Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: GrovenA dal egyedisége és egyben vonzerejének 1ik titka, h az énekes mûvészi szinten töri az angolt, ami keveredik a gyermeki kiejtéssel és sejpítõs hangzással.  Így néhány szót alig lehet kivenni. Na ezt adnám fel a fordítótolmács vizsgán feladatnak.:__devil:
Amikor elõször meghallottam, akkor leesett h angolul énekel, csak nemigen értettem egészen, h mirõl.:) A kavart már csak fokozza, h az mp3 lejátszóban teljesen másként szól és más a hatása, mint a gépen a winampban hallgatva.:hahaha:
Hát, ahogy olvastam az aláírásod, egybõl leesett, hogy mibõl van, de eddig nem... hallgattam már egy párszázszor ezt a számot, de valahogy nem fogtam fel, azt hittem, hogy ilyen kevert szöveg, elkezdi japánul, aztán befejezi angolul meg fordítva... :) Mindig tanul az ember :D Egész érthetõ, ha közben itt van elõttem leírva :D

Prof. William

Ráadásul szerintem ez a del 100%-ig állni fog a Otomere is.

Vajon lessz még ezekre a szereplõkre alapuló sorozat?

Manitu

Quote from: Prof. WilliamVajon lessz még ezekre a szereplõkre alapuló sorozat?
Ha egy üzlet egyszer beindul... ;) :__devil:

Groven

Quote from: ManituHa egy üzlet egyszer beindul... ;) :__devil:

Na igen. Ha jól láttam Hime-bõl már van játék PS2-re is. Már csak egy szerepjáték-rendszer hiányzik, ami a Hime-Otome világot öleli fel.:)

Prof. William

Ilyen már nekem is eszembe jutott...

A harcrendszer meg olyan lenne mint a Fahrenheit ben. Tehát nyomkodod a gombokat a kiválasztott otomed meg bunyózik szépen.

Elbirnék egy Battle Royale tipusu gamet ahol a végén csak egy otome maradhat és mi választjuk ki a fõhõst, úgy 5-10 szereplõ közül. Persze többféle vég lenne mert mondjuk ha nem szívügyünk mindenki lemészárlása akkor szövetségeket is köthetünkm, sõt megtagadhatjuk a játékszabájokat és fellázadhatunk. De persze végigvihetnénk eredetileg is hogy csak mi maradjunk. Az egyetlenek. :grrr:

(Huhh elszált az agyam.)

De legalább nem csak az üzlet hanem a topic is beindult...

Alkyra

hmm ez nem is rossz. :)
Le kéne már szedni egy ehhez hasonló gamét...oh..h már töltöm s medivalt? akkor csak meg kell várnom mire leér.:D
Yeah..

Groven

Quote from: Prof. WilliamIlyen már nekem is eszembe jutott...

A harcrendszer meg olyan lenne mint a Fahrenheit ben. Tehát nyomkodod a gombokat a kiválasztott otomed meg bunyózik szépen.

Elbirnék egy Battle Royale tipusu gamet ahol a végén csak egy otome maradhat és mi választjuk ki a fõhõst, úgy 5-10 szereplõ közül. Persze többféle vég lenne mert mondjuk ha nem szívügyünk mindenki lemészárlása akkor szövetségeket is köthetünkm, sõt megtagadhatjuk a játékszabájokat és fellázadhatunk. De persze végigvihetnénk eredetileg is hogy csak mi maradjunk. Az egyetlenek. :grrr:

(Huhh elszált az agyam.)

De legalább nem csak az üzlet hanem a topic is beindult...

Brénsztorming.:haha: Hát ahogy olvastam még eszembe jutott, h RTS-t is csinálhatnának belõle. Nagyon látványos lenne! De az igazán durva 1 mmorpg lenne!:whoah:
De térjünk vissza a fõtémához >>> mikor is jön az Otome 14. része?

Manitu

Quote from: GrovenMikor is jön az Otome 14. része?
Holnap.
Hime-game -> Mért nincs nekem ps2-m?:grrr: Múltkor láttam, feltették tokyotoshora. Érdekes a borítója :D

Groven

Quote from: ManituHolnap.
Hime-game -> Mért nincs nekem ps2-m?:grrr: Múltkor láttam, feltették tokyotoshora. Érdekes a borítója :D

Igen! Szuper!
Hime-játék >>> csak ezért nem érdemes PS2-t venni.:S:P

Lt. Simoan Blarke

van már rég animés szerepjátékrendszer, és az a neve, hogy Exalted. ha egyszer pl. Dragon Ball játszható vele, akkor hime miér ne lehetne :rolleyes:
14. rész? :eek: ftpn örülök, hogy a 11. fent volt...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rage

Groven: Durva az alairasod. ;>
("Kisse" engrish, de sebaj.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Alkyra

Quote from: GrovenIgen! Szuper!
Hime-játék >>> csak ezért nem érdemes PS2-t venni.:S:P

Most kárörvendjek? Nekem van.:D Csak pénzem nincs, hogy gamét vegyek hozzá.

Groven

Quote from: blarkevan már rég animés szerepjátékrendszer, és az a neve, hogy Exalted. ha egyszer pl. Dragon Ball játszható vele, akkor hime miér ne lehetne
14. rész?  ftpn örülök, hogy a 11. fent volt...

hát innen-onnan össze lehet szedni a 12. és 13. részt. Eme topicban is van link a 13.hoz, bár biztos láttad.
Exalted? Nem ismerem, nem is tudtam, h van. Van vm linked, ahol meg lehetne nézni jobban, h mi is az?

Quote from: RageGroven: Durva az alairasod. ;>
("Kisse" engrish, de sebaj.)

Köszi!^^ Az a zárójeles megjegyzés mire akar utalni?

szerk.: leesett...

Quote from: AlkyraMost kárörvendjek? Nekem van. Csak pénzem nincs, hogy gamét vegyek hozzá.

Akkor te pont a másik végén vagy.:D

Prof. William

Na de miféle játék?

Ha olyan Hentai Game/Randiprogi (Tatevel kell mind a 12 himet ágybavinni.:ejnye: ) akkor nem érdekel annyira. Én igazi komoly gamere gondoltam... olyan van?

anatole

Quote from: Prof. WilliamNa de miféle játék?

Ha olyan Hentai Game/Randiprogi (Tatevel kell mind a 12 himet ágybavinni.:ejnye: ) akkor nem érdekel annyira. Én igazi komoly gamere gondoltam... olyan van?

nincs. ha jól emlékszem, ez egy kizárólag japán visual novel.

Lazzaret

Himebõl és Otomébol játék??? Hát a Bleachrõl már hallottam hogy játék is készült róla de Himerõl még nem. De milyen lenne egy ilyen Otome játék? RPG? V. üsd ahol éred a másikat a spec combóval?(Ez szörnyen hangzik :D). Hát igen ebböl lehet meggazdagodni nem a gyufaárulásból :hahaha:

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Quote from: LazzaretHimebõl és Otomébol játék??? Hát a Bleachrõl már hallottam hogy játék is készült róla de Himerõl még nem. De milyen lenne egy ilyen Otome játék? RPG? V. üsd ahol éred a másikat a spec combóval?(Ez szörnyen hangzik :D). Hát igen ebböl lehet meggazdagodni nem a gyufaárulásból :hahaha:
Nos, Himébõl van egy PS2-re, a fent említett visual novel, van egy "üssük egymást mint a répát" tipusú PSP-re, és régebben találtam egy pár képet egy ps2-es hentai gamehez is, bár az lehet hogy fake volt, mert most az istenért sem találok róla semmit :D

Lt. Simoan Blarke

In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Groven

Nevl

Nem tudjátok, hogy az ftp-re mikor kerül fel a 12-13. rész? Már én is szeretném megnézni, de ezekkel a bitorrentes megoldásokkal nem vagyok kibékülve.
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Alkyra

Quote from: NevlNem tudjátok, hogy az ftp-re mikor kerül fel a 12-13. rész? Már én is szeretném megnézni, de ezekkel a bitorrentes megoldásokkal nem vagyok kibékülve.

Pedig jobban teszed ha hozzászoksz. Rengeteg anim csak onnan érhetõ el.
Hogy mikor kerül fel az egy jó kérdés. Amikor hajlandó lesz vlk akinek feltöltési joga felpakolni a cuccot. Majd akkor.
Szerintem hamarosan, mert ez sokak által közkedvelt sorozat. Szal várjál még vagy 1 vagy 2 hetet s akkor már fönn lesz.

Lythis

Bittorentes megoldás nem annyira szörnyû, és ilyesztõ, mint amilyennek elsõre látszik (elsõre én is idegbajt kaptam ha valaki torrentet emlegetett...)
 Simán fel kell mászni ide, és innen le lehet szedni a torrenteket. Az egy dolog, h mások ált hamarabb végeznek vele, de szerintem ez a legjobb verzió.
 Game... hja, kb az összes ilyen anime-bõl készül game. HiME-bõl is van, ahogy BLEACH-bõl, meg Naruto-ból, sõt Dragon Ball-ból is. A híresebb anime-kbõl sztem kb mind van.....

Nevl

Na teszek még 1 próbát torrentel, de én szeretem gyorsan letölteni a cuccokat (5megás hozzáféréssel naná :D ). Na mind1, a cél szentesíti az eszközt :)

Egyébként egész jó kis sorozat lett, leszámítva, hogy az eleje sokkal gyerekesebb lett mint a hime...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlNa teszek még 1 próbát torrentel, de én szeretem gyorsan letölteni a cuccokat (5megás hozzáhéréssel naná :D ). Na mind1, a cél szentesíti az eszközt :)

Egyébként egész jó kis sorozat lett, leszámítva, hogy az eleje sokkal gyerekesebb lett mint a hime...
utánanéztem. a torrentet a router fogja meg, és evvel nem tudsz mit csinálni. ha közvetlenül csatlakozol a netre, akkor jobb a seeding speeded (de persze bukod a router elõnyeit). én is utálok 2-3 K-val letölteni, ha egyszer ftp és html sourceból 140-150nel jön...

hm. tényleg. a hime. meg kéne nézni, ha már leszedtem :D kár hogy már minden spoilert elolvastam ami itt volt :D

Manitu

Quote from: NevlNa teszek még 1 próbát torrentel, de én szeretem gyorsan letölteni a cuccokat (5megás hozzáféréssel naná :D ). Na mind1, a cél szentesíti az eszközt :)
Torrentel max egy-két óra alatt lent van, FTP-re hetekkel késõbb kerül fel... melyik a gyorsabb? :D
Ja, 14. részbõl van már raw, de most inkább megvárom a subot... Így is teli vagyok megnézetlen részekkel :)

Nevl

Quote from: blarkeutánanéztem. a torrentet a router fogja meg, és evvel nem tudsz mit csinálni. ha közvetlenül csatlakozol a netre, akkor jobb a seeding speeded (de persze bukod a router elõnyeit). én is utálok 2-3 K-val letölteni, ha egyszer ftp és html sourceból 140-150nel jön...

hm. tényleg. a hime. meg kéne nézni, ha már leszedtem :D kár hogy már minden spoilert elolvastam ami itt volt :D

Routerem van, de ez nem kéne, hogy lefogja, elég jó cucc és mindent beállítottam rajta, szal át kell hogy engedje a torrentet úgy mint akármi mást.
Usteam-et nagyon szeretem, de az utóbbi idõben nem, hogy 150-el, de 50-el is alig megy... 1 hónapja még 4-500 körül szaladgált le a cucc akár egész nap, most reggel egy ideig megy 250-300 körül aztán délután max 100, 3-4 után mac 50.

Ja most meglepõ, mert 50-el jön le torrentel állandóan, és lekorlátoztam a feltöltést 20 kb/s-re.
(Blarke, aláírásodba, melyik animebõl van a lány?!)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlRouterem van, de ez nem kéne, hogy lefogja, elég jó cucc és mindent beállítottam rajta, szal át kell hogy engedje a torrentet úgy mint akármi mást.
az egy dolog, hogy beállítod, de egyszerûen fizikai akadályt jelent, azon meg hiába konfigolsz bármit. tudom, mert kipróbáltam.

anatole

Quote from: blarkeaz egy dolog, hogy beállítod, de egyszerûen fizikai akadályt jelent, azon meg hiába konfigolsz bármit. tudom, mert kipróbáltam.

fizikai akadály? :wtf: szóval ez erõsen off, de minden további nélkül be lehet állítani, hogy menjen normálisan routeren keresztül, itt is úgy van.

Quote from: Nevl(Blarke, aláírásodba, melyik animebõl van a lány?!)

Ugyan nem engem kérdeztek, de Elfen Lied. :)

és hogy kicsit on is legyek, megnéztem a tizennégyest... új OP egyelõre nincs (pedig most lett volna logikus), és összességében szerintem egy laposabb résszel van dolgunk, bár kétségtelen, hogy pár dologra kiderül a válasz. kisebb spoiler:[COLOR="White"] Az Arika - Sergey dolog meg elmegy odáig, hogy már tényleg rosszul néz ki a dolog, a következõ részben talán kiderül, mit akar a Sunrise ezzel... eddig úgy voltam vele, hogy nyilván szórakoznak velünk...[/COLOR]

Nevl

Quote from: anatolefizikai akadály? :wtf: szóval ez erõsen off, de minden további nélkül be lehet állítani, hogy menjen normálisan routeren keresztül, itt is úgy van.

Ugyan nem engem kérdeztek, de Elfen Lied. :)

és hogy kicsit on is legyek, megnéztem a tizennégyest... új OP egyelõre nincs (pedig most lett volna logikus), és összességében szerintem egy laposabb résszel van dolgunk, bár kétségtelen, hogy pár dologra kiderül a válasz.[COLOR="White"] Az Arika - Sergey dolog meg elmegy odáig, hogy már nem igazán tetszik, a következõ részben talán kiderül, mit akar a Sunrise ezzel...[/COLOR]

Thx, bele is nézek, mert érdekesnek tûnik :)

A router én se étem, hogy milyen akadályt jelent, de mind1...
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Rage

En mondom, gyerekek, sux ez az otome. :ejj:  Az elejen meg biztam benne, hogy jobb lesz talan (pedig mar akkor is messze a hime szintje alatt volt), de mostmar eleg gaz a cucc.
[Ja, es mostmar en is kezdek hinni abban, hogy 2 szezonos lesz az anime (52 resz), annak ellenere, hogy ezt a reszt sem neztem meg.]
痛みを感じる方向に、出口がある!