Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Renia

Quote from: Kvikveg on 2007-04-02, 01:31:27
A no takarit/foz temahoz annyit, hogy en eleve vesztesre allonak erzem magam a ferfiakkal szemben, akiknek altalaban ugy vettem eszre a tisztasagi szintje messze alattam van. En mar nem birom ki, amikor ok meg lazan elvannak. Ergo en takaritok.
Váááááááá, de jó ötlet! :D Tisztaságmániás barátot fogok magamnak keresni! :lul:

kelvor

Quote from: Renia on 2007-04-02, 01:57:55
A no takarit/foz temahoz annyit, hogy en eleve vesztesre allonak erzem magam a ferfiakkal szemben, akiknek altalaban ugy vettem eszre a tisztasagi szintje messze alattam van. En mar nem birom ki, amikor ok meg lazan elvannak. Ergo en takaritok.
Váááááááá, de jó ötlet! :D Tisztaságmániás barátot fogok magamnak keresni! :lul:

Szerintem az agyadra menne egy idő után :D

Moha

Ööö... ha nem kell, hogy rendmániás is legyen, akkor itt vagyok! :hopp:
Muteromat kikészítem, hogy mennyiszer mosok kezet, meg minden cuccot hatszor mosok meg és ilyenek...

... mondjuk a port azt jól bírom XD

teraflare

Akkor én itt estem ki. Nálam a dexterity/agility szinten tartása végett néha ugrándozni kell a szemétkupacok között. De van amikor csapákat alakítok ki az ajtó-gép-ágy háromszög között.

Member

Én az ágyneműt használom csapdának, ha abba vki belefexik (főleg, ha nőnemű), annak annyi und sie ist mein. :D

teraflare

Quote from: Member on 2007-04-02, 09:44:34
Én az ágyneműt használom csapdának, ha abba vki belefexik (főleg, ha nőnemű), annak annyi und sie ist mein. :D
ragad mint a légypapír?  :D

Kuroi Tenshi

Én sem vagyok egy tisztaság/rendmániás, igazán tisztán és
rendben csak a számomra fontos dolgokat tartom (hangszerek,
számgépek, hasonjók), de ez már nagyonis a /eww... kategória

Az ilyen légypapírral csak egy gond van: azért nem ragad bele
nő, mert nincs, ami odavonzaná, sőt...  :hehe:

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-02, 10:42:40
Én sem vagyok egy tisztaság/rendmániás, igazán tisztán és
rendben csak a számomra fontos dolgokat tartom (hangszerek,
számgépek, hasonjók), de ez már nagyonis a /eww... kategória

Az ilyen légypapírral csak egy gond van: azért nem ragad bele
nő, mert nincs, ami odavonzaná, sőt...  :hehe:

A cukor ragad. Ha szereti az édességet (értsd: elég fiatal....), akkor... you do the math  :haha:

Kuroi Tenshi

Quote from: Rounin on 2007-04-02, 10:55:17
A cukor ragad. Ha szereti az édességet (értsd: elég fiatal....), akkor... you do the math  :haha:
You mean...? :D

Member

Már sajnos nem ragad, de hidd el, keményen megfenyegettek hogy mossam ki. :/
Hmmm... Ha már szereti az édességet, akkor elég sok dolgot be lehet kombinálni... :__devil:

(A légypapírral ugye az van, hogy rajta van sok légy a mintán és rászállnak? Akkor ha nők vannak a ragadós paplanon, talán... :haha: )

teraflare

Quote from: Member on 2007-04-02, 11:10:53
(A légypapírral ugye az van, hogy rajta van sok légy a mintán és rászállnak? Akkor ha nők vannak a ragadós paplanon, talán... :haha: )
Elevenítsük fel a lepedős topicot?

Kuroi Tenshi

Quote from: teraflare on 2007-04-02, 11:17:38
Elevenítsük fel a lepedős topicot?
Tudtommal az akkor ragadt, ha elfogyott a mellékelt papírzsepi, nem pedig cukortól...
:D

Egyre inkább off, de "I like where this thread is going" :D

teraflare

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-02, 11:19:05
Tudtommal az akkor ragadt, ha elfogyott a mellékelt papírzsepi, nem pedig cukortól...
erről eszembe jut a nagyszerű rabuyan 1 2

Member

Quote from: teraflare on 2007-04-02, 11:41:35
erről eszembe jut a nagyszerű rabuyan 1 2
Fuck me hard... :eek: Kicsit úgy néz ki a faszi, mint
, nem? :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2007-04-02, 11:47:12
Fuck me hard... :eek:
Kösz nem... ez a téma mintha az ellenkező nemről szólna....
Quote from: Member on 2007-04-02, 11:47:12
Kicsit úgy néz ki a faszi, mint Ikari Gendo, nem? :)
Nem igazán.
Koushi Rikudora és Excelre (pardon, Ekuseru) már sokkal inkább hasonlítanak :D

Member

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-02, 12:03:00
Kösz nem... ez a téma mintha az ellenkező nemről szólna....
Ez csak egy KKhalasi idióma, nem kell szószerint venni. :ejnye:

A topic címe meg eleve hülyeség, megérteni úgy sem lehet az ellenkező nemet, kivéve, ha az nemváltó műtéten esett át a megértés előtt. :)

Tycho

Quote from: Member on 2007-04-02, 12:40:53
A topic címe meg eleve hülyeség, megérteni úgy sem lehet az ellenkező nemet, kivéve, ha az nemváltó műtéten esett át a megértés előtt. :)

topic-killer. topic over. :comp:  :muhahah: azért nem kellene feladni és lehetetlennek bélyegezni a dolgot, nem?  :haha:

Renia

Quote from: kelvor on 2007-04-02, 02:15:15

Szerintem az agyadra menne egy idő után :D
Kétlem. Ő takarítana, hha nemtetszene vmi neki :D

Quote from: Moha on 2007-04-02, 02:23:20
Ööö... ha nem kell, hogy rendmániás is legyen, akkor itt vagyok! :hopp:
A rendetlenségnek nevezett dolog nálam is megvan...Bár arra nem jöttem rá, hogy milyen alapon rendetlenség...Én tudom mindennek a helyét ^_^ (Vagy az rendetlenség, hha nincs minden a szekrényemben? o_O)

Quote from: teraflare on 2007-04-02, 09:33:19
Akkor én itt estem ki. Nálam a dexterity/agility szinten tartása végett néha ugrándozni kell a szemétkupacok között. De van amikor csapákat alakítok ki az ajtó-gép-ágy háromszög között.
Van nálad ajtó-gép-ágy háromszög? :bruhuhu: Nekem a 2x4m-es szobám áll egy franciaágyból (2x2m), és akkor a maradék 2x2m-en van 1 íróasztal, meg 2 szekrény...Szóval pont hogy letudom rakni a táncszőnyeget a gép és a szekrény közé...(Így is mindig bebafom a lábam a szekrénybe :bruhuhu: )
Bár amikor feleekkora ágyam volt, akkorsem volt szemétkupac sehol...^^'

Quote from: Member on 2007-04-02, 09:44:34
Fúj :S

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 20:38:36
Van nálad ajtó-gép-ágy háromszög? :bruhuhu: Nekem a 2x4m-es szobám áll egy franciaágyból (2x2m), és akkor a maradék 2x2m-en van 1 íróasztal, meg 2 szekrény...Szóval pont hogy letudom rakni a táncszőnyeget a gép és a szekrény közé...(Így is mindig bebafom a lábam a szekrénybe :bruhuhu: )
Bár amikor feleekkora ágyam volt, akkorsem volt szemétkupac sehol...^^'
Hacsak nem a szoba közepén tartod a géped akor nálad is van ajtó-gép-ágy háromszög. ;):D

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 21:04:09
Hacsak nem a szoba közepén tartod a géped akor nálad is van ajtó-gép-ágy háromszög. ;):D
Az ajtó-gép-ágy nálam egy szakasz mentén helyezkedik el :)  (Oldalt van az ajtó, az ajtóban a gép, az íróasztal folytatása pedig az ágy :) )

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 21:07:19
Az ajtó-gép-ágy nálam egy szakasz mentén helyezkedik el :)  (Oldalt van az ajtó, az ajtóban a gép, az íróasztal folytatása pedig az ágy :) )
Azt mondtad hogy 2 méter széles a szoba és az ágy is, vagyis az ágy közepe a szoba közepén van, tehát mégiscsak van háromszög. :D

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 21:15:54
Azt mondtad hogy 2 méter széles a szoba és az ágy is, vagyis az ágy közepe a szoba közepén van, tehát mégiscsak van háromszög. :D
:hehe:

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 21:23:34
Semmi gond, nőből vagy, nem várta el senki hogy legyen térlátásod. :D

És egy kicsit témábavágóbb kérdés. Mi a fasz van mostanában (utóbbi 5-6 nap) a csajokkal?  :confused: Most van az országos "legyélteishisztispicsa" hét? Négy nőnemű barátom közül kettővel sikerült úgy összevesznem hogy szóba se állunk egymással napok óta, ha meg igen akkoris csak valami rosszindulatú megjegyzés erejéig.

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 21:34:57
Quote from: Renia on 2007-04-02, 21:23:34
Semmi gond, nőből vagy, nem várta el senki hogy legyen térlátásod. :D

És egy kicsit témábavágóbb kérdés. Mi a fasz van mostanában (utóbbi 5-6 nap) a csajokkal?  :confused: Most van az országos "legyélteishisztispicsa" hét? Négy nőnemű barátom közül kettővel sikerült úgy összevesznem hogy szóba se állunk egymással napok óta, ha meg igen akkoris csak valami rosszindulatú megjegyzés erejéig.
Utálom az ilyen beszólásokat :hehe:

Passz, én nem éreztem ezt az áramlatot :D (De nem lehet, h csak beszóltál nekik? :hehe:)

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 21:38:14

Passz, én nem éreztem ezt az áramlatot :D (De nem lehet, h csak beszóltál nekik? :hehe:)
Tahó vagyok, ez van, az úriemberség sajnos kiment a divatból. :)

Általában szoktam tudni ha beszólok valakinek, sőt még azt is szoktam tudni ha valamit félreért és beszólásnak vesz. Az első esetben nem lepődöm meg, a másodikban egy szál virág és egy vacsorameghívás keretében elmagyarázom hogy nem úgy gondoltam és máris nincs harag, jelen esetben viszont marad a  :wtf:.

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 21:43:48

Általában szoktam tudni ha beszólok valakinek, sőt még azt is szoktam tudni ha valamit félreért és beszólásnak vesz. Az első esetben nem lepődöm meg, a másodikban egy szál virág és egy vacsorameghívás keretében elmagyarázom hogy nem úgy gondoltam és máris nincs harag, jelen esetben viszont marad a  :wtf:.
Nem szeretem a mai divatot. :)

Kérdezz rá akkor, h mivel bántottad meg őket...

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 22:01:02

Én se, de hát mit csináljak ha a mai lányok ilyenek? :)

Az egyiknél rákérdeztem pár napja hogy mi a baja, erre megsértődött hogy hát neki nincs is semmi baja és hagyjam békén az ilyen hülye kérdésekkel, azóta szóba se áll velem.
A másik meg egy köcsög volt és én küldtem el a halál f@szára, ami után természetesen szintén én lettem a hibás meg a gonosz. :)

Renia

Quote from: Zsiga on 2007-04-02, 22:08:33
Quote from: Renia on 2007-04-02, 22:01:02

Én se, de hát mit csináljak ha a mai lányok ilyenek? :)

Az egyiknél rákérdeztem pár napja hogy mi a baja, erre megsértődött hogy hát neki nincs is semmi baja és hagyjam békén az ilyen hülye kérdésekkel, azóta szóba se áll velem.
A másik meg egy köcsög volt és én küldtem el a halál f@szára, ami után természetesen szintén én lettem a hibás meg a gonosz. :)
Keress értelmes lányokat :P
Akkor az első csak hisztis. Van ilyen. Hagyd egy hétig, addig lenyugszik :) A másikkal meg beszéljétek meg a dolgot. :p

Zsiga

Quote from: Renia on 2007-04-02, 22:24:12
Keress értelmes lányokat :P
Akkor az első csak hisztis. Van ilyen. Hagyd egy hétig, addig lenyugszik :) A másikkal meg beszéljétek meg a dolgot. :p
És mégis merre keressek értelmes lányokat?  :confused: (Szerk.: Olyan lány nem létezik aki agyilag és külsőre is normális, tetszem neki, és nem foglalt.)

Az elsőt akkor hagyom hátha sikerül sebességbe tennie az agyát, a második viszont akkora gyökér volt hogy nem igazán akarok semmit megbeszélni vele, legfeljebb annyit hogy "Fej vagy gyomor?" :D

kisvirag

de ha gyoker volt, akkor az nem hisztihullam miatt volt, nem?
akkor mar csak egy lany maradt, ergo nincs is semmi "problema" hisz idonkent mindenkivel elofordult.
Egyebkent  szabad megkerdezni h mivel volt gyoker? (kivancsisag rulzik)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.