Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Zen

Hát 1000+, pontos számot nem tudok.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

csacsa

Quote from: Fubenalvo on 2008-04-03, 08:41:14
Dragonianson mennyien játszanak mostanában? Anno elég nehézkesen indult, arra emlékszem

420-450 a napi online szám és folyamatosan növekszik.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Zen

Hmm... 37es EE hol talál neki való jófajta élőholtakat?
Skywagon Relic?
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fubenalvo

Field of Silence & Hardins Academy?

Zen

Silenceben élőholt? o.O
De a Hardins viszont jó, thx
&fmt=1

Fubenalvo

hja ott a mászkáló döglötthalak élőholtak. :)
Nincs mit ;)

Cobra

Ha van jó fegyvered, akkor Hardinsban a Fettered Soulok. EE-vel (külső buff nélkül) kb 5 lövés és elvagy velük a kasztváltóig. Utána meg mehetsz DV bejáratához Shackle-eket ölni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lt. Simoan Blarke

Mondjuk FoS-t szerintem felejtsd el, 1/2-es mobokból egy örökkévalóság amíg felfejlődsz...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Zen

Pontosan, knowledge setben Staff of Magic-el kerek 5 lövés egy-egy Soul.  :smile:
&fmt=1

Zen

Megvegyem 750kért a Mark of Lifeot (850k-m van), vagy szopjam végig? Ez itt a kérdés..
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

40-es szinten annyira nem nagy szopás imo a class-change. Inkább szopjad végig. [spoiler=j/k, nyilván, de szemétkedés:]És ne ide blogolj :D[/spoiler]
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-14, 21:20:48
40-es szinten annyira nem nagy szopás imo a class-change. Inkább szopjad végig. [spoiler=j/k, nyilván, de szemétkedés:]És ne ide blogolj :D[/spoiler]
[spoiler]Sry for keeping this thread from dying.  :hehe:[/spoiler]
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-04-14, 21:24:11Sry for keeping this thread from dying.  :hehe:
Make a quality customserver and I get you ~50 ppl :P Akkor nem fog kihalni a thread :D

Zen

"one impossible quest at a time" (Dark Messiah)  :D
&fmt=1

Liquid Snake

Hali! Nekem olyan gondom lenne h felrakom a L2-t elindítom és egy kis ablakban megjelenik egy fekete képernyő és annyi. Nem csinál semmit. Mi a teendő vele? Nagyon idegesítő :@

Alkyra

Quote from: Liquid Snake on 2008-04-26, 22:11:52
Hali! Nekem olyan gondom lenne h felrakom a L2-t elindítom és egy kis ablakban megjelenik egy fekete képernyő és annyi. Nem csinál semmit. Mi a teendő vele? Nagyon idegesítő :@

rossz a videókártya drivered?
vagy csak simán rosszul van beállítva. esetleg rosszat töltöttél le.

vagy a game rossz. Nekem alig futott a gépemen...

Liquid Snake

Quote from: Alkyra on 2008-04-26, 22:20:15

Driver a legújabb. Beállításokig el sem jutok a játékban, indítok az a kis ikon aztán amit mondtam. L2 C4 kliens van mert az kell ahhoz a szeróhoz ahol tolni akarom. Tehát minden jó. Updatel is meg minden egyszerűen csak egy kis fekete kép az egész és ott megáll...

Zen

Sry, passz. :S
&fmt=1

Alkyra

Quote from: Liquid Snake on 2008-04-26, 22:27:59

Driver a legújabb. Beállításokig el sem jutok a játékban, indítok az a kis ikon aztán amit mondtam. L2 C4 kliens van mert az kell ahhoz a szeróhoz ahol tolni akarom. Tehát minden jó. Updatel is meg minden egyszerűen csak egy kis fekete kép az egész és ott megáll...

Talán az a gond, hogy a legújabb. Atid van?

Liquid Snake

Quote from: Alkyra on 2008-04-26, 22:38:00
Quote from: Liquid Snake on 2008-04-26, 22:27:59

Talán az a gond, hogy a legújabb. Atid van?

