Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Fazék

JaFaR

csacsika

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésről, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésről szóló hozzászólásokban
5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékről szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különböző villanykörtékről lehet látni példákat
4 aki megállapítja, hogy az előző hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézőjel közé véve odaírja, hogy "én is"
5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelőtt?"
13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielőtt kérdezel a villanykörtékről"
1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet

Matematikus mese továbbfejlesztve

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg háromszög, ennek volt három szöge: Alfonzó, Bétamás és Gammatyi. A legöregebb - Alfonzó - és a legkisebb - Gammatyi között a korkülönbség p/2 volt. Az öreg háromszög, amikor úgy érezte, hogy rövidesen átköltözik a másik félsíkba, magához hívatta három fiát.
- Én rövidesen meghalok - mondta - és halálom után arra hagyom értelmezési tartományomat, aki a legszebb pótszöget veszi feleségül.
Elindult hát a három fiú a végtelenbe: Alfonzó az x, Bétamás az y, Gammatyi pedig a z tengelyen, széjjel a nagy térbeli koordinátarendszeren, három irányba, egyenes vonalú egyenletes mozgással. Amikor elérték az első irracionális számot, pihenőt tartottak.
Alfonzó egy hatalmas integráljel árnyékában pihent le, hogy falatozzon valamit. Alig vette elő azonban intervallum-skatulyájából a hamuban sült intervallumot, megjelent egy hatalmas differenciálegyenlet, és így szólt hozzá:
- Te mit keresel itt? Nem tudod, hogy aki itt leül, az halál fia,
mivel nem teljesíti a Chauchi-féle konvergencia kritériumot? Ezzel se szó, se beszéd, megragadta és bezárta az an sorozat pontos alsó és felső korlátja közé.
- Innen ki nem szabadulsz, csak majd ha a differenciálhányadosod nullával lesz egyenlő - mondta a félelmetes differenciálegyenlet és elkonvergált.
Bétamás sem járt különben, őt egy zord trigonomtrikus alakú komplex szám támadta meg, megragadta és bezárta két abszolutérték jel közé.
- Itt fogsz az óramutató járásával egyező irányúvá válni - mondta haragosan és elment.
Gammatyi szerencsésen járt. Amikor megéhezett, leült egy Pascal-háromszög tetejére és falatozni kezdett. Alig nyelte le az első részsorozatot, amikor észrevette, hogy a szomszéd értelmezési tartomány ura, a gonosz Diszkrimináns vágtat feléje almásderes négyzetgyökén, amelynek patkói lineáris egyenletrendszereket szórtak.
- Mit keresel az én epszilon sugarú környezetemben - kiáltotta már messziről negatív előjelét forgatva. Mindjárt n-edik gyököt vonok belőled és nullává redukállak!
Gammatyi látta, hogy ennek egykettede sem tréfa, előrántotta
értékkészletéből pozitív előjelét, és megsemmisítette vel a gonosz Determinánst. Azután visszaült a Pascal-háromszög tetejére és elfogyasztotta a magával hozott sorozat majdnem minden elemét. Ezután útrakelt.
Estére egy véges halmazhoz érkezett, átkelt az alsó korláton és igyekezett a felső korlát felé. Útközben bekerült egy torlódási pontba, amelynek tetszőleges sugarú környezetében ott volt a halmaz végtelen sok eleme.
Ezek igen kedvesen fogadták, ellátták étellel itallal és négyzetre emelték, hogy jobban birja a hosszú utat. Gammatyi megköszönte és tovább transzformálta magát. Amikor megvirradt, csodálatos látvány tárult két tetszőleges pontja elé: nem is olyan messze egy rotációs mozgást
