Ez nagyon lol :DD

Started by HVp213, 2006-03-09, 17:46:17

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: danika230 on 2016-04-02, 12:15:05
ez így egybe túl sok volt  :ejnye:

Nyugi, évente csak egyszer van április elseje. :angyali:

Cloud

Ok, a polipnál leestem a székről... :comp:

Megmurdel

Quote from: Cloud on 2016-04-03, 00:44:01
Ok, a polipnál leestem a székről... :comp:
én lefordultam az ágyról xD

chilip

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Cobra

frozenstein

Én kérek elnézést:
[spoiler=pic][/spoiler]
:facepalm: The pain!!

.Attila

Cloud

Nem tudom hogy ide vagy WTF-be, de K.O. :D

frozenstein

Cobra

Ezt miért kellett?  :comp:

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cheesy

kada

[spoiler][/spoiler]

SaiyaGin

- Hány pszichológus kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy, de a körtének is akarnia kell!

Kvikveg

index vagy origon Lhaszarol cikk, a kommentek altalaban olvashatatlanok, de ma:
QuoteSzabadsagot Tibetnek!!!
Mindenki, aki kinai termeket hasznal, az...
... a francba.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

chilip

[spoiler][/spoiler]

SaiyaGin

Moha

Ultimate Tarzan movement:

Apám felhív ma. Volt egy kis problémája a gépén az egyik HDD-vel, időnként kattogott, de HDD sentinel nem jelzett hibát. Kipróbálta, másik gépen nem csinálta, tehát jó eséllyel valami szoftveres hiba volt, esetleg az alaplapi vezérlővel lehetett gond. Azért javasoltam neki, hogy mentse le az adatokat.
Erre ma közli, hogy már folyton kattog, el sem indul, és
[spoiler]"Pedig megnéztem és fényes a lemez, nincs rajta karc vagy ilyesmi"[/spoiler]
Természetesen adatmentés nem volt...  :facepalm:

Kvikveg

Quote from: Moha on 2016-10-15, 15:38:55
Ultimate Tarzan movement:
...
Nem tunt fel neki, hogy nem kene?  :lul:

Moha

Mikor közöltem vele, hogy sikeresen megölte a HDD-t, akkor csak értetlenkedett. Mondom neki "Mit gondolsz, miért van pormentesen lezárva?", reakció: "De rá is fújtam mielőtt visszaszereltem, hogy ne legyen rajta por..."  :muhahah:

Kvikveg

Quote from: Moha on 2016-10-16, 10:07:01
Mikor közöltem vele, hogy sikeresen megölte a HDD-t, akkor csak értetlenkedett. Mondom neki "Mit gondolsz, miért van pormentesen lezárva?", reakció: "De rá is fújtam mielőtt visszaszereltem, hogy ne legyen rajta por..."  :muhahah:
:muhahah:

Flaser

Ezt mutasd meg neki:
https://youtu.be/5CAn22TiVV0

Még ha a port "ki is bírja" a lemez ami a szétszerelés nyomán belekerül, ha nem speciális állítható csúcs-nyomatékú csavarhúzót használ (csavaronként a gyári értékre állítva) az összeszereléshez akkor a lemez nem fog megfelelően működni.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

chilip

two helium atoms walked into a bar, and they had a good laugh... [spoiler]HeHe[/spoiler][spoiler]pls kill me[/spoiler]