GeForce 7300GT-m... :S

Cobra

A játék System könyvtárából töröld az option.ini-t. Illetve jól raktad fel a szerverpatchet? Továbbá gondot okozhat a Panda Antivirus meg a Zonealarm is.

Lt. Simoan Blarke

Grr.

Ajánljon valaki valami L2 szervert. Nem érdekel a rate (bár lowrate, 10 és alatta, jobban érdekel), nem érdekel, hogy szpáhul vagy koreaiul pofáznak-e rajta, nem érdekel, hogy van-e kezdőtőke. Ami érdekel:
- LEGYEN PVP. (NEM tvt. Tvt nem érdekel. PvP legyen. Klánwarok, kötözködések, stb.)
- LEGYEN SOK EMBER.
- Raid nélküli subolás és kezdőcucc/tőke előny, de nem feltétel.
- Lehetnének normális adminok.
- Az se lenne hátrány, ha lehetne dualboxolni.
- Ne legyenek c4-ből visszamaradt +9-es cuccok minden sarkon, mint Nightfallon...
Ha lenne klán, ami szeretettel vár az adott szerveren egy (megbeszélés tárgyát képező, de leginkább pala) tankot, az külön pirospont.

Mibe fogadunk, hogy nincs ilyen? :D

Liquid Snake

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-28, 18:04:50
Grr.

Ajánljon valaki valami L2 szervert. Nem érdekel a rate (bár lowrate, 10 és alatta, jobban érdekel), nem érdekel, hogy szpáhul vagy koreaiul pofáznak-e rajta, nem érdekel, hogy van-e kezdőtőke. Ami érdekel:
- LEGYEN PVP. (NEM tvt. Tvt nem érdekel. PvP legyen. Klánwarok, kötözködések, stb.)
- LEGYEN SOK EMBER.
- Raid nélküli subolás és kezdőcucc/tőke előny, de nem feltétel.
- Lehetnének normális adminok.
- Az se lenne hátrány, ha lehetne dualboxolni.
- Ne legyenek c4-ből visszamaradt +9-es cuccok minden sarkon, mint Nightfallon...
Ha lenne klán, ami szeretettel vár az adott szerveren egy (megbeszélés tárgyát képező, de leginkább pala) tankot, az külön pirospont.

Mibe fogadunk, hogy nincs ilyen? :D

TALÁN itt szerencsével jársz  ;) http://frienzl2.com/l2.php

Zen

Áprilisi tréfának kitalálták h wipeot hirdetnek, aminek végülis láncban 3+ restart lett a vége. Jó adminok. :D
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-04-28, 19:24:04
Áprilisi tréfának kitalálták h wipeot hirdetnek, aminek végülis láncban 3+ restart lett a vége. Jó adminok. :D
Jah.

Voltam egyébként itt, de ezzel is valami nyűgöm volt. Nem emlékszem, hogy mi >_< Visszanézek rá, most Nightfallon balhézok :D

Liquid Snake

Az igazat megvallva én nemigazán vagyok jártas a témában mert inkább WOW-ozta nagyon sokáig és most próbálom megszokni a Lineage II-t kisebb nagyobb sikerrel :D Jó az meg tetszik csak a gomdbok, irányítás nagyon szokatlan wowhoz képest. És azért ajánlottam azt a szerót mert L2 kocka osztársam szerint jó :)

Lt. Simoan Blarke

Felnézek rá majd, ha egyszer se támadnak meg második kasztváltóig, akkor megy a kukába :)

Cobra

FrienzL2-n van bőven pvp, bár a magyarok eléggé megfogyatkoztak.
Egyébként teljesen retail szerű IL (már ami működik ugye C5-IL-ből), 6x szorzókkal.

csacsa

Dragonians.eu-t tudom ajánlani, 7x rate pvp, kötözködés van bőven. Offmod szeró, subolás csak questel+bossokkal lehetséges. 5box engedélyezett. Enchant őrült a fél szerver, a másik része meg donálja a cuccokat, márha megengedheti magának.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Lt. Simoan Blarke

Ismerem dragonianst - és pont azért jöttem el, mert offmod... :(