Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Ready2

Quote from: .Attila on 2006-12-31, 22:05:36
Statisztika szerint Mo-on ugyan több nő van, mint férfi, de csak azért, mert a férfiak korábban halnak meg.
Ha korcsoportonként vizsgáljuk a dolgot, akkor bizony a fiatalabb korosztályokban több a férfi, mint a nő.

vmi olyasmi remlik hogy azt olvastam 35eves kor korul egyenlitodik ki es onnantol felfele mar no tobblet van. (lehet rosszul emlekszem)

Member

Akkor mi újfent beszívtuk, muhaha... :frown:

arianrhod: Olvasás nem jó, még tanulás közben is tudok rá gondolni úgy, hogy 50% megmarad az olvasottból... Viszont ehhez hozzátartozik, hogy a vidám állapotban alkotott képeim messze a legpocsékabbak... (yaone most mondaná, hogy akkor miért azokat linkelem be ide :haha: )

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2006-12-31, 22:37:24
Akkor mi újfent beszívtuk, muhaha... :frown:

arianrhod: Olvasás nem jó, még tanulás közben is tudok rá gondolni úgy, hogy 50% megmarad az olvasottból... Viszont ehhez hozzátartozik, hogy a vidám állapotban alkotott képeim messze a legpocsékabbak... (yaone most mondaná, hogy akkor miért azokat linkelem be ide :haha: )

Miért azokat linkeled be?  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Szilveszter magányosan...
Természetesen az az "talán" az nem lett. Nem keresett a csaj, én meg nem fogom mégegyszer felhívni, mert akkor tényleg nyomulós baromnak fog tartani (már biztos így is).

Felmentem a főtérre, de eléggé frusztrált, hogy mindenhol csak párocskákat láttam... Fogtam magam, felvettem az öregember álarcot. A reakciók megvoltak... egyik csaj "tök jó!" - na gondoltam csak oda megyek már. Leveszem az álarcot, erre a csaj:
- "Na, tedd vissza" (ja, persze, szóval a valódi pofám ilyen szörnyű? :D )

Egy négyes lánycsoport volt. Beszélgettem velük vagy két percet, de láthatóan nem nagyon érdekeltem őket, mert másfelé figyeltek, és nem kérdeztek vissza. Aztán jött a villamosuk és eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Nem tudtam telszámot kérni. Habár, lehet, hogy nem is adtak volna, hisz alig beszéltünk még.

Mindegy, nagy hatalmas L Lúzer vagyok, és kész...

Mellesleg szerintem is több a magányos srác, mint lány. Magányos srácból sokat ismerek, magányos lányt mindössze egyet. És az értelmes, normális lányok mindig foglaltak. Úgy tűnik, őket mindig hamarabb megtalálja valaki.
És mindenhol csak azt hallom, hogy "már x éve együtt vagyunk".

Akárhogy is, a lányoknak ezerszer egyszerűbb bepasizni. Gyakorlatilag a kisujjukat sem kell mozdítaniuk. Meghát a nők választanak, ők döntik el, kell-e nekik a pasi.
Egy frérfinek sokat kell törnie magát, ha meg akar szerezni egy csajt. Egy csajnak meg elég, ha megadja a megfelelő jelzéseket és tartja a kapcsolatot. És ennyi...

És valahogy a bunkó, seggfejek, akik csak kihasználják a lányokat, azok mindig találnak maguknak áldozatot... Egy magam fajta jólelkű, ámde félénk és tapasztalatlan srác meg nem kell senkinek.

... én mondom, nincs igazság ezen a nyomorult világon.

(na jó, elég a depiből, inkább megyek inni. Igaz nem szoktam, de most nincs semmihez sem kedvem)[/quote]

arianrhod

Quote from: Moha on 2006-12-31, 23:29:05
És az értelmes, normális lányok mindig foglaltak. Úgy tűnik, őket mindig hamarabb megtalálja valaki.
Akkor ezek szerint én nem vagyok se értelmes se normális...na jó azt mindig tudtam,hogy hülye vagyok  :muhahah:

Akárhogy is, a lányoknak ezerszer egyszerűbb bepasizni. Gyakorlatilag a kisujjukat sem kell mozdítaniuk. Meghát a nők választanak, ők döntik el, kell-e nekik a pasi.
Egy frérfinek sokat kell törnie magát, ha meg akar szerezni egy csajt. Egy csajnak meg elég, ha megadja a megfelelő jelzéseket és tartja a kapcsolatot. És ennyi...
Khmm...hahó...rossz az adás...
Na jó csak csalódotság beszél belőled nagyon.Amit megértek,hamarosan zárom életem legszarabb évét.De fej fel csak előre,hogy nehogy meglásd ha sz*rba lépsz :D

Member

Nekem is egy pillanatra bevillant az agyburkomban: Nem lehet, hogy elmegyünk egymás mellett és nem jó helyen keresünk (Mi, értelmesek, normálisak :))?
Csak hogy így az év vége felé vmi költői kérdést tegyek fel (vagy szónoki? Ki tudja).

Moha

Quote from: arianrhod on 2007-01-01, 00:09:06
Akkor ezek szerint én nem vagyok se értelmes se normális...na jó azt mindig tudtam,hogy hülye vagyok  :muhahah:[/quote]Bocs, elfelejtettem hozzátenni, hogy "aki meg normális és mégsem foglalt, azt meg vagy nem érdeklem, vagy valami más körülmény a gond.

Mellesleg én kedvelem a "lökött" csajokat, mert én sem vagyok normális.
Csak egyet magyarázzon meg nekem valaki: miért van az, hogy az olyan srácok, akinek lelke is van, miért csak szimpla barátnak jók? Miért nem kell egy ilyen srác pasinak?

Bocs, most nagyon magam alatt vagyok.

Member: én is elgondolkodtam már azon, hogy lehet, hogy rossz helyen keresgélek, de akkor mégis HOL vannak a normális lányok? Otthon ülnek? Akkor bizony esélyem nincs, hogy találkozzak velük.

Member

Moha, az a baj, hogy eltaláltad (hogy otthon ülnek). :/
Az a baj, hogy nem úgy vagyunk lököttek, ahogyan ők ezt elvárják, nem vagyunk az általános társaságok középpontjai, egy új helyre eljutva nem fogunk azonnal jó hangulatot teremteni, egyszerűen nem vagyunk kitűnőek olyanban, ami általánosan elvárt. Szerintem ennyi.

arianrhod

Quote from: Member on 2007-01-01, 00:55:35
Moha, az a baj, hogy eltaláltad (hogy otthon ülnek). :/
Az a baj, hogy nem úgy vagyunk lököttek, ahogyan ők ezt elvárják, nem vagyunk az általános társaságok középpontjai, egy új helyre eljutva nem fogunk azonnal jó hangulatot teremteni, egyszerűen nem vagyunk kitűnőek olyanban, ami általánosan elvárt. Szerintem ennyi.
Én is itthon ülök :Kiraly: Amúgy sztem nem jó ha vki mindig a társaság központja.Egy idő után unalmas a nagy felhajtás, legalább is nekem.Ha pedig van olyan aki elviseli a hülyeségeim akkor az tényleg lökött :angyali:

Member

Szerintem sem jó, ha vki a társaság középpontja, de ha kisebb csoportokban néha percekig nem szólunk egymáshoz, muszáj felszólalni. :/

Mennyire vagy "hülye"? :angyali:

arianrhod

Quote from: Member on 2007-01-01, 01:11:00
Mennyire vagy "hülye"? :angyali:
Nézzük...télen este 11kor üvöltve dobálom hólapáttal a havat öcsémre...frizbivel nekállok a velencei tavat átszürni mindenki szeme láttára és hasonlók  :angyali:  :__devil:

Moha

Quote from: White SeeD on 2007-01-01, 01:14:54
(Még mázli hogy én szeretem az egyedüllétet és sokakkal szemben egyáltalán nem vagok depresziós :) )
Jó neked, hogy ilyen könnyen viseled. Ismerek még pár hasonló embert, akik lazán el tudják viselni, hogy nincs senkijük. Nekem sajnos nem megy. :(
Én túlontúl érzelmes vagyok. És már belekóstoltam, hogy milyen is lehet egy szerelmi kapcsolat, szóval tudom, hogy mi hiányzik...
Eltengődök egyedül, de nagyon szar. Pláne, mert a környezetem folyton emlékeztet arra, hogy nekem nincs barátnőm. A munkatársaim, mikor a barátnőjükről beszélnek (szerintem a 40 fős társaságban rajtam kívül még vagy 2 "nőtlen" emberke van), a párocskák, akik az utcán nyilvánosan jól érzik egymást, stb.
És ilyenkor zuhanok bele a depresszióba. Ez mondjuk az új munkahely óta kicsit talán javult, de még mindig elég szar.

