Higurashi no Naku Koro ni - Spoilerek

Started by Prof. William, 2006-04-16, 23:55:36

Previous topic - Next topic

Prof. William

Az még egy jó jelenet amikor az ajtó csukódik befele és pont amikor végleg becsukódna Mion azzal a macskaszemével benéz a résen.  :cool:

Prof. William

MORE INFO:
http://www.famitsu.com/anime/news/20...70718,0,0.html
-The second season will be 24 episodes
-The arcs will be in this order: Yakusamashi-hen, Minagoroshi-hen and Matsuribayashi-hen
-Yakusamashi-hen will be a Anime exclusive arc, practicaly for some aclarations which the anime version in the first season can't be resolved without the game Tips.

Solid Snake

2 + 1 fejezet 24 részen át? Az igen.  :whoah: :jee:
Úgy emlékszem, hogy az első évadban egy fejezet nem tartott tovább 4-5-6 résznél. Ezek szerint kibővítik a korlátokat.  :lazza:

Prof. William

A Wikin utánnanézve a utolsó 2 fejezetnek annyi minden lessz benne hogy 24 rész kell.

Persze lehet hogy majd lessz jópár filler rész.

Pl. Renáék két vérengzés között leruccannak a tengerpartra + hasonlók. Rika-chan úszni tanul.  :hopp: :hopp: :hopp: és hasonlók...

Relunx

Hmmm, jónak igérkezik. Csak az a kár hogy a Július még NAGYON meszze van  :bruhuhu:
Már alig várom a borzongással teli nyári estéket!  :angyali: :hopp:

Relunx

Próféta

Hmmm... mennyi az esély rá, hogy a kivitelezése kicsit... érettebbé válik?
Mert engem elviekben érdekelne a dolog, de ahogy az előző szériát összebénázták, az nem tetszett igazán (de azt elére, hogy furdaljon a kíváncsiság a folytatást illetőleg, tehát az alapanyag csak nem annyira rossz). És amennyire tudni lehet, ugyanaz a gárda csinálja ezt is (persze, hisz kirobbanó siker lett)  :frown: Talán a levegősebb időszerkezet csodákat művel majd vele.

Dreamcleaver

Kétlem, hogy jobb lesz, de hátha...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

DEEN, szóval nem reménytelen a helyzet. Meg tudják jól is csinálni, ha akarják, valahogy az első széria esetében nem jött össze, remélem most összekapják magukat.

Solid Snake

Annyi védelem kijár az 1st season készítőinek, hogy a forrásmunka is egy doujinshi volt, így annyit tuningolni nem igazán lehetett.
De legalább a nagybetűs HANGULAT kárpótolt, s reméljük, a folytatásban sem lesz ez másként.  :jee:

Manitu

A fenéket nem. Olvastad te a Higu mangát? Az is ugyanabból a gameből készült, és ég és föld a különbség. Az animét egyszerűen elb*szták.

Gregory

Szerintem nincs vele különösebb gond. A rajzolás 'nem a legtökéletesebb', de sztem ez adja meg a sajátos hangulatát.

Próféta

Quote from: Gregory on 2007-05-02, 22:46:45
Szerintem nincs vele különösebb gond. A rajzolás 'nem a legtökéletesebb', de sztem ez adja meg a sajátos hangulatát.
Ki a fenét érdekel a rajzolás? Olvastam én már könyvet is...
Nekem jobban hiányoztak az épkézláb szereplők, akik reálisan viselkednek, meg a történeti konzisztencia. OK, hogy förtelmesen ronda volt, de inkább az zavart, hogy rengeteg apróságra egyszerűen nem figyeltek oda. Csak behozták, hogy jól megijesszék vele a nézőt, aztán nem nagyon foglalkoztak vele többet, és az egész úgy lógott a levegőben.

