Main Menu

Mai-Otome /Spoiler!/

Started by Lazzaret, 2005-11-19, 18:23:42

Previous topic - Next topic

Ready2

Quote from: LazzaretNa ez nagyon kedves rész volt. Szülinap szülinap hátán :) És még egy régi ismerõs is felbukkan a végén.

nemis 1 hanem 2. volt ott egy Takumi is igaz o elobb mint a vegen. :)
kivancsi vagyok hogy most vajon Akira tenyleg fiu lesz-e vagy megint kiderul hogy lany :)

Lazzaret

Ha jól láttam az elõzetesben megint kiderül :D

www.arkangyalok.uw.hu

Maron

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a héten lesz új rész, vagy pedig a 12. rész csak januárban jön? Mert spec már 2 sorozatról tudok, aminek a mai ill múlt heti része volt az utolsó idén leadott.

anatole

Quote from: MaronAzt nem tudjátok véletlenül, hogy a héten lesz új rész, vagy pedig a 12. rész csak januárban jön? Mert spec már 2 sorozatról tudok, aminek a mai ill múlt heti része volt az utolsó idén leadott.
a 12. még jön normálisan (fansub tehát vasárnap körül, gondolomén), aztán egy hét szünet, és csak utána a tizenharmadik, én legalábbis ezt olvastam.

Maron

Köszi, akkor jól gondoltam :)

Dreamcleaver

*sóhaj* Bárcsak Nina-chan úgy 5 évvel idõsebb lenne, és szerepelne valami ecchi sorozatban... :rolleyes:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

anatole

Quote from: Dreamcleaver*sóhaj* Bárcsak Nina-chan úgy 5 évvel idõsebb lenne, és szerepelne valami ecchi sorozatban... :rolleyes:
:tezsvir:  Nina FTW... ebben a részben végre nagyon szimpatikus volt... most nekiálltam újranézni az elejétõl (gyógyír függõségre ;p , és egészen más megvilágításba került...)
az elején kevésbé bíztam ebben a sorozatban, Arika karaktere sem tetszett annyira, de legalább annyira szerethetõek a fõ karakterek, mint a Hime-ben... igazi mocsok szemét addiktív sorozat lett ez is :)

ui.: dec21-én ost! :D

Alkyra

Quote from: anatoleui.: dec21-én ost! :D

Nemá!! COOL!:whoah:
Van pár szám ami nagyon tetszett. Ha vlk szerez linket hozzá akkor kérem írjon ide.elõre is köszi.

Manitu

Quote from: AlkyraNemá!! COOL!:whoah:
Van pár szám ami nagyon tetszett. Ha vlk szerez linket hozzá akkor kérem írjon ide.elõre is köszi.
Már így elõre is: #nipponsei @ irc.rizon.net :D

Maron

Esetleg torrenten a trackerjükön is érdemes már este próbálkozni ;)

És most találtam, a 13. rész elõzetes egy újságból (japánul). Egyedül azt az idézetet látni normálisabban (baloldalt, a DVD hirdetése felett), az japánisul így hangzik:
"Doushite....  koi nanka shichaun darou ne.
Doushite....yume dake -itt nem bírom kivenni, mi van a kanji felett- tteira renain daro...?

Rage

Quote from: MaronDoushite....yume dake -itt nem bírom kivenni, mi van a kanji felett- tteira renain daro...?
どうして・・・・・・夢だけ追っていられないんだろ・・・・・・?,
vagyis "doushite... yume dake otteirarenaindaro?".

Edit: A resz cime meglehetosen talalo: 茜色の空に・・・ "akaneiro no sora ni".
痛みを感じる方向に、出口がある!

Manitu

Quote from: Rageどうして・・・・・・夢だけ追っていられないんだろ・・・・・・?,
vagyis "doushite... yume dake otteirarenaindaro?".

Edit: A resz cime meglehetosen talalo: 茜色の空に・・・ "akaneiro no sora ni".
Aha, akkor ezt most magyarul is, mert egy-két szónál többet ebbõl nem értettem :D

Közbe kijött az ost, úgy tûnik valaki megelõzte nipponseit :D
klikk

Rage

Az idezet nagyjabol annyit jelent, hogy "Miert nem vagyok kepes megvalositani az almaimat?". (Itt magyarositottam kicsit, mert az 追(う) jelentese szo szerint 'vmit hajszolni / uldozni'. Ennek ugyebar angolban lenne is ertelme, magyarban mar kevesbe.)

A cim nyilvanvaloan szojatek Akane nevevel, ami mellesleg egy nagyon ritkan hasznalt szo, a voros egyik arnyalata (angolul "madder", magyar megfeleloje elmeletileg a "buzérvörös"). Tehat a cim jelentese "In the madder-coloured sky" (persze a "ni" tobbmindent jelenthet, de szerintem ez esetben ez a megfelelo forditas).

