Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

NLZ

Quote from: .Attila on 2009-02-10, 09:29:13
Quote from: NLZ on 2009-02-10, 01:41:42
A szakítás minden esetben akkor szar, ha téged dobnak. :D

Kivéve, ha direkt úgy játszod ki a dolgot, hogy te akarsz szakítani, de a másikat vezeted rá, hogy dobjon téged.
Na az meg gyáva és szánalmas. :)  Nehogymár ne merd a csajnak megmondani, hogy ez nem okés. Bár végülis lehet néha a csajnak nem annyira szar így, de az élet ilyen, szokott fájni. Meg aztán általában levágós is az ilyen próbálkozás.
[reserved]

.Attila

Ne nekem mondd, én csak mondtam, hogy van ilyen.
Egyébként azért csinálják (lányok is), mert így a másik nem fog balhézni, hiszen elvégre ő szakított.

teraflare

Tegnap Igazságos IzomTibor blogját olvasva nagyon jót röhögtem a stíluson (Zsófcsika féle lávolja a Bankot), viszont a kommentelés elég értelmes irányba indult el (Miért mondják arra a lányra hogy kurva aki megdugatja magát a fél világgal és a fiú aki ugyanennyi lányt dug meg miért menő). De egy elég hasznos részt kiemelek. Gyakran mondogatjátok miért a bunkókra buknak a lányok. Egy lehetséges válasz egy nőtől(?):

"most meséljem el, hogy a lányokat milyen oltári önmegalázásra, és csekélyértékuségre neveli a társadalom? szerencsés az a lány, aki a 18. életévét ép személyiséggel, és megfelelo önbecsüléssel éri meg... érd be lányom azzal, ami van, ne akarj többet?... ha csak a társadalmilag legnépszerubb vallást vesszük: az eredendo bun a no hibája, minden noi létbol fakadó kínja az eredendo bun elkövetéséért a büntetése... és ebben a szellemben élünk 2000 éve... arról nem is beszélve, hogy egy not nem saját maga alapján, és a személyisége alapján ítél meg a társadalom, és tekinti értékesnek, hanem az ot feleségül vevo férfi értéke alapján... nem csoda, ha a legtöbb no azt gondolja, hogy szerencsés, ha kifog egy primitív tulkot, és retteg attól, hogy a primitív tulok elhagyja... mert akkor tulok nélkül teljesen értéktelen lesz, mert soha nem tanították meg neki, hogy ne a tulkon, vagy társadalom tükrén keresztül ítélje meg magát, hanem saját maga adjon értéket saját magának."

Nos aki nem olvasta Csernustól A Nő-t annak elárulom a könyv is épp ezt írja le. Attól lesz egy nő nő hogy van gerince,önbecsülése, nem lesz mások eltartott kurvája, vagy ami mégrosszabb (szakítósblog alapján elég sűrű eset :D ) ne legyen eltartó sem.
Viszont:
[spoiler=warning:terazophia if you are not my personal therapist please skip it  :P]
Ez a dolog viszont nemtől független. Egy férfinak is legyen önbecsülése és ne a "társadalom tükrén" át ítélje meg magát. Amíg távol voltam a fórumtól addig kicsit helyretettem az agyam (lehet röhögni hogy csak ennyi idősen fogtam fel, de legalább próbálkoztam). Akkoriban elhittem hogy egy szánalmas senki vagyok aminek mondanak. Azóta már én is rájöttem hogy attól hogy nincs mellettem valami nagymellű szőke szopócsoda még ugyanúgy értékes ember vagyok. Aki mégsem így gondolja az meg mit akar tőlem? A hulladék legalább kiszóródott és úgy is marad (kivéve Timit vele megpróbálom helyreállítani a dolgot) és akivel még mindig tartom a kapcsolatot azokról elmondhatom hogy tartanak engem valamire. Jelenleg boldog vagyok és ennyi ,persze ez nem azt jelenti hogy nem vágyom valakire mellém, de nem aggaszt a hiánya.
Önök Captain Oblivious gondolatait hallották.  :haha:

[/spoiler]

Végül pár gyöngyszem a vitából:
(magyarázat hogy ő milyen nőket értett a feminista szó alatt)
igazad van, bocs, felénk a feminista szitokszó, az a mélyen tisztelt hölgy jut róla az eszünkbe, akinek van egy hatalmas szája, és ezzel fordítottan arányos agya, és minden vágya, hogy az általa olyannyira megvetett férfiként viselkedhessen anélkül, hogy bárki megszólná.

