Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Prof. William

Most mar en is erre gondolok.

A 14-részbena zért már illene hogy felpörögjenek az események. A Himeben ekkor már rég foylt az élethallharc a Sears-al. Itt meg még sztite végig ment a nyál...

Ha tényleg 52-részes lenne akkor nem zavarna, mert a békés életet bemutató bevezetõ után ütõs lenne ahogy lassan a nemzetközi helyzet+az otomék helyzete elsötétedik.
De ha 26-? Még szinte nem is volt történet! Ami egy Love Hinaban még megbocsájtható, de nem egy Olyan mûben, aminek a remek MAi Hime az elõdje.

Szóval ha 52-részes vagy két season akkor nincs baj...
De ha 26-akkor már elkezdhetnének szívszaggatni!

Nincs valami infó rólla hány részes lessz?

Nevl

Quote from: Prof. WilliamMost mar en is erre gondolok.

A 14-részbena zért már illene hogy felpörögjenek az események. A Himeben ekkor már rég foylt az élethallharc a Sears-al. Itt meg még sztite végig ment a nyál...

Ha tényleg 52-részes lenne akkor nem zavarna, mert a békés életet bemutató bevezetõ után ütõs lenne ahogy lassan a nemzetközi helyzet+az otomék helyzete elsötétedik.
De ha 26-? Még szinte nem is volt történet! Ami egy Love Hinaban még megbocsájtható, de nem egy Olyan mûben, aminek a remek MAi Hime az elõdje.

Szóval ha 52-részes vagy két season akkor nincs baj...
De ha 26-akkor már elkezdhetnének szívszaggatni!

Nincs valami infó rólla hány részes lessz?

Hát ez szomorú... nincs valakinek linkje a 14. epizódhoz?
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Groven

Quote from: blarkehm. tényleg. a hime. meg kéne nézni, ha már leszedtem :D kár hogy már minden spoilert elolvastam ami itt volt :D

Én alapból nem olvasok spoilereket. Átugrom, ha nem fehérítik ki.
Gyerekek, azért én még bizakodom, h lesz még jobb is.

Nevl

Megsassantottam 12-13. részt és nekem is egyre inkább az az érzésem, hogy vagy 2 évad lesz ebbõl, vagy az utolsó 7-8 rész lesz atom hent. Jelenleg 2 részenként 1X van valami eksön :) a többi csak duma.
Spoiler:[COLOR="White"] 13. rész végén ez az Arika rájön, hogy beleszeret Sergejbe beütés valahogy aranyos, de nem az igazi, tekintve, hogy erõs pedofilia[/COLOR] (spoiler: [COLOR="White"]ráadásul még vérrontás is, ha igaz, amit itt néhányan írtatok, hogy a pasi Arika apja[/COLOR]). [COLOR="Black"]14. részbõl még csak raw-t láttam, mikorra várható valami normális változat?[/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

anatole

Quote from: Nevl14. részbõl még csak raw-t láttam, mikorra várható valami normális változat?
kinn van.

Lythis

Én úgy tudom, h 26 részes lesz. Tény h kiakasztóan nem történik semmi érdemleges eddig.... mondjuk 14et még nem láttam, de azok alapján amit hallottam/olvastam róla.. ehh .. a sunrise-os emberek betegek...

Alkyra

Srácok, tudtok adni nekem egy torrentet hozzá? Amit az elõbb raktatok fel, az nekem nem akar letöltõdni.:lame:
Próbáltam többször is, de nem áll szándékában elíndítani.
HELP!:hahaha:

Manitu

Quote from: AlkyraSrácok, tudtok adni nekem egy torrentet hozzá? Amit az elõbb raktatok fel, az nekem nem akar letöltõdni.:lame:
Itt keresgélj. Bár nekem lazán lejött a fenti is.

Ready2

Quote from: ManituItt keresgélj. Bár nekem lazán lejött a fenti is.

vagy probald ezt

Nevl

Quote from: AlkyraSrácok, tudtok adni nekem egy torrentet hozzá? Amit az elõbb raktatok fel, az nekem nem akar letöltõdni.:lame:
http://www.mininova.org/get/199779 direct link :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Alkyra

Kösz srácok. A mini-novas lejött.:)
Meg is nézzük gyorsan...