Termeszetesen ha tevednek, nyugodtan javitsatok ki.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lazzaret

Quote from: ManituKözbe kijött az ost, úgy tûnik valaki megelõzte nipponseit :D
klikk

És a kedven anime zene szerzõmtöl Yuki Kajiurától, õ készítette az Erementar Gerad zenéit is és baromi jók:whoah:

www.arkangyalok.uw.hu

anatole

Quote from: LazzaretÉs a kedven anime zene szerzõmtöl Yuki Kajiurától, õ készítette az Erementar Gerad zenéit is és baromi jók:whoah:
ésésés egy Mai címû számmal :muhahah:

Maron

Na ja, de az a "mai" nem Mai nevének kanjijával van írva, hanem azzal, ami a címben is szerepel, és majd a japánul tudók kijavítanak, ha rosszul tudnám, és az táncot jelent.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy hosszabb lesz, mint 26 rész, ezt az OST-bõl vontam le. Rá van írva, hogy "otomegraph vol.1 - Arika Yumemiya", és a  scaneken nagyrészt csak õ szerepel, kivéve a pár csoportképet. És a "Hoshi ga kanaderu monogatari"-t csak az õ seiyuuja adja elõ. És ugye 3 fõszereplõnk van ;)

anatole

Quote from: MaronNa ja, de az a "mai" nem Mai nevének kanjijával van írva, hanem azzal, ami a címben is szerepel, és majd a japánul tudók kijavítanak, ha rosszul tudnám, és az táncot jelent.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy hosszabb lesz, mint 26 rész, ezt az OST-bõl vontam le. Rá van írva, hogy "otomegraph vol.1 - Arika Yumemiya", és a  scaneken nagyrészt csak õ szerepel, kivéve a pár csoportképet. És a "Hoshi ga kanaderu monogatari"-t csak az õ seiyuuja adja elõ. És ugye 3 fõszereplõnk van ;)

mnyöhh, akkor visszavonom, errõl nem tudtam ^^; hosszabb meg lehet, csak akkor jöjjön gyakrabban >.< :D

Maron

Kijött a Nipponseitõl is torrenten az OST. Katt ide!

Manitu

Quote from: MaronAmúgy van egy olyan érzésem, hogy hosszabb lesz, mint 26 rész, ezt az OST-bõl vontam le. Rá van írva, hogy "otomegraph vol.1 - Arika Yumemiya", és a  scaneken nagyrészt csak õ szerepel, kivéve a pár csoportképet. És a "Hoshi ga kanaderu monogatari"-t csak az õ seiyuuja adja elõ. És ugye 3 fõszereplõnk van ;)
Ezt hogy érted? A sorozat tuti nem lesz hosszabb 26 résznél, legfeljebb ha majd csinálnak egy 2. évadot :D
Ez csak annyit jelent, hogy lesz még OST dögivel. Gondolom lesz egy Nina és egy Mashiro seyujának a fõszereplésével, egy a háttérzenékkel, meg még kitudja hány... a himéhez is eddig csak 10 ost jött ki, ha az op/ed maxikat nem számoljuk... a legutóbbi pont ma :)

Rage

Quote from: MaronNa ja, de az a "mai" nem Mai nevének kanjijával van írva, hanem azzal, ami a címben is szerepel, és majd a japánul tudók kijavítanak, ha rosszul tudnám, és az táncot jelent.
Jol tudod. Mai neve egyebkent (talan megtevesztoen) nem egy kanjival van irva, hanem kettovel (舞衣). Az otomeben persze minden nev katakanaval van irva, igy マイ-e is.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Maron

Kép

Ez a kép egy japán image boardról származik, de nem biztos, hogy valódi.

Alkyra

Quote from: MaronKép

Hmm...nekem nagyon eredetinek néz ki...Majd meglátjuk.^^
Ugye az Otomet nem hagyják abba mint a Bleachet?Szal ugye még látni fogok min. egy részt ebben az évben??:whoah:

Merkol

Most nézztem meg a elfen liedet és kiváncsi vagyok mások véleményére mert nekem nagyon bejött. Ja és a kérdés hogy lesz e folytatása?
Remélem tudjátok a választ mert nem lenne jó ha itt befejeznéka dolgot.
Elõre is kösz.
CSá

Lazzaret

Quote from: MerkolMost nézztem meg a elfen liedet és kiváncsi vagyok mások véleményére mert nekem nagyon bejött. Ja és a kérdés hogy lesz e folytatása?
Remélem tudjátok a választ mert nem lenne jó ha itt befejeznéka dolgot.
Elõre is kösz.
CSá

Ha kérhetlek legközelebb ezt a megfelelõ topicba írd és ne ide. Ez egy másik anime topicja és nem az Elfen Lied-é!!!

www.arkangyalok.uw.hu

Maron

Quote from: AlkyraHmm...nekem nagyon eredetinek néz ki...Majd meglátjuk.^^
Ugye az Otomet nem hagyják abba mint a Bleachet?Szal ugye még látni fogok min. egy részt ebben az évben??:whoah:

Szerintem is eredeti, de majd kiderül :)
És még a  héten pont lesz egy rész ^^

Dreamcleaver

Quote from: MaronKép

Eredetinek tûnik, bár Mai mellméretei mintha csökkentek volna. :muhahah:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

anatole

Quote from: DreamcleaverEredetinek tûnik, bár Mai mellméretei mintha csökkentek volna. :muhahah:
nyilvánvalóan ilyen visszaemlékezéses dolog, Natsuki sima otome ruhában, ugyebár.
A képrõl még:[COLOR="White"] hacsak ez a blogger nem tréfálkozik, akkor 100%, hogy eredeti... [/COLOR] a link elég spoileres a tizenkettedik részre nézve, vigyázni.

Lazzaret

Mondjuk egy része benne volt az elõzetesben is. De hát ez is egy SPOILER topic.:)

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Tetszet ez a rész is. Jó kilett találva az egész. Csak a hecegnõt sajnáltam a végén. Viszont az Otomék belendülése az tetszet. Arika mekkorát nézet amikor rányitott a kis párosra :D. A kövi rész izgi lesz ugytünik meglesz az elsõ Otome párharc :whoah:

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Tud vlk adni egy linket az új részhez? ami a bakan van az nekem nem akar betöltõdni vlmért...