Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Keresett nőt, míg nem talált egyet, akit beidomított Starcraftra.
Ha csak starcraftra kell, mert cölibátus, miegyéb (egyik verziódban), akkor mi a fészkes fenéért lány kellett?

Ez a kérdésem lényegi része.

Moha

Na látod, ez már jó kérdés és így már értem, hogy mire is irányult, amit írtál.
Nem tudom, lehet magának akarta bebizonyítani, hogy egy lányból is lehet StarCraft játékos. Vagy csak szeret lányokat tanítgatni. Vagy csak kíváncsi volt, hogy hanyadik lány lesz az, akit sikerül megtanítania. Vagy túlságosan belelovalom magam a lehetőségekbe.  :lul:

Rounin

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote*unf* *unf* You must construct additional pylons! *unf* *unf*

Member

Nem derült ki, hogy mennyire játszott jól. Inkább Dotázni tanította volna, sokkal romantikusabb a Faceless Void-dal nyomni egy ultit és végignézni, ahogyan a kedvesed odaküld pár nuke-ot. ::)
Gondolom elvből nem kezdett sráccal, vagy úgy volt vele, hogy néha a nő alternatív használati módjait is beveti, nem tudom, erre nem terjedt ki, utánajárok. :)

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Nekem az odabújva alvás közbeni karzsibbadás ellen kéne inkább egy trükk. (Még egy könnyű lánytól is elzsibbad a karom.)

Rounin

Quote from: Ramiz on 2008-10-04, 23:35:32
Nekem az odabújva alvás közbeni karzsibbadás ellen kéne inkább egy trükk. (Még egy könnyű lánytól is elzsibbad a karom.)

Jól kell helyezkedni. De tényleg.

Ramiz

Quote from: Rounin on 2008-10-04, 23:36:18

Jól kell helyezkedni. De tényleg.

Igazad van!!! Ezentúl én fekszek őrá és minden rendben lesz! :Kiraly:

Rounin

Na látod! Csak más oldalról kell vizsgálni a problémát! :cool:

Tycho

Én a fejem alatti párna alá húzom fel a karom behajlítva és azon alszom, és a felső karommal ölelem magamhoz. :3

Rounin

Xzone

Hmm, Haruhival nekem nincs ilyen gondom. Valamit rosszul csinálhattok.

Member

Rounin

Quote from: Xzone on 2008-10-05, 12:36:24
Hmm, Haruhival nekem nincs ilyen gondom. Valamit rosszul csinálhattok.

Protip: lehet, hogy mégsem ők.

Én

Egész egyszerűen elegem van, MINDEN lány akire szemet vetek foglalt, de nem is egyszerűen foglalt, hanem szerelmes. Természetesen ez jó későn derül ki. Shiyat sux, ezentúl minden ismerkedést köszönés helyett "Van barátod?" kérdéssel fogom kezdeni. :D

Fazék

Quote from: Én on 2008-10-10, 23:00:31
Egész egyszerűen elegem van, MINDEN lány akire szemet vetek foglalt, de nem is egyszerűen foglalt, hanem szerelmes. Természetesen ez jó későn derül ki. Shiyat sux, ezentúl minden ismerkedést köszönés helyett "Van barátod?" kérdéssel fogom kezdeni. :D
úgy mint ő? :D

Damnatus

Hát, a jó árut vagy gyorsan elkapkodják, vagy csak a leggazdagabb kevesek tudják megvenni.

Én

Quote from: Fazék on 2008-10-10, 23:01:47
úgy mint ő? :D
Ezt legalább negyedjére látom, de most tényleg ez van. :mad:
Quote from: Damnatus on 2008-10-10, 23:03:23
Hát, a jó árut vagy gyorsan elkapkodják, vagy csak a leggazdagabb kevesek tudják megvenni.
Pont azért rage-eltem, mert általában nem top class beauty-kra gondolok, a mostani pl szinte mindenben átlagos volt de mégis megfogott benne valami.
BAW

Damnatus

Én

Member

Tudod, milyen az a commerce pálinka?

Nekem az a bajom, hogy már sokadjára küldtek el úgy, hogy az indok elmaradt. Így meg stratégiázni (urambocsá' fejlődni) nemigen lehet.

Damnatus

Akkor megmagyarázom.

Naszóval:
Az elsődleges szempont, ami alapján a lányokat nézzük, az a szexuális nézőpont: fenék, mell, alak. (debasz)
Ha ezen túl vagyunk, jön az esztétikai nézőpont: az arányosság, az arc, a harmónia, mozgás, gesztusok. (szép)
Ezeknél nincs szükség személyes ismeretekre, és sok lányt már az előbbi szempontok alapján kategorizálunk, illetve ezeket tekintjük dominánsnak.
Ám az összes többi szempont (pl. intelligencia, humor, szokások, érzelemvilág stb.) értékeléséhez személyes ismeretség kell.
Akikbe szerelmes leszek, az nem a szexuális kategória éllovasa (bár természetesen szexuális vonzalmat kelt). Az esztétikai kategóriában azért ott van az élbolyban. Az összes többi szemponttal együtt pedig magasan veri a mezőnyt.
Természetesen más férfiak is felfedezhetik a kincset...

Moha

Egész egyszerűen elegem van, MINDEN lány akire szemet vetek foglalt, de nem is egyszerűen foglalt, hanem szerelmes.
És még mindig tartja magát a mondás: "A nők olyanok, mint a nyilvános budi: mind vagy foglalt, vagy csupa sz*r." :lul:
[spoiler]Természetesen kivétel erősíti a szabályt! - még mielőtt a fórum szingli hölgy tagjai meglincselnek - nekik viszont azt üzenem, hogy kapják össze magukat és szerezzenek be egy normális srácot! :)[/spoiler]

Damnatus

Én

Ramiz