Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Amúgy ezt még helyre lehetne hozni (de akkor már nem lenne lol :D) üzleti szempontból, ha az oldal aljára kikerülne, hogy nem kell megijedni, a honlapom csak egy elrettentő példa. A konkurencia tényleg ilyeneket ad ki a kezéből.. bezzeg én..-> és link az eredeti csúcs-professzionális honlapra. :D

Kraivan

Üt mint az ipari áram:
Vegan Black Metal Chef
:whoah:

Edit:
A magyar konyha reformáláshoz keresek gitárost, basszusgitárost és vokálost.
Dobolást és a főzést vállalom. :D
A project neve:
Bél, a pusztíás urának főpapjai

Cheesy

Quote from: Kraivan on 2011-05-11, 09:51:00
Üt mint az ipari áram:
Vegan Black Metal Chef
:whoah:
At first i was like  :zomg:
But then i was like

Xzone

Ez a ShakeWeight kifogyhatatlan poénforrás:

http://www.youtube.com/watch?v=e6wezQzKxAw

Fazék

[spoiler][/spoiler]

Kraivan

Tanmese a tőzsdéről:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t.
Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfo...gyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: ,,Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

Isten hozott a Wall Street-en...

Zen

-Mit mond egy pokémon a sivatagban?
-???
-A nevét.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

Xzone

Quote from: Zen on 2011-05-13, 14:09:44
-Mit mond egy pokémon a sivatagban?
-???
-A nevét.

Ezt én konkrétan a BME R épület 4. emeleti WC-ben olvastam pár hete :)

A másik kedvencem a "Melyik kar szarja el a legtöbb időt?" strigulázás volt. Kár, hogy nem volt nálam íróeszköz.

teraflare

Quote from: Xzone on 2011-05-13, 15:22:08
WC-ben olvastam pár hete :)
...
strigulázás volt. Kár, hogy nem volt nálam íróeszköz.
::) Strigulát nem csak tollal lehet húzni   :D

Kvikveg

Quote from: teraflare on 2011-05-13, 17:25:54
...
Fuuuuuuj! *hany*
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2011-05-13, 18:17:20
...
Fuuuuuuj! *hany*

Az is egy megoldás, de a kolléga másra gondolt.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2011-05-13, 18:39:40
...
Fuuuuuuj! *hany*

Nem iroeszkoz.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2011-05-13, 20:51:00
Quote from: kikuchiyo on 2011-05-13, 18:39:40
...
Fuuuuuuj! *hany*

Nem iroeszkoz.

Valamilyen tárggyal karcolhatott volna strigulát.

Member

Ha kellően bekeményíti, persze. Csak nehogy ki is hibajavítózza.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

kikuchiyo

Failure is the default option

Fazék

Próféta

Kvikveg

Cheesy

[spoiler][/spoiler]

Cheesy

[spoiler][/spoiler]

SaiyaGin

Cheesy

Cheesy

[spoiler]

[/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

LiaLia

Quote from: Kraivan on 2011-05-12, 11:46:35
Tanmese a tőzsdéről:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t.
Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfo...gyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: ,,Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

Isten hozott a Wall Street-en...

Ez jó :smile: terveztem utánaolvasni a "C" anime miatt az ilyesminek.

Quote from: kikuchiyo on 2011-05-15, 20:17:47
Az Osama bin Laden elleni akció egy kicsit más megközelítésben

hétvégén láttam Darth Vadert, fényképet csak holnap leszek képest prezentálni.