Jahm, a n00bkirályok.... :rolleyes:
való igaz, hogy rogue-val játszani meg kell tanulni... míg assassinal... izé mész és ütsz :lul:

Darkstar

Jó rog is azt csinálja. Megy és öl. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Az assák többsége láma. A rouge-ok többsége n00b.

Az, hogy az assával csak mész és ütsz? Miért, rouge-al mit csinálsz? Halálra röhögteted? Lécciköszi nemár. :_piszka:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

úgyse fog sikerülni, hogy a másikat meggyőzzük :D
én Rogu-val nem vok n00b (se láma XD), lehe ti sem assa-val. gónyoljuk inkább a többi kasztot XD

Darkstar

Énis rog/stalki vagyok. :) Meg Hwiza, Creator, Hpriest és LK. :D :D Többit lehet fikázni. :)

Ed.: Paladint is hagyjuk békén. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Jahm, palákról leszállni :D

Magas tápértékű konzervek vagyunk :lazza:

AMúgy nem a kasztot köll fikázni, hanem a béna playert. Nem a kezdőt: a bénát.
És abból schock van :S

thrall

sajnos túl sok... a kezdőkkel nincs bajom, sőt még segítek is nekik (persze nem zeny, vagy item-ben :D )

Fénymarék

Quote from: Gmer on 2006-08-26, 15:40:56
Valaki megmondaná, hogy hogy lettem ilyen?
Nem mondom, hogy rosszul nézek ki, de azért jó lenne tudni, hogy majd hogy változok vissza.
hehe :D
lol :) ez aranyos volt...
Hat egen Karacsony citiy ahogy Itsuky mondana...Lutie ahogy meg en.
character select a legjobb mod ra.
De gondolom azota mar kitapasztaltad.
Velem se mennel sokra leven hogy mar nem jatszok :)
Es leven hogy reset altal mindenemnek annyi.
Bar ezt meg en gyorsan tudnam orvosolni
* Fénymarék sejtelmesen mosolyog...
Gmer azt ugye tudod hogy a muszaly meg mindig pontos j.
na ezt muszaj volt benyögnöm.  :__devil:
Egyebkent Fenymaradek voltam...egyszervolt regesregen.

Draconire

Quote from: Fénymarék on 2006-08-28, 11:05:42
Gmer azt ugye tudod hogy a muszaly meg mindig pontos j.
na ezt muszaj volt benyögnöm.  :__devil:
Most ezért muszáj voltam visszaolvasni, és tessék most már j lett az a 'jé'  :haha:

Darkstar

Lythis, itt a multkor említett F/SN skin, ha még érdekel.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-08-28, 23:34:08
Lythis, itt a multkor említett F/SN skin, ha még érdekel.
THX, már épp azon voltam, h google-özöm, vagy nekiállok téged zaklatni érte vhogy máshogy.

Btw: daggersin szerintem iszonyattáp, ha tudják használni... egyébként ez a többi kasztra is igaz, ahogy már mondták előttem. Nem magától n00b, hanem attól, aki játszik vele.
72-es sage-gel is lehet meelee-ben injustice-t alázni, ha értesz hozzá.

Gmer: Daggersin guide - ha még nem találtad volna meg. [Credits: KageHoshi @ ROempire forums]

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-08-29, 00:33:56
Gmer: Daggersin guide - ha még nem találtad volna meg. [Credits: KageHoshi @ ROempire forums]
:merci: bár a felszerelést kicsit érdekes lesz beszereznem, de legalább tudom, hogy mi lenne a legjobb ^^

Suszi

Úgy döntöttem megint feltolom a gépemre ezt a kis game-et. Tolja még valaki fatero-n?
(Shiroi: nincs kedved neked is újra elkezdeni?)

Rounin

Fatero haldoklik =/ (többek közt ezért sem játszom már)

Suszi

Ezt ki tudnád fejteni kicsit bővebben?

Rounin

Ya.

80- IQ-szintű játékosok a kevés megmaradtból. Lanyhaság, renyeség. Woe elvétve akad, event sehol (bár ígérgetik buzgón :rolleyes:). Néhány "tegyükrpgssé a szervert" fogás miatt az aco és alkasztjai rohadt nagy pofont kaptak - a maguk felé hajló kezű GM-ekről nem is beszélve.
Bár ki tudja, lehet, hogy fellendül - csak éppen aktívan játszó öcsém és édesanyám szerint is dögrováson van. (Ja, meg most nincs is olyan GM aki igazán értene a dologhoz, elvégre Kenji lelépett sima játékosnak (amíg GM volt, addig meg cheatelt, afaik :) ).

Suszi

Hmm, hát nem hangzik valami jól. Mondjuk én amolyan "kiegészítő" játéknak szánom, mert még mindig a best of  az eve online. Szóval csak amolyan "nagyonunommárazeve-etpillanatnyilagésezértkellvalamiteljesenmás" játéknak szánom :)

Rounin

Akkor viszont kereshetsz magadnak akár egy olyan szervert is, ahol normálisan bent vannak az npc-k, questek :p