Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2008-05-16, 23:22:29
Szerintem ez az egész fórum legröhejesebb topikja (Elfen Lied included :D).
Valami hasonlot akartam en is kifejezni lassan...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

minuszmiki

Rounin

Old request, de át lehetne végre nevezni Nemi topicnak vagy Hormon ringnek? :_piszka:

Selmo

Ki is indította? ::)
Amíg nevetni tudunk, nincs baj.

A tökéletesség unalmas.

Tycho

Milyen jó, hogy írtam vannak határok, meg nem körülményektől független, hogy a csábítást, hogy kell megítélni! Mi lenne itt, ha egy igazi flamebait tahóságot dobtam volna be? :__devil: :Kiraly:

Amúgy ez a topic igazi vérfürdő lehetne trollokkal, milyen érdekes, hogy pont a legalkalmasabb topicban nincsen masszív trolling :angyali:

Zsiga

Quote from: Tycho on 2008-05-17, 00:21:53
Amúgy ez a topic igazi vérfürdő lehetne trollokkal, milyen érdekes, hogy pont a legalkalmasabb topicban nincsen masszív trolling :angyali:
Te ember, olvasod te ezt a topicot? ;) :angyali:

Dreamcleaver

This topic doesn't worth trolling. It also lacks sum serious lulz.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Xzone

Tycho

Quote from: Zsiga on 2008-05-17, 01:36:48
Quote from: Tycho on 2008-05-17, 00:21:53
Te ember, olvasod te ezt a topicot? ;) :angyali:
Te hol nem trollkodsz? :ejnye:

Zsiga

Én

Ezt most olvastam a szakítósblogon, igazából nem annyira extra, de kurva dühös lettem rajta. A nagy poént nem lövöm le, de hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy magát és a másikat is ennyire becsapja? Legalább viselkedett volna úgy, mintha nem élete nagy szerelme lenne... Ha meg csak sima lekoptatás, akkor nc.

Member

Kicsit mintha tesztelte volna, vagy nem tudom. Nem tudom az "Ő" képébe képzelni magam. Mert a játszótársamat
[spoiler]Nem fogom megcsókolni és minden nap sms-t küldeni neki[/spoiler]

.Attila

Quote from: Én on 2008-05-28, 17:28:47
Ezt most olvastam a szakítósblogon, igazából nem annyira extra, de kurva dühös lettem rajta. A nagy poént nem lövöm le, de hogy lehet valaki ennyire idióta, hogy magát és a másikat is ennyire becsapja? Legalább viselkedett volna úgy, mintha nem élete nagy szerelme lenne... Ha meg csak sima lekoptatás, akkor nc.

A gyerek bizonytalan volt, hogy most tetszik-e neki a csaj vagy sem.
Mivel azonban egy fiú nem mutathat bizonytalanságot, különben a csaj lelépne, ezért színészkedett.

teraflare

Quote from: Én on 2008-05-28, 17:28:47
Ezt most olvastam a szakítósblogon, igazából nem annyira extra, de kurva dühös lettem rajta.
Meg is érdemled amiért ilyen szart olvasol, meg én is elolvastam most miattad  :D
Szegéény láány... mindjárt megszakad a szívem...  :lul:

Én

Quote from: teraflare on 2008-05-28, 18:28:41
Yor an asshole, avagy miért örülsz annak, hogy ő szop (in b4 obligatory pun) ?

Member

Mindenkinek valami ködösíti az agyát, nekik a rengeteg kellemetlen tapasztalat.
Lehet, hogy Attilának van igaza, sőt, talán a srác csinálja jól, a párkapcsolat úgy 13 éves kor után már nem a szerelemről, hanem a taktikákról szól, amikbe vagy beleszoksz, vagy egyedül maradsz. A lány talán az utóbbi. Ha törődsz a másikkal, és érzelmeket táplálsz, csak csinálsz magadnak pár üresjárati hónapot az életedben, amikor nem jön össze. Beszélek én, aki évekig rágódik...

teraflare

Quote from: Én on 2008-05-28, 18:33:22
Quote from: teraflare on 2008-05-28, 18:28:41
Yor an asshole, avagy miért örülsz annak, hogy ő szop (in b4 obligatory pun) ?
Csak szar a hangulatom és most örülök annak ha másnak is fáj. Sajnálni viszont tényleg nem sajnálom. Nemtudtad, hogy én egy öntelt bunkó vagyok?

.Attila

Itt igazából arról van szó, hogy míg egy lány úgy gondolja, ő nyugodtan lehet bizonytalan, vacillálhat, addig a fiú legyen határozott, tudnia kell, mit akar, lehetőleg kapásból az elején, amint meglátta a lányt (ja, de ne csak a külseje miatt szeresse őt ennek ellenére).
Nos, a fiú annak mutatkozott, ezt később a lány megszívta. Ezért mondtam már korábban, hogy a nők az ilyen irreális elvárásaikkal maguk alatt vágják a fát. És ez a fa még g*ci is, mert csak hónapokkal, rosszabb esetben évekkel később dől ki.

Tisztelet a kivételnek, bár nem sok van, azért van.

Én

Ok, lehet azért mondom ezt, mert még kevés tapasztalatom van, de én durva színészkedésnek és határozottság-tettetésnek tartom, hogy eljátsza a hősszerelmest... (edit: ezt még pár postal ezelőttre írtam)
tera: Nem tudtam :D De szerintem nem vagy az csak az első mondat játszik be.