végző n-ed rendű determinánst látott.
- No ezt megnézem - gondolta Gammatyi és elindult.
Csakhogy nem könnyű ám egy ilyen determinánsba bejutni! Amikor odaért, látta, hogy minden kapuban egy m x n tipusu mátrix áll, n dimenziós vektorokkal felfegyverkezve, amelyek élesre voltak köszörülve.
Gammatyi tudta, hogy ő ezek ellen tehetetlen, furfanghoz folyamodott tehát: megpróbálta meghatározni az egyik mátrix rangját. Hosszú órák és veszélyes átalakítások után végre sikerült az egyik sort nullává tenni, és ekkor nagy
dübörgéssel kinyilt a kapu, Gammatyi belépett.
Az n-edik sorban elemről elemre haladva csodálatosabbnál csodálatosabb látvány tárult a szeme elé: a falakon Weierstrass, Cantor, Rolle, Heine-Borel és Chauchi tételei függtek aranyozott keretben, a padlót pedig díszes szövésű Leibniz és Taylor formulák díszítették. Gammatyi csak az i-edik sor k-adik elemében tért észhez, de csak azért, hogy még
nagyobb ámulatba essen. A sorokban egy gyönyörűséges pótszöget látott, aki szomorúan énekelt.
Amikor meglátta Gammatyit, rémülten kérdezte:
- Mit keresel itt, ahol még az 1/n sorozat határértéke is ritkán
fordul elő?
Jó lesz, ha minél hamarabb elmégy, mert ha hazajön a várúr, a gonosz hétismeretlenes, meg fog ölni.
- Én innen el nem megyek - mondta Gammatyi, mert tudta, hogy ez a pótszög az, aki őt egy életen át ki tudja egészíteni 90o-ra.
- Jössz-e velem?
- Nem mehetek - mondta a szépséges pótszög. Én az öreg Tangens király lánya vagyok. Hárman voltunk testvérek: Amália, Beáta és Cecilia, amikor ez a gonosz hétismeretlenes egyenletrendszer elrabolt apánk értelmezési tartományából, és azóta itt raboskodunk. Nem mehetek hát, mert ő úgyis
utólér és visszahoz.
Gammatyi elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, magával viszi
Ceciliát.
Egyszer csak egy hatalmas dörrenés rázta meg az egész determinánst.
- Fuss! - mondta neki Cecilia - mindjárt itthon lesz, most dobta haza a szabad tagok oszlopát.
De alig hogy ezt kimondta, már meg is jelent az ajtóban a
hétismeretlenes egyenletrendszer, és ráordított Gammatyira:
- Mit keresel itt, te geometriai féreg? Tudod, hogy aki ide belép, az halál fia? Te is meg fogsz halni.
S már rá is rohant Gammatyira. Csakhogy Gammatyi nem hagyta magát: Többet ésszel mint ész nélkül - kiáltotta és megkezdte az ismeretlenek kiszámítását.
Először az ismeretlenek együtthatóiból és a szabad tagok oszlopából képzett kibővített mátrix rangját határozta meg. Ennek rangja r lett. Ezután kiválasztott egy r-ed rendű determinánst és kiszámította ennek az értékét. Azután már könnyű dolga volt, mert - mivel csak annyi ismeretlen volt, mint amennyi egyenlet, - csak a Cramer szabályt kellett alkalmaznia.
Amikor az egyenletrendszernek már csak egy ismeretlene volt,
könyörgésre fogta a szót:
- Legalább ezt az egy ismeretlenemet hagyd meg.
Gammatyi azonban nem kegyelmezett, behelyettesítette a szabad tagok oszlopát a hetedik oszlopba is.
Ezután kézen fogta Ceciliát, kiszabadították két nővérét is, és
elindultak. Útközben kiengedték börtönükből Alfonzót és Bétamást is. Hazaérve nagy lakomát csaptak, a - végtelentől a végtelenig folyt a bor, sör és a pálinka. A királyságot természetesen Gammatyi kapta, mivel Cecilia volt a legszebb a három pótszög között. Ők most is boldogan élnek és
létre is hozták a legkisebb közös többszöröst.
Az idő, mondják, nagy tanítómester. Csak az a baj, hogy megöli tanítványait.

