Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Zen

Egy szóval nem írtam h nem lehet semmit összerakni. :)
Hát lehet bennem van a hiba, de sztem 300+ hpért 61 mana pöppet kevés. És ennek elfogadásán az se segített h az adminok elég flegma pöcsök. A CDL meg semmit nem ér. Volt 300 hp-m 3k-ból kb, és ugyanannyit sebzett mint hurricane surrender to winddel. Így újra elolvasva amit írtl, sztem te éltél kicsit tápban. mer itt over fullbuff, +5ös valhalla, és egy red poti nevű lötyi, ami elég durván tolja az értékeket (ezekkel együtt volt több k m.att-om, dc setben, lvl 73on, empo nélkül), és így télleg 8 lövés voltak (empoval 5-6).
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

érdekes... rajtam karmian volt és +3-as homu. összes buff az 1-es empo SoS-os 1órásbuff-questből... akkor ezek szerint máshogy vannak belőve a mob-erősségek nálatok. (össz matk 1.4k)
egyébként igen, a cdl az kábé annyit sebez low hp-n mint a surrender-ös hurricane. (próbáld ki, hogy mennyit sebez a death spike... annyit üt alapból a hurricane. ehhez képest surrender-rel... got what i mean?) nem tudom, arra a szeróra van-e valami web-alapú adatbázisba-betekintős faszság, de ha van, akkor mysticweb.ath.cx - ott van minden mob összes tulajdonsága, hasonlítsd má össze nekem az egyik random ketrát  :eek:

ja és látom, nem tudok magyarul (nincs semmi cucc - de akkor ez drop).
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Zen

Hát ott surrender+ hurricane és ds között kb 2-250 hp sebzés különbség van.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-03-14, 18:56:42
Hát ott surrender+ hurricane és ds között kb 2-250 hp sebzés különbség van.
hümm...
mondok példát. említett 74-es sh-val dc glove receptet farmoltam vos-ban. fang of splendor. death spike, 1500. hurricane, 1500. levittem a hp-m picsába. cdl, 2500. surrender to wind, hurricane, 2200. sacc/kábé...szóval ott azé elég nagy különbségek voltak... akkor asszem nekem apokrifnak tűnne az egész szerver.  :he: :wtf:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Zen

Blarke, te hallottál olyan baromságról, h Zaken nap közben jobban gyúgyul/sérthetetlen?
&fmt=1

Cobra

Max custom L2j-n :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lt. Simoan Blarke

Zen: ahogy Cobra mondja. Alapból ilyen nincs. (Bár tény, hogy ha utánaolvasol, az alaptörténetéhez ez teljesen korrektül illeszkedik.)
Mondjuk /me <3 Zaken, nincs annál nagyobb öröm, mint amikor EGY DARAB destroval (meg persze sing dance warcryer és egy ee) 10 perc alatt bedarálod :D Pedig +4 infernal master, és nem volt rajta passive focus augment :D Szóval ha nálunk volt is ilyen beállítás, nem igazán élt elég ideig Zaken bácsi, hogy ezt megmutassa :) (Beállítani persze be lehet minden további nélkül, valahogy a FotD mobjai is cserélődgetnek...)

Zen

Nos, klánlordom utánanézett, és talált olyat h Zaken este kb halhatatlan, ordenáré hp reg miatt. És ez offon. L2j ilyen pont nem szokott létezni, mert nem csinálják meg a boss AI-kat. :)
És ezért érdekes a dolog. Zakent öljük, és ott volt egy gyerek, akinek az egész klánját beégettük előző nap Ant Queen ölés alkalmából. ^^ A gyerek közölte h Zakent nem lehet nappal ölni, mer nagy a hp regje (mint tudjuk, ez hülyeség), és Zaken szépen el is kezdett gyógyulni... Megkérdeztük az ottlevőket, akik régóta vannak ott (mi csak pár hete), és ők mondták h ilyet még nem tapasztaltak. Szal "kicsit" fura.. ja és a gyerek klánjában van egy "enyhén" korrupt GM..

Also, www.vimanga.ru/artbook - L2 Artbook (nem hittétek volna, mi?)
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-03-21, 02:27:15
Nos, klánlordom utánanézett, és talált olyat h Zaken este kb halhatatlan, ordenáré hp reg miatt. És ez offon. L2j ilyen pont nem szokott létezni, mert nem csinálják meg a boss AI-kat. :)
Hol talált ilyet? :o Bár Zaken története alapján logikus lenne, de sehol nem találtam erre utalást...
A második mondat meg: hát, szervere vállogatja. Mysticen pl egy baromiundorító AI-módosítást tettek fel, warlordom onnantól kábé semmit nem ért :D

Zen

Googlebe írd be, h zaken hp, többek közt official fórumot kidobja, ott is olvashatod.
Amúgy a bossok sztorijai hol vannak leírva? Vagy csak azok a hangyapöcsnyi leírások léteznek a bossok targetjénél?
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

elvileg a koreai fejlesztői honlapon rengeteg history van, csak épp ezt mindenki baszik lefordítani pl angolra. én úgy emlékszem, stratics-en olvastam rengeteg boss-előtörténetet, csak amióta kialakították ezt a wiki-rendszert, nem lehet olvasni se az adatokat account nélkül, regelni meg nem voltam hajlandó....

megtaláltam a fórumot, szerintem ez C4 óta változott. bár tény, ami tény, nem játszottam soha offon és offmodon... (offmodon baromira idegesítő, hogy földre potyognak a cuccok...)

Tukan

Zaken este ölhetetlen, legalábbis eredetileg, kb 30k/sec-es hpregje van, ha pedig meglehet ölni akkor a szerverrel van vmi gaz:) Direkt úgy csinálták őkelmét...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Tukan on 2008-03-22, 02:41:17
Zaken este ölhetetlen, legalábbis eredetileg, kb 30k/sec-es hpregje van, ha pedig meglehet ölni akkor a szerverrel van vmi gaz:) Direkt úgy csinálták őkelmét...
Ezt már túltárgyaltuk, l2j szervereken kábé leszarják a bossok unique feature-jeit ;) (Ráadásul ahol Zen játszik, ott még dobni se dobnak  :_piszka: )

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-22, 03:22:52
Quote from: Tukan on 2008-03-22, 02:41:17
Ezt már túltárgyaltuk, l2j szervereken kábé leszarják a bossok unique feature-jeit ;) (Ráadásul ahol Zen játszik, ott még dobni se dobnak  :_piszka: )
Ez már másik szerver. Frozen Night konkrétan. A szerver 90%a noob, a rosszabbik fajtából. Fentebb említett klánt bealáztuk, 5 percre rá megjenelik ventrin a klán GM tagja, őt is úgy leoltottuk amikor elkezdte ránk kenni a balhét (kérésre kifejtem, de ok nélkül nem gépelek annyit :P), h 5 percig nem szólt semmit, aztán szó nélkül lelépett. :szemuveges:
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

hümm.

szorzó? pvp van intenzíven? ha adtok full karmiant és egy homut akkor már megyek is az academytekbe  :D (vagy ízlés szerint csinálhatok tankot is.)

edit: látom, 5/6/5/4/7 xpspadenadropspoil. ilyen szorzók mellett én speciel még spoilozni se vagyok hajlandó :D , de a többi kérdés áll, úgynézem egy nap rászánással el lehet talán érni a 40-et ha kapok kezdőlöketet és buffot. (meg dualbox engedélyezett? muhaha, akkor húzok mellé se-t ha kell  :rotfl:.)

edit2: "there is a system error, please try again later." ezt már beküldték hibajelentőbe, prioritás 9, de komment nincs rá, szóval asszem ezt kihagyom :)

Zen

GG error sztem. (V nem reggeltél játékba, csak a honlapra.)

