Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Lokids

Az a kép a 26. részből van???
Hol a felirat hozzá??? Kit kell feláldozni???
MOST AKAROM!!!!!

kikuchiyo

Közben kikerült a TT-ra egy batch torrent, az összes játékkal. 3,3 GB, aki akarja, letöltheti.

A Minagoroshi-hent (amiben minden kiderül, és a végén mindenki derül) egyébként jómunkásemberek le fogják fordítani angolra.
Failure is the default option

Rounin

Quote from: Gmer on 2006-09-26, 22:13:48
Quote from: Rounin on 2006-09-23, 21:33:15
Nah, megnéztem ezt is.. Hm, már megint megölik a misztikumot :morci: :angyali:
Látod-látod, nem szabad elhamarkodottan ítélkezni :D

Jófan. :p A 25. rész már kissé más színben tüntet fel mindent... sőt.. kicsit érdekes ^^. Fordítást akarok MOST! \o/

Prof. William

26 rész...

NA...

Még a legmerészebb álamaimban sem merült fel hogy tényleg megcsinálják, amiről itt poénkodtunk. :)

[spoiler]Végre egy nagyából good ending. :) Féltem hogy a végére beraknak valami marhaságot, mint a 2 végigjátszásba, ahol azért is kijött az ágy alól a zombi, de szerencsére semmi ilyesmi nem volt... Bár kicsit hamar napirendre tértek a dolog fölött és ott ökörködtek a végén. Azért aranyosak voltak. Talán sikerült megtörni a láncot, de ez igazábn a maradék 2 fejezetből derülne ki amit már nem animésítettek meg. Szép lezárt befejezés, amit azért nem lenne nehéz fojtatni. Tehát jól megoldották a dolgot. [/spoiler]

kikuchiyo

Animesuki fórum thread a Higurashi mögött megbúvó rejtélyekről, azaz a végső magyarázat
Tényleg csak saját felelősségre olvasandó!

BTW elkezdtem az eredeti sound novelt, még vannak technikai nehézségek, mint pl. nem triviális összehangolni az Applocale+Oh! Text Hooker+ATLAS kombinációt, de nem adom fel.

Prof. William

Nagyrészére már magamtól rájöttem, de annyira nem ráztak meg az új dolgok.... :)

kikuchiyo

Siker!

Mondjuk a "fordítás", amit ez a program csinál, erős jóindulattal is csak hozzávetőlegesnek nevezhető, de valamennyit segít azért.

Darkstar

Csak nem a játék?  :eek:
Ha az, akkor linket pls. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Az első rész (az Onikakushi-hen) legálisan letölthető innen, a többit vedd meg.
[spoiler]Bár aki keres, az talál, főleg, ha működik a Tokyotosho...[/spoiler]

Venom

Ehhe... eddig megnéztem az első 5 részt, és már most tuti siker. Elborult sorozatok a legjobbak!  :whoah:  :jee:

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Lokids

Ime itt az utolsó részecske:
Anime   Higurashi​_no​_Naku​_Koro​_ni​_26​_[wind][xvid][CEFEB9C6].avi
Természetesen az áldozatok bemutatása után a folytatásért könyörgünk Oyashiro-sama-nak.

3-adjára csak megvan. :D

Szerk2: Muszáj színezni, mert különben meglátogatnak a baltás lolik. :)

Rounin

Quote from: Lokids on 2006-10-01, 01:08:10
Ime itt az utolsó részecske:
Na[/color]ku_Koro_ni_26_%5Bwind%5D%5Bxvid%5D%5BCEFEB9C6%5D.avi.torrent]Higurashi​_no​_Naku​_Koro​_ni​_26​_[wind][xvid][CEFEB9C6].avi
Természetesen az áldozatk bemutatása után a folytatásért könyörgünk Oyashiro-sama-nak.

Not found on server....

Hm, mintha elgépelted volna :D

Edit: nem kéne színezgetni... azért köszi :D

Darkstar

Quote from: Lokids on 2006-10-01, 01:08:10
Természetesen az áldozatk bemutatása után a folytatásért könyörgünk Oyashiro-sama-nak.
:tezsvir:
Bár könyörögni nem kell neki, úgyis kitalálja, épp miért kapta az áldozatokat. :D
És szinezni KELL! :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Jah, de nem linkben, elsőre, amikor azonnal kell a cucc :D

Amúgy végignézve. Hát lol O_o Röviden ^_^.