Xipe

http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1445131&sdm=web&qtw=640&qth=400

bar nem lol
se nem erdekes
de valahova be akartam postolni valamiert
mar elore sirok emiatt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

JaFaR

Fazék

InternetSex  :eek:
szóval csak óvatosan!

RE@L

Quote from: Fazék on 2006-07-11, 19:17:41
szóval csak óvatosan!

:lol: +1 és postolom be szánalmasra :D

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

közben teljesen más megvilágításba került a Zidane-eset, a képen nem volt látható pár dolog, ami nem mellékes:
http://invitel.hu/spigott/7.gif

Yakumo

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Így is lehet reklámozni, hogy mennyire strapabíró táskákat is gyártunk... 1  2  3 és 4

RE@L

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

HekkkY

Quote from: Fazék on 2006-07-11, 19:17:41
szóval csak óvatosan!

neeeeeee köönyörgök neeeeeee =DDDDDDDDD
The darkess will holding me tightly, until the sun rises up...!

HekkkY

pedálos tolószék
The darkess will holding me tightly, until the sun rises up...!

Zsiga

Quote from: HekkkY on 2006-07-12, 10:37:16
pedálos tolószék
Ezért, és úgy általában az eddigi teljesítményedért a fórumon (gyorsan végigolvastam az eddigi postjaidat) -1.

Xaga

Manapság ugye sok mindent csinálnak USB-vel, szvsz az Angel Kitty keyboard az egyik legjobb USB-s "találmány" :)

Lythis

Quote from: Xaga on 2006-07-12, 11:00:27
Manapság ugye sok mindent csinálnak USB-vel, szvsz az Angel Kitty keyboard az egyik legjobb USB-s "találmány" :)
"bocs drágám felvennéd ezt a rucit, és elfeküdnél az asztalon? postolnék párat..." :D

Re@l... ez fájt, +1

Quote from: HekkkY on 2006-07-12, 10:37:16
pedálos tolószék
húú, hát ez tényleg. Remélem lesz alkalmad kipróbálni. Majd megyünk röhögni.

Draconire

Távgyógyítás
....MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.... érezd a melegséget..... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM .... érzed már...?

Csak Egy Maradhat! /megfelelő zene ideképzelése/

thrall

Medvepapa, medvemama, és a kis medvebocs hazaérnek szokásos sétáról. Medvepapa belenéz a tányérjába, és megszólal: "valaki evett a tányérkámból, mert teljesen üres". A kis medvebocs is belenéz a tányérjába és megszólal: "valaki evett a tányérkámból, mert teljesen üres." Erre medvemama: "Kuss legyen már, még nem is főztem!"

Kvikveg

Quote from: Xipe on 2006-07-11, 14:16:05
http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1445131&sdm=web&qtw=640&qth=400

bar nem lol
se nem erdekes
de valahova be akartam postolni valamiert
mar elore sirok emiatt.
Jujujujjj... Nem kene... :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Kedvenc Toyota reklámom. :cool:

Ha valaki tud Direct Download címet ehhez a reklámhoz, megköszönném. :)

Harmónia és báj - Dacia reklám :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-07-13, 02:00:38
Kedvenc Toyota reklámom. :cool:

Ha valaki tud Direct Download címet ehhez a reklámhoz, megköszönném. :)

Harmónia és báj - Dacia reklám :)
tényleg komoly reklám :)

direct download címet nem tudok adni, de ha azt csinálod, hogy Internet Explorer-ben nyitod meg, akkor utána a Temporary Internet Files könyvtárban egy .flv kiterjesztésű 5,4 MB-os file-t keress és ezt később le tudod játszani vagy mplayer-rel, vagy flv player-rel.
ugyan pörgetni nem lehet benne, de ilyen viszonylag rövid reklámfilmeknél azt hiszem ez nem is olyan fontos :)

a Dacia reklámért meg kinyírlak...  :Eztneked: már most látom, hogy a Fallout karakterem ott fogja szívatni a tiedet, ahol csak tudja majd...  :__devil:

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-07-13, 02:14:56
a Dacia reklámért meg kinyírlak...  :Eztneked: már most látom, hogy a Fallout karakterem ott fogja szívatni a tiedet, ahol csak tudja majd...  :__devil:
Sorry... igazából csak azért kellett megmutatnom, mert annyira zavart, hogy én is beszívtam és kábé felvisítottam a fél házat, hogy ráerőltetett szolidalitásból mást is meg kellett szívatnom vele... :bsd:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Draconire

Zanador

Mit jelent? :
A finalizáció faktuma realizációjának szignifikáns manifesztációját ím kulminált posztulátumként propagálom abszolút konstatálás céljából.

[spoiler]kész[/spoiler]

u.i: Gmer: kösz, a távgyógyitás berakva háttérnek. innentől nagyon egészséges leszek. :)
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Shali

Délelött megetettek minket fagyival, a nyammogások között a diskurzus így nézett ki:

Kaca - Váááá, eperfagyiiiii... hm, mióta lehet ez ebben a dobozban?
Én - Nemtom, lehet, hogy vaníliának indult, aztán most már így néz ki...
.
.
.
Én - Te, mik ezek az izék benne?
Kaca - Az szőlő, te hülye!
Én - Mit keres szőlő a málnafagyiban?!
Nida - Az szőlőfagyi, ti hülyék!
Én - Szőlő?!
Kaca - Mindegy, edd ezt a cuccot, és kész

Büszkén jelentem, ettük és még élünk ^^
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!