Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

Moha

Ezzel az agyatlan tesztel vertem el fél órát. :lol:
20-ból 9 helyes válaszom volt, de ezzel még így is jobb voltam az átlagnál. :P

This quiz is impossible

Edit: Mondjuk visszanézve a válaszokat, pár kérdést félreértettem.

Squazee2005

:jee: Köszi, ez tetszett. Bár nem lol, inkább  :cool: .
Jó volt,nem használtam segítséget (internet), meg szótárt, így hamar végeztem. Annak örülök, hogy a kecske-autó problémánál jól válaszoltam. 20-ból 10 amúgy. *felvág [spoiler](ja az ereit)  :P[/spoiler]*

Impossible Quiz

Kraivan

Kvikveg

Quote from: Moha on 2011-06-06, 22:24:02
Ezzel az agyatlan tesztel vertem el fél órát. :lol:
20-ból 9 helyes válaszom volt, de ezzel még így is jobb voltam az átlagnál. :P

This quiz is impossible

Edit: Mondjuk visszanézve a válaszokat, pár kérdést félreértettem.
10/20 es ez nem intelligenciateszt, hanem nyelvtan es adatseggelesteszt maximum.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

The Impossible Quiz
12/20
Utálom, amikor szótárazni kell, vagy amikor angol jellegzetességre kérdeznek rá.

kada

Az amerikai foci + újzélandi krikett + még mi volt kérdésnél elegem lett belőle, addig csak az olyan szavakat kerestem ki mint pl utolsóelöttielötti, utánna az olyasmit se.
Szintén 10/20 egyébként.

Próféta

Quoteimpossible quiz
Segítség vagy akár csak szótárazgatás nélkül 17/20 --> 94.21%, de persze van egy amit félreértettem és csak véletlenül talált.
Nem tudtam a nemesfémeset, a fóbiát, és a touchdown/ausztrál szabály/teniszt. Tetszésdíjas a hónapos-betűs kérdés :)

Quote from: Kvikveg on 2011-06-06, 23:16:10
10/20 es ez nem intelligenciateszt, hanem nyelvtan es adatseggelesteszt maximum.
Valóban nem intelligenciateszt, bár nyelvtan se nagyon kell hozzá.

Darkstar

Szótár/net nélkül, számológépet használtam az elsőhöz. :D

Welp
Ami rossz:
"Read every third spot young..."
Fém értéke
My friend Hannah loves her name, and likes to exclaim, "Was it a car or a cat I saw?". What do you suppose her favorite city is?
Apotemnophobia
Időzóna
Touchdown pontok

Illetve a Fartburglar-t betippeltem (arra rájöttem, hogy a szöveget ki kell jelölni :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

A fóbiát meg Touchdown-os kérdést én sem tudtam (még az európai focihoz se értek, nemhogy az amerikaihoz), a nemesfém meg az időzóna az pont ment.

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2011-06-06, 23:25:34
Quoteimpossible quiz
Segítség vagy akár csak szótárazgatás nélkül 17/20 --> 94.21%, de persze van egy amit félreértettem és csak véletlenül talált.

Pont ugyanez.
Valamelyest felvidít, hogy nem teljesítettem rosszabbul a fórum egyetlen pozitronaggyal szerelt képviselőjénél, de az elrontja az örömömet, hogy elcsesztem ezzel a teszttel fél órát.
Failure is the default option

Fazék

az hány pontot kap, aki a beszámolók és az első kérdés láttán dobta a kukába a tesztet?

NLZ

És az, aki el se kezdte? :D
[reserved]

Xzone

Quote from: Fazék on 2011-06-07, 00:37:13
az hány pontot kap, aki a beszámolók és az első kérdés láttán dobta a kukába a tesztet?

Több mint kilencezret. Én megcsináltam amúgy, de nem tartottam érdemesnek arra, hogy bepostoljam az eredményt (11/20 amúgy). Mondjuk mindenféle erőfeszítést kerültem, és nem ültem le gondolkodni hosszú perceket a nehezebb kérdéseken. (Antepenultimate betűt rakd össze blablabla... na akkor most hány betűt kell megtalálnom összesen? Aha, akkor az a válasz.)

