Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

NLZ

Hopla, a busz szó elkerülte a figyelmemet. ^^"
Busz viszont szerintem mégdurvább, ha nincs közvetlen járat. A retúrra pedig azért mondtam, mert vissza is kell jönnie.
[reserved]

pet

Quote from: NLZ on 2009-01-19, 19:05:10
Hopla, a busz szó elkerülte a figyelmemet. ^^"
Busz viszont szerintem mégdurvább, ha nincs közvetlen járat. A retúrra pedig azért mondtam, mert vissza is kell jönnie.
annyira nem vészes, bár csak kecskemétre szoktam néha menni, de ha átszállással megyek szóval szfvár-bp-kecskemét (ami igazából jó nagy kerülő) kb 100-200 ft-al lesz drágább.

Selmo

Na most akkor szépen toldjátok meg ezeket az összegeket a diákkedvezménnyel, aztán meglátjátok mennyi is az annyi.

A tökéletesség unalmas.

NLZ

Quote from: NLZ on 2009-01-19, 18:02:26
Vegyük pl Hajdúszoboszlót, az 201km-re van pesttől, oda 3000 Ft a retúr diák
Ha nincs diák, akkor a duplája.
[reserved]

Nakedape

Quote from: Selmo on 2009-01-19, 19:47:11
Na most akkor szépen toldjátok meg ezeket az összegeket a diákkedvezménnyel, aztán meglátjátok mennyi is az annyi.
ezek már a diák jegyek sztem:)

nos de akkor most tényleg nekiállunk forintra besúlyozni egy kapcsolat értékét ? :D nos és az segít ha lány ad étkezési utalványt?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

NLZ

:lul:
A szexuális kapcsolati mérleges is figyelembe kéne venni, szal ha a csaj többet tesz a fiú kedvére, az is bónusz. :D
Na, de viccet félretéve, ezeket a számokat csak azért mondjuk, hogy ha Cloud úgy érzi, hogy neki nem nyerő ez a távkapcsolat, akkor nem éri meg szórni rá a pénzt. :)
[reserved]

pet

engem még egy ideig nem veszélyeztet az hogy teljes árú jegyet fizessek :D ;)

Cloud

Quote from: NLZ on 2009-01-19, 18:29:19
De ha Cloud azt mondja, hogy úgy érzi, neki ez nem jó, akkor valószínüleg té nem jó neki tényleg. Ha éltetné annyira a szerelmi tűz, akkor nem is említette volna ezt. Most csak megerősítést vár tőlünk, hogy biztosan feladja-e.
Nem az a gond hogy nem éltet a szerelmi tűz, csak a jelenlegi anyagi létem nem engedi meg azt a lehetőséget hogy hétvégente, vagy akár kéthetente hazajárjak hozzá. (és sajna ez az anyagi gond még jó ideig fenn fog maradni. hosszú történet majd egyszer azt is elmesélem.)
Szívesen szórnám én a pénzt a távkapcsolatra. De nincs sajnos.
Eddig úgy mentem haza hogy vagy péntek este vagy szombat hajnalban mentem, és vasárnap késő este meg jöttem haza. Mert úgye hétfőn meg meló.
Ez az egész kerül nekem egy hétvégére össz-vissz kb. 5000 ft-ba. (vonat retúr, plusz vidéki busz.Diákot már nem vehetek.)
Meg persze egyéb költségek. Esetleg virág, kis ajándék(sokat számítanak ha hosszabb ideje nem láttuk egymást)
Sajna nem valószínű hogy mostanában meglesz anyagi hátterem ahhoz hogy hetente kéthetente hazajárjak hozzá.
És basszus hiányzik. Nagyon. Ha már egy hetet nem látom annyira idegbeteg leszek hogy az hihetetlen. :(
Legszívesebben minden hétvégén hazamennék hozzá, de nem tudom megtenni. :S
(Karácsonyi időszak szerencsére összejött. Akkor két hétig voltunk egymással. Ritka szar volt hazajönnöm. )

Szal igazából nem akarok szakítani vele, mert szeretem, ő is szeret engem, nagyon jól megvagyunk, csak az a rohadt hazautazási hercehurca ne lenne.

Tudom giga nagy barom vagyok hogy egyáltalán szakításon gondolkozok, de higgyétek el ha én helyemben lennétek titeket is megenne a fájdalom hogy ilyen keveset találkoztok bnőttökkel.

Alszok rá párat még szerintem, és megpróbálom tiszta fejjel újból átgondolni.

NLZ

[reserved]

Cloud

Sajna nem.
Az a gond hogy a szülei csak úgy nem engedik fel Pestre.Ne kérdezd miért? (18 elmúlt már pedig) Plusz most végez gimivel és a szülei azt akarják hogy a környékükön lévő fősulira/egyetemre menjen.
:frown:

NLZ

Szöktesd meg otthonról. :D
És nem csak úgy jön fel pestre, hanem hozzád. Gondolom már beszélőviszonyban vagy a szüleivel. Nem beszlétél még velük erről? Vagy utálnak? :D  A csaj meg lehetne határozott, mondja meg, hogy ő Pestre akar járni, mert ott vannak jókis fősulik/egyetemek. Hadd döntse már el a gyerek, hogy mit akar, ne erőszakoskodjon a szülő, nekik csak támogatást kell nyújtaniuk, esetleg óvva inteni, de ha a gyerek nem fogdadja el, akkor a korlátozása csak rosszhoz vezet. Ha nem bíznak a gyerekükben, akkor az egész addigi nevelésükben nem bíznak. Ha meg eddig nem neveltek jól, akkor most  már mit akarnak? :)
[reserved]

Cloud

Szöktetésen már gondolkodtam.  :smile:
Az a gond hogy a szülei mindig rá akarják kényszeríteni a lányukra azt amit ők akarnak. A lány nem tud mit tenni, bármennyire is magabiztos. Az egyetlen legjobb megoldás az lenne ha összeköltöznénk itt Pesten, de hát ugye én is rokonoknál lakok.

Azon gondolkodok ha az elkövetkező két három hónapot túléljük valahogy, akkor talán meg tudom úgy szedni magam hogy gyakrabban tudjak hazajárni hozzá.
(viszont megint jön a dilemma ilyenkor. 2-3 hónap úgy hogy max 3x 4x találkozunk hétvégente?basszus szeretem őt valahogy ki kell bírnom)

De nem értem saját magam sem. Hogy a bánatba keveredek bele mindig olyan kapcsolatba ami rohadtul bonyolult?
:morci:

.Attila

Quote from: Cloud on 2009-01-19, 21:09:04
Sajna nem.
Az a gond hogy a szülei csak úgy nem engedik fel Pestre.Ne kérdezd miért? (18 elmúlt már pedig) Plusz most végez gimivel és a szülei azt akarják hogy a környékükön lévő fősulira/egyetemre menjen.
:frown:

Elég erősnek tűnik a szülői befolyás és ez nem egészséges, ha ez nem változik, akkor a barátnődnek egész életében óriási problémái lesznek emiatt.
Az, hogy ilyen korban nem engedik el még olyan könnyen, az oké. Na de nehogy már a szülők határozzák meg, melyik egyetemre, fősulira járjon a gyermekük, az kizárólag az ő saját választása.

NLZ

Pedig úgy nem elég magabiztos. A szülői rabigát le kell rázni, akaratosan. Bár ha nem veri ki a hisztit, akkor nem nemtom mennyire akar feljönni. :)  De ha először koliba megy, az megnyugtatóbb a szülőknek is.
Tényleg, milyen a kapcsolatod a szüleivel?
[reserved]

Cloud

Az a furcsa hogy egész jó a kapcsolatom velük. Ezért is nem értem hogy miért kevernek.
Bár komolyabb döntéseknél mindig volt konfliktusunk velük. Pl.: első ottalvást is nagyon nehezen tudtuk összehozni. (pedig az a 18. születésnapja után volt)
Igazából a lány sokszor vitatkozik szüleivel mert rengeteg dolgot nem, vagy csak nehezen engednek meg neki.

NLZ

Próbálj meg te beszélni a szüleivel erről, hátha kettőtöknek már engednek. :)
[reserved]

Rounin

Quote from: Cloud on 2009-01-19, 20:47:25
[...]szeretem[...]
ő is szeret engem[...]
nagyon jól megvagyunk[...]

Quoteszakításon gondolkozok

Doesn't compute.

Fazék

Cloud: ne légy olyan érzéketlen smucig disznó, mint én! :D

sablonszöveg, de ha tényleg szeretitek egymást, akkor ki lehet bírni a távolságot.
tessék pl rászokni a webcam  szex-re (és nyílvánossá tenni a csatornát usteam-en), vagy telefonszex, vagy ilyesmi, tessék kreatívnak lenni. :haha:

persze én képtelen lennék sztem távkapcsolatra, de hát ezt embere válogatja :)

NLZ

Mondom, ha tényleg szereted, akkor küzdj meg a szülőkkel. :P
[reserved]

Member

Először kérdezd meg a szüleiket, hogy nekik milyen gyerekkoruk volt (gyk. milyen nevelést kaptak). Valahol ott lesz a probléma. Valami hülye tárgyról vagy bármi témából kérdezz rá persze, burkoltan.

NLZ

Azért ha odaállítasz szó nélkül, hogy nekik szegezed a kérdést, hogy "nektek milyen gyerekkorotok volt", akkor asszem kidobnak a házból, legalábbis én azt tenném a helyükben. :D Ez eléggé bizalmas téma, noha egyértelmű, hogy valamit elrontottak náluk gyerekkorban. De egyszer kell csak kitörni, szal ha már megpuhultak, onnantól nincs visszaút. :)  Én inkább a szülők bizalmát próbálnám elnyerni teljesen. Ha úgy érzik, hogy egy talpraesett, megbízható fiatalember vagy, akkor nyugodtabb szívvel bízzák rád a lányukat. :)
[reserved]

Member

Nem véletlenül írtam, hogy valamiből kiindulóan hozza fel. Mert érdekes lehet, hogy onnan jön, vagy a házasodáskor jött rájuk ez a hülyeség.
Abban igazatok van, hogy a lánynak össze kell kapnia magát, különben le nem szállnak róla. A csajban meg kell szüntetni a bűntudatot, ha nem követi mindenben a szülei tanácsát. Nekem is hörögnöm kellett először, hogy elmehessek vhova, és anyám még ma is be merne próbálkozni, de leoltom most már.

