Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Nakedape on 2007-06-17, 18:29:28
meg ugye senki sem ért a jelekhez és most mindenki reménykedhet , hogy talán ő nem veszi a jeleket :D :D :D

:muhahah:

Nakedape

Quote from: .Attila on 2007-06-17, 18:37:43
meg ugye senki sem ért a jelekhez és most mindenki reménykedhet , hogy talán ő nem veszi a jeleket :D :D :D

:muhahah:

a man must do what a man must do
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

noriko

Quote from: Selmo on 2007-06-17, 18:19:17
Tudod a lányok legnagyobb hibája a túlkombinálás...Tudom csúnya általánosítás, de nem véletlenül.
teljesen igazad van. :)
Bár...ha nem kombinálnánk, a mi életünk biztos sokkal könnyebb lenne, de a fiúké már nem mindig! hmm...már megint csak kombinálok... :oops:  :D

:hehe: Tudom, hogy sokan nem veszik innen, ezért is gondoltam, hogy ti biztos tudtok válaszolni!  :D
"I wish I could, but I don't want to."

Baggio

Quote from: .Attila on 2007-06-17, 18:22:57
Quote from: Baggiopersze ez csak én vagyok, másoknál működhet

Szerintem maradjunk is ebben.
szerintem a legtöbb férfinak az a normális ha neki kell meghóditania a nőt. mert ha a csaj nyomul rá, akkor az már nem ér olyan sokat mert nem kellett megdolgozni érte. de ez mindennel így van. az embert csak azt becsüli meg igazán amiért keményem megdolgozott

Fazék

Quote from: Baggio on 2007-06-17, 18:52:50

szerintem a legtöbb férfinak az a normális ha neki kell meghóditania a nőt. mert ha a csaj nyomul rá, akkor az már nem ér olyan sokat mert nem kellett megdolgozni érte. de ez mindennel így van. az embert csak azt becsüli meg igazán amiért keményem megdolgozott
bocsi ezzel a logikával végül ha megvan a nő el kell dobnod, mert már nem kihívás, és ideje újat keresni...
tény, hogy jópár férfi így viselkedik, de sztem azért szerencsére talán nem a "legtöbb"

Nakedape

Quote from: noriko on 2007-06-17, 18:48:00
:hehe: Tudom, hogy sokan nem veszik innen, ezért is gondoltam, hogy ti biztos tudtok válaszolni!  :D
a reményt a reményt ne öld csak meg :zenei aláfestés:

Quote from: Baggio

azért szerintem akad olyan is aki szeret nyerni a lottón, s nem csak a  medolgozott pénzét költené (metafora visszafejtés javallot)

De (Noriko figyelmébe :hehe: :D) a kezdeményezés , macsós és büszke világunkban, valóban lehet, hogy sajna jobb, ha csak azt a szintet mutatja: hogy "gyere, érdemes megszerezned, s szerintem menne is", mint "a tiéd vagyok mindenestől".

Nemtom miért írom ezt le persze, mert tudnék s mernék rá pénzt tenni, hogy úgyse így/ezt akartad :D

Fazék: :tezsvir: persze ez csak elmélet, gyakorlott sikeres férfiak cáfolhatják
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Baggio

Quote from: Fazék on 2007-06-17, 18:55:48

bocsi ezzel a logikával végül ha megvan a nő el kell dobnod, mert már nem kihívás, és ideje újat keresni...
tény, hogy jópár férfi így viselkedik, de sztem azért szerencsére talán nem a "legtöbb"
pont nem. de kell a kihivás ahhoz hogy valami rendesen működjön. nem arra gondoltam, hogy mindenkit fel kell szedni, elcsábítani aztán meg eldobni.... hanem hogy ami túl könnyen jön, azt nehéz annyir értékelni, mint amiért tettél is valamit

Selmo

Szerintem meg aki csak hódítani akar és nem kapcsolatot építeni, az csak szexelni akar, azzal meg kérkedni és rögtön lealacsonyítónak érezné, ha valaki esetleg hasonlóképpen áll őhozzá, mert hát ugye ő a "teremtés koronája" stb. Tipikus amit nekem szabad, azt másnak nem, nem bírom az ilyen rám nem vonatkozik a saját törvényem típust. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Miután véleményem szerint a nő is ember, akkor felmerül a kérdés: a nő nem becsüli meg a férfit, ha a férfi udvarol neki, tehát nem ő dolgozott keményen érte?

