Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Quote from: ignus on 2007-05-14, 14:48:41
Hát nekem volt nem is egy szűz barátnőm... (mármint hogy előttem az volt)
Aha! Terhelő vallomás!

V&. ;D

Solid Snake

Quote from: Kvikveg on 2007-05-14, 14:57:13
ignus rontod itt a tobbi ferfi eselyeit a szuzlanykak beszerzesere. :haha:

Most már nem kell aggódni, ha menyasszonya van a kollégának.  :haha:

ignus

Quote from: Solid Snake on 2007-05-14, 20:13:14
Quote from: Kvikveg on 2007-05-14, 14:57:13
ignus rontod itt a tobbi ferfi eselyeit a szuzlanykak beszerzesere. :haha:

Most már nem kell aggódni, ha menyasszonya van a kollégának.  :haha:

:D Jah... amúgy ha jobban belegondolok akkor kettő volt nem egy, de az télleg tuti hogy már nem "veszem el" előletek a "prédákat"  :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Yakumo

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:25:32
A legtisztább a nyitott házasság. Ha egy harmadikba szerelmes valamelyik fél, megbeszélik, kölcsönösen szexelnek másokkal is, és nincs válás, vita. És még őszinték is voltak.
Éljen a Balázs és Mónika show-s generáció.

Tudod te milyen szó az a Legtisztább? Tudod mire használják? Hogy mered ilyenre használni? Őszinték?
Ezért félek én már Tőletek, akik most nőttök fel. 80%-a ilyen erkölcsös lesz. Grat az erkölcsösséghez és az észhez.

/ ha flame lesz, bocsánat a Modoktól. De törléssel megoldható. (ezen post törlésével, ha gondoljátok.)

sirtomi

Nekem ezzel a nyitott házassággal nincs különösebb gondom. Ha a két fél így látja jónak csinálják. Én nem mennék bele ilyesmibe az tuti.
De ahogy sunyi írta "ha egy harmadikba szerelmes", akkor mi a francnak lenne valaki mással, hogyha nem szerelmesbelé. Ez nem nyitott házasság hanem hülyeség. :)

Solid Snake

Quote from: Yakumo on 2007-05-15, 10:10:32
Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:25:32
A legtisztább a nyitott házasság. Ha egy harmadikba szerelmes valamelyik fél, megbeszélik, kölcsönösen szexelnek másokkal is, és nincs válás, vita. És még őszinték is voltak.
Éljen a Balázs és Mónika show-s generáció.

Magam sem fogalmazhattam volna jobban. :appl: :appl: :jee:

Bár nem vagyok túlzottan vallásos, de azért azzal tisztában vagyok, hogy a házasság szent dolog. A vallási esküt igenis komolyan kell venni. Aki házasságra szánja el magát, az egyúttal örökre el is kötelezi magát. Ezért kell nagyon erősen megfontolni, és rengeteg időt együtt tölteni (esetleg együtt is lakni) a másikkal, hogy kiderüljön, hogy valóban képes-e az ember leélni vele az életét.

A mai generáció nagy része sajnos teljesen lezűllött. Ez tény.  :ejj:

Arra a kérdésre, hogy valaki képes-e komolyan venni a házasságot, a régi generáció tagjai az élő példák. A nagyszüleim például már 52 éve házasok. Veszekedtek sokat, igaz, azonban mégis volt köztük olyan mértékű tisztelet, bizalom és szeretet, ami miatt soha nem csalták meg egymást. Én pedig büszke vagyok rájuk, életemet igyekszem az ő példájukhoz hasonlítani. Lehet, hogy ezért jóval nehezebb lesz megfelelő társat találnom, azonban ha sikerrel járok, akkor legalább komoly kapcsolat alakulhat ki, nem pedig egy "d*gjunk, azt jó van"-connection.

Kvikveg

Sajnos lattam en regebbi generaciobol is ilyen nyitott hazassagos emberket. (Nem csalad.)
A nyitott hazassag nem hazassag. :ejj:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Házasság szerintem is komoly dolog és komoly elhatározás, de nem kötném vallási eskühöz. Nehogymár egy vallási eskü tartson össze minket.

