Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-23, 22:37:57
Ezt azért kicsit erősnek vélem - közönség döntse el, mi legyen vele! - Moha
Moha is not 4chan-literate enough and lacks a sense of satirical humor.
Needz more 4chan and lulz ~desu.

Létra-elmélet, valaki?  :angyali:

Quote from: ignus on 2007-01-24, 11:32:58
Amúgymeg: Kicsi mell RULEZ!!!!  :appl:
party-van incoming! :haha:

Szilikon? Pfuj.

Tycho

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-24, 12:46:44
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-01-23, 22:37:57
Ezt azért kicsit erősnek vélem - közönség döntse el, mi legyen vele! - Moha
Moha is not 4chan-literate enough and lacks a sense of satirical humor.
Needz more 4chan and lulz ~desu.

ha már Mohát szivatod ezzel, akkor én is kötözködök! :D az MOAR!  :ejnye: :muhahah:

engem igazán nem foglalkoztat a mell mérete, hogy ON is legyek... :rolleyes: sokkal inkább a mellbimbó érdekel, de ügye azt a legritkább esetben látom előre, szóval az meg "zsákbamacska" ... ha már valami ami első látásra megfigyelhető, és mellhez kapcsolódik, akkor az a formája... lányok, mindegy milyen melltartótok és felsőtök van, meg lehet mondani mekkora és milyen alakú a melletek, kár a gőzért!  :lul: határozottan nem szeretem a lógó melleket, még akkor sem, azért olyanok, mert nagyok, valamennyi feszesség kell... most lehetne írni hogy mi az ami nekem pl nem tettszik, de vagy a hasonlataimon röhögtök, vagy csak nem lesz érthető, képeket meg nem állok neki válogatni és bepostolni, hogy ez jó, ez nem  :angyali:

remélem hasznos amit írok... :rolleyes: és nem hülyeség... Moha, ne legyél kedves és megértő velük, ha fel akarod szedni őket... akkor lelki szemetesláda leszel, tapasztalat. Eddig ha összejöttem valakivel az mindig úgy jött, hogy nem akartam vele összejönni, nem azért beszélgettem vele... ha túl kedves és megértő vagy, akkor úgy kezel mint egy barátnőt, ezért nem haltak még ki a bunkó faszik  :ejj: - ne bunkó legyél, de ha panaszkodik, ne azt mond neki, hogy ej, szegény, és kifejezzed az együttérzésedet, hanem  nyugodtan mond azt arra akiről panaszkodik, hogy f**, ha valami baja van, adj tanácsot nyugodtan, de ha megint együttérzően vígasztalgatod, akkor nem lesz szerencséd. persze megmondhatod neki, hogy szívesen meghallgatod, de pl sose akard arról biztosítani, hogy tisztességes szándékaid vannak, vagy azt közöld vele túl egyértelműen, hogy érdeklődsz. legyél kétértelmű minkét esetben, ha meg túl szende a lány, nyugodtan "nyomulj" ha nem bunkó vagy, nem riasztod el. ha meg már a karjaidban van, akkor legyél kedves, megértő  :jee:

legalábbis ezek a tapasztalataim egy 3 és fél éve tartó kapcsolatan... (pláne, hogy mostnában egyre több lány akar kikezdeni velem, mert pont nem érdeklődöm utánuk... jöttek volna akkor amikor szabad préda voltam.. (na persze, akkor meg én is a lelki szemetesláda voltam  :haha: ))

*edit: csak meg ne lássa párom ezt a postot, mert megver :hehe: ő válltig azt állítja hogy nyomultam rá, pedig csak közvetlen vagyok
:haha:*
*edit2: grat ignus, egy határozott ember  :jee:*

.Attila

Quote from: ignus on 2007-01-24, 10:54:06
két éve együtt vagyok barátnőmmel, most készülök megkérni a kezét...

:cool: :tezsvir:

Moha

Quote from: Tycho on 2007-01-24, 14:19:46
legalábbis ezek a tapasztalataim egy 3 és fél éve tartó kapcsolatan...
Ehh! Szemét mázlista! :rolleyes:
Tudom, hogy nem kéne olyan kedves lennem a lányokkal, de ez egy magamfajta hülyének nem is olyan könnyű. :P

.Attila

QuoteThe bottom-left edge of the Emotional Parabola...

A parabolának mióta van sarka? Komolyan nem értem, hogy mit akar írni.

ignus

Quote from: .Attila on 2007-01-24, 14:30:07
Quote from: ignus on 2007-01-24, 10:54:06
két éve együtt vagyok barátnőmmel, most készülök megkérni a kezét...

:cool: :tezsvir:

Hát köszönöm! :D Amúgy van igazság Tycho hozzászólásában... Sajnos meg kell találni azt a középutat, amikor nem vagy bunkó, de barátnő sem... Csak ez azért szar, mert akinek van lelke az úgy érezheti hogy nem őszinte a lánnyal... És végülis valamilyen szinten erről is van szó, de enélkül elég nehéz boldogulni. Bár kiváncsi lennék hogy pl japán lányok milyenek iylen szempontból... vagy más országbeliek
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Tycho

Quote from: Moha on 2007-01-24, 14:37:47
Quote from: Tycho on 2007-01-24, 14:19:46
legalábbis ezek a tapasztalataim egy 3 és fél éve tartó kapcsolatan...
Ehh! Szemét mázlista! :rolleyes:
:Kiraly:
Quote from: Moha on 2007-01-24, 14:37:47
Tudom, hogy nem kéne olyan kedves lennem a lányokkal, de ez egy magamfajta hülyének nem is olyan könnyű. :P

nem kell bunkónak lenni :) csak ne együtt érezz vele és vígasztalgassad, hanem mond a véleményed, ajánld fel a segítséged, majd a barátnői vállán kisírja magát... ettől se bunkó nem leszel, se nem könnyfelitatós nagy plüssmaci, aki csak úgy másodállásban fiú, de csak azért hogy állva pisilhessen... legalábbis a szemében... legalábbis nekem ez a tapasztalatom, persze lehet hogy hülye vagyok...

.Attila: az edge a széle is lehet, ha meg konkrét  értelmezési tartományban veszi (elvileg itt arról lene szó :hehe: ) akkor meg az értelmezési tartomány egyik végéről is lehet szó :haha: -matekot tanulok éppen...

.Attila

Quote from: Tycho on 2007-01-24, 14:54:35
.Attila: az edge a széle is lehet, ha meg konkrét  értelmezési tartományban veszi (elvileg itt arról lene szó :hehe: ) akkor meg az értelmezési tartomány egyik végéről is lehet szó :haha: -matekot tanulok éppen...

Ok. Akkor hogyan értelmezed a bal alsó "edge"-t, jelentsen akármit is az edge? :)

szerk.: gyorsan csekkoltam a szótárt, edge lehet él vagy szél. Szóval mi a parabola bal alsó széle vagy éle? Csak mert a parabolának nincs se éle, se széle.

QuoteThe bottom-left edge of the Emotional Parabola represents a state of being complete strangers. It shows that when absolutely zero energy has been pumped into a relationship, there are no positive returns whatsoever.

Parabola bal oldalon sem nulla, ott is növekszik (ha minimummal rendelkező parabola és nem maximummal). (bocs, most ilyen hangulatomban vagyok szigorlat után :))

Tycho

Quote from: .Attila on 2007-01-24, 15:12:38

Ok. Akkor hogyan értelmezed a bal alsó "edge"-t, jelentsen akármit is az edge? :)
ha bal alsó, akkor nyilván alul nyitott parabolát vesz, és annak az értelmezési tartománynak a bal szélén felvett értékre gondol  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :muhahah:

.Attila

Quote from: Tycho on 2007-01-24, 15:15:59
Quote from: .Attila on 2007-01-24, 15:12:38

ha bal alsó, akkor nyilván alul nyitott parabolát vesz, és annak az értelmezési tartománynak a bal szélén felvett értékre gondol  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :muhahah:

:)

Vizuális típus vagyok, lerajzolnád nekem, amit itt ír a gyerek?
http://www.antwon.com/broodings/brood02.html

Member

Postoltok, mint a dög. :)
Amúgy meg félbekoccintva végighallgattam két leány beszélgetését, amelyben a kis kedvencemet fikázták és ha tényleg nem színeztek bele és van akkora nyominger, hogy a szocmunkásokat azok ismerete nélkül ennyire leszólja, akkor bizony tényleg nincs miről beszélnünk. :/ (Azzal viszont nem értek egyet, hogy idegesítő arca lenne)
(Meg ha tényleg van annyira népszerűtlen, hogy 2 csajnak pont róla kell beszélnie a dohányzóban... O_O)

Mell téma: A kicsi esztétikusabb, a nagyobbal jobban lehet játszani. Képpel nem lehet játszani, ezért ott a kicsi sokkal szebb, de élőben teljesen mindegy, csak lehetőleg ne tudja "hátradobni".

Tycho

tessék, de csak mert poénabb volt ezt rajzolni paintben, mint magolni a tételeket  :haha:

*edit:remélem más is látja a képet, ha nem megyek linket szerelni*

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Zanador

Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Tycho

Quote from: Selmo on 2007-01-24, 15:41:40
Látni, de nem érteni. :D

Olvassad el Moha linkjét, és .Attila kérdését :lul:

Member:  :lol: "hátradobni" na az tényleg túlzás :D amúgy szerintem fotón is simán lehet esztétikus a nagy mell... lassan az az érzésem, hogy kis mell = normális és nagy mell = 'kilós súlyú tőgy'... legalábbis a hozzászólásokból ez jön le...  most akkor lányok, nektek mi számít kis mellnek? a végén kiderül hogy C kosaras lányok aggódnak, hogy kicsi, akkor  kidobom a tévémet az ablakon :haha: mert én a kicsivel arra gondolok, hogy A kosaras, vagy abban 'zörög', és B felett a nagy :haha: és még D felett is van szép női mell, ahogy már B-nél is van csúnya...

Ramiz

Én meg nem is tudom, hogy hogy van a melltartó (mellméret) betűzés... :haha: Végül is tökmindegy :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

nekem asszem B-s kell, de epp a minap a fehernemus fiok pakolgatasa kozben jottem ra, hogy lehet venni kene mar nehany melltartot, mert az osszes ami van, legalabb 4 eves, es kb olyan reg is volt rajtam...
:D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Selmo

Quote from: Ramiz on 2007-01-24, 15:56:53
Én meg nem is tudom, hogy hogy van a melltartó (mellméret) betűzés... :haha: Végül is tökmindegy :D
Nem csak neked. :haha:
A Mell alatti körméret:
Ez adja meg a test körméretét azon a ponton, ahol a melltartót hordjuk. Ahhoz, hogy a mérés pontos legyen, a szalagot a karok alatt átvezetve a mellek alatt szorosan fogjuk körbe a testet.

B Mellbõség:
A mérõszalagot a mellcsúcson át vezetjük körbe. Fontos, hogy - a mérõszalagot a karok alatt átvezetve - hátul is a mellcsúcs magasságában mérjünk. A szalag legyen laza.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Tycho on 2007-01-24, 15:38:06
tessék, de csak mert poénabb volt ezt rajzolni paintben, mint magolni a tételeket  :haha:

Naruhodo. Tehát ez egy jobbra és felfele eltolt lefelé nyitott parabola. Így már valóban elképzelhető. Hogy ezt miért parabolával kellett magyarázni, azt nem értem, de így már összeáll.

Quote from: Selmo on 2007-01-24, 16:12:46

A Mell alatti körméret:
Ez adja meg a test körméretét azon a ponton, ahol a melltartót hordjuk.

Te lány vagy? :confused:

Egyébként érdemes egyszerűen a kosárméretet nézni, az mutatja meg ténylegesen csak a mell méretét.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Dreamcleaver

nem kell bunkónak lenni :) csak ne együtt érezz vele és vígasztalgassad, hanem mond a véleményed, ajánld fel a segítséged, majd a barátnői vállán kisírja magát... ettől se bunkó nem leszel, se nem könnyfelitatós nagy plüssmaci, aki csak úgy másodállásban fiú, de csak azért hogy állva pisilhessen... legalábbis a szemében... legalábbis nekem ez a tapasztalatom, persze lehet hogy hülye vagyok...

Jaj, fájnak a rekeszizmaim!  :rotfl:

Quote from: kisvirag on 2007-01-24, 12:27:25
de egyébként szerintem a nagy mell imádat valahol a termékenységhez kapcsolódik, már az ősidőkben a nagy mellű nagyseggű nő (ld. miloi? vénusz)volt a termékenység jelölője, ez aztán korszakonként változott, de többször visszatért.
most meg már nem számit ilyesmi hogy termékenység meg akármi, de azért az emberekben mélyen benne van ez.

