Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 20:30:27
^________^ sweet RAEP, buttsex, és még mindig szűz.
:D
Szűz lánnyal sztem sok a gond.
A gond nem épp a legmegfelelőbb kifejezés (legalábbis szvsz ez nem negatívum)
Quote from: .Attila on 2007-05-12, 21:43:18
Azért lehetőleg ne a házasságig húzzák el.
QFT
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Solid Snake

Én sem azt mondom (az indiai házassági szüzesség példája radikális dolog volt, tudom, ők azonban szentül hisznek ebben máig is).  :ejnye:
Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha már aktus következik be egy potenciális partnerrel, akkor igen is kellő időintervallum és ismerettségi szint után történjen meg.

sunyi

A házasság nem jelent túl sokat a mai világban. :rolleyes: Az alatt is simán megcsalják a másikat.
/loving a precious person ^^/

Solid Snake

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:17:30
A házasság nem jelent túl sokat a mai világban. :rolleyes: Az alatt is simán megcsalják a másikat.

Akinek nem jelent sokat, az ne is házasodjon. Ha meg meggondolatlanul megteszi, akkor idővel rászolgál arra, hogy megszívja.  :__devil:
Nincsen a házasságnál meggondolandó és kitervelendő dolog a világon. Én úgy vagyok vele, hogy aki házasodásra szánja magát, az vegye komolyan az eskütételt ("míg a halál el nem választ").

Selmo

Ez még mindig a két emberen múlik, nem a tényen.

A tökéletesség unalmas.

sunyi

Quote from: Solid Snake on 2007-05-12, 22:23:33
Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:17:30

Akinek nem jelent sokat, az ne is házasodjon. Ha meg meggondolatlanul megteszi, akkor idővel rászolgál arra, hogy megszívja.  :__devil:
Nincsen a házasságnál meggondolandó és kitervelendő dolog a világon. Én úgy vagyok vele, hogy aki házasodásra szánja magát, az vegye komolyan az eskütételt ("míg a halál el nem választ").

A legtisztább a nyitott házasság. Ha egy harmadikba szerelmes valamelyik fél, megbeszélik, kölcsönösen szexelnek másokkal is, és nincs válás, vita. És még őszinték is voltak.

Kuroi Tenshi

Csak most veszem észre ezt a postot (vagy edit miatt nem vettem észre?)
^________^ sweet RAEP, buttsex, és még mindig szűz.
Nem tudom, hogy a lányok mit szólnak ehhez, de ok, ha te mondod - amúgy
merre lax?  :angyali: :lul:

Tudod, csak egy a gond a surprise buttsecksel, mégpedig az, hogy az ember
utána többszörösen visszakapja egy hűvös, rácsos helyen... hacsaknem...
utána nem ismerik fel. Mondjuk sötét helyen, maszkban. Vagy nem marad
tanú... killrape? Ááá, de akkor a zsernyákok is problémázni kezdenek. De ha
a lány nyom nélkűl, teljesen eltűnik... hmm...

Welcome to Párkapcsolatok with Shiuji - of SL fame - and his girl...corpses
Edition. :D
3 beadandó jövő (utolsó) hétre megtette a hatását ::)

És még folytatódik...
erre az utolsóra már nem is igazán tudok mit válaszolni. Talán ... lol?

Darkstar

QuoteAkinek nem jelent sokat, az ne is házasodjon.
/thread
Maga a házasság szerintem sem jelent szinte semmit
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sunyi

Quote from: Selmo on 2007-05-12, 22:24:21

Ha szűz a lány, akkor sokat pánikol, hogy fájni fog, még nem szeretném, majd csak ekkor. Eljön az időpont, és még mindig nem. Csak hitegeti a masikat, felhergeli, de bezzeg tovább már nem akar menni. Az meg egyszerűen nevetséges, ahogyan hűteni próbálja a férfi, hogy nem lesz semmi gond, simogatja, gyengéden bánik vele, de csak a szex jár az eszében, és az hogy történjen már meg az aktus. Képmutatás az egész.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Jah, én is szoktam álmodozni, hogy "egész életemben egyetlen lányt [megfelelő szó helye]", de mindenki tudja, hogy erre csak Ádám és Éva volt képes max. :)
A házasság szerintem csak mérgez egy jót a kapcsolaton, még több indok a veszekedésre. Én nagyon nem szeretem.

sunyi: Jaj, és amikor szülni kéne, tudja, hogy fájni fog, ezért könyörög, hogy tartsák bent a kölköt? :rolleyes:

Selmo

Quote from: Darkstar on 2007-05-12, 22:27:42
QuoteAkinek nem jelent sokat, az ne is házasodjon.
/thread
Maga a házasság szerintem sem jelent szinte semmit
Dehogynem, egy rakás kidobott pénzt az esküvőre. ::)
Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:29:37
Ha szűz a lány akkor sokat pánikol, hogy fájni fog, még nem szeretném majd csak ekkor, eljön az időpont és még mindig nem. Csak hitegeti a masikat, felhergeli, de bezzeg tovább már nem akar menni. Az meg egyszerűen nevetságes, ahogyan hűteni próbálja a férfi, hogy nem lesz semmi gond, simogatja, gyengéden bánik vele, de csak a szex jár az eszében, és az hogy történjen már meg az aktus. Képmutatás az egész.
Ez tapasztalat vagy a haver mondta? ::)

A tökéletesség unalmas.

Solid Snake

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:29:37
Quote from: Selmo on 2007-05-12, 22:24:21

Ha szűz a lány akkor sokat pánikol, hogy fájni fog, még nem szeretném majd csak ekkor, eljön az időpont és még mindig nem. Csak hitegeti a masikat, felhergeli, de bezzeg tovább már nem akar menni. Az meg egyszerűen nevetságes, ahogyan hűteni próbálja a férfi, hogy nem lesz semmi gond, simogatja, gyengéden bánik vele, de csak a szex jár az eszében, és az hogy történjen már meg az aktus. Képmutatás az egész.

The Solution  :__devil:

Member

Quote from: Selmo on 2007-05-12, 22:31:29
Dehogynem, egy rakás kidobott pénzt az esküvőre és a válásra. ::)
Fixed.

sunyi

Quote from: Selmo on 2007-05-12, 22:31:29
...
Ez tapasztalat vagy a haver mondta? ::)

Inkább ezt lehet levonni a környező világból. Majdnem mindenki képmutató és álszent.

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2007-05-12, 22:31:20

A házasság szerintem csak mérgez egy jót a kapcsolaton, még több indok a veszekedésre. Én nagyon nem szeretem.

1. mondat: Egy jó kapcsolaton nehezen, egy eleve elk*rt kapcsolatnak meg tökmindegy.
2. mondat: Ha ennyire nem szeretsz házasodni, többé ne tedd!  :D

Mellesleg valóban lehetséges , hogy egy polgári esküvőnek nem sok értelme, bár ismerek olyat, aki komolyan veszi. Az egyházi esküvő meg teljesen más, annak van szakralitása, ha valaki nem csak divatból csinálja.

Azért mondjuk képzeljétel el a világot, ha az emberek nem házasodnának. Sok kis fattyú kölök normális családi háttér nélkül stb...erről ennyit.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

sunyi

Quote from: Dreamcleaver on 2007-05-12, 22:41:43
Mellesleg valóban lehetséges , hogy egy polgári esküvőnek nem sok értelme, bár ismerek olyat, aki komolyan veszi. Az egyházi esküvő meg teljesen más, annak van szakralitása, ha valaki nem csak divatból csinálja.

Azért mondjuk képzeljétel el a világot, ha az emberek nem házasodnának. Sok kis fattyú kölök normális családi háttér nélkül stb...erről ennyit.

Nevelőközpontokba kerülnek, a szüleikkel is találkoznak, és a közösség neveli az utódokat, kijelölt gondozókkal.

Darkstar

A család fogalma mióta csak házasság után használatos? Az, hogy ha ketten nem házasodnak össze, miért akadályozná meg azt, hogy rendesen, családként éljenek?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:56:03
Nevelőközpontokba kerülnek, a szüleikkel is találkoznak, és a közösség neveli az utódokat, kijelölt gondozókkal.
Néhány filozófusnál már megjelent, de gyakorlatban egy ilyen diszfunkcionális
világban ennek se lenne pozitív a vége. Hasonló kis törzsi közösségekben
működött, de nevelőközpontok, gondozók... továbbra sem pozitív konnotációjú
szavak.
Továbbá sok nyitott kérdést hagy: mi lesz velük, ha kikerülnek az intézményből;
miből tartsanak fenn egy ekkora intézményrendszert; öröklés kérdése; stb. És
ez még csak a technikai megközelítés. Hogy a nagyobb pszichológiai oldalt - mind
a gyerekek, mind a szülők részéről - meg se említsük...

sunyi

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-12, 23:03:26
...

Ha törzsi szintű közösségi létek életre hívhatók lennének,akkor egész jó is lehetne, de amúgy elvesztenék emberi mivoltukat, ha az egész személytelen lenne, kicsorbult degenerált lényekké válnának.

(majmoknál kísérleteztek robotanyákkal, akik csak enni adtak a csimpánzbébinek, semmi mást, és közösséggel sem találkozott. Érdekes volt a végeredmény. ::))

Kuroi Tenshi

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 23:07:32
Ha törzsi szintű közösségi létek életre hívhatók lennének,akkor egész jó is lehetne, de amúgy elvesztenék emberi mivoltukat, ha az egész személytelen lenne, kicsorbult degenerált lényekké válnának.
Éppen ez a baj az ilyen "ipari méretű és általános" nevelőközpont&gondozó-dologgal.

Azt ne feledd, hogy azokban a kis törzsi közösségekben is nagy jelentősége volt a
házasságnak, és a családnak. Azok a közösségek, vagy nemzetségek, a szélesebb
családból álltak, és a rokoni szálak nagyon fontosak voltak.

Selmo

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:40:39
Inkább ezt lehet levonni a környező világból. Majdnem mindenki képmutató és álszent.
Szerencsére ott a majdnem. :D Talán kicsit elcsépelt, de keress. :)
A többi meg kezd off lenni srácok, azt a témát inkább a kötetlenben. :)

A tökéletesség unalmas.

Member

Nem véletlenül olyan visszamaradottak a lelencháziak pl. (ezért nem is értem, hogy L, Near és Mello miért lett ilyen qrvaokos).
Szerintem a családhoz apa kell és anya, nem férj és feleség.

kisvirag

néha elgondolkozom, h pl Member milyen példákat láthatott maga előtt az évek folyamán, ha így gondolkozik a házasságról.. (meg még néhányan)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

A saját családomé is széthullott, az ismerőseim többségé-é is, valahol csak folyamatosan veszekednek és nem lehet 5 percnél tovább bent maradni.

kisvirag

de honnan tudod megállapítani, hogy ez azért történt, mert férj és feleség és nem csak élettársak? vagy rájuk van írva, hogy mi most csak azért veszekszünk és hulottunk szét, mert össze voltunk házasodva, és ha nem lettünk volna, akkor még ma is boldogok lennénk?

Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Member

Az élettársak nincsenek annyira szorosan összekötve, hogy berobbanjon az atom közéjük. Sajnos komoly felmérést meg nem tudtam végezni, mert ritka az, aki 25 évet lehúz vadházasságban, a legtöbben évek után már húzzák is fel a jeggyűrűt.

ignus

Hát nekem volt nem is egy szűz barátnőm... (mármint hogy előttem az volt) és semmi gond nem volt... :D Attól hogy valaki 17-18 éves korában még szűz nem kell egyből arra gondolni hogy lelkileg sérült. Bár tom hogy mostanában sajnos már ritka az aki ilyen korban az. Menyasszonyom is szűz volt amikor összejöttünk, és elég jól elvagyunk! ;)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kvikveg

ignus rontod itt a tobbi ferfi eselyeit a szuzlanykak beszerzesere. :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zsiga

Quote from: Kvikveg on 2007-05-14, 14:57:13
ignus rontod itt a tobbi ferfi eselyeit a szuzlanykak beszerzesere. :haha:
Épp akartam írni hogy akkor ezért nem találjuk őket... :D