Fate/Stay night - SPOILERS

Started by Lazzaret, 2006-01-20, 22:07:13

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Quote from: Prof. WilliamJa...

Bár biztos az elején parázni fog, hogy hát õ mégis csak természetfeletti lény megm minden... :) De aztán majd megoldják. :) Gondolom a H-game ben is sikerült dûlõre jutni.

Bár ott gondolom 3 út van.
Rin
Saber
Meg az a másik. A neve msot nem jut eszembe...

Sakura. Nem csodálkozom, hogy nem jutott eszedbe. Az egyik legritkábban elõforduló japán nõi név. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverSakura. Nem csodálkozom, hogy nem jutott eszedbe. Az egyik legritkábban elõforduló japán nõi név. :D

:hahaha: :tezsvir:

Flaser, Lazzeret, egyetértek veletek.^^
A h-gameben Rin sokkal jobban megmutatja magát (mert hát ugye az õ szemszögébõl látjuk a dolgokat).

Dreamcleaver

Lehet ez más topikba kéne...valaki tudja, hogy lehet a full h-gamet texthookerrel angolul nyomni? Vagy már van fordítás?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverLehet ez más topikba kéne...valaki tudja, hogy lehet a full h-gamet texthookerrel angolul nyomni? Vagy már van fordítás?

//www.insani.org

Itt csak a demo van sajnos...
Texthooker-rel ha rájönn vlk, miként kell játszani vele akkor küldjön nekem egy PM-t!!(vagy írjon ide)

Dreamcleaver

Quote from: Alkyra//www.insani.org

Itt csak a demo van sajnos...
Texthooker-rel ha rájönn vlk, miként kell játszani vele akkor küldjön nekem egy PM-t!!(vagy írjon ide)

Ja nekem is! Tök sz@r, hogy az újabb h-gámák (SHUFFLE!, Fate SN) nem müxenek a texthookerrel.
Valamelyik forumon láttam, esetleg hogy lehetne kiszedni a szövegeket a játék egyik fájljából. Azt le lehetne futtatni Babelfishben mondjuk, de ez már olyan maceráns, hogy teljesen elrontja a játékélményt...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nevl

Valaki, aki tényleg vágja, hogy mi lesz a történet vége vad fehérítéssel ugyan de leírhatná :)
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

Quote from: NevlValaki, aki tényleg vágja, hogy mi lesz a történet vége vad fehérítéssel ugyan de leírhatná :)

Saberré lesz a gráll és azt kivánja, hogy õ lehessen Japán Jpop királynõje. End.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Bandita ^^

Quote from: DreamcleaverSaberré lesz a gráll és azt kivánja, hogy õ lehessen Japán Jpop királynõje. End.

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Nevl

Quote from: DreamcleaverSaberré lesz a gráll és azt kivánja, hogy õ lehessen Japán Jpop királynõje. End.

:muhahah:

Szerk:
érdekes dolgokat lehet neten találni :D

továbbiak: http://tokyo.cool.ne.jp/cct980/fsn/fsn_page_1.htm
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Prof. William

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Vagy egy vagonnyi plüss Tigrist kíván. :)

Rage

Quote from: NevlValaki, aki tényleg vágja, hogy mi lesz a történet vége vad fehérítéssel ugyan de leírhatná :)
Mar irtam, de mindegy. :p
Tessek megkeresni.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Nevl

Quote from: RageMar irtam, de mindegy. :p
Tessek megkeresni.

Arra emlékeztem, valami részletesebb kifejtésre gondoltam... :)
Dúrva spoilerbõl fakadó spekuláció:
[COLOR="White"]Szal ha nem Shirou viszi (állítólad) a grált az azt jelenti, hogy neki valami számára is erkölcsileg elfogadható szerep jut... (igazán aranyos az lenne, ha lelépne Saberrel, de kétlem... :D ) Lehet beáldozza a dolgot valakiért, aki neki fontos...ezt is el tudom képzelni. Mondjuk még nagyon az elején vagyunk...[/COLOR]
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Prof. William

Én is erre gondoltam. Annyira javíthatatlan idealista az a srác... De ez jó!

