RAW-os animék / Csak fanatikusoknak!!!

Started by Lazzaret, 2006-04-03, 19:41:17

Previous topic - Next topic

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

morgena

Van olyan egyén, akinek a Naruto rawok megvannak? Most azokat hajkurászom...

Lazzaret

Körül néztem egy két  helyen és a friss részek RAWjain kivül nincs élő torrent belőlük.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Nem tud valaki élő torrentet a Kaleido Star-hoz. Lehet RAW mkv vagy ogm. Dareka Tuskete. Tudom ftp- fenn van a nagy része de valameik csak avi ként van fenn.

www.arkangyalok.uw.hu

Kira

Hi! Én fullmetal alchemistet keresek rawban amv készítés céljából, de a sorozatot már nem lelem sehol... vagy csak nem jó helyen keresem?

Lazzaret

Hol kerested eddig?

Habár ez valószínü már nem seedelik de ha b33t-rawon fent volt ott meglehet őketkérni fórumon hogy seedeljék. De nem tudom hogy meg volt-e nekik.

edit: Most néztem meg őket de nekik nincs meg.

www.arkangyalok.uw.hu

Manitu

Ugyan nem raw, de Anime-MX kihozta softsubos mkv-ban a 36. részig, a KAA release pedig a 42.-től szintén softsubos mkv, a maradék 5 meg már csak nem számít annyira az amv-hez. Biztos van elégendő jó jelenet a többi részben is.

Kira

Lazzaret, köszi, hogy megnézted ^^
Manitu, nekem az mkv nem igazán jó. Valamiért nem szereti egyik lejátszóm se, még ha a legújabb codekeket teszem a gépre akkor sem ^^; Inkább az ogm az amit valahogy le tudok játszani... de köszi szépen ^^

Lazzaret

Pedig Manitunak igaza van és nagyon is jó az mkv. Ha fel teszed az Ace Mega Codecs Pack-ot abba van egy bsplayer nevü progi és az simán lenyomja az mkv-t. És elég csak ezt az egy codec packot használni hiszen ebben minden benne van.

Legjobban az mkv-val fogsz járni. Sok segítséget ezekkel kapcsolatban vagyis az mkv lejátszásával szétbontásával és használatával rengeteg segítség van az animeaddicts  honlapon. A legtöbb anime amit én nézek mkvban van meg és pofon egyszerü belőle RAWot csinálni. Egy próbát megér.

Itt a link:

http://animeaddicts.interhost.hu/news.php

Itt a GY.I.K-be néz be.

www.arkangyalok.uw.hu

Kira

Oké, meglátom, mire jutok az mkv-val ^^ Köszi még egyszer a segítséget :D

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Peetee

hi
A blood+ megvan valakinek? Miután l33t-nél újra seedelték az első 6 részt rájöttem, hogy tetszik :) De nem szeretnék addig várni, míg a többi részt is újraseedelik. :)

Lazzaret

Szerintem várd ki mert hamarosan biztos seedelni fogják :) Nekem is csak az első 6 van meg :)

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

www.arkangyalok.uw.hu

Peetee

A Darkside Rawsban egyszer már csalódtam, annyira raw volt, hogy még a reklám is benne volt.  :smile: Most láttam az Utawareru mono-t seedelik 1-22 ig. Töltögeti valaki tőlük, milyen minőségű?

Prof. William

Ha valakinek meg lenne a [l33t-raws]Karin_1-24_(complete) - verzü az seedelné? Nagy segítség lenne!

Lazzaret

Nekem meg van csak nem tudom hogyan kell Seedelni a torrentet persze nem ez a gond hanem már egy másik könyvtárban van a cucc és onnan nem tudom hogyan tegyem seedelhetővé. Ha tudod akkor írj és megoldjuk a problémát.(Habár lehet hogy lesz egy kis szünetem most az interneten mert lemaradtam egy számlával és már a felszólítás is megjött viszont fizetésem csak 10.-e után lesz :D )

Na megoldottam már megy.

www.arkangyalok.uw.hu

Hiei-sama

Xaga

Lazzaret

Nem tudom de nekem működik a link. Már csurog is lefele :)

www.arkangyalok.uw.hu

Hiei-sama

Hja megy az ha jol irja az oldal 500+ seed van : o

Prof. William

Quote from: Lazzaret on 2006-09-01, 18:38:55
Nekem meg van csak nem tudom hogyan kell Seedelni a torrentet persze nem ez a gond hanem már egy másik könyvtárban van a cucc és onnan nem tudom hogyan tegyem seedelhetővé. Ha tudod akkor írj és megoldjuk a problémát.(Habár lehet hogy lesz egy kis szünetem most az interneten mert lemaradtam egy számlával és már a felszólítás is megjött viszont fizetésem csak 10.-e után lesz :D )

Na megoldottam már megy.

Kösz! Még csak 10% szóvaleltart egy ideig+ nem is mindig lessz bekapcsolva a gép de a nap nagy részében igen. Kérlek légy türelemmel...

Phineas

Én most elhatároztam, hogy néhány Naruto epizódra magyar hard subot rakok. De ahhoz kéne raw, de a 20 rész speciel sehol nincs meg, vagy a 101.-dik- Csak ezek a filler részek vannak...

Peetee

Quote from: Prof. William on 2006-09-02, 00:31:48
Quote from: Lazzaret on 2006-09-01, 18:38:55

Na megoldottam már megy.

Kösz! Még csak 10% szóvaleltart egy ideig+ nem is mindig lessz bekapcsolva a gép de a nap nagy részében igen. Kérlek légy türelemmel...

Egy érdeklődő kérdés. Miért nem kérted meg, hogy küldje el neked az egész  sorit egy DVD-re kiírva, és küldtél volna neki helyébe olyasmit, ami neki kell?

Más. Nekem is van, hogy egész nap fut a gépem, és elgondolkodtam, hogy ez mennyi áramot fogyaszthat havi szinten. Van aki ennek utánna számolt?
P

Lazzaret

Ezt a DVD-s dolgot már akartam ajánlani csak nincs jelenleg DVD-m :( Én havi szinten kb 15K villanyt fizetek ki.

www.arkangyalok.uw.hu

DeathDealer

Hát nekem sem értana kiírni mert van egy kevés.Én arra gondoltam hogy ha összegyűlik sor raw animém akkor saját honlapra feltenni és minden  :Kiraly: De nem egyedül hanem pár emberrel közösen.és készíteni hozzá saját feliratokat stb :muhahah:

Prof. William

Csorog a karin lassan. Úgy 2 hetet számol rá. :( Pls seedelje addig akinek megvan, vagy ha lehet minnnél többen. :)

Lazzaret

Seedelem ahogy tudom :)
A tárhelyes ötlett nem rossz, csak sokba kerül :)

www.arkangyalok.uw.hu