Kraivan

[spoiler][/spoiler]

LiaLia

Quote from: Member on 2011-06-06, 16:34:18
Magyar kollégáikból jó volna egy verekedős játék, csak túl kevesen szimbolikus politizálnak, amiből jó kombókat lehetne kihozni.
Aztán ha a jelenkoriakat leverted, jöhetnek a történelmiek, a boss Árpád vezér. :D

Azért van ám rejtett titkosfegyver magyarhunban is pl. az extrabónusz tartalmú nokiás-doboz :D

Member

Quote from: LiaLia on 2011-06-07, 15:52:09
Azért van ám rejtett titkosfegyver magyarhunban is pl. az extrabónusz tartalmú nokiás-doboz :D
Egyetlen játékban láttam hasonlót, az egy Segás Tini Nindzsás bunyós játék volt, amiben a Secska dobott le egy labdát, amit mindenki másként vetett be.
A felnyársaló szegfűk, az elüvöltött sünök, az égből lesújtó NeNyi, a semmiből rá zuhanó audik és a hosszúkard-kettőskereszt persze alap.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Cobra

Quote from: Én on 2011-06-08, 21:53:35
Még mielőtt javítják:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
Vagy már javították, vagy nem értem, mi itt a lol.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Kraivan

Quote from: Cobra on 2011-06-09, 00:39:27
Még mielőtt javítják:
Csatlakozom, bár lévén sportról van szó, így akkor sem érteném ha megmondanád a poén tárgyát, így számomra vicc helyett új érdekesség lenne valszeg.

Fazék

Quote from: Kraivan on 2011-06-09, 08:41:22
Quote from: Cobra on 2011-06-09, 00:39:27
Még mielőtt javítják:
Csatlakozom, bár lévén sportról van szó, így akkor sem érteném ha megmondanád a poén tárgyát, így számomra vicc helyett új érdekesség lenne valszeg.
én se értek a sporthoz, nem nézek focit, (kivéve VB-t persze... és akkor hirtelen óriási szakértővé válok :angyali:) de azért Dzsudzsákról már én is hallottam, 1-2 hírt, meg akarva-akaratlanul elkap róla az ember hírek hallgatásakor, szóval azért nehéz elhinni, hogy teljes sötétségben vagy vele kapcsolatban :)

Kraivan

Pedig de. :D

Tv-t nem nézek, rádiót nem hallgatok, hírportálokon meg nem nézek ilyesmit.
Lehet hallottam már őket, de a figyelmemet egy pillanatra sem ragadta meg.

Nem sötétségben élek, csak szelektív az információszerzésem. :P

kada

Quote from: Kraivan on 2011-06-09, 09:28:14Tv-t nem nézek, rádiót nem hallgatok, hírportálokon meg nem nézek ilyesmit.
Lehet hallottam már őket, de a figyelmemet egy pillanatra sem ragadta meg.
Nem sötétségben élek, csak szelektív az információszerzésem. :P
+1
Viszont "találd meg a 10 különbséget" alapon megvan mi vicces. Hogy miért, arra csak tippem van, de sebaj :P

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2011-06-10, 12:57:49
Ilyen sorrendben, a legutolsó a legviccesebb:

http://www.youtube.com/watch?v=Z5dIzY7yvRA&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=eW4D1lWq9Io&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=BVUQSZc-m8s&feature=relmfu

Van még egy rap-es is, de az szerintem jó szar.
figyelmeztetésed ellenére (miatt?) megnéztem (félig bírtam csak) a rap-eset is. tényleg borzalmas.

nálam a ninjászos volt a győztes

.Attila

Zen

A végén a Prince of Bel Air-t nem vágom.
Oké, egyik kommenter elmagyarázta.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Nakedape

[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution