Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Selmo

Nagy mell és nagy farok, ezek a média által felfújt dolgok, amik beépültek a társadalomba viccek és hasonlók alapján, ennek megfelelően némileg módosítják az emberek önképét. De hogy kinek mekkora a mérete az totál szubjektív dolog.

A tökéletesség unalmas.

Moha

Quote from: .Attila on 2007-01-23, 21:12:01
továbbá ki kell alakulnia egy érzéknek, hogy az ember meglássa az érdekes témát, és jól le is tudja fényképezni.
Ezt próbálom jelenleg kialakítani. De ez már  :_off:

Fubi

Moha nem akarsz életet cserélni velem?  :tezsvir:

Nekem pont az ellenkezője a bajom, túl sok nő van az életemben, és már nem tudok magammal mit kezdeni, kicsit félek is magamtól mert lassan minden szembejövő csinos lánnyal megpróbálok összejönni, és túl sokkk-nál volt sikerem.
Mondhatni átestem a ló túloldalára. És ennek köszönhetően viszont komoly kapcsolatba nem tudok belevágni, mert amint összejönnék egy lánnyal meglátok egy másikat és máris az után futok ész nélkül.  :bruhuhu:
Egy jótanács nemárta, hogyan tudnék megtelepedni egy nő mellett, mert mostmár a környezetmben a lányok nemigen vesznek komolyan :( 
Ez a probléma azért van mert még nem találtam meg az igazit vagy csak egyszerűen hülye vok ?
Előre is köszi minden tanácsot :D

Nakedape

Quote from: Selmo on 2007-01-23, 21:18:38
Nagy mell és nagy farok, ezek a média által felfújt dolgok, amik beépültek a társadalomba viccek és hasonlók alapján, ennek megfelelően némileg módosítják az emberek önképét. De hogy kinek mekkora a mérete az totál szubjektív dolog.

azé vannak mndkettőben gének is meg ilyenek ám, nem mndig mindenér a média.., mondjukén is azzla a méreetel vagyok leginkább kibékülve..nos asszem angol szó a legjobb: handful :D nagyobb nem kell, de azért azt fontos tudni ha a mell formája a férfiak miatt van nem a gyerekek miatt, úgyhoagy asszem köszönjjük szépen e kedves hülgyeknek,  (sok más  melettz persze (pl kedvesség mielőt még vki..) 9
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Quote from: Fubi on 2007-01-23, 22:04:37
Ez a probléma azért van mert még nem találtam meg az igazit vagy csak egyszerűen hülye vok ?
Utóbbi.
no offense of course

Moha

Fubi: Jó neked, hogy ilyen népszerű és sikeres vagy a csajok körében! :P Bár, talán pont emiatt nem tudod értékelni, ha megszerzel egy lányt. :ejj:
Részemről, ha egy lánnyal végre össze tudnék jönni, onnantól kezdve csak ő lenne nekem fontos és nem kajtatnék más lányok után (mint ahogy ez a volt barátnőm esetében is történt).
Tudod, amit nehezen szerzel meg, azt jobban becsülöd...

Kuroi Tenshi

Nekem pont az ellenkezője a bajom, túl sok nő van az életemben, és már nem tudok magammal mit kezdeni, kicsit félek is magamtól mert lassan minden szembejövő csinos lánnyal megpróbálok összejönni, és túl sokkk-nál volt sikerem.

Egy jótanács nemárta
PROTIP:
Ezt azért kicsit erősnek vélem - közönség döntse el, mi legyen vele! - Moha [spoiler]
menj ki a konyhába. Vedd elő a nagykést, egy vágódeszkát
és a PÉNISZed. A nagykéssel teljes erődből sújts le rá.
Ne félj attól, hogy elvérzel, legalább több lány marad ránk.

Nevar ask a b-tard for advice, lol. :haha:
[/spoiler]

Yakumo

Quote from: Gmer on 2007-01-23, 22:21:12
Utóbbi.
no offense of course
Hát Fubi postja után ezzel most nem tudok nem egyetérteni.
Azé bocs Fubi, no offense.

Darkstar

No, egy kis olvasnivaló. Elölre szólok, hogy /b/s anyag, de jót lehet rajta röhögni, és van benne pár gondolat, amit akár meg is lehet fontolni. Azért nem a 4chan topikba ment, mert azt nem olvassák sokan -szvsz- és a mai nap után valamennyire on is :)
Ezúton is thx Lythis!  :merci:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2007-01-24, 01:38:03
No, egy kis olvasnivaló. Elölre szólok, hogy /b/s anyag, de jót lehet rajta röhögni, és van benne pár gondolat, amit akár meg is lehet fontolni. Azért nem a 4chan topikba ment, mert azt nem olvassák sokan -szvsz- és a mai nap után valamennyire on is :)
hát igen, ez a fájdalmas igazság :)

Eberinu

Quote from: HVp213 on 2007-01-23, 19:50:17
Quote from: Eberinu on 2007-01-23, 19:13:23
[spoiler]
Quote from: Moha on 2007-01-22, 19:53:23
Quote from: Member on 2007-01-22, 16:28:45
Fogadj tanítványoddá... Hol kezdjem a kutatást?
Hát, én ezerrel bújtam pl. a társkeresőket, meg minden adódó alkalmat kihasználtam (pl. leszólítottam a csinos eladó lányt a Vodafone boltban :P - az más kérdés, hogy lekoptatott)

De a lényeg, hogy én arra megyek, hogy hamar kiderítsem: van-e esélyem a csajnál. Ha úgy tűnik, nincs, akkor visszább veszek a tempóból és keresek másik "áldozatot". Ha pedig biztosan nincs, akkor leállok a csajról. Olyan szekér után nem futok, ami nem vesz fel.
Szóval ha a csaj kerek perec kijelenti, hogy nem jövök be neki, vagy kiderül, hogy fiúja van, akkor én ott lezárom az ügyet.
Túl sok lány van és túl kevés idő ahhoz, hogy az ember mindegyiket alaposan tanulmányozza.
Quote from: Zsiga on 2007-01-22, 16:30:33
Meg nem hátrány ha minél több csaj terjeszti rólad hogy milyen kedves és jófej vagy, egy dícsérő szó mástól többet ér mint ezer magadtól. ;)
Ha rögtön a közepébe csapsz, és az esetleges elutasító válasz után rögtön hagyod is a francba, akkor nem egészen ilyen híred lesz... :rolleyes:
Szóval szerintem alapvetően az a probléma hogy ti tragédiaként élitek meg ha valaki azt mondja hogy nem, pedig nem az. :)
Igen, ebben van valami. De pl. ha társkeresőből ismerek meg egy lányt, találkozunk és kijelenti, hogy "bocs, nem jössz be", ott már minek próbálkozzak tovább? Abból már semmi nem lesz, még szimpla barátság sem.
Ha egy társaságról van szó, és az egyik lánynál kiderül, hogy nem jövök be, attól nem leszek vele bunkó vagy közönbös, csak max. nem vele beszélgetek legtöbbet. Ettől még nem fognak megutálni, mert rajtam kívül vannak mások is a társaságban és nincs mindig mindenkire ideje nekik sem.

Edit: Ja igen. Tényleg hajlamos vagyok tragédiaként felfogni a visszautasítást, de ez csak azért van, mert hamar beleélem magam, ha egy lány kedves velem. Aztán persze nagyot koppanok. E téren nagyon tanításra szorulok. Fogalmam sincs, hogy tudnám az ilyeneket lazábban venni. Túl sokat kaptam már...

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-22, 17:17:42
ugye közismert, hogy a lányok többsége nem tud egyenes módon, nyíltan lekoptatni egy pasit.
Érdekes, én elég sokkal találkoztam a másik fajtából, akik nyíltan megmondták, hogy nem jövök be nekik. :rolleyes:
[/spoiler]
Itt kezdődött a dolog..
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=926.msg236482#msg236482
De ember,te csak ott kezdtél ilyen hülyeségeket :D :D :D

sirtomi

Quote from: Eberinu on 2007-01-24, 08:50:34
De ember,te csak ott kezdtél ilyen hülyeségeket :D :D :D
Elképzelhetetlen, hogy végig követte a témát és képben van, csak nem szólt közbe? :)

Szerk: Nagy mellek téma.
Nem mindenki vonzanak a nagy mellek. Oké engem lehet hogy egy kicsit igen :D de a lényeg inkább hogy formás legyen és hogy egyben az egész nő tetszen!

Szerk2:
Darkstar jó a kép! És van benne igazság :)

Eberinu

Hát nem úgy tűnt, mintha követte volna...különben akkor nem csak erre reagált volna, amit még mindig nem értek hogy miért, de hát ő tudja...

arianrhod

Quote from: Eberinu on 2007-01-24, 10:24:31
Hát nem úgy tűnt, mintha követte volna...különben akkor nem csak erre reagált volna, amit még mindig nem értek hogy miért, de hát ő tudja...
Ehhez annyit,hogy én is végigkövettem a dolgokat és én értem mit akrt ezzel kedves fórumtársam kifejezni,az hogy vki nem reagál rögtön nem jelenti azt,hogy fogalma sincs a fennálló dolgokról.Mindegy ez már nagyon :_off: Ne kössük már ennyire azt a szerencsétlen ebet ahhoz a fadarabhoz.

On: Mellek téma...skacok nálatok mit takar a formás idom?Mindenki ezt hajtogatja szeretném a ti szátokból hallani  :D

Eberinu

Quote from: arianrhod on 2007-01-24, 10:45:57
Quote from: Eberinu on 2007-01-24, 10:24:31
Ehhez annyit,hogy én is végigkövettem a dolgokat és én értem mit akrt ezzel kedves fórumtársam kifejezni,az hogy vki nem reagál rögtön nem jelenti azt,hogy fogalma sincs a fennálló dolgokról.Mindegy ez már nagyon :_off: Ne kössük már ennyire azt a szerencsétlen ebet ahhoz a fadarabhoz.

On: Mellek téma...skacok nálatok mit takar a formás idom?Mindenki ezt hajtogatja szeretném a ti szátokból hallani  :D
Úgy látom nem érted...Én nem figurázom így ki más mondatait..és nem csak két ember véleményéből készítek ilyen dolgot...nem is csinálok ilyet..ha van véleménye, mondja,nem így kell reagálni nem? Én az egyenesség híve vagyok...Ha én tudok a másikkal normálisan beszélni, az reagáljon is úgy...ennyi.

ignus

Moha nem akarsz életet cserélni velem?  :tezsvir:

Mondhatni átestem a ló túloldalára. És ennek köszönhetően viszont komoly kapcsolatba nem tudok belevágni, mert amint összejönnék egy lánnyal meglátok egy másikat és máris az után futok ész nélkül.  :bruhuhu:
Egy jótanács nemárta, hogyan tudnék megtelepedni egy nő mellett, mert mostmár a környezetmben a lányok nemigen vesznek komolyan :( 
Előre is köszi minden tanácsot :D

Amindenit... Lelkisegély onlány... Változik a fórum... :D Hát Fubi csak Moha-kollégával tudok egyetérteni, valószínüleg az a baj hogy túl egyszerűen megkapod a lányokat ( most lehet hogy gonosz leszek, de valószinüleg olyanok is, mert egy normális gondolkodású lány nem biztos hogy mindenre kapható egy idegennel...) Szóval szerintem az "anyag" is rossz amivel próbálkozol. Sajnos tapasztalatom szerint egyre inkább romlik a helyzet, "mai fiatalság" (14-16ra gondolok most és lányokra-fiúkra egyarámt) körében egyre inkább divat a "menjünkeljólbebasznibulizniaztánrészegenösszejönnivalakivel" mentalitás. Én nagyon szerencsésnek tartom magam, két éve együtt vagyok barátnőmmel, most készülök megkérni a kezét... szóval kitartás, és egy kis önfegyelem (nem kell minden lányt megb*szni aki mozog)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

sirtomi

Szerintem mindenkinek mást jelent a formás mell. Nem tudom megmondani, hogy konkrétan mi tetszik, szerintem a nő alakjától is függ. Ezért írtam az előbb is, hogy a lényeg, hogy egyben az egész nő tetszen, nem csak a mell a lényeg :)

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 10:57:55
Szerintem mindenkinek mást jelent a formás mell. Nem tudom megmondani, hogy konkrétan mi tetszik, szerintem a nő alakjától is függ. Ezért írtam az előbb is, hogy a lényeg, hogy egyben az egész nő tetszen, nem csak a mell a lényeg :)
Értem.Ez valahol jó dolog.Csak az a baj,hogy régen a környezetemben sokat tapasztaltam és láttam,hogy egy lényegesebben kisebb mellű lány már nem is számított nőnemű lények.Ez bosszant,mert szegény nem tehet arról,hogy ilyen adotságokkal áldották meg a génjei.

sirtomi

Quote from: arianrhod on 2007-01-24, 11:12:56
Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 10:57:55
Értem.Ez valahol jó dolog.Csak az a baj,hogy régen a környezetemben sokat tapasztaltam és láttam,hogy egy lényegesebben kisebb mellű lány már nem is számított nőnemű lények.Ez bosszant,mert szegény nem tehet arról,hogy ilyen adotságokkal áldották meg a génjei.
Egyáltalán nem probléma a kicsi mell. Ha valakinek megtetszik a lány úgysem fogja érdekelni, hogy mekkora a melle. Ha meg csak ez a gondja vele, akkor hülye a srác :)

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 11:16:00
Egyáltalán nem probléma a kicsi mell. Ha valakinek megtetszik a lány úgysem fogja érdekelni, hogy mekkora a melle. Ha meg csak ez a gondja vele, akkor hülye a srác :)
Jó meglátás.Mondjuk az ilyet én... :__devil: Úgy összeségében utálom a mai média és közfelfogás szerint felépített szetereotípiákat.A lányok legyen anorexiásak a pasik meg kigyúrt állatok és pénzesek,mert akkor nem állnak szóba veled.Pfff...én pont az ilyeneket kerülöm,mert az értékrendjükkel nem sokáig maradnak életképesek szvsz.

ignus

"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

sirtomi

Quote from: arianrhod on 2007-01-24, 11:28:19
Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 11:16:00
Jó meglátás.Mondjuk az ilyet én... :__devil: Úgy összeségében utálom a mai média és közfelfogás szerint felépített szetereotípiákat.A lányok legyen anorexiásak a pasik meg kigyúrt állatok és pénzesek,mert akkor nem állnak szóba veled.Pfff...én pont az ilyeneket kerülöm,mert az értékrendjükkel nem sokáig maradnak életképesek szvsz.
Ne legyenek anorexiásak a nők! Legyen formájuk!
Nem felelek meg ezeknek a sztereotípiáknak. Se kopasz se kigyúrt nem vagyok és még pénzem sincs :D A gyúráson dolgozom azért picit.

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 11:33:21
Nem felelek meg ezeknek a sztereotípiáknak. Se kopasz se kigyúrt nem vagyok és még pénzem sincs :D
Tökéletes férjjelölt  :D  :D

Gyúrás: ecsém néha átmegy haverjához ilyen jelzővel.Tudni kell ecsém kb olyan mint egy csontrakéta magas és nagyon kákabelű akármennyit kajál...*irigy* :__devil: mindegy ez az alkalom van 2 havonta és hazajön kész mártíran és nyomja nekünk nagy arcal,hogy Ő MOST GYÚRT! :lul: Persze nekem van rá módszerem,hogyan hűtsem a drágát :Kiraly:

sirtomi

Quote from: arianrhod on 2007-01-24, 11:39:20
Nem felelek meg ezeknek a sztereotípiáknak. Se kopasz se kigyúrt nem vagyok és még pénzem sincs :D

Gyúrás: ecsém néha átmegy haverjához ilyen jelzővel.Tudni kell ecsém kb olyan mint egy csontrakéta magas és nagyon kákabelű akármennyit kajál...*irigy* :__devil: mindegy ez az alkalom van 2 havonta és hazajön kész mártíran és nyomja nekünk nagy arcal,hogy Ő MOST GYÚRT! :lul: Persze nekem van rá módszerem,hogyan hűtsem a drágát :Kiraly:
Csak jelölt? :D

Kicsit gyakrabban kondizok azért, de nem is kigyúrni akarom magam, hanem inkább formában maradni és nem ellustulni. Egész nap gép előtt ülök úgyhogy kell.

Moha

Quote from: Darkstar on 2007-01-24, 01:38:03
No, egy kis olvasnivaló. Elölre szólok, hogy /b/s anyag, de jót lehet rajta röhögni, és van benne pár gondolat, amit akár meg is lehet fontolni.
Hát ez sajnos QFT :frown: Nagyon így van, sajnos nem szakadtunk el az állatvilágtól ilyen szinten, a nőknek az ilyen pasik kellenek, az nem lényeg nekik, hogy nem kezelik őket emberként... :ejj:

De hogy ne csak egy oldalról vizsgáljuk meg a dolgokat: Íme a másik oldal véleménye! Elég hosszú, de tökéletesen leírja a jelenlegi helyzetemet...

arianrhod

Quote from: sirtomi on 2007-01-24, 11:44:54
Quote from: arianrhod on 2007-01-24, 11:39:20
Csak jelölt? :D
Tökéletes férjjelölt  :D így a pontos  :angyali:

Amúgy tényleg nem árt vmit csinálnia az embernek ha ülő munkát végez.Mivel ilyen melót is taliztam,ráizzítok vmi nyújtós cuccra,barátném már segít is a dologban. :)

Selmo

Formás mell? Hát ez nem egyszerű kérdés, valakinek a látvány számít, az összkinézet, van akinek a feszesség, másnak a kézreállás vagy éppen a mellbimbók alakja. Elég meghatározhatatlan a dolog. Mint a szép nő, mindenkinek más.
Igen a kismellű nők hátrányban vannak, de én azt mondanám ez előny, ugyanis csak komoly szándékú emberek mennek oda hozzájuk, még ha ez egyáltalán nem vígasz a számukra.

Amúgy napi 30-50 fekvő mielőtt befekszel az ágyba. :rolleyes:

A tökéletesség unalmas.

kisvirag

Eberinu: HVP nem véletlen postolta az utolsó megjegyzését az offtopicba, ez itt ilyenkor azt jelenti, hogy az ehhez tartozó hozzászólásaidat légyszives ott fojtasd.

Kis mell nagy mell: annyiban igaza adok, hogy a mai média és egyéb áramlatok miatt a nagy mell jelzőre általában valami hatalmas szinte természetellenes, és legtöbször szilikon ugrik be az embernek.
de egyébként szerintem a nagy mell imádat valahol a termékenységhez kapcsolódik, már az ősidőkben a nagy mellű nagyseggű nő (ld. miloi? vénusz)volt a termékenység jelölője, ez aztán korszakonként változott, de többször visszatért.
most meg már nem számit ilyesmi hogy termékenység meg akármi, de azért az emberekben mélyen benne van ez.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

arianrhod

Quote from: kisvirag on 2007-01-24, 12:27:25
de egyébként szerintem a nagy mell imádat valahol a termékenységhez kapcsolódik, már az ősidőkben a nagy mellű nagyseggű nő (ld. miloi? vénusz)volt a termékenység jelölője, ez aztán korszakonként változott, de többször visszatért.
most meg már nem számit ilyesmi hogy termékenység meg akármi, de azért az emberekben mélyen benne van ez.
Hopp és milyen igazad van.Tény az ősidőkben ez volt a favorit,mert a faj túlélését ezekben a nőkben látták ami valljuk be nem olyan nagy hülyeség.Persze ma már az emberiségnek nem kell ennyire pedálozni ilyen téren a fennmaradásra...Végül is sztem kis vagy nagy mellű nő is képes a gyerek ellátására de igaz hogy az utóbbi favorizálása égett bele az őstudatba.