Manitu

Azért ne felejtsd, hogy két válasz rész még hiányzik belőle. Szóval a történet még nem teljes, állítólag a hiányzó két rész ismeretében már világosabb, hogy mi is történt az animében. Mondjuk reális szereplőket akkor se várj, egy mosolygós kislány egy orbitális matchetevel számomra távol áll a reálistól, de nem is azért néztem :)

Lokids

Igaz. Ha a rajzolása is olyan lett volna, mint amilyennek kellett volna lennie sokkal jobb lett volna. De nálam így is előkelő helyen szerepel. (mangába egész emberinek tűnt Rena feje (rajzolt karihoz képest, animeban kicsit elbénázták)

Draconire

screenshots
Ezek alapján jobb lesz a rajzolás, lehet örülni.  :smile:

Rika & Satoko -I died.

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-05-25, 10:46:43
screenshots

:hopp: Van itt fejlődés, rájöttek a fejesek, hogy megéri több zsét befektetni a Higurashiba.  :jee:

Rika & Satoko -I died.

Rika Beam Attack!  :uzi:

Prof. William

Rika & Satoko -I died.

Huhh.. Na ez 100% hogy filler rész lessz. :) A lányok cosplay mániája egyre erősödik. :) Miket műveltek már K1-el is a mangában... :)

K1 hősies fogcsillogtatása sam semmi. :) Bár a maradék 2 arc 24 részben megoldása érdekes lessz. Már látom hogy majd jönnek a Rika és Satoko fillerek és nem 1 hanem 5 részt ökörjködnek a vérengzés kitürése előtt. :)

Én olvastam a maradék két arc -ot és elég hosszúnak tűnnek de nem tudom hogy 24 rész kell e neki... De az biztos hogy nagyon jó lessz és sok mindent megválaszol az első részből is... :)

Ja és reméllem a 2. op ja is oylan jó lesz mint az 1-é volt... :)

minuszmiki

screenshots

Rika & Satoko -I died.

Good news is goooood!  :hopp:

Solid Snake

Prof. William

Rika & Satoko -I died.

Nem lehet hogy Rika és Satoko Magical Girlek és ez az átalakult ruhájuk?

Manitu

chilip

no elkezdtem nézni, és vmi nem tiszta... az elején (3. vagy 4. rész? ) meghaé szinte mindenki, majd a köv. részben mintha mi sem történt volna. az most egy másik lehetséges verzió vagy mi? még csak 8 részt láttam, de sajnos holnapra kell halasszam a többit vizsga miatt...

ed.: ja és az OPja marha jó  :D

Solid Snake

Nem, az anime (és az alapjáték) több fejezetre van osztva, melyek külön-külön történeteket mutatnak be Hinamizawa-val kapcsolatban, a szereplők közül mindig más szemszögéből látva, melyeket együttesen megtekintve összeállhat valamiféle kép az egészről (bár nem teljesen, de hát erre lesz a season 2 :smile:).

chilip

de teljesen másképp történtek bizonyos dolgok benne

pl.: a fotós esete: először a folyóparton látta utoljára a srác, aztán meg amikor a kínzókamránál váltak el... másodszorra a rendőrrel való találkozás is más volt...

Darkstar

Nézd végig, és majd meglátod, hogy miért van így :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Solid Snake

Quote from: chilip on 2007-05-29, 22:51:32

Ez az egész pont erre megy ki. Pl. képzelj el egy történetet, amit 6 féleképpen mesélnek el, ahol a szereplők és az univerzum megegyezik, a történések mégis 70%-ban máshogy alakulnak. A Higurashi is pontosan ilyen szerkezettel dolgozik, mégis a fejezetek között van némi összekötő kapocs, ami az egészet egy koherens egésszé kovácsolja össze.

Prof. William

Quote from: chilip on 2007-05-29, 22:51:32

pl.: a fotós esete: először a folyóparton látta utoljára a srác, aztán meg amikor a kínzókamránál váltak el... másodszorra a rendőrrel való találkozás is más volt...

Ez olyan mint amikor többféleképpen játszol végig egy gamét hogy végül a sok endingből üsszegyűjtöt tudás alapján jöjön a True Ending. :)

kelvor

Ez az egyik oka annak, hogy még a mai napig nem néztem meg :smile:

Solid Snake

Quote from: kelvor on 2007-05-30, 01:10:32
Ez az egyik oka annak, hogy még a mai napig nem néztem meg :smile:

Nézd meg, ha nem akarsz úgy pórul járni, mint Rika-chan:__devil: