Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Rounin

Öhm.. a táptól undorom van. Persze aki csak ezt látja benne :angyali: Számomra most már csak egy grafikus chatprogram  :haha:

Előtte meg kellemes időtöltés volt, leszámítva az xp és dropfarmolást... :S

Fénymarék

Quote from: Dreamcleaver on 2006-10-05, 03:04:48
Ja bocs, elfejtettem, hogy ez egy kalandokkal teli, élettől lüktető virtuális univerzum, ahol a főhős te vagy.  :hehe: Mellesleg a kérdésemre eddig csak olyan válasz jött, hogy a RO-ban lehet fincsi több hetes xp farmokat rendezni. Hogy egyébként mi a jó benne, azt még senki sem mondta.
Mi jó benne?
Na nézzük csak felkutatom emlékeim maradványait...
Mikor először leültem elé, csak a grafikája fogott meg, bár még az is szokatlan volt.
Az irányítása számomra katasztrófa volt, hisz a playstationhöz voltam hozzászokva....
Laggolt mint a rohadás, nem hiszem h a szerver miatt, ha jól emlékszem a gép nem bírta.
De valahogy mégis megfogott...
Nekiindultam...acél a tolvajjá válás volt. Teljesen úgy képzeltem el mintha egy szerepben lennék...hiszen elvileg ez egy szerepjáték feelingű game...Nem bezsélgettem senkivel azt sem tudtam ,mi, hogy miért, semmit nem tudtam és kínszenvedés volt bejutni a templomban 10es noviceként.
De sikerült, elértem célom, utána egyszer egyszer leálltam beszélgetni, vagyis inkább mások velem.
Egy Itsuky nevű karakter, akit mellesleg külsőleg nagyon aranyosnak találtam...elvitt h beavasson a rejtelmekbe...
Nagyon furcsa volt h odahozta a számomra félelmetes szörnyeket és őt ütöttték miközben ült...
anyám, nagyon paráztam h meghal és egyedül maradok, én kicsi pici ártatlan :( :D
Meg azt sem értettem h miért nem fogy a hpja...
De annyira megfogott a feelingje h alig bírtam otthagyni...
Aztán egyzsercsak elvitt Lutiebe, nah h az miylen hatással volt rám...gyönyörűnek láttam, pedig csak egy játék.
Ott megkérte a kezem, és megbeszéltük h majd összeházasodunk, úgy vártam hisz még nem láttam esküvőt...
A lényeg az egészben az h mennyire megtudott fogni,mennyire foglalkoztatta a fantáziám.

Akkor még ilyen feelingje volt.
Ma már nem úgy tekintek rá, biztosan mert sokat változtam, vagy mert sok eseményt hozott az életembe a játék, fatero tali,egyebek.

Igazából hiába mondom el neked h mi a jó benne, hisz mindenki máshogy éli meg.
Te másmilyen játékokat szeretsz más a beállítottságod,ami nem megy nem kell eröltetni. De hozzáállnod sem így kéne.
Lehet h számodra szar, de sok ember szereti a feelingje miatt, az imserősök miatt akiket a játékban megsimert, a helyszíneket,a zenét ami alatta fut, a karikat, a szerepjátszást.
Tény h sokan csak a gyakás és a  felvágás miatt játszanak demelyik játékban nincsenek ilyenek?

nekem régen sokat jeletett ez ajáték, részemről ennyi

Lythis

A RO azért jó, mert lehetőséget ad arra, hogy totál céltalanul cseszd el a szabadidődet, és ráadásul minimális agymunkával jár csak, ergo csinálhatod akkoris, ha hulla vagy és nem tudsz aludni, vagy amikor éppen ébredezel és van még 1-2 órád indulás előtt, stb. Meg persze tökéletes arra, hogy "b*szki, még 2 óra, mire lennvan az a nyűves torrent"-> RO->mire unod, vagy kimennél kajáért már lennvan.

Freyja

Sziasztok!
Most kicsit beleoffolok a vitába...bár talán már elülni látszik a dolog..
Nemrég kezdtem újra bele RO-ba. Régen a fatero-n játszottam én is, de állandóan ledobott.  :frown: És ez elvette a kedvem.
Most viszont találtam egy új szervert, amivel eddig nem volt problémám. :)
Arra lennék kíváncsi, hogy Ti hol játszotok?

Rounin

Én most AncientRO-zok, mivel a fatero.net (Külföldi Fate Ro :) ) nem akarja a custom skineket kezelni...valahogy nem tudom rendesen felrakni a "kliensüket".

Suszi

thrall

hát én most jelenleg ne játszom, elvette a kedvemet egy időre a CubeRO XD

Helyette piratekingezek, amit kb RO2-nek neveznék

Freyja

Értem, köszi, ránézek akkor arra a szerverre! :)
Valaki van esetleg a SpeedRO-n?

Quote from: thrall on 2006-10-09, 18:01:39
hát én most jelenleg ne játszom, elvette a kedvemet egy időre a CubeRO XD

Helyette piratekingezek, amit kb RO2-nek neveznék

Pirateking?
Hasonlít a RO-ra? Miben? :) És miben nem? :)

Calmild

ragnarok.hu-szervert ajánlom mindenkinek...

Egyébként voltidő amikor én is kiábrándultam a ragnából, ezért Aglaiáztam xD Kár hogy totál kínai volt, meg nem látszott a cset egésze, hanem úgy a közepe annak amit írtál.. Grafikáját tekintve szebb mint a ro, és talán még ma is játszanék, ha nem zárták volna be az egyetlen szervert ami számomra elérhető volt.. agh..  :(

Elain

Én  genesis-ro-n játszok. Nagyon kellemes szerver, nem a tápolóknak csinálták. És nincs állandóan server reset, ami a magyar szerverektől elvette a kedvem.

thrall

magyarokon sincs mindíg reset, csak olyan fél évenként XD

thrall

megbocsáss, de Specter guildjének volt 3 azaz HÁROM MVP card-ja amiböl egynél én is ott voltam, amikor megszerezte.

Rounin

Wow, ez még mindig téma? Szániponthu.

Mishra

hát te hol játszol h egész nap erzsizel?! :D :D

thrall

nagyba gondolkodom azon, hogy megyek RO-zni, csak nemtom, hogy melyik serverre menjek, mer egy jót sem tok, külföldire meg nemsok a kedvem elmenni

Mishra

akkor ne menj ro-zni! ;)

thrall

valami normális válasz?  :fuk-u:

Mishra

hát én per pill csak silentro-n nyomom de csak mer nagy a rate és lehet ölni a hülyegyerekeket. :)

thrall

ja akkor mostmár értem a válszodat  :hehe:
SeeD te melyik serveren vagy most? nyomhatnénk együtt, mint a régi szép idökben :D

Mishra

Rounin

Rofl. Ha külföldire nem akarsz menni, magyart meg nem ismersz normálisat, akkor tényleg evidens, hogy milyen választásod marad :haha:.

Mishra

vagy mész fun-olni magyarra vagy fun-olni külföldre vagy lehet utálni a faterot/ragnahut/hunrot/cubero-t (ahol épp most volt full reset szal hajrá ;D) vagy lehet rá pénzt áldozni és nyomni iro-n pl :)

hát jah...

Rounin

A get a life opció már elavult? :_piszka:

Mellesleg legjobb funolni külföldin és röhögni, amint valami n00b nyomja rám (palára) a falcon assaultot én meg csak /heh-ezve ölöm tovább a mobokat. Vagy hasonlók.
Bár ez is ritka (amennyit én havonta RO-zok, az másnak egy napra nem lenne elég X))

Mishra

a 'get a life' opcíó ebben az esetben azt gondolom reménytelen lenne. :D

Rounin

Quote from: Mishra on 2006-11-26, 17:20:35
a 'get a life' opcíó ebben az esetben azt gondolom reménytelen lenne. :D

Megkaphatom az övét is akkor? :angyali:

thrall

sajnos nem, mert van életem, cask a szavadidömet akarom elütni egy kis RO-val :P
CubeRO-ra nemfogok viszamenni, ott voltam, mint GM, majd aztán volt eyg kis balhé, majd olyen GM-ek lettek most, hogy oda én nem meygek... (a GM-ek nagytöbbségével roszban vagyok, és ismerem pl bank-ot aki szívesen viszaél a hatalmával XD)

Mishra

bank volt az a táper crea nem? XD legalább egy hetet voltam azon a szerveren, azt is csak ritkásan és akkor untam meg amikor ct-ben 85ös bs-el megöltem mindenkit mer egész egyszerűen nem ismerték a skill és a white poti fogalmát. :)

thrall

a táp crea, az SeeD meg én voltunk. bank-nak egy palaja volt, többire nem emlékszem,meg egy superkarija (olyan Gm szerű olyna parancsokkal, amiket egy GM engedélyez a karinak) amiven WOE-zott pl XD

egyébként való igaz, hogy volt 1-2 n00000000000b, amikor egy 150-es asa X-et levertünk mi 2 9x-es rogu úgy, hogy a csávó full agi/str-es volt (emp ütő build), mi meg bow-ra voltunk, csak az eltörött XD

thrall

Quote from: White SeeD on 2006-11-27, 10:29:16
Jelenleg egyiken sem.
Nagy rátájút nema karopk kicsin meg az életbe nem lenne advos karim.
Ha teszem azt high novicen kezdhetném akkor esetleg de így nincsen kedvem végigtápolni magam hónapokon át.
Nem ebszélve nincs egy megbízható biztos szerver :ejj:
ezek szerint együtt várjuk a lehetetlent,mernekeis ugyanez a bajom  :lol:

Mishra

mondjuk én spec ha lenne pl két évem iron akkor ott szívesen "szenvedném" végig azt a pár hónapot egy jo kis profért. :)