Látom neked ez a vesszőparipád a férfiakkal kapcslatban.  :D Bennem tuti nincs ez meg, soha nem ítéltem meg egy nőt "termékenységi potenciál" alapján, bár az is igaz, hogy soha nem ítéltem még meg egy nőt mellméret alapján.  :D

Moha linkjéből:
"A Nice Guy's love is like a savings bond: while it may be the sanest, safest, and best use of your emotional resources, it can't compete with the allure to gamble for a Macho Man's affection. Chance beats stability, showiness beats tenderness - and the Nice Guy ends up chosen over once again."
http://www.antwon.com/broodings/brood13.html
Ebben van valami. A nők is "vadásznak"?  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Fubi

Quote from: Yakumo on 2007-01-24, 00:01:10
Quote from: Gmer on 2007-01-23, 22:21:12
Quote from: Fubi on 2007-01-23, 22:04:37
Ez a probléma azért van mert még nem találtam meg az igazit vagy csak egyszerűen hülye vok ?
Utóbbi.
no offense of course
Hát Fubi postja után ezzel most nem tudok nem egyetérteni.
Azé bocs Fubi, no offense.
I don't mind at all.   
Főleg hogy a szavaitokat nagyban igazolja a mögöttem álló hét.
4 lány mintha összeesküdött volna azért hogy a hetem elba szigetére küldjék  :__devil:, pedig mégcsak nem is ismerik egymást  (azt hiszem  :hehe:).
Abban sajna igazad van Moha hogy az igazán nehezen megszerezhető lányokat jobban megböcsüli az ember.

Csajozni bárhol lehet sztemm nincsen meghatározott hely ahol a lányokat keresni kell, de érdemes olyan helyen keresgélni , ahol ismerős vagy és amelyik  helyet szereted .

Annak aki pedig komoly kapcsolatra vágyik :  Az igazi szerelmet nem kell keresni.

Rounin

Quote from: Fubi on 2007-01-25, 22:55:42
Annak aki pedig komoly kapcsolatra vágyik :  Az igazi szerelmet nem kell keresni.

Ahhoz képest, hogy Don Juan vagy (bocsi :D) jól látod a lényeget.

...

Viszont mindenáron pótolni sem kéne, míg nem érkezik meg :szemuveges:.

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2007-01-26, 07:33:59

Valóban, az igazi szerelem csak úgy fejbeb*sz, mint egy feléd hajított tégla. Tanulj meg elhajolni, különben véged, és nem úszod meg sértetlenül.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-26, 13:01:46
Valóban, az igazi szerelem csak úgy fejbeb*sz, mint egy feléd hajított tégla. Tanulj meg elhajolni, különben véged, és nem úszod meg sértetlenül.  :smile:
Részemről én vállalnám a dolgot, de felém nem röpködnek téglák! :haha: Pedig szerintem ha akarnék se tudnék időben elhajolni... :P

Fubi

Quote from: Moha on 2007-01-26, 13:06:23
Részemről én vállalnám a dolgot, de felém nem röpködnek téglák! :haha: Pedig szerintem ha akarnék se tudnék időben elhajolni... :P
Hát nézzük Herr Moha  :Kiraly: :
Hogyan szoktál szórakozni járni, egyedül vagy csapatostul?
Mennyire vagy vidám típus?
Nagyon zavarba jössz lányok társaságában?
Ha lenne kapcsolatod mennyire lennél papucs  :uzi: (no offense) :jee: ?

Pls answer these questions correctly.
(Aki nem értené a kérdéseket miért tettem fel , pszihológusnak tanulo-ho-hok, és ki tudja talán még segíteni is tudok :hehe:)

Zsiga

Quote from: Fubi on 2007-01-26, 19:20:15
Quote from: Moha on 2007-01-26, 13:06:23

Pls answer these questions correctly.
(Aki nem értené a kérdéseket miért tettem fel , pszihológusnak tanulo-ho-hok, és ki tudja talán még segíteni is tudok :hehe:)
Kérhetek én is szakvéleményt, pszichomókus-bácsi? :)
Összehasonlítanám a tapasztalatokkal. :)

Member

Quote from: Fubi on 2007-01-26, 19:20:15
Szerintem teljesen evidens, hogy melyik mit hoz ki.
Óvatosan, Moha, ha azokat küldöd, amiket én, nem tudsz "elhajolni"... :/

Yakumo

Quote from: Rounin on 2007-01-26, 07:33:59

...

Viszont mindenáron pótolni sem kéne, míg nem érkezik meg :szemuveges:.
Megerősítem.
A második dologgal pedig egyetértek.

Fubi bá, most az Avád végre egy fontos lánnyal ábrázol vagy szintén csak "Don Juan"-kodsz? :D
no offense again

Rounin