Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Fubenalvo

Jah jah azt írtam de én már egy párszor otthagytam mindörökre ezt a szervert. Valahogy mindíg visszakeveredem. :D

Szerk.:
nézzétek meg a legfrissebb alkotásom! :)
http://youtube.com/watch?v=9aPi54_boBc

Zen

Teccik. :smile:
Az első képsor főleg, majdnem jó háttérképnek a Duskos holddal.

Amúgy tudja valaki h mire jó a /fatiguetime parancs, illetve tényleg létezik e csók parancs, és h mi az?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cobra

Max l2j-n vannak ilyenek, ott is valami egyedi dolog lehet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zen

Csókot egy viedóban láttam, de ha kitépem a hajam se találom meg újra, uh nem tudom megmondani. :s
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cobra

A csókot a meghajolással csinálják, gyorsan újra kell nyomni, amikor eléri a megfelelő pozíciót, így újrakezdi a mozgást.

csacsa

Jó lett a videó...tetszik a zene. :cool:
Mondjuk én nem értem, hogy miért kellett visszafutkosni a háttérbe minden bekapott támadás után. Hisz a cp után még ott a hp. :confused:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fubenalvo

Csacsa, ilyen nagyobb csatáknál ha megnézed: egy ember előreszalad a CP abban a pillanatban el is tűnt és még nem is lőttél kb. Jól lehet látni azok, akik befutnak a két csapat közötti térbe azonnal 5-6 találatot minimum kapnak. Azok mindegyike sebez 500-1500 között. A HP csíkom nem látszik rendesen, de nem egyszer volt mire hátraértem, csak az mentett meg hogy egyből ment a party heal.
78lvl után meg igen kellemetlen már fél%ot is veszíteni. Csak hogy érzékeltessem, 4-5 óra alatt sikerült 3%ot fejlődnöm és ez gyors tempónak számít. Ilyenkor azért meggondoltabban cselekszik az ember, és nem játszik kamikázét. :)

Zen

lvl 80, 100% xp, akkor már nem vesztesz. :x
&fmt=1

csacsa

Quote from: Fubenalvo on 2007-12-04, 13:53:26
Csacsa, ilyen nagyobb csatáknál ha megnézed: egy ember előreszalad a CP abban a pillanatban el is tűnt és még nem is lőttél kb. Jól lehet látni azok, akik befutnak a két csapat közötti térbe azonnal 5-6 találatot minimum kapnak. Azok mindegyike sebez 500-1500 között. A HP csíkom nem látszik rendesen, de nem egyszer volt mire hátraértem, csak az mentett meg hogy egyből ment a party heal.
78lvl után meg igen kellemetlen már fél%ot is veszíteni. Csak hogy érzékeltessem, 4-5 óra alatt sikerült 3%ot fejlődnöm és ez gyors tempónak számít. Ilyenkor azért meggondoltabban cselekszik az ember, és nem játszik kamikázét. :)
tudom milyen nehéz lvl78 fölött xp-zni, igaz én már nem törődöm az xp-vel, csak az sp-vel,az meg ugye nem fogy ha meghalok, így nem sírok 0,5%-ért. Múltkor lvl78 27%-ról lettem lvl77 98%-ra visszaütve. Ez volt kb 1 hete. Most lvl78 13% mivel a hétvége kimarad nálam, de már van 13kk sp-m úgyhogy egész jól haladok. Talán meglesz a 80kk mire lvl79 leszek.
Ahogy néztem a videót az sps-etek elég bevállalós volt. Lőtt-ölt-ment tovább. Mondjuk a buffokat nem igazán lehet mind kivenni, de a songok akkor is hiányoznak ám nagyon rólad. A warding az eléggé megdobja az mdefet, ami egy nukernél eleve nagyobb. A dance az elején van aztán az is eltűnik, nem csodálom így már nem rusholnak a nukerek. Mind1 a lényeg jó a videó, csak a stratégia nem tetszett, de ez már csak magánvélemény.

UI: off: tényleg a dunaújvárosi fősulira akarsz jönni 2009ben? ne tedd, tapasztalatból mondom....
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Fubenalvo

Hát, az SWS, BD buffok most ugye már csak 1 percesek mint a herbek. Így elég sűrűn kell tolniuk, de ha épp őket kapják le... Na mind1, ott nem nekem volt tisztségem erre figyelni, meg nem is nagyon tudtam rá figyelni. igyekeztem minnél több ellent leszedni minél kevesebb halállal.
Mindenesetre hatásos volt, mert nem gyengén lealáztuk őket. :D
// elfoglalták a várat és aztán mi vissza. :rotfl:

Off:re: Hjaja, de csak levelezőn, nem nappalin. Egy év beszámítottal felvesznek.

csacsa

nem 2 percesek? amúgy ha ésszel van feltéve, meg az ember aki viszi őket aktív(tehát nem dualban van bent), akkor 900as rangen tudja osztani az áldást. Mivel SWS-ként ténykedem már egy ideje, így tudom milyen a mass pvp vagy siege közben milyen is a helyzete egy assistnak. Amúgy grt a siege-hez.