Zanador

Személy szerint én egy egyenlő társat akarok, csak azért marad mellettem, mert igy akarja, nem pedig egy királylányt a toronyban, aki azért marad, mert megöltem a sárkányt/szépen csillog a páncélom..
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Baggio

Quote from: .Attila on 2007-06-17, 19:06:32

Miután véleményem szerint a nő is ember, akkor felmerül a kérdés: a nő nem becsüli meg a férfit, ha a férfi udvarol neki, tehát nem ő dolgozott keményen érte?
áááááá
nem. egyszerűen szerintem ez a dolgok rendje. a férfi udvarol a nőnek. nem fordítva. és azt hiszem a legtöbb lány is inkább azt szereti ha őt hóditják meg, nem azt ha neki kell csinálnia. az egyenlőség meg nem ettől függ

Fazék

Quote from: Baggio on 2007-06-17, 19:08:40áááááá
nem. egyszerűen szerintem ez a dolgok rendje. a férfi udvarol a nőnek. nem fordítva. és azt hiszem a legtöbb lány is inkább azt szereti ha őt hóditják meg, nem azt ha neki kell csinálnia. az egyenlőség meg nem ettől függ
hát igen, és végre jó lenne, ha belátnák, hogy a konyhában illetve a gyerek mellett a helyük és felhagynának ezzel az "egyenjogúsági" mániájukkal. nem tudom mit képzelnek magukról a nők :rolleyes:

[spoiler]ezzel már csak szívatlak, de élvezem :D[/spoiler]

.Attila

Quote from: Baggio on 2007-06-17, 19:08:40
QuoteMiután véleményem szerint a nő is ember, akkor felmerül a kérdés: a nő nem becsüli meg a férfit, ha a férfi udvarol neki, tehát nem ő dolgozott keményen érte?
áááááá

8)

Quotenem. egyszerűen szerintem ez a dolgok rendje. a férfi udvarol a nőnek. nem fordítva. és azt hiszem a legtöbb lány is inkább azt szereti ha őt hóditják meg, nem azt ha neki kell csinálnia. az egyenlőség meg nem ettől függ

Ne keverjük a dolgok rendjét a szokásokkal. Az elmúlt évtizedek, -századok alatt valóban ez volt a "rend". Legalábbis látszólag, ugyanis sok helyen meg az volt a "rend", hogy szülők megdumálták, gyerekek meg szót fogadtak.
Időközben meg volt emancipáció. Vagy ezen a területen nem? Szerintem sok lány azért mondja ezt, mert:
1. a tündi-bündi gyerekmesék világában él;
2. kényelmesebb neki, ha a fiú próbálkozik, szenved, adott esetben alázza meg magát.

noriko

Quote from: Nakedape on 2007-06-17, 19:00:17
De (Noriko figyelmébe :hehe: :D) a kezdeményezés , macsós és büszke világunkban, valóban lehet, hogy sajna jobb, ha csak azt a szintet mutatja: hogy "gyere, érdemes megszerezned, s szerintem menne is", mint "a tiéd vagyok mindenestől".
valahogy én is így látom a dolgot. ezért is kérdeztem csak jeleket. :)
meg a másodikhoz sokkkkal több önbizalom kéne.  :haha:
mások helyett már megy: "Tetszel a barátnőmnek." :P ...persze abból a kapcsolatból sem lett semmi (ja és nem magán akció volt, barátnőm erősködött, hogy szóljak a srácnak!)

Quote from: .Attila on 2007-06-17, 19:17:09
2. kényelmesebb neki, ha a fiú próbálkozik, szenved, adott esetben alázza meg magát.
jóhogy!  :haha:

Solid Snake

Quote from: noriko on 2007-06-17, 19:38:53
mások helyett már megy: "Tetszel a barátnőmnek." :P ...persze abból a kapcsolatból sem lett semmi (ja és nem magán akció volt, barátnőm erősködött, hogy szóljak a srácnak!)