Ja a szeró meg kb abból áll h régen kva nagy adena drop volt, + 1 adena bug amit kihasználtak, uh az admin(ok) kitalálta h mindenkit jól le kell húzni..csak ezt ugye a nincstelenek bánják. Pénzt azzal szerzel h a kifarmolt glit. v TvT medalt eladod 200k/dbért. :D
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-03-22, 16:51:38
GG errorra más message-t dob.
a másik az lehetséges, mivel volt három regisztrálj most! gomb.

edit: az. be tudtam lépni.

Zen

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-03-22, 16:53:47
Quote from: Zen on 2008-03-22, 16:51:38
GG errorra más message-t dob.
a másik az lehetséges, mivel volt három regisztrálj most! gomb.
A honlap jobb oldalán levő kell neked, a piros betűvel írt.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

rájöttem. viszont nem tudok továbblépni a loginon, baszkurálom a confirm gombot, nem enged be.
másik poén: a letölthető system mappa. feltettem. nem hajlandó vele elindulni, valami szép cifra errorral azonnal elhal...

2008.3.22 15:57:08
CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 3157 MHz with 2047MB RAM
Video : Radeon X1950 Pro (6698)

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185]

History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- SerializeMips <- UTexture::Serialize <- LoadObject <- (Texture LineageMonstersTex.death_knight.death_knight_t00 99687303==99687303/133323875 99686137 132383) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture LineageMonstersTex.Death_Knight_T00 NULL) <- UOrcMove::CalculateCRC32 <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Zen

Nem nézlek hülyének, de ellenőzöm: Interlude klienssel indítod? Ip-t beírtad systembe?
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zen on 2008-03-22, 16:57:41
Nem nézlek hülyének, de ellenőzöm: Interlude klienssel indítod? Ip-t beírtad systembe?
Csak ennek a kedvéért újratettem az L2-t interlude installerrel. Ip meg alap hogy benne van a hostban. Most megint legyakom és újrateszem, megnézem, hátha windows error volt.

többi kérdésemre válasz? :)

Zen

Ja amúgy pk vicces lesz: 1 fighterek felhúzva, brutálisan, 2: destro ehhez képest is butális (1 destro party beveri Baiumot 10 perc alatt), 3: az h noobok mind, 1 dolog, az h mind encsizett s-es cuccban rohangál, az kicsit más.  :smile: Valamikor sokan elmentek, és azok odaadták a cuccaikat az itt maradóknak.
&fmt=1

Lt. Simoan Blarke

hehe. akkor majd csinálok gladit (csak azzal nem lehet bossolni).
írj rám. Blarke vagyok épp :)

Zen

Tud valaki vmi jóféle fajta offmod-ot (nem pvp)?
-FrienzL2 bejelentették h wipe lesz, erre csináltak 5 restartot. :D
-The Abyss 50es kari leölt egy 20ast, aztán 2x leölték és már nem volt karmája. :D
kilőve
&fmt=1

Cobra

A wipe max április elsejei ijesztgetés lehetett, a sok downtime meg szoftver és hardver módosítás miatt volt az oldal szerint. Jelenleg szerintem a Roxy a legjobb nem nagyon low rate szerver, ahol ráadásul sok magyar van.
Ezen kívül még a Dragon Network szerverein van több magyar, de ez a szerver (illetve több, mert több rate is megy) erősen moddolt.

Zen

Az áprilisi tréfára mi is gondoltunk, deeee nagyon beégették magukat. Pl az 5 restarttal. A Roxyt meg kösz, majd ránézek.
&fmt=1

Cobra

Roxy=FrienzL2 :)

Zen

Ja kösz, közben rájöttem. :D
&fmt=1

csacsa

Dragonians low rate offmod szeró. Megy a grind meg a pvp is. Egy idő után megyszokod. Gludioban és Dionban már üzemel a manor is. Nemzetközi szerver, de van több magyar klán is.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fubenalvo

Dragonianson mennyien játszanak mostanában? Anno elég nehézkesen indult, arra emlékszem