Lazzaret

Én inkább nem spekulálok. Lelõném elõe a poént ha véletlenül bejönne. Én csak nézem és nézem és nem birom abbahagyni :D

www.arkangyalok.uw.hu

Nevl

subos 7. rész kb mikorra várható?
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Bandita ^^

Quote from: Nevlsubos 7. rész kb mikorra várható?

ma-holnap
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Nevl

The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nevl

Hogy építgetik Thosaka és Shirou kapcsolatát :)
The stench of the air!
The smell of the gore!

Fear the Pony!

Dreamcleaver

Ja, úgy látszi kaz ilyen elit tanuló mágus csajszik nagyon ki vannak éhezve, bárki jó nekik egy idõ után. ;)

Most már egy ideje furdalja az oldalamat...miért van az, hogy minden Mester maga mellett tudja tartani spirituális formában a szolgáját és az bármikor a segítségére tud jönni, csak Emiya nem? Saber állandóan fizikai formában van, mások is látják (pl mikor Archer meg Lancer harcolt, azt mondták halandók nem látják õket), Emiya csak a parancsjelek felhasználásával tudná megidézni..enek mi az oka? elején említettek valamit, hogy Saber nincs rendesen megidézve vagy ilyesmi...azért van?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Flaser

A Servantok állandóan mannat fogyasztanak amit a Mesterüktõl nyernek. Mivel Shiro egyhén szólva kezdõ ezért nem tud elég manna-t Saber rendelkezésére "termelni".
A Servant ezenkívül elszívhatja ezt a Mesteren kivül más emberektõl is - de mivel a mannat a lélek termeli, ezért túlzás esetén ez az illetõ halálához vezethet.

Gondolom manna-t meditácíóval ill. ezoterikus/mágikus ceremóniákon át lehet (vissza)nyerni. (Ill. elrakni nehéz idõkre, ahogy Thosaka teszi a drágaköveivel.)
Egy profi varázsló nyílván több mannat képes magában tartani ill. felhasználni.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Lazzaret

Elég nyugis kis rész volt ez. Némi féltékenykedésse ami nem volt nagyon rossz. Mondjuk ara kiváncsi leszek Sakura mit fog tenni ha a bátya meghal Shiro elleni küzdelemben.l

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

No itt van az anime OPja Nipponseitõl :

|Nipponsei|Fate/Stay-night

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretNo itt van az anime OPja Nipponseitõl :

|Nipponsei|Fate/Stay-night

Köszi Lazzaret. Már töltöm is.^^

Lazzaret

Nincs mit :) Ha találok valami érdekeset ide biztos felpostolom.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Az az üres szemû lány aki Ridernél meg a mesternénél volt az ki volt? Vagy mi lett vele? Rider meghipnotizálta?

Lazzaret

Quote from: Prof. WilliamAz az üres szemû lány aki Ridernél meg a mesternénél volt az ki volt? Vagy mi lett vele? Rider meghipnotizálta?

Õ a Kyudo klub vezetõje és Shirou egyik barátja. És nem meghipnotizálták hanem elszívták a mannáját vagyis a lelkét.

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Kár... Azt hittem nagyobb szereplõ lessz... De legalább valami bevezés lehetett volna...
A viselkedése alapján szinte már boritékoltam neki mágus címet... :)

Lazzaret

Végülis a szerepe az megvolt. Mert ugye ebbõl lesz a konfrontácio. Shinji és Shiro halálos harca. Ugye Shiro alapelve hogy nem õl meg senkit de sztem ez itt megfog dõlni. És talán ez fog ahoz vezetni hogy Shinji huga Sakura is mágus lesz.

www.arkangyalok.uw.hu