Amúgy általában a munkába és az animébe szoktam menekülni. Tudom, nem jó megoldás, de valamit tennem kell, különben beleőrülök. Ha nem foglalom le magam semmivel, folyton a lányok jutnak eszembe, ha meg mégsem, akkor rám tör a hipochondria. :(

Lehet, hogy komolyabb neurózisom van, voltam is már pszichomókusnál, de 3 hetente tud csak fogadni, úgy meg nem sokat ér. Aki meg gyakrabban vállalna, az egy vagyonba kerül. Annyit nem keresek...

Member

Quote from: arianrhod on 2007-01-01, 01:14:37
Nézzük...télen este 11kor üvöltve dobálom hólapáttal a havat öcsémre...frizbivel nekállok a velencei tavat átszürni mindenki szeme láttára és hasonlók  :angyali:  :__devil:
Nem nagy hülye, ez teljesen normális. Sőt, kawaii! ;)
Quote from: Moha on 2007-01-01, 02:37:27
Eltengődök egyedül, de nagyon szar. Pláne, mert a környezetem folyton emlékeztet arra, hogy nekem nincs barátnőm. A munkatársaim, mikor a barátnőjükről beszélnek (szerintem a 40 fős társaságban rajtam kívül még vagy 2 "nőtlen" emberke van), a párocskák, akik az utcán nyilvánosan jól érzik egymást, stb.
Ez mondjuk tényleg elég sz@r, de akárhová is menekülsz, mindenütt nyílvánosan küldeni fogják. És akkor még nem is beszéltem az egyik ismerősömről, aki olyan nyalakodást/taperolást küld mindenki előtt (előadás alatt!!!), hogy az már gyomorforgató...
QuoteAmúgy általában a munkába és az animébe szoktam menekülni. Tudom, nem jó megoldás, de valamit tennem kell, különben beleőrülök. Ha nem foglalom le magam semmivel, folyton a lányok jutnak eszembe, ha meg mégsem, akkor rám tör a hipochondria. :(
Nem tudom, nekem már sikerült néhány fantáziát (NEM OLYAT!!! :D) megtörténtnek vagy majd megtörténőnek nyílvánítanom, úgy könnyebb.
QuoteLehet, hogy komolyabb neurózisom van, voltam is már pszichomókusnál, de 3 hetente tud csak fogadni, úgy meg nem sokat ér. Aki meg gyakrabban vállalna, az egy vagyonba kerül. Annyit nem keresek...
Hol is laksz?... Arra nem gondoltál, hogy sokkal jobban megérné egy olyan emberrel beszélgetned (mondjuk innen), aki megérti a helyzeted, leül veled egy ital mellett összehozni, hogy mit is kellene tenned? Pénztárcailag is jobb, meg szerintem többet is ér.

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2007-01-01, 02:37:27
Quote from: White SeeD on 2007-01-01, 01:14:54
(Még mázli hogy én szeretem az egyedüllétet és sokakkal szemben egyáltalán nem vagok depresziós :) )
Jó neked, hogy ilyen könnyen viseled. Ismerek még pár hasonló embert, akik lazán el tudják viselni, hogy nincs senkijük. Nekem sajnos nem megy. :( 

Mindkettőtökkel  :tezsvir: Általában elég jól megvagyok egyedül (a gyerekkorom nagyrészét is egyedül töltöttem ), de néha rámjön a szomorúság, amikor nagyon egyedül érzem magam. Főleg, amikor tudom, hogy a barátaim együtt vannak és jól érzik magukat, engem meg senki nem kérdez meg, hogy velük akarok-e menni.

arianrhod

:tezsvir: az előttem szólóval.Azt azért tudni kell hogy az egyedüllét és a magány nem keverendő ösze.Én szeretek egyedül elleni magamban akkor nyugodtan gondolkodhatok és csinálhatom a hülyeségeim anélkül,hogy bárkit is zavarnék.Persze én is érző emberi lény vagyok akiben előbukkan néha a magány és az elveszetség érzése és magányosnak is tudom ám érezni magam akkor is ha a legjobb barátaim vesznek körül nagy csinadrattával.Sokszor megyünk el hármasban valahova a barátnőmmel és a párjával.Mindkettőjüket kb ugyan annyi ideje ismerem és ők a legkedvesebb barátok a számomra.De sokszor nagyon úgy érzem én csak a felesleges harmadik vagyok a társaságban és zavarok.Naná hogy hülyének titulálnak emiatt de mégis így érzem.Pláne hogy ők is gyakran mondogatják szedjek már össze valakit mert a 4es randi az tök jó.Na ja,lehet hogy jó de vannak olyanok akiknek a dolog nem megyeget.

Member

Én már két haverommal együtt is éreztem feleslegesnek magam, nem hogy ha még a  bnője is ott van vmelyiknek... :/

krezga

Én is el bírom viselni a magányt, bár inkább haverokkal vagyok(van közöttük sok csaj is:D)
Most szilveszterin házibulin is sikerült ismerkednem, kezdetben csak a fél bandát ismertem, aztán fél óra múlva már mindenkivel összeismerkedtem, feloldódtunk, és jó buli lett:D Ráadásul sikerült összehaverkodnom egy jó fej csajjal is, úgyhogy az idei szilveszterem eléggé sikeres volt:D
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Moha

Quote from: sunyi on 2007-01-01, 15:27:03Feljön a lakásomra
Ezért máris vannak irígylőid! :P
QuoteŐ meg 2 óra múlva felhív változatlan érzelmekkel...
Ember! Egy anime szereplő hajt rád? :haha: Mellesleg, ha ezek után még mindig érdekled őt és te továbbra is szemét és elutasító vagy vele, akkor süllyedj el szégyenedben!
Ha esetleg neked nem jön be az illető, akkor beszéljétek meg és rendezzétek el tisztességesen. De más érzelmeivel játszadozni aljas és kegyetlen dolog!

Mellesleg fiú vagy vagy lány?

.Attila

Nade látod, ilyen viselkedés ellenére (vagy épp ezért?) epekedik utána.
Ha kedves vagy, akkor meg neked fogják bevágni az ajtót.

Lányok: ha titeket az indít meg, hogy bunkók a fiúk hozzátok, le se tojnak titeket, akkor miért nem ezt mondjátok?
"Nem iszik, nem dohányzik, jó állása van és kedves" - na persze.

Moha

Quote from: .Attila on 2007-01-01, 15:53:54
Lányok: ha titeket az indít meg, hogy bunkók a fiúk hozzátok, le se tojnak titeket, akkor miért nem ezt mondjátok?
Ezért mondtam: az, hogy a lányok mit akarnak és mit mondanak az két különböző dolog. Tisztelet a kivételnek.
De a nők (megint csak tisztelet a kivételnek) folyton sírnak, hogy "minden pasi szemét disznó" meg "a fiúk mindig csak kihasználnak". De hát ők választanak és ha nekik az ilyenek kellenek... :ejj:

Quote"Nem iszik, nem dohányzik, jó állása van és kedves"
Érdekes, ez mind jellemző rám, mégsincs barátnőm. :P

.Attila

arianrhod

Akkor,mert én elvileg nő vagyok.Engem nem índít meg ha egy fiú srác vagy férfi bunkó.Ellenkezőleg szépen kiépített komunikációmmal úgy küldöm el a frászba,hogy már várja. Persze komoly plusz pont ha nem iszik és nem dohányzik,nálam.De a jó állás már nem izgat.Igyekezzen harmóniában lenni önmagával,ennyi.

Ready2

Quote from: arianrhod on 2007-01-01, 16:38:18
Akkor,mert én elvileg nő vagyok.Engem nem índít meg ha egy fiú srác vagy férfi bunkó.Ellenkezőleg szépen kiépített komunikációmmal úgy küldöm el a frászba,hogy már várja.

Ez nem ilyen egyszeru :)
A legtobb lany osszekeveri a bunkosagot a magabiztossaggal es sokszor  az elobbit az utobbi megnyilvanulasanak tekinti es bejon nekik

Definiciobeli kulonbsegek eleg nagyok lehetnek ami a tulzott magabiztossagot illeti. :D

Moha

Ja, én speciel nem igazán vagyok magabiztos.
De úgy tűnik, a félszek pasasok csak a filmekben és az animékben tudnak becsajozni. XD

.Attila

A magabiztosságot nem lehet általánosan értelmezni.
Én párkapcsolatokban nem vagyok magabiztos, viszont pl. a tanulásban magabiztos vagyok.
Aki párkapcsolatokban magabiztos, egyáltalán nem biztos, hogy másban is az. (+ ugyebár vannak a képmutatók, akik magabiztosnak mutatják magukat, de valójában nem azok)

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2006-12-31, 15:05:18
Javaslom a boldog újévet közbeni bilincselést és az otthon hagytam a kulcsot mondatot. :angyali:
I'd hit it!

lolz.
px plz! :haha:

Quote from: Member on 2006-12-31, 19:48:23
Mivel a természet általában úgy alkotja a fajokat, hogy több hím legyen mindig, szerintem több a magányos srác. Szerintem már behoztuk a vh-k férfiveszteségeit.
Annyira bírom amikor ilyen tudományosnak látszónak akarsz beállítani
totálbaromságokat! ^^"

Quote from: arianrhod on 2006-12-31, 20:18:46
Má ettem sütit...de az Amv Hell3 jobb a szomorúságra...meg a Guild Wars táncikái :lol:
... ... ... van ott még egy pár rész... :o

Moha, no offense, de nem akarsz egy út témát indítani "Párkapcsolatok, avagy
Moha sirámai" címmel?  :angyali: egyre depibb a hangulat és csupa önismétlés van
csak mostanában. Sajnállak meg megértelek meg néhány dologban egyet is értek
veled, de néhol már túlzásba viszed. Szóval az, hogy találkozol négy lánnyal, és
ők nem voltak hajlandóak megadni a telszámukat... :rolleyes:
Tényleg no offense, Love, Peace & Death Metal.

Member

Jesszusom, micsoda általánosításokat kell itt olvasnom... :ejj:
Továbbra is tartom, hogy nagyon nem jó emberekkel kezdetek/kezdünk ki, ebben rejlik a probléma, nem mindenben a nők a hibásak. Nem tehetnek róla, hogy kezdetben nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy egy "kínai meséket" néző arc kezdi el csapni nekik a szelet, valszeg én is meglepődnék, ha összefutnék egy ilyennel. Ellenben egy sokkal általánosabb embert egy általánosabb leány hogy ne tudna jobban tolerálni...?

sunyi, ez irtó szemét volt tőled... :ejj:

Moha

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-01, 17:56:55
Moha, no offense, de nem akarsz egy út témát indítani "Párkapcsolatok, avagy
Moha sirámai" címmel?  :angyali:
Ha nagyon zavar, fogom és kitörlöm az előző pár nap postjait innen...
QuoteSzóval az, hogy találkozol négy lánnyal, és
ők nem voltak hajlandóak megadni a telszámukat... :rolleyes:
Lol, nem csak ez a problémám, hanem úgy kollektíven, amit már leírtam. Csak te el tudod viselni a magányt én meg csak nagyon nehezen.

Ja, mellesleg metált akkor, ha ideges vagyok. Most nem ideges, hanem depis vagyok, ilyenkor a jazz jön be. XD

arianrhod

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-01, 17:56:55
Quote from: arianrhod on 2006-12-31, 20:18:46
Má ettem sütit...de az Amv Hell3 jobb a szomorúságra...meg a Guild Wars táncikái :lol:
... ... ... van ott még egy pár rész...  :redface:
Mi? hol? Bocsi alszik az agyam nem értem :D

Kvikveg

Szilveszter magányosan...
...
Te Moha, ha en setaltam volna baratnokkel, valoszinuleg eppen partyra mentve, akkor maximum a 25 eves Hugh Jackmant vittem volna el magammal, mar megbocsass. A lany meg szinten ertheto, ha alig ismerek valakit, nem fogom az ev egyik speci estjet vele tolteni. Azon lettem volna nagyon meglepodve, ha ezek kozul barmelyik osszejon. Mert ha meg valami hetvege delutan lenne valami olyan programmal, ami erdekel, es meg a srac is esetleg erdekelne.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.