Lazzaret

Érdekes rész volt. Ahogy a kiscsajok nekiállnak lelkizni a csata miatt az már erõs volt. Meg az is jó volt ahogy Arika elsirta a problémáját Eris-chanak. Már csak arra a kis ördög kis otoméra leszek kiváncsi aki kavar a suliban a szinfalak mögött.

www.arkangyalok.uw.hu

Nevl

Én mostmár szeretném, ha végre felpörögne a dolog és nekiállnának akciózni a lánykák :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

Quote from: LazzaretÉrdekes rész volt. Ahogy a kiscsajok nekiállnak lelkizni a csata miatt az már erõs volt. Meg az is jó volt ahogy Arika elsirta a problémáját Eris-chanak. Már csak arra a kis ördög kis otoméra leszek kiváncsi aki kavar a suliban a szinfalak mögött.

Szerintem az tisztán féltékenységi ügy, nem hiszem, hogy köze van a frakciók közötti konfliktushoz.  Én arra tippelnék, hogy kirugják majd a csajszit, amikor rájönnek a dolgaira. Gondolom Shizuru majd elmondja neki mekkorát csalódott benne, az meg összetörik. Egyébkénr szerintem Shizuru tudja, hogy a csajszi ilyen gátlástalan fajta, az elözõ részben nagyon hidegen viselkedett vele, meg azt mondta, hogy a fiatalkori önmagára emlékezteti.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Groven

Hát én ledöbbentem a végén... Arika...

Nevl

Megnéztem a 14. részt, hát annyira azért nem rossz, legalább 1-2 kérdésre választ kapunk, ugyanakkor újabb 10 kérdést is vele együtt :D
Spoiler:[COLOR="White"] azért ezzel a befejezéssel szerintem elkezdõdik az eksön, Sergejnek is említették egy régi nevét, aminek hallatán nagyon csúnyán nézett a másik mukira + ahogy az elõzetesbõl láttam Arikának is segít + kiderült, hogy a lány az igazi hercegnõ. Így azért 99%, hogy nem Sergej a boldog apa, szal lehet ebbõl tényleg szerelem lesz :) Még az is érdekes lesz, hogy Miyu-nak milyen szerepe lesz a végén, ill. hogy ki Õ egyátalán ebben a sorozatban. [/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

hm. elolvastam a spoilereket, mert én ilyen buta vagyok :rolleyes: bizonyára bennem van a hiba, hogy ezeket majdnem mind éreztem, hogy így lesz? :3x3: asszem megnézem a My Himét, mert nem akarok az ftpre várni... amíg felkerül a 12-13, legalább mûvelõdök a nagymúltú õsön. :3x3:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Groven

Quote from: blarkehm. elolvastam a spoilereket, mert én ilyen buta vagyok :rolleyes: bizonyára bennem van a hiba, hogy ezeket majdnem mind éreztem, hogy így lesz? :3x3: asszem megnézem a My Himét, mert nem akarok az ftpre várni... amíg felkerül a 12-13, legalább mûvelõdök a nagymúltú õsön. :3x3:

Kihagyhatatlan. Nemcsak azért, mert YO, hanem azért is mert sok mindent megmagyarázz, ami az Otomeban triviális.:)

Maron

Megnéztem a 14. részt, és mit mondjak, az elõzetes alapján (bár NAGYON félrevezetõek ezek az elõzetesek) merném borítékolni, hogy a külföldi fórumokon és blogokon ígértek egy nyakazást a Sunrise-nak, ha meg merik azt (kifehérítem, nem tudom, mennyire minõsül spoilernek - [COLOR="White"]Arikát és Sergey-t összehozni, bár nekem a 10. rész óta van ilyen érzésem, a Hosszúlábú apura gyanúsan emlékeztetett a szitu[/COLOR]) tenni, hogy és nagyon úgy néz ki, hogy megteszik xD Mondjuk lehet, hogy csak a fanokat etetik, de ki tudja.

Lazzaret

Sztem tuti összejönnek és szerintem ezért fog Sergey meghalni és Arika begõzõlni. Nina meg azért mert Arikát fogja felelõsnek tartani :D de ez csak kitaláció majd meglátjuk mi lesz belõle.

www.arkangyalok.uw.hu

Rage

Quote from: LazzaretSztem tuti összejönnek és szerintem ezért fog Sergey meghalni és Arika begõzõlni. Nina meg azért mert Arikát fogja felelõsnek tartani :D de ez csak kitaláció majd meglátjuk mi lesz belõle.
ROTFLOL, tipikus Mai-HiME "fordulat" lenne... :p
痛みを感じる方向に、出口がある!

Groven

Quote from: RageROTFLOL, tipikus Mai-HiME "fordulat" lenne... :p

Na igen, de azért legyen már annyi fantáziájuk, h ne 2x fözzék meg ua levest.:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: GrovenNa igen, de azért legyen már annyi fantáziájuk, h ne 2x fözzék meg ua levest.:)
hát az eddigi dolgok alapján (bár mondom, még nem láttam a My HiMÉt) én el tudnám róluk képzelni :_piszka:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Groven

Quote from: blarkehát az eddigi dolgok alapján (bár mondom, még nem láttam a My HiMÉt) én el tudnám róluk képzelni :_piszka:

Én bizakodom, de azért kicsit tartok ettõl. Azért teljesen más vezetésû az Otome, bár ugye rengeteg hasonlóság és párhuzam található a Himevel.:)
Akkor usgyi Hime-t nézni. AQ már megy, szal az extrakat is elérheted.:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: GrovenAkkor usgyi Hime-t nézni. AQ már megy, szal az extrakat is elérheted.:)
ha az AQ az animehq, akkor az felejtõs. mindenesetre a 26 rész már vinyón pihen, csak nem nézem most végig, mert (mint látjátok) intenzíven tanulok a szerdai vizsgára :D

Nevl

Nem akarok senkit se elkeseríteni, de a 14. rész végén az elõzetesben erõsen úgy tûnik, hogy Arika csókolózik Sergej Sergejeviccsel :D Bár lehet csak beetetés, de nem hinném, tekintve, hogy az egész alap történet ugyan az mint a mai hime-é, azzal a különbséggel, hogy más világban játszódik, más környezetben. Spoiler: [COLOR="White"]Egyébként kb ugyan az, a világ sorsa kislányok kezében van, van 1 speckó iskola ahol képzik/õrzik õket, van 1 gonosz kismanó, aki kavarja a sz@rt (ez Nagi lenne). A végére 99%, hogy bejön egy fõ-fõ gonosz, aki majd Arika-val akarja megszületni a gyerekét és egy új világot csinálni... CSAK NE LEGYEN IGAZAM :)[/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlNem akarok senkit se elkeseríteni, de a 14. rész végén az elõzetesben erõsen úgy tûnik, hogy Arika csókolózik Sergej Sergejeviccsel :D Bár lehet csak beetetés, de nem hinném, tekintve, hogy az egész alap történet ugyan az mint a mai hime-é, azzal a különbséggel, hogy más világban játszódik, más környezetben. Egyébként kb ugyan az, a világ sorsa kislányok kezében van, van 1 speckó iskola ahol képzik/õrzik õket, van 1 gonosz kismanó, aki kavarja a sz@rt (ez Nagi lenne). A végére 99%, hogy bejön egy fõ-fõ gonosz, aki majd Arika-val akarja megszületni a gyerekét és egy új világot csinálni... CSAK NE LEGYEN IGAZAM :)
mondom én, hogy nem találnak ki semmi újat :rolleyes:
de ha te itt most összefoglaltad nekem a My-HiME lényegét, akkor meg se kell már néznem :D

Nevl

ÚÚÚ batta meg... elfelejtettem odaírni, hogy spoiler :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NevlÚÚÚ batta meg... elfelejtettem odaírni, hogy spoiler :)
tökmindegy, úgyis elolvastam volna :angyali:

Nevl

Na mind1, megnézni azért még érdemes talán a mai hyme-t, szórakoztató darab, de semmiképp se alapmû.

p.s. sok sikert a vizsgához :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!