Amúgy szerintem aludj erre 1et Cloud, most nem úgy tűnt a soraidból, hogy észügyileg beszámítható állapotban lennél.

Moha

Quote from: Cloud on 2009-01-19, 21:19:34
De nem értem saját magam sem. Hogy a bánatba keveredek bele mindig olyan kapcsolatba ami rohadtul bonyolult?
:morci:
Szerintem nincs olyan kapcsolat, ami ne lenne bonyolult. Vagy ha igen, akkor az nem is igazi.

NLZ

Quote from: Member on 2009-01-19, 22:39:17
Nem véletlenül írtam, hogy valamiből kiindulóan hozza fel. Mert érdekes lehet, hogy onnan jön, vagy a házasodáskor jött rájuk ez a hülyeség.
Abban igazatok van, hogy a lánynak össze kell kapnia magát, különben le nem szállnak róla. A csajban meg kell szüntetni a bűntudatot, ha nem követi mindenben a szülei tanácsát. Nekem is hörögnöm kellett először, hogy elmehessek vhova, és anyám még ma is be merne próbálkozni, de leoltom most már.

Amúgy szerintem aludj erre 1et Cloud, most nem úgy tűnt a soraidból, hogy észügyileg beszámítható állapotban lennél.
Azt mondtad, hogy először kérdezze meg. Sztem ne kérdezze meg egyáltalán. Ne akarjon Cloud a szülők pszichológusa lenni, főleg ha azok nem akarják, hogy turkáljanak a gyerekkori sérelmeikben. Jobb a békesség, nem kéne a szülőket felbosszantai, főleg nem a szabadulási project alatt. :)
[reserved]

Cloud

Moha:

Ez igaz, de én valami extrém módon mindig olyan kapcsolatba megyek bele ami bonyolult.
(Vagy foglalt az egyén, vagy nagyon nagyon fiatal, vagy "csak barátkén szeretlek" típus, vagy ősökkel van gond.stb...)Asszem nekem ez a komplikált szerelmi élet a véremben van.  :ejj:

Quote from: Member on 2009-01-19, 22:39:17
Talán mert nem is vagyok jelen pillanatban beszámítható állapotban. Igazad van. Alszok rá egyet vagy kettőt, és átgondolom az egészet magamban.

Köszi mindenkinek a tanácsokat.

Member

Ki tudja. A szülők néha olyan röhejes érvekkel jönnek, amit "hülyeségi csapdának" is lehetne hívni, a szegénységi csapda alapján. A saját hülyeségük miatt éltek túl eddig helyzeteket, és ez miatt nem is lépnek előre, ha a lány megbontja a sort, akár...
Na, belebonyolódtam. Akkor NLZ, mit tanácsolsz? Hogy tudná bizonyítani, hogy ő rendes srác, ha azt sem akarták, hogy ottpihizzen? :)

NLZ

Hétvégente ottvan náluk, nem? Igazából csak beszélgetni kell velük, akármiről. És közben adni a megbízhatő, felnőtt férfiú benyomását. :D  Akár hármasban a szülőkkel.
[reserved]

Draconire

X_Critic

Moha: Oltári baromságot mondasz. Ha nem bonyolult, nem is az igazi...Ugye csak vicceltél? Amikor nem lesz bonyolult, az az igazi. Persze gondok, tudod, a legjobb háznál is. De amit mondasz, az azért túlzás.

Cloud: Nem mondok semmit, se pro, se kontra. Amit legelőször meg kell beszélni (és itt vagy mákos tészta, hogy jó a kapcsolat a szülőkkel) hogy hogyan tovább. Ezt először a lánnyal, aztán a szülőkkel is, kupakban. Mivel a szülők is pénzből élnek, és te is dolgozol, meg fogják érteni a problémádat. De csak ez a biztos. Az, hogy milyen megoldás lesz, lesz-e...Na, abba már nem tudok segíteni, majd egy másik életemben, ha orákulumként születek újjá :D

Ó, hátnabasszusszakadthúr, hát nem megint tanácsokat adok? Mindegy, Cloudhoz beszéltem, mielőtt valaki beszólna, ő meg vagy ignorálja, vagy nem a dolgot. Többieknek meg pihenj. Majd ha flame-et akarok, jelzem.

NLZ: Pedig most mondtam. Pont most. Vagy későn írtam a végére?

Makos: Akinek nem inge, ha már én is ezt kaptam meg itt. Az aláírásom pedig még az első reakciók eredménye, amivel szembesültem.
Hi, I'm the X Critic, I read the losers, so you don't have to!

NLZ

[reserved]