Cobra

Offon 2 perc...

Zen

Valaki el tudná nekem magyarázni a Celestial Shield pontos működését? (Mennyi ideig hat, milyen sokáig tart ellőni, incorrect targetet ír v csak nem sérülök, stb)
&fmt=1

csacsa

Quote from: Zen on 2007-12-07, 18:29:15
Valaki el tudná nekem magyarázni a Celestial Shield pontos működését? (Mennyi ideig hat, milyen sokáig tart ellőni, incorrect targetet ír v csak nem sérülök, stb)

Celestial shield:full buffban nincs castingja vagy nagyon gyors, tehát azonnal el tod lőni, viszont a reuse time olyan mint az UD-nak. 10 másodpercig tart és "halhatatlanságot" ad, vagyis hiába lőnek, nem sérülsz. Tudsz benne mozogni meg ütni is.

Zen

Quote from: csacsa on 2007-12-07, 18:35:27
Quote from: Zen on 2007-12-07, 18:29:15

Celestial shield:full buffban nincs castingja vagy nagyon gyors, tehát azonnal el tod lőni, viszont a reuse time olyan mint az UD-nak. 10 másodpercig tart és "halhatatlanságot" ad, vagyis hiába lőnek, nem sérülsz. Tudsz benne mozogni meg ütni is.

Ezer kösz :smile:
&fmt=1

Fubenalvo

PVP balhéknál igen hasznos tud lenni. :)

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2007-12-07, 18:53:52
PVP balhéknál igen hasznos tud lenni. :)

SHmnak kijött augmentre. ^^
&fmt=1

Fubenalvo

Geeeez aztarohadt. :D
Milyen sűrűn rakja fel!?  :eek: :eek:

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2007-12-08, 10:41:05
Geeeez aztarohadt. :D
Milyen sűrűn rakja fel!?  :eek: :eek:

Mivel az L2j nem jelenti a technológia csúcspontját, nincs a skill definiálva :/.. ezért kérdeztem a paramétereket, h admin meg tudja csinálni.
&fmt=1

Fubenalvo

Ha tudnád hogy miből és hogyan lett felépítve az L2J, nem ezt mondandád. Én tudom mi meló van egy ilyenbe, igenis nagyon durva teljesítmény amit már évek óta csinálnak az L2J-s srácok. :)

Zen

Quote from: Fubenalvo on 2007-12-08, 12:37:10
Ha tudnád hogy miből és hogyan lett felépítve az L2J, nem ezt mondandád. Én tudom mi meló van egy ilyenbe, igenis nagyon durva teljesítmény amit már évek óta csinálnak az L2J-s srácok. :)

Nem vitatom, de vannak fura mániáik.. pl h nem tűntetik fel h fele engine-t átírták, aztán nézünk mint borjú az újkapura h mér buggol minden... meg amikor kitalálnak valamit, ami tök jó lenne, csak finomhangolni kéne, és következő datapacknál nem h finomhangolnák, ááá, inkább kiveszik és beraknak vmi újat és roszabbat.-.-
(most lehet bossokat átkozni, hopp, most meg már nem, hopp most megint..stbstb)
&fmt=1

csacsa

Quote from: Zen on 2007-12-08, 13:06:03
Quote from: Fubenalvo on 2007-12-08, 12:37:10

Nem vitatom, de vannak fura mániáik.. pl h nem tűntetik fel h fele engine-t átírták, aztán nézünk mint borjú az újkapura h mér buggol minden... meg amikor kitalálnak valamit, ami tök jó lenne, csak finomhangolni kéne, és következő datapacknál nem h finomhangolnák, ááá, inkább kiveszik és beraknak vmi újat és roszabbat.-.-
(most lehet bossokat átkozni, hopp, most meg már nem, hopp most megint..stbstb)

Zen, látom most ,ár kezded érteni hogy anno mi miért is durvultunk be darkirisen. Meguntuk, hogy nem csinálnak meg ezt-azt, hanem inkább kivették vagy hiába mondtuk, ennek így kéne hogy legyen a beállítása, mert megnéztük, utánajártunk etc., de gyümölcse nem volt...és akkor nem is sorolom tovább. Nem tudom, hogy ottvagy-e még vagy már átmentál másik szeróra, de ha élvezni akarjátok a dolgokat bugmentesen és rendesen beállítva, akkor nézz egy "kicsit" népesebb szeró után, mert Maya-ék nem fognak változtatni ezen a mentalitásukon.  :ejj:
Van annyi jó L2j vagy off mode szerver, tény hogy a midrate szerverek enm tolonganak,de lowraten is lehet élvezni a játékot, plusz van időd kitanulni a karidat. Küzdeni a b,a,s grade-ért, jókat pvp-zni minden szinten. Ja és megtanulni ésszel játszani, mert irisen ész nélkül is lehetett hentelni, amit mi ki is használtunk. Szépen írtottuk a bandát.  :lol:

Zen

Én nem az adminokról beszéltem, hanem azokról akik L2jt csinálják. Az adminok ezeken a datapackokon csak módosítanak, nem ők kódolják. És azért tény h jobb lenne a szerver ha Mayaéknak nem arra menne el az idejük fele h pótolják azt amit az L2j dev team kiszedett..
&fmt=1

Relunx

Kira a videó Fűbenalvó! Nagyon jó lett, főleg az első képsorok a holdal.
Serverek amiken játszottam eddig az:
DN (Dragon Network) azon belűl a Raven server (10x rate):
MOST már eléggé durva szerver, sokan nincsenek itt, olyan 3-500 aktív gamer/nap kb összesen 1000-en ha vagyunk.
Sok a lengyel, de vannak mindenhonnét. Itt is mint minden szerveren vannak noob-ok, tipikus "újjonnan" érkezett f*szlámák. Csak hogy konkretizáljam a dolgot: Régen olyan 1 évvel ezelött amikor kezdtem a serveren olyan 100-300k-t kértek a kezdő játékosok (begging) Giran-ban. Most már mindig ez a szöveg: "20kk plz". Erre a válaszom: any*d, menj és ölj szörnyet, ahelyett hogy itt kéregetsz. Pláne hogy most pénz sem esik annyira, 20kk rohad sok. Érdekessége a servernek hogy dupla sub van. Pl a karim az most Treasure Hunter + Prophet egyben, tehát magát tudja buffolni, megvan mind a th mind a pp skilljei + van retail subja is Destroyer de akkor csak simán Destro semmi más. A gáz az hogy elszaporodtak a mutánsok, ami azt jelenti hogy pl vannak cross-race subbok is, pl: TH/swordsinger stb. Mostanság elég gyakori a serveren hogy jön vmi mutáns ember ijjász + dance + song + pp buff és hátbalő téged, ami full+3-as S páncélba ezt írja ki a gép: xxx hit you 8324 dmg, kössz...ennyit a noobokról. Jelenleg még C4 van a serveren de a napokban tesztelik a c6 interlude-ot és várhatóan karácsonyra az összes DN szerver c6 lesz. Ez azért lesz jó mert ott már kijavítanak csomó mindet és az íjjászok már nem leszen brutálisak, mondhatni a béka seggére fognak kerülni ezen a szerveren...
Jah némi adat a karimról a DN serveren:
NM light +6, Demon Sword+might mortal+6, boss jewels (baium, queen ant, antharas) + tate neck & earring, hero status. Skills: Deadly Blow, Backstab, UE, VC: +10. Evasion: alap 141, UE-vel: 166.

A másik szerveren mostanság keztem el játszani: vmi l2Dex.
Egész tetszetős, DN után nekem igazi felüdülés itt játszani.

Relunx

Zen

Engem nem a kezdők zavarnak, hanem a régóta játszó gyökerek. Egyik klán elmegy bossolni, 2 party, 1ikben prophet a healer..meghalnak..és persze kinek a hibája? Hát persze h a GMé, aki egész bossölés alatt ott ült, és titokban módosította a boss statjait... és később még volt pofája egyiküknek a "jó játékosok" közé sorolnia a klánját..
&fmt=1

Relunx

Ilyen a DN-en nem fordult elő...ott a GM-ek nemszoktak szórakozni boss stat-okkal. Ehelyett büntetik a nem helyesen játszókat (scammers, litters, stb). Bár van pár GM ami hag némi kívánnivalót maga után, de a legtöbb rendes.

Relunx

Zen

Itt se szórakoztak vele, főleg h nem vagyok GM. :smile:
Tudniillik ki vagyok nevezve GMnek, mióta előbb lettem noblesse néhány farmolni lusta gyökérnél (szintén ebből a klánból).
&fmt=1

Cobra

Plusz max gyógyíteni lehet menek közben a boss-t, de a statjait érdekes lenne módosítani futó szerver alatt. Az Interludera való átállásnak meg annyira ne örüljön senki, Roxyn egy hónapja meglett az átállás és még mindig nagyon sok a bug, sok olyan dolog is hibás, ami C4 alatt jól működött.

Zen

Hehe, haverom beszólása shoutba: MrTomas, lásd mennyire szeretlek, írok rád macrot..
Aszittem leborulok a székről :rotfl:
&fmt=1

Fubenalvo

hát nálunk a nobless az nem nagy szám, működik a hero rendszer hónapok óta azt néhány élettelen főkocka minden hónapban világit mint a szentjanosbogar.