Signed. Közvetlen környezetemben ugyanez a helyzet fordult elő. Aztán mikor szakítás lett a dologból, a kolléga hetekig dühöngött tehetetlenségében. Aztán összejött a csajjal, aki a közvetítő közeg volt.  :D

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Baggio

hát persze. dehát ez a férfi dolga. azért ő a férfi, hogy ő próbálkozzon, szenvedjen és aztán esetleg megszívja.
ha valamit akarok akkor azért tenni is kell, nem várhatom hogy majd csak úgy az ölembe hullik

noriko

Na, úgysem szoktam ide írni, úgyhogy most, hogy így belejöttem, jöjjön még egy kérdés! (bár lehet, hogy már volt. vagyis a változata már tuti volt, de lehet, hogy már így is...ha igen, akkor /r/ link :) )

@ fiúk:

Összejönnétek-e haverotok volt barátnőjével, ha már szakítottak, vagy ez alapból kizárt, mégha egyébként tetszik is neketek a lány, és amúgy jóban vagytok?

.Attila

Quote from: Baggio on 2007-06-17, 19:59:17
hát persze. dehát ez a férfi dolga. azért ő a férfi, hogy ő próbálkozzon, szenvedjen és aztán esetleg megszívja.

És végül is miért? Nem vagy véletlenül mélyen vallásos? (vallások alkalmaznak dogmákat, hogy megkerüljék a logikát/magyarázatot)

Quoteha valamit akarok akkor azért tenni is kell, nem várhatom hogy majd csak úgy az ölembe hullik

Még egyszer: ez a nőkre nem vonatkozik?

Quote from: norikoÖsszejönnétek-e haverotok volt barátnőjével, ha már szakítottak, vagy ez alapból kizárt, mégha egyébként tetszik is neketek a lány, és amúgy jóban vagytok?

Én alapesetben nemet mondanék, de még nem voltam ilyen helyzetben, és elképzelni egészen más, mint átélni.
Viszont sokaknak abszolút nem jelent problémát, az biztos. Ha kell, a barátságot is feláldozzák.

Fazék

Quote from: noriko on 2007-06-17, 20:02:05Összejönnétek-e haverotok volt barátnőjével, ha már szakítottak, vagy ez alapból kizárt, mégha egyébként tetszik is neketek a lány, és amúgy jóban vagytok?
csak akkor ha a haverral nem gond ha összeveszek emiatt, illetve, ha nem haverról van szó, hanem barátról, akkor feltétlenül csak a tényleg őszinte beleegyezésével, és akkor is csak akkor ha tényleg semmi sincs már közöttük, különben én is kinyírnám vica-versa :D

Solid Snake

Quote from: noriko on 2007-06-17, 20:02:05
Összejönnétek-e haverotok volt barátnőjével, ha már szakítottak, vagy ez alapból kizárt, mégha egyébként tetszik is neketek a lány, és amúgy jóban vagytok?

Csak ha a haver nyúlta le előlem előzőleg.  :D

thrall

Atila: Hálistennek a legtöbb férfi (a normálisabbja) azt látja jónak, hogyha ő hajt a nő után, és nem fordítva. Nekem is volt olyan, hogy egy nő hajtott értem, de az csak kihasználásból volt. A mostani barátnőm is hajtott utánam, de vele előtte jártam, aztán szakított velem, és rádöbbent, hogy mégse kelett vonla (ez ugye azért kicsit másabb dolog). egyébként ha egy (normális) nő valamit akar egy férfitől, akkor nem kezdeményez, maximum jeleket küld fele, amit azért nehéz félreérteni. Lehet, hogy amit írtam az szerinted nem igaz, de én ezeket látom helyesnek, és szerintem a férfi választja ki magának a nőt, de a nő dönti el, hogy legyen-e valami.

noriko: Soha az életbe nem járnék a barátnom volt barátnőjével, mert nem tudhatom, hogy mennyire rontja ez majd meg a barátságunkat (mert azért egy kcisit mindenképp megteszi)

na most teleírtam okosságokkal a postomat, igaz hülyén van megfogalmazva :D

edit: S_S: de akkor a srác ár nem a haverod  :__devil:

Selmo

Attól függ, hogy a haver hogy áll hozzá. Nyílván elég problémás lenne, ha csúnyán váltak el, hogy választani kellene kettejük között. De ez persze mindig helyzetfüggő, szóval nem lehet egyértelmű választ adni rá.
Quote from: thrall on 2007-06-17, 20:17:49
... egyébként ha egy (normális) nő valamit akar egy férfitől, akkor nem kezdeményez, maximum jeleket küld fele, amit azért nehéz félreérteni ... szerintem a férfi választja ki magának a nőt, de a nő dönti el, hogy legyen-e valami.
He? :confused: Akkor most melyik?