Egy családhoz meg nem hiszem, hogy a házasság a legfontosabb. Oké, elhiszem, hogy ha nincs házasság, akkor talán szabadabbnak érzi magát az ember és estleg könnyebben lép ki a kapcsolatból, de ez embertől függő dolog, sokaknak a házasság sem jelent akadályt semmitől.

Baggio

Nagyszüleink idejében azért mindenki máshogy állt a dologhoz. Az emberek fiatalon házasodtak, és aztán, ahogy nagymamám is mondta, "össze kellett csiszolódni". Ma már ez fordítva van. Ami szerintem nem is baj.Bár azért a régi elméletben is van valami, de szerintem azért 18-20 évesen kevesen tudják hogy mit akarnak valójában (még azt is nehéz eldönteni pl hogy milyen egyetemre menjünk, nem hogy a házasságot). A normális házasság szerintem sem nyitott, de azért ha elmúlik a szerelem meg tényleg elhidegül az egész, akkor nem érdemes 20-25 évet így lehúzni. Mondjuk ha már van gyerek akkor megint más.
Nekem mindennek ellenére valahogy a tradícionális családmodell a szimpatikus. Apu dolgozik, anyu otthon van a gyerekkel. Szerintem az lenne a jó ha ezt így lehetne csinálni, bár ma ez nem negyon megy (anyagi szempontok pl, de ott vannak a habzó szájú feministák is). Lehet hogy ez egy kicsit így hímsovinisztának tűnik, és talán egy kicsit az is vagyok. Bár nem azt mondom, hogy a nők ne dolgozzanak, meg ne valósítsák meg az álmaikat, de azok a mai lányok/nők, akik eszelős módon a karriert hajtják, szerintem eléggé elrontanak valamit. 

Moha

Quote from: sunyi on 2007-05-12, 16:45:57
Egy kapcsolatban szerintetek a tapasztaltabb vagy a szűz lányok a nyerőbbek?
Én kezdettől fogva a szűz lányokat jobban értékeltem, de persze ez nem feltétlen szempont, mert nem ezen múlik.
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-05-12, 17:17:05
De ez egyáltalán miből derülne ki? A "kinek hány" jó ideig nem szokott
előkerülni
Nem tudom, szerintem egy kapcsolatban, ahol működik a kommunikáció, előbb-utóbb ez is előkerül.
Quote from: Member on 2007-05-12, 17:26:32
Viszont nem hinném, hogy 2%-nál magasabb a normálisan kinéző szüzek aránya 16 felett
Nos, én 4 ilyen lányt is ismerek (ráadásul mind 18 feletti) és megeshet, hogy vannak többen is az ismerettségi körömben, csak velük nem beszéltem ilyenekről.
Quote from: Zsiga on 2007-05-12, 19:16:38
Én egyébként épp ezért preferálom a friss húst, mert ritkaság. :D
Ja, és elintézed, hogy mégnagyobb ritkaság legyen. :hopp:
Quote from: sunyi on 2007-05-12, 20:30:27
Szűz lánnyal sztem sok a gond.
Mire gondolsz? Milyen téren?
Szerintem pont azok a lányok a legszenvedélyesebbek, akikből ki nem nézné az ember! Sokszor pont a szüzek a leghevesebbek.  :angyali:
Quote from: sunyi on 2007-05-12, 22:29:37
Ha szűz a lány, akkor sokat pánikol, hogy fájni fog, még nem szeretném, majd csak ekkor. Eljön az időpont, és még mindig nem. Csak hitegeti a masikat, felhergeli, de bezzeg tovább már nem akar menni. Az meg egyszerűen nevetséges, ahogyan hűteni próbálja a férfi, hogy nem lesz semmi gond, simogatja, gyengéden bánik vele, de csak a szex jár az eszében, és az hogy történjen már meg az aktus. Képmutatás az egész.
Ha te ezt tapasztaltad, ill. ezt csináltad, akkor nem a megfelelő lánynál próbálkoztál szvsz. Szerintem ha igazán szereted a lányt, akkor tudsz várni, ha azt mondja, hogy "még ne"... aztán persze később lehet, hogy hülyének gondolod magadat, de legalább korrekt voltál.
Quote from: kisvirag on 2007-05-13, 00:15:48
de honnan tudod megállapítani, hogy ez azért történt, mert férj és feleség és nem csak élettársak? vagy rájuk van írva, hogy mi most csak azért veszekszünk és hulottunk szét, mert össze voltunk házasodva, és ha nem lettünk volna, akkor még ma is boldogok lennénk?
Ott a pont!