.Attila

Quote from: Én on 2008-05-28, 18:50:45
én durva színészkedésnek és határozottság-tettetésnek tartom, hogy eljátsza a hősszerelmest... (edit: ezt még pár postal ezelőttre írtam)

Két választásod van:
1. Határozott leszel.
2. Határozottnak tetteted magad.

Member

A főnök, oktatód és a párod szülei előtt (meg előtte is) sokat kell színészkedned majd, majd belejössz.

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 18:49:15
Itt igazából arról van szó, hogy míg egy lány úgy gondolja, ő nyugodtan lehet bizonytalan, vacillálhat, addig a fiú legyen határozott, tudnia kell, mit akar, lehetőleg kapásból az elején, amint meglátta a lányt (ja, de ne csak a külseje miatt szeresse őt ennek ellenére).
Nos, a fiú annak mutatkozott, ezt később a lány megszívta. Ezért mondtam már korábban, hogy a nők az ilyen irreális elvárásaikkal maguk alatt vágják a fát. És ez a fa még g*ci is, mert csak hónapokkal, rosszabb esetben évekkel később dől ki.
Pontosan. És ezért lesz "minden pasi egy rohadék".  :tezsvir:

Quote from: Én on 2008-05-28, 18:50:45
tera: Nem tudtam :D De szerintem nem vagy az csak az első mondat játszik be.
Ha szükséges adhatok referenciákat. A legjobb ajánlóleveleim vannak ez ügyben.  :D

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 18:52:06
Két választásod van:
1. Határozott leszel.
2. Határozottnak tetteted magad.
Nem tudom melyiket válasszam...  ( :haha:)

Én

Szerintem teljesen értem, hogy mire gondolsz, és igazad is van, jelen esetben egyszerűen csak a mértékét tartottam túlzásnak. Szóval ha egyszerűen csak párjaként kezeli (felszínen), szerintem az is elég határozottság, azt tartottam furcsának, hogy oda meg vissza van érte, aztn ilyen lazán a pofájába mondja, hogy ja, csak barát vagy. Nem hiszem, hogy ha nem játsza el a halálos szerelmet, nem vette volna komolyan a csaj.

Selmo

Ahogy én látom, próbált belemenni egy kapcsoltba, talán a lány számára túlságosan is kedves volt, elkápráztatta, miközben próbált tisztába jönni magával. Aztán végül rájött a dolgokra és ezt közölte is azonnal, szerintem teljesen korrekt. Az hogy pár hét alatt hányszor bújtak ágyba, az már más kérdés és a mai világra jellemző.
De aki meg azt mondja szerelem első látásra, az hazudik vagy naív.

A tökéletesség unalmas.

teraflare

Quote from: Selmo on 2008-05-28, 19:04:32
A szerelem első látásra = "de megdugnám"/"de meg dugatnám vele magam"

Rin

Sokszor olyan kijelentéseket tesztek, mintha valami örökérvényű, megváltoztathatatlan igazságot fogalmaznátok meg, miközben nem egyszer megkeseredett és átgondolatlan dolgokat írtok. Nem mintha én marha okos lennék, de nagyon kiábrándítóak tudtok lenni  :smile:

.Attila

Majd felnősz :)

Egyébként konkrétumokat mondj, mert így nem lehet mit kezdeni azzal, amit mondasz.
Btw. mi már kiábrándultunk.

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 19:33:13
Majd felnősz :)
Most miért kell őt is belemeríteni a mi hülye kis csalódottságmocsarunkba?  :smile:

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 19:33:13
Btw. mi már kiábrándultunk.
Én még bizakodom.  :hehe:

Lythis

Quote from: .Attila on 2008-05-28, 18:49:15
Ezért mondtam már korábban, hogy a nők az ilyen irreális elvárásaikkal maguk alatt vágják a fát. És ez a fa még g*ci is, mert csak hónapokkal, rosszabb esetben évekkel később dől ki.
Quote from: Member on 2008-05-28, 18:52:47
A főnök, oktatód és a párod szülei előtt (meg előtte is) sokat kell színészkedned majd, majd belejössz.
Quote from: teraflare on 2008-05-28, 19:14:47
Quote from: Selmo on 2008-05-28, 19:04:32
A szerelem első látásra = "de megdugnám"/"de meg dugatnám vele magam"
Szerintem ilyesmikre gondolhatott...

Abban meg meszemenőkig igaza van, hogy ha az alapján kéne a párkapcsolatokról tájékozódnom, amit itt olvasok néha, valószínüleg már kasztráltattam volna magam, és remeteként élnék, hogy véletlenül se találkozzak ellentétes neműekkel....

Also: ha valaki felnő, akkor elkerülhetetlen, hogy egy kiábrándult férfi/nőgyűlölővé válik? Csak mert a postból ez jön le :)

.Attila

Quote from: Lythis on 2008-05-28, 19:53:20
Also: ha valaki felnő, akkor elkerülhetetlen, hogy egy kiábrándult férfi/nőgyűlölővé válik? Csak mert a postból ez jön le :)[/color]

Attól függ, miből ábrándult ki, mi volt a kiindulási alap.
Én nagyot csalódtam a nőkben, mert egyszerűen azt látom, hogy mindenféle hülye trükközés nélkül nem lehet velük mit kezdeni. Ott volt egy példa: elvárják, hogy határozott legyél, hogy tudjad, mit akarsz (ebből következően színészkedni kell, amit én nem nagyon szeretnék, dehát rá fognak kényszeríteni), de ennek az elvárásnak nekik már nem kell megfelelni. Kettős mérce. És nem csak ebben alkalmaznak kettős mércét.