Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Mivel mindkét fél kérte, ezért töröltem az egész vitát, a topic újra nyitva.

.Attila

Én

Valnetin napra visszatérve: gondolom ez már nem ünnep, afféle szokás. Én szeretem a hagyományokat, ezért ha van kivel, szervezek valamit erre a napra... mára terveztem, de nem jött össze, de ebből még lehet valami szóval nem csüggedek miatta (nem hiszem, hogy nagyon komoly kapcsolat lesz, csak jól kijövünk, és szívesen meghúznám egész jól néz ki :D )

Selmo

Mivel én is, meg az asszony is jól nemszeressük a mocskoskapitalistavegyéldrágáncsokit/virágot/ajándékot napot, ezért kihagyjuk.

A tökéletesség unalmas.

Tycho

Quote from: Selmo on 2008-02-14, 20:46:59
Mivel én is, meg az asszony is jól nemszeressük a mocskoskapitalistavegyéldrágáncsokit/virágot/ajándékot napot, ezért kihagyjuk.

2nd'd :tezsvir:

Lythis

Én

Csodálkoztam is, hogy nem szóltál hozzá valami díszeset. :D
Egyébként teraflare szerelmi bánata kis NO U-val keverve volt a menü.
is that 111 GET

Rin

Nekem meg egyszerűen irtó jó Valentin-napom volt! :haha:
És akkoris Boldog Valentin-napot mindenkinek ^^

Manitu

Quote from: Zsiga on 2008-02-14, 19:18:46
Fenébe. Csak azért néztem be, mert úgy hallottam van itt valami jó kis flame, erre törölve :redface: Screenshot anyone? :angyali:

Tycho

Quote from: Manitu on 2008-02-14, 22:23:34
Quote from: Zsiga on 2008-02-14, 19:18:46
Fenébe. Csak azért néztem be, mert úgy hallottam van itt valami jó kis flame, erre törölve :redface: Screenshot anyone? :angyali:

Flame szagra gyűl az éji troll! :muhahah:

sirtomi

Quote from: Én on 2008-02-14, 19:23:22
Valnetin napra visszatérve: gondolom ez már nem ünnep, afféle szokás. Én szeretem a hagyományokat, ezért ha van kivel, szervezek valamit erre a napra... mára terveztem, de nem jött össze, de ebből még lehet valami szóval nem csüggedek miatta (nem hiszem, hogy nagyon komoly kapcsolat lesz, csak jól kijövünk, és szívesen meghúznám egész jól néz ki :D )
:D
Ismerős helyzet.

Kuroi Tenshi

Quote from: Tycho on 2008-02-14, 22:27:29
Quote from: Manitu on 2008-02-14, 22:23:34
Flame szagra gyűl az éji troll! :muhahah:
Te tetted ezt? Király! :haha:

Kérdezd Lord of teh Intarwebz-t, Gmert :D
(a múltkori törölt flém is screenshat volt nála :D)
/off

Zsiga

Én

Egy megbízható tag. :D
Viszont a hoszas rant kimaradt, így csak 2

Draconire

Quote from: Én on 2008-02-14, 23:23:18
Na, egy megbízható tag. :D
Viszont a hoszas rant kimaradt, így csak 2 internets.

Az már törölve volt a spoiler alatt, úgyis utána jön a lényeg.

edit: topic notify-ra téve, a biztonság kedvéért

.Attila

Quote from: Draconire on 2008-02-14, 23:21:16
linkek törölve - Zsiga

Kezdesz megijeszteni.

Nakedape

én elhiszem, h érdekes volt a flame, meg követtem is, de van két ember akiket leginkább érint, és mindekettő szerette volna ha mégse lenne itt, nem érzem fairenek, a bepostolt képeket. mármint oké, h ők írtak ide stb stb, de sztem nekik lehet h többet jelent, h ne legyen itt fent mégse, mint nekünk, hogy igen.
uff
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Ezzel most egyet értek.
szakitshabirsz blogon sok ilyet lehet olvasni, nem kell ezen csámcsogni.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-02-14, 23:40:25
Ezzel most egyet értek.
szakitshabirsz blogon sok ilyet lehet olvasni, nem kell ezen csámcsogni.
Uristen, faradt lehetek, indiai szonak neztem, es beletelt egy idobe, mire leesett az ertelme.  :wtf
Joejt...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

azért érdekel, hogy mi volt a spoilerek alatt. Másfelől meg ha annyira nem akarja egyik fél sem, hogy itt legyen, akkor eleve miért pakolják ki ide? Pláne miért ilyen formában?

Cobra

Hát igen, ha nem jön a 2 válasz tera írására, akkor sose tudjuk meg ki volt a másik fél és nem is foglalkoznánk vele ennyit.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kikuchiyo

Szerintem is le lehetne venni a screenshotokat, ha már egyszer a résztvevők kérték a törlést...

Also,  http://kepfeltoltes.hu/080214/what_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Failure is the default option

Lythis

Quote from: kikuchiyo on 2008-02-15, 00:15:08
Szerintem is le lehetne venni a screenshotokat, ha már egyszer a résztvevők kérték a törlést...

Also,  http://kepfeltoltes.hu/080214/what_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1/10, troll harder.
egyébként meg ha már ilyen KULTÚRÁLT fejtegetéseket láthattunk, akkor szerintem legalább az ezeket elkövető fél megérdemli, hogy közszemlére tegyük az alkotásait...
Persze kb nem oszt-szoroz semmit, ha a modik szerint sincs itt helye, akkor ok, szedjék le.

Selmo

Tessék viselkedni és nem csámcsogni mások életén. Legalábbis ne itt.

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

teraflare

:D Milyen igaz. (Bár az elején kicsit túl sok az a %)

Kvikveg

Sajnos bizonyos esetekben ez woman-woman-ra is igaz. Nem hazassagra gondolok, meg mielott valakinek perverz gondolatai tamadnak.
Csak testveremmel volt egy adag morgasom ma reggel.

[spoiler]O 7:50kor: kesz vagy mar?
EN: igen, jovok
O: De akkor gyere, ne csak mondd, blah-blah.
En: Grrrhrrr.
O: miert nem vagy sosem kesz idore??!
En: batyamat kerdeztem, azt mondta szokasos idoben
O: de most van a szokasos
En: nem, 8kor.
O: de legyel halas, hogy egyaltalan elvisz, es ne velem morogjal. (=elterelo blahblah, mert mindig neki van igaza)
En:  :gyagya:[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.