Az én szüleim is folyton veszekednek, de szerintem ha nem lennének házasok v. elválnának akkor sem javulna semmit kettejük kapcsolata. Ez nem a házasságtól függ, hanem két ember mentalitásától. És ha rosszul választ társat az ember, akkor tökmindegy, hogy házasságban él vagy sem.

Ha a nagyszüleimet nézem, akkor viszont minden elismerésem az övék. Több, mint 50 évet éltek le házasságban. Komolyan vették és bár nekik is voltak nehézségeik, mindig szerették egymást. Ha mintaházasságra keresnék példát, az övék az volt.

Kvikveg

Quote from: Baggio on 2007-05-15, 13:51:51
Nagyszüleink idejében azért mindenki máshogy állt a dologhoz. Az emberek fiatalon házasodtak, és aztán, ahogy nagymamám is mondta, "össze kellett csiszolódni". Ma már ez fordítva van. Ami szerintem nem is baj.Bár azért a régi elméletben is van valami, de szerintem azért 18-20 évesen kevesen tudják hogy mit akarnak valójában (még azt is nehéz eldönteni pl hogy milyen egyetemre menjünk, nem hogy a házasságot). A normális házasság szerintem sem nyitott, de azért ha elmúlik a szerelem meg tényleg elhidegül az egész, akkor nem érdemes 20-25 évet így lehúzni. Mondjuk ha már van gyerek akkor megint más.
Nekem mindennek ellenére valahogy a tradícionális családmodell a szimpatikus. Anyu dolgozik, apu otthon van a gyerekkel. Szerintem az lenne a jó ha ezt így lehetne csinálni, bár ma ez nem negyon megy (anyagi szempontok pl, de ott vannak a habzó szájú maszkulinistak is). Lehet hogy ez egy kicsit így nostenysovinisztának tűnik, és talán egy kicsit az is vagyok. Bár nem azt mondom, hogy a ferfiak ne dolgozzanak, meg ne valósítsák meg az álmaikat, de azok a mai fiuk/ferfiak, akik eszelős módon a karriert hajtják, szerintem eléggé elrontanak valamit. 
Fixed, na milyen?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Quote from: Kvikveg on 2007-05-15, 14:43:12
Fixed, na milyen?
Először azt hittem nehéz lesz összevetni, de végülis elég volt megkeresni az ékezet nélküli szavakat és az rávezetett a lényegre.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

