Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

LiaLia

Quote from: Kraivan on 2011-05-12, 11:46:35
Tanmese a tőzsdéről:
1. Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért.
2. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
3. Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t.
Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
4. A majmok csakhamar még jobban megfo...gyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
5. Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
6. Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: ,,Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50$-ért."
7. A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
8. Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.

Isten hozott a Wall Street-en...

Ez jó :smile: terveztem utánaolvasni a "C" anime miatt az ilyesminek.

Quote from: kikuchiyo on 2011-05-15, 20:17:47
Az Osama bin Laden elleni akció egy kicsit más megközelítésben

hétvégén láttam Darth Vadert, fényképet csak holnap leszek képest prezentálni.

Makos

Quote from: LiaLia on 2011-05-18, 23:51:41
Heh énis :D
Fényképem is van vele xD

LiaLia

Quote from: Makos on 2011-05-18, 23:53:06
Fényképem is van vele xD

szóval van egy képed vele...ezek szerint átálltál a sötét oldalra.
Én két fényképet készítettem róla és a kísérőjéről, de nem álltam mellé!!

Próféta

"C" anime
Quote from: anndrawn into a mysterious realm known as "The Financial District," where people engage in supernatural battles for the possibility of money.
Ez ilyen szokásos gagyifantasy fájter anime, amelyben Casull meg Skyfish meg Geduld meg Digivolution helyett kivételesen pénzügyi szakkifejezésekről nevezik el a phlebotinumokat?

Fényképem is van vele xD
Én ma Batmant láttam, déltájban ott sörözgetett csendben :)

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2011-05-19, 00:33:31
"C" anime
Quote from: anndrawn into a mysterious realm known as "The Financial District," where people engage in supernatural battles for the possibility of money.
Ez ilyen szokásos gagyifantasy fájter anime, amelyben Casull meg Skyfish meg Geduld meg Digivolution helyett kivételesen pénzügyi szakkifejezésekről nevezik el a phlebotinumokat?

Fényképem is van vele xD
Én ma Batmant láttam, déltájban ott sörözgetett csendben :)
Mi folyik otthon??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Valami biztos, mert én a napokban colonel Sanders-t láttam sétálgatni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LiaLia

"C" anime

Ilyeneket szoktál nézni?  :he: :D a Casull, Skyfish, Geduld, Digivolution nem is tudom micsoda :haha:  Amúgy igen, valami olyasmi, a történet szerinti való világgal párhuzamos alternatív világban is játszódik, folyamatosan vannak benne összecsapások, és az akciókban próbálják valamiképp lemodellezni a pénzügyi tranzakciókat fantasztikus elemekkel. De mivel nem vagyok jártas ezekben a pénzügyes dolgokban, csak valami halovány sejtésem van, hogy ami elhangzik egy-egy mondatban mégis mihez lehet hasonlatos.

Quote from: Kvikveg on 2011-05-19, 01:08:25
Darth Vadert
Batmant
Mi folyik otthon??!

Intergalaktikus csúcstalálkozó :haha:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

szpeter

Quote from: Fazék on 2011-05-21, 20:39:08
http://www.youtube.com/watch?v=iE7AaTVMXA0&feature=youtu.be
Ha azért ezzel ment be,mert nem volt zséje leptopra akkor sajnálom a srácot  :frown: De ettől függetlenül  :lol:

Nakedape

Quote from: szpeter on 2011-05-21, 21:23:38
Ha azért ezzel ment be,mert nem volt zséje leptopra akkor sajnálom a srácot  :frown: De ettől függetlenül  :lol:
ja és még tollat se lehetett venni a környéken mi?  :frown:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

szpeter

Az túl elavult lett volna.  :haha:

Nakedape

akkor legyen golyóstoll, az modernebb, mint az  írógép :D

szpeter

De nem csilingel menőn  :3x3: (neverending vita lesz ebből  :rotfl:)

Member

Most komolyan kiküldték, mert hangos? Tök fílingesnek tűnt az egész.

Quote from: Nakedape on 2011-05-21, 22:01:40
ja és még tollat se lehetett venni a környéken mi?  :frown:
Lehet, hogy ocsmányul ír.

NLZ

Nyilván csak bohóckodott, nem is írt le szinte semmit se. Kicsit komolyabban kellett volna vennie és így írnia: http://www.youtube.com/watch?v=zsM1RUEh7IY
:)
[reserved]

Cloud

Moha

Quote from: Cloud on 2011-05-22, 09:38:50
http://www.youtube.com/watch?v=bVoPrvjvSKs&feature=related

Jóég, vinyóból speaker... :facepalm: :D :lul:
Régen ismert cucc. Én is akarok csinálni egyet, van is hozzá 1-2 rossz HDD, csak időm nincs, hogy nekiálljak.

Cloud

Nakedape

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Moha

Quote from: Nakedape on 2011-05-23, 00:43:41
[spoiler][/spoiler]
Eh, kellett nekem megnézni, most megint 40 percen át bújtam utána a wikipedia-t, mert mindig találtam valami érdekes kapcsolódó cikket. :P

Fazék

mivel 21-én kiderült, hogy biztosan a pokolra kerülök, ezért már úgyis mindegy, hát íme:
[spoiler][/spoiler]
ezen besírtam.

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2011-05-23, 10:43:44
mivel 21-én kiderült, hogy biztosan a pokolra kerülök, ezért már úgyis mindegy, hát íme:
img
ezen besírtam.
Baaaaazzz...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

21-sok jó képet adott :D
ez most más:
[spoiler][/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2011-05-23, 19:19:36
21-sok jó képet adott :D
ez most más:
[spoiler][/spoiler]

:lol:

Zen

Quote from: Fazék on 2011-05-23, 10:43:44
[spoiler][/spoiler]
ezen besírtam.
XDDDDDDDDDDD

Quote from: notalwaysright.com(A elderly customer buys an incredible amount of food, most of which is dried pasta and tinned fruit. The total comes to £500.)

Me: "I'm sorry, but your card has been declined due to insufficient funds."

Customer: "Why is that?"

Me: "You don't have enough money in your account."

Customer: "Yes, I do."

Me: "I'm sorry, but it seems you don't."

Customer: "No, I do. I let Prime Minister David Cameron borrow some. He'll put it back in soon."

Me: "I'm sorry, what?"

Customer: "Oh, yes. But you mustn't tell anyone. I need this food now, so can you just put it through, please?"

Me: "I'm sorry, but without the money, I cannot complete your transaction."

Customer: "When I go into hibernation for the summer, I'll need to have plenty of food in my house."

(I am shocked into silence.)

Customer: "You're beautiful. How about we hibernate together this summer, sweetie?"

Me: "Excuse me?"

Customer: "Here's my address. Look me up as soon as July hits!"

(She hands me a piece of paper and hurries out of the shop. I look at the piece of paper. It is actually just a drawing of the sun, with the words 'TRUST NO ONE' written below.)
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Moha