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: thrall on 2007-06-17, 20:17:49
Atila: Hálistennek a legtöbb férfi (a normálisabbja) azt látja jónak

Szerintem az efajta öntörvényű minősítésektől tekintsünk el.

Az én álláspontom: nincs preferencia, bárki kezdeményezhet, aki úgy gondolja, hogy tetszik neki valaki, és össze szeretne jönni vele. Nem abnormális az a nő, aki kezdeményez egy fiúnál, mert tetszik neki. És szintén nem idióta az a férfi, aki nem küldi el a francba a nőt csak azért, mert kezdeményezni mert.

Keresztkérdés: leszbikusoknál akkor patthelyzet van? :)

Member

Soha. Utána nem tudnék a haver szemébe nézni. Tudom, hülye egy gondolkodás, de ez van.

kikuchiyo

Micsoda forgalom lesz itt rögtön, ha egy lány beír valamit... :)

Autentikus válasz az eredeti kérdésekre:

1. Én sztem még azt sem venném észre, ha erotikus sztriptízt rendezne előttem.
2. Egyértelműen igen. Azaz nem. Vagy mivan?
Mindenesetre nekem fogalmam sincs a jelekről.

Bonus: nagyon bonyolult helyzetet teremtene. Sosem tudhatom, hogy a lány nem megy-e vissza utána(m) az exéhez, stb.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2007-06-17, 20:57:041. Én sztem még azt sem venném észre, ha erotikus sztriptízt rendezne előttem.
ezt én is garantálom, bárki vállalkozó szellemű hölgy előtt bizonyítom, hogy képtelenség, hogy leessen még ilyen helyzetben is, hogy akar tőlem valamit...
(cím/telefonszám PM-ben)

noriko

Utolsó kérdés, ígérem! (legalábbis egy időre :) )

Férfi és nő randira megy, és beülnek valahová. Ki fizet?

1. mindenki a sajátját
2. a férfi
3. a nő
4. egyszer az egyik, máskor a másik
5. akinek több pénze van
6. FUTÁS!!!! (??? ,  profit)
7. egyéb variáció

Quote from: Fazék on 2007-06-17, 21:00:10
Quote from: kikuchiyo on 2007-06-17, 20:57:041. Én sztem még azt sem venném észre, ha erotikus sztriptízt rendezne előttem.
ezt én is garantálom, bárki vállalkozó szellemű hölgy előtt bizonyítom, hogy képtelenség, hogy leessen még ilyen helyzetben is, hogy akar tőlem valamit...
(cím/telefonszám PM-ben)
:lol:

+ lol @ fix  :hehe:

thrall

Quote from: noriko on 2007-06-17, 21:03:49

1. mindenki a sajátját
2. a férfi
3. a nő
4. Profit
fix'd

egyébként én személy szerint a kettest választom, és erről már lehet, látni az én párkapcsolatbeli gondolkodásmenetemet (ami nem azt jelenti, hogy én vagyok az úr és kész, hanem az udvariaságot részesítem előnyben)

ultimecia

Quote from: noriko on 2007-06-17, 21:03:49

1. mindenki a sajátját
2. a férfi
3. a nő
4. egyszer az egyik, máskor a másik
5. akinek több pénze van
6. FUTÁS!!!! (??? ,  profit)
7. egyéb variáció

Attól függ ki hívott meg kit. Elvileg a meghívó fizet....
(Aztán lehet hogy csak én nézek túl sok animeot és hiszem hogy van arra csöppnyi esély is, hogy valaha egy lány hívjon el randizni :redface: )

De amúgy: Én az 1est preferálnám.
A 2-es lenne az illendő, főleg ha imponálni akarunk neki.
3, az álmaimban :D
4 az ésszerű
5, az ideális de semmiképpen.
6, aztán afterparty a fogdán
7, eleve lakásra menni és kihagyni az evést. Ha mindenáron kell vacsora is akkor összedobok valami pénztálcakímélőt és akkor a 2es pont valósul meg.