Lokids

Emberek mikor lesz tüntetés pesten? Már kész van a 'Higurashit akarunk' táblám. :D :D

Ez a rész nem volt semmi. Rika alakítása. (azaz a seyuo -vagy hogy írják) Esküszöm ez az a sorozt ami végignézése után vágyom arra, hogy a játékkal is nyomuljak. Sajna nem tudok japánul, szal az kimarad. :(
Gondolom ennek nem tervezik a fordítását...

Darkstar

Soha nem késő nyelvet tanulni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Hát huhh, nem hiába a kedvencem XD
Már előre vigyorogtam amikor Keiichi megkapta az ötőt, gondoltam innen már csak jó lehet, és az is lett  :D

Rika nagyon komoly volt akkor amikor Rena elé állt...huhh...
Aztán az összecsapás, hát  :Kiraly:

Egyetértek Prof. William-al, tényleg jól lezárták, de azért jöhet a folytatás!

Cobra

Jó volt a befejező rész, csak nem fejezte be a történetet, csak az arc-ot :)
p.s.: A Wind-esek nem tudnak H264-gyel tömöríteni, az mp4-es verziót ne szedjétek le, mert tiszta kocka a kép.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Prof. William

Quote from: Cobra on 2006-10-01, 22:51:06
Jó volt a befejező rész, csak nem fejezte be a történetet, csak az arc-ot :)

Grr. lehet hogy innentől jöttek volna a jó endingek.

De akkor most az ismétlődést sikerült megtörni? Vagy most már tisztában lesznek a dolgokkal és lassan jöhet a finálé?

Cobra

Majd a folytatásból kiderül :D
Nagyon remélem lesz valamilyen formában folytatás.

Lokids

Ha jól tudom a további két fejezet azt taglalja hogyan törik meg. Szal nem ártana, ha kiadnák a maradékot is, mert úgy teljes. Értem én, hogy itt lezárva is megteszi, de akkor is. Az év eddigi legjobbjának jár a normális befejezés. Nipah!

Prof. William

Gondolom innentől gondolom ismétések se lesznek.

Viszon azzal hogy itt húzták meg a véget jól fejezték be.

Még 1-2 OAV kéne és mindenki boldog lenne.

Próféta

Na most nagyon nem értek valamit. Felvilágosítást kérek.
Az első epizódban hangsúlyozták, hogy ez a H-betűs falu olyan pici, hogy egyetlen iskolája van csak, egyetlen osztályteremmel.
Az ötödik epizódban előkerül Mion húga, Shion. Ugyanabban a faluban él, egyértelműen iskolás korú, Kei és Shion mégsem ismerik egymást a suliból. :wtf:

Ötleteim:
a. csak velem van a baj, hogy ellentmondást látok itt
b. a két történetív ilyen szinten független, hogy a másodikban simán lehet két iskola
c. a készítők rá se bagóznak, mi készül, mondván "csináljuk meg az aktuális killerloli animét, legyen benne sok ijesztő hangeffekt és macskaszem, a történetet majd randomgenerátorral megcsináljuk"
d. valami tök triviális magyarázat hangzott el, csak én nem figyeltem oda, pl. Shion iskolaidőben áturik egy másik faluba
e. lesz magyarázat, de még (6. ep-ig) nem hangozhatott el, majd a megfelelő időben jön (ha ez van, szóljatok, nem kell lespojlerezni)
f. simán figyelmetlenség

Mi az igazság?

Darkstar

Nézd csak tovább, ki fog derülni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Próféta

Quote from: Darkstar on 2006-10-06, 23:08:12
Nézd csak tovább, ki fog derülni. :)
Na, mégis van igazság a Földön, nem randomgenerált maszlagot kell néznem  :merci:

Cobra

Shion dolgozik, nem iskolába jár. Többi spoiler lenne.

Darkstar

Quote from: Cobra on 2006-10-06, 23:10:01
Shion dolgozik, nem iskolába jár. Többi spoiler lenne.
Pedig a többi az igazán lényeges.  :szemuveges:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Pontosabban nem oda járt suliba. :P hogy miért??? Na az a spoiler. :D