kisvirag

hihetetlen nagylelkűnek tartom azokat a férfiakat, akik azt mondják, hogy ők eltartják a családot, anyuka csak maradjon otthon a gyerekkel, és vezesse a háztartást, de akkor nézzük csak?
Hazánkban rendkívül kedvező a modell:
az anya a gyerek 3 éves koráig otthon maradhat, sőt, még utána is van rá lehetőség. Viszont a gyereknek kell az ovi. szerintem már a bölcsi sem árt, de sokan nem így tartják, OK, azt akár ki is hagyhatjuk. de az ovodát már nem lehet (szerintem törnvényileg sem). tehát, a gyerek 3 éves kora után fél-teljes napot nem tölt otthon. A házimunka, hacsak nincs valami 200 nm-es hodály a családnak, nem tesz ki ennyi időt. És tudom, hogy a férfiak csodálatosan el tudnák tölteni a fennmaradó időt tévénézéssel, számítógépes játékokkal és egyéb tevékenységekkel, de hosszú távon nem hiszem el hogy nem születne meg bennük az igény, hogy valami értelmeset kéne csinálni.aztán a gyerek iskolás lesz, etc etc.
Itt nem karrierizmusról van szó. tény, hogy egésszégtelen egyes mai nők hozzáállása, de én pl attól a férfihozzáállástól is falra mászok, hogy ledolgoztam a 8 órám, eltartom a családom, egy tányért sem vagyok hajlandó arrébb tenni, mert az az asszony dolga. És a legtöbb pasi, aki azt mondja az asszonynak, hogy OK, maradj otthon nyugodtan, az ilyen.
Egyébként ahogy Kvikveg is írta, maradjon csak néhány hetet otthon az ilyen apuka a gyerekkel az anyuka helyett, megnézném, milyen állapotok uralkodnának utána.
Bár nem ismerem Baggiot, nem is az ő minősítése akar lenni, de többször is azt tapasztaltam, azok a férfiak preferálják ezt a modellt, akik valójában lenézik, alsóbbrendűnek gondolják a nőket...
visszatérve, igen, külföldön nincs ilyen jó helyzet, van, ahol már 6 hét után vissza kell térniük a nőknek a munkába, de átlagosan is 2-3 hónap után, ha nem akarják elveszíteni a munkájukat. nálunk mint írtam ez jóval több (a 3 év elvi lehetőség, de az 1 év az általában reális kimaradási idő)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Érdekes amit írsz kisvirag, tapasztalatom szerint nálunk sem maradhat ilyen hosszú időt otthon az anyuka, max törvényileg, de a valóságban nem. Simán felvesznek valakit a helyedre és mihelyt mennél vissza pápá van. Ez sajnos tapasztalatból mondom, nem egy ilyennel találkoztam. (hogy öregszem, egyre több nő ismerősömnek van már gyereke :D )
A másik meg, hogy nagy átlagban anyagilag sem engedheti meg magának egy család sem, hogy az anyuka háztartásbeli legyen. A házimunka meg két gyerek mellett simán elviszi a teljes napot, ezt anyukámnál láttam.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2007-05-15, 14:43:12
Fixed, na milyen?

Kviki! :hail:

Ez tök jó. otthon lebzselek, a gyerekhez hívok valami csinos fiatal lányt
babysitternek, a ő lefekteti a gyereket, én meg őt, aztán estefelé rendelek
valami kaját, de csakis eldobható műanyag tányérokban, hogy mosogatni se
kelljen. Mekkora ez már  :Kiraly:

Najókéremtöbbkomolyságot.

Hazánkban néhány kivételes esettől eltekintve nincs realitása az egykeresős
családnak, így természetesen a legtöbb helyen munkamegosztás van. Ennyi.

Moha

Quote from: kisvirag on 2007-05-15, 15:06:16
Itt nem karrierizmusról van szó. tény, hogy egésszégtelen egyes mai nők hozzáállása, de én pl attól a férfihozzáállástól is falra mászok, hogy ledolgoztam a 8 órám, eltartom a családom, egy tányért sem vagyok hajlandó arrébb tenni, mert az az asszony dolga. És a legtöbb pasi, aki azt mondja az asszonynak, hogy OK, maradj otthon nyugodtan, az ilyen.
Yup! Unokabátyám a legjobb példa rá. Elmegy, melózik, közben a felesége otthon ül a 3 lurkóval. Hazajön, aztán beül a gép elé és ki sem akar mozdulni. Ha a felesége nem tenné az orra alá a kaját, szerintem éhen is halna. :ejj:

Szóval azért a férfiaknak sem oda!
Én ideálisnak mondhatom azt a helyzetet, amiben voltam gyerekként: szüleim mindketten dolgoztak, általában anyum jött haza hamarabb. Én ovodába is jártam, aztán ovi után (mivel kb 200m-re lakunk tőle) nagymamám hozott haza és mindig volt velem valaki. Ha nem a szülők, akkor a rokonok.

Most már sajnos baromi nehéz ezt megoldani, mert a gazdaság is teljesen más, nem lehet előre tervezni, meg úgy alapvetően a mentalistás változott meg sajnos. De ez van, sokat nem tudunk tenni...

Yakumo

Mielőtt valami félreértés halálos áldozata lennék, én is inkább kisvirag véleményével értek egyet, nem Baggio-éval. Mindkét oldalon rosszak a szélsőséges formák. "maradj itthon, főzzé, takariccsá, jobb esetben neveld a gyereket!" Nem jó. De ez se: "A gyerekét nem is látja az anyja, nem ő neveli, sosem főz, etc." És az se jó, ha az apját se látja sosem.
Másrészről, hacsak nem valami faxom böingCég tulajdonosa/ vezetője az apuka, meg se tudja azt tenni,h az anya a gyerek mellett vagy után (na ez most hülyén hangzik, de értitek^^) ne dolgozzon. Nem hiszem,h valaki vagy sokan megtehetnék azt, hogy csak egy kereső legyen a családban.

Szerk: bazz, látom sokan elmondjuk kb. ugyanazt, ez jó. :) Bár a helyzet annyira nem. (gazdasági/anyagi)

Kvikveg

Quote from: Yakumo on 2007-05-15, 15:00:10
Hű de morcik vagyunk ma. XD
Abszolute. :haha:

Na nem mondom el harmadszorra ugyanazt, amit masok is.  :haha:
Najo, de: azert 3-4-5 evet lehuzni 0-4 eves gyerek mellett, ha nincs megfelelo tarsasag, eleg agylottyaszto lehet. Nyilvan elvezetes is, mert hat gyerek, de nem az a kvantumfizikai kihivas.

Selmo

Erre van az amcsi modell, nem véletlen, hogy az anyukák ott összejárnak, és itthon is bőven látni a játszótér szélén trécselő anyukákat ugye.
Szerintem ez az asszony nem dolgozik teljesen emberfüggő, van aki igenis el tudja foglalni magát egész napra és van olyan is, aki alig várja, hogy lepasszolja a fárasztó gyereket az óvódába. A nyitott házasság, meg elrontott házasságok, meg félrelépések témához, meg annyit, hogy az életben ma majdnem mindenhol vizsgázni kell, párkapcsolatból, önismeretből és szülőségből nem, de még csak nem is beszélnek róla, ennyi.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: kisvirag on 2007-05-15, 15:06:16
Egyébként ahogy Kvikveg is írta, maradjon csak néhány hetet otthon az ilyen apuka a gyerekkel az anyuka helyett, megnézném, milyen állapotok uralkodnának utána.
Bár nem ismerem Baggiot, nem is az ő minősítése akar lenni, de többször is azt tapasztaltam, azok a férfiak preferálják ezt a modellt, akik valójában lenézik, alsóbbrendűnek gondolják a nőket...

Ugyan nem a valóság, de talán nem is irreális: Desperate Housewifes (a magyar cím egy hülyeség), a 4 gyerekes szülők esete ;)

szerk.: Japánban megismertem egy szingapúri lányt, ő teljes határozottsággal közölte, hogy ő full-time családanya lesz. Marha okos csaj egyébként, amit arra használ ki, hogy minél magasabb pozíciót érjen, és így majd jól kereső férjet találjon magának. Az vezérli, hogy ő maga akarja nevelni a gyerekeit. (következtetéseket mindenki vonja le magának, csak érdekességként írtam, a lány egyébként enyhén hiperaktív)

Damnatus

Én is örülnék, ha meló helyett a gyerekeimet nevelhetném (márha lesznek :D )

Baggio

kicsit elrontottam az előző postomat, mert nyilván azt akartam irni, hogy apu dolgozik és anyu marad otthon. De úgy látom így is megértettétek :)

kisvirag: én egyátalán nem nézem le a nőket (az szerintem nem lenézés, hogy az én nézőpontom szerint a dolgokat a férfinak kell irányítania, bár ez most is leirva megint elég furán jöhet ki). Csak ez a mai karrierizmus ami nagyon idegesít. Egyébként én oviba se nagyon jártam, csak egy fél évet nagycsoportba. És nem érzem magam antiszociálisnak :). Szerintem a legjobb a nagyszülökkel hagyni a gyereket. Én nagyon sokat voltam a nagyszüleimmel, és nagyon is szerettem ezt. Ezért is van hogy nagyon kötődök a nagymamámhoz. Mondjuk az biztos hogy ezt nem mindenki teheti meg így, úgyhogy én szerencsésnek mondhatom magam.
Egyébként valószínű, hogyha nő lennék akkor én se biztos így látnám ezt a dolgot, dehát azt sose fogom megtudni :)

kisvirag

a saját és katz szüleit ismerve inkább oviba meg bölcsibe járatom a gyereket, mint rájuk hagyom :)
egyébként saját családi példák is azt mutatják, hogy NEM jó a gyereket a nagyszülőkre hagyni, legalábbis egy határon túl.
nemrég még azt mondtad, hogy az anyának a gyerek mellett a helye, most meg hogy a legjobb a nagyszülőkkel hagyni?  :confused: :eek:
egyébként meg: a férfinak kell irányítania -> a nő nem tud -> nem egyenrangú fél....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Én megőrültem volna, ha a nagyszüleimre hagytak volna, ovit viszont imádtam :)

Félreértés elkerülése végett: Szeretem a nagyszüleimet, de egy-két hét után valahogy mentem inkább haza. Aztán egy hónapmúlva megint mentem hozzájuk hosszabb időre is :)

Baggio

úgy értettem, hogyha már nagyobb. tehát: a születés után az a legjobb, ha anyu otthon tud maradni és csak a családdal foglalkozni. de ha már nagyobb a gyerek, de még nem iskolás, és anyu már vissza akar menni dolgozni, akkor nagyon jó a nagyszülőknél hagyni. Persze ha az adott család megteheti, hogy anyu alapból nem jár dolgozni, akkor semmi gond. De pl. nekem is az egyik volt osztálytársam most szült, előtte lediplomázott, de biztos nem fog dolgozni még vagy 4-5 évig, amíg kicsi a gyerek. Ők anyagilag szerencsések, mert ezt megtehetik. De utánna már gondolom ő is szeretne valami csinálni ha nem lesz másik gyerek. Nekem mindkét szülőm dolgozott, ezért voltam sokat a nagyszüleimnél.
a férfinak kell irányítani dolog pedig: ez nem azt jelenti, hogy egyszemélyben mindent eldönt, és nem foglalkozik a másik véleményével

én egész nyáron nagyszülőkkel voltam, 2 hónapig, és nagyon is jó volt

Kvikveg

Szerintem a nagyszuloknel is jo ha van a gyerek, csak ne tul sokat - nyilvan az elviselhetetlen nagyszulok kiesnek.
Kiskorban viszont az anyaval kell a legtobbet lennie nyilvan. 2-3 honap, plane 6 het utan visszamenni dolgozni szerintem egyszeruen embertelen a gyerekkel szemben. Tobb kicsi gyereket lattam, anyuka eltunt a latoterbol -> osszedolt a vilag. De szo szerint. Nem tudom ovi mikortol van, de szerintem akkor is csak max par orara lehet otthagyni, de legjobb szerintem ha anyukaval egyutt van mas gyerekekkel egyutt. (Jo, nyilvan gyerekfuggo is.)
Most nezem te is kb ezt mondod. :tezsvir:
A postodat en editaltam beidezesnel, te azt irtad, hogy apu dolgozik anyu otthon.  :hehe:
Most latom, ha igy ertelmezed a ki-vezet-et, akkor tulkepp arrol van szo, hogy ki a dominans a kapcsolatban. Ennyi.  :haha:

Rounin

Jézusom.. ne legyen már ebből is verseny... mert olyan istentelenül fontos, hogy az "én kezemben legyen a gyeplő!!! Alkalmasabb vagyok rá!/Én is alkalmas vagyok rá!!" Szerintem meg a párkapcsolat lényege az együttélés, nem a jól megválogatott kasztrendszer :hehe: .

Edit: megelőző támadás, unott téma végett.

Baggio

Quote from: Kvikveg on 2007-05-16, 11:20:46
A postodat en editaltam beidezesnel, te azt irtad, hogy apu dolgozik anyu otthon.  :hehe:
jaa.. hát igen nem vágom még annyira ezt a fórumozás dolgot  :lul:

Selmo

Quote from: Rounin on 2007-05-16, 13:43:11
Jézusom.. ne legyen már ebből is verseny... mert olyan istentelenül fontos, hogy az "én kezemben legyen a gyeplő!!! Alkalmasabb vagyok rá!/Én is alkalmas vagyok rá!!" Szerintem meg a párkapcsolat lényege az együttélés, nem a jól megválogatott kasztrendszer :hehe: .
:tezsvir:

A tökéletesség unalmas.