(a mai fiatalok egyre nagyobb selejtek dologból)
"Volt valami olyasmi, amit liberalizmusnak hívtak... Szabadság arra, hogy tehetetlenek és szánalmasak legyenek." / Aldous Huxley - Szép Új Világ /

balaaz

Quote from: teraflare on 2009-02-11, 10:18:49
...buzis...
Erről jut eszembe: Én: szerintem ezzel a férfitest fontossága lányok számára dologgal azért mellélőttünk...  :redface:  :facepalm: Ez már ugyan inkább párkapcsolati téma és inkább a csajokat kéne kérdezni, de nem hiszem hogy önmagában ez bármelyikőjüknél is meghatározó lenne... Ha valahol, akkor inkább már BL-ben vagy profi testépítők közt. 

Én

Bevallom nem tudom eldönteni, hogy most trollkodsz vagy sem, de én is ugyanezt írtam :P Bár szerintem biztos van, akit csak azzal megkúrhatsz, hogy jól nézel ki, de manapság már ez nem az izmoktól függ egyáltalán.
Quote from: balaaz on 2009-02-11, 21:28:55
BL-ben 
NO U
Szerencsére nekem erről még mindig a Bajnokok Ligája jut eszembe először :D De lehet csak azért, mert a SporTopicban vagyunk :D

Nakedape

nekem nem csak előszörre jutott eszembe  a bajnokok ligája, de nincs is más tippem, de ha jól érzem, most  nem kéne ide visszanéznem egy darabig, mert vki belinkeli/ elmondja és nemörülős lesz
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Nem rontom el a napod... megteszi majd más PM-ben :D

Én

Quote from: teraflare on 2009-02-11, 10:01:33
Miért mondják arra a lányra hogy kurva aki megdugatja magát a fél világgal és a fiú aki ugyanennyi lányt dug meg miért menő
Keresztény európai erkölcsiség öröksége. /thread :)
Ahhoz képest, hogy milyen rég jelen van itt (lásd szöveg: ebben a szellemben élünk 2000(?) éve), az utóbbi pár évtized nagyon sokat lazított ezen. De hogy végleg eltűnjön a közmorálból, ahoz több idő kell, és szerintem nem is szükséges.

.Attila

Erkölcstől függetlenül, nekem egyszerűen nem lenne gusztusom egy olyan csajhoz, akiben már egy egész focicsapat járt.
Mondjuk én azokat a férfiakat sem tartom nagyra, akik össze-vissza kúrják a nőket. Inkább szánalom, mint dicsőség.

Én

Quote from: .Attila on 2009-02-11, 23:51:22
Erkölcstől függetlenül, nekem egyszerűen nem lenne gusztusom egy olyan csajhoz, akiben már egy egész focicsapat járt.
Igazából kultúrát értettem mint erkölcsiséget. Pl ha olyan kulturában nőttél volna fel ahol minden nőn mindenki körbemegy, 90% hogy nem taszítana. Nálunk persze nem ilyen hálisten (még).
[spoiler=kreatív feladat][/spoiler]

teraflare

Quote from: Én on 2009-02-12, 00:03:27
Pl ha olyan kulturában nőttél volna fel ahol minden nőn mindenki körbemegy, 90% hogy nem taszítana.
Nem vagyok ebben biztos mivel nem nagyon olvastam utána, de mintha a hippik ilyenek lettek volna.

Nos részedről ezt még igazságosan is mondhatod, mivel te sem kúrod végig (legalábbis az alapján amit itt írsz) a fél világot, úgyhogy te joggal elvárhatod egy lánytól is.

Mondjuk én azokat a férfiakat sem tartom nagyra, akik össze-vissza kúrják a nőket. Inkább szánalom, mint dicsőség.
Nem vagy egyedül, az irodában 4 ből 3-am mi is így vélekedtünk (Steffen meg nem értette meg a kérdést  :D)

Igazából a dolog ott romlik el, mint ahogy az egyik régi blogbejegyzésben írták:
Megdugta az ismerőse feleségét majd a lányát is (100% hogy ezt csak képzelte masztizás közben), majd kijelenti hogy jó volt megdugni őket, de ilyen kurvák neki nem kellenének feleségnek.

sirtomi

Quote from: teraflare on 2009-02-12, 09:35:04
Igazából a dolog ott romlik el, mint ahogy az egyik régi blogbejegyzésben írták:
Megdugta az ismerőse feleségét majd a lányát is (100% hogy ezt csak képzelte masztizás közben), majd kijelenti hogy jó volt megdugni őket, de ilyen kurvák neki nem kellenének feleségnek.
Egyik ismerősöm, meghalt már, úgy ismerte meg menyasszonyát, hogy előbb a lány anyját dugta. Aztán mikor após hazajött az ablakon ugrott ki alsógatyában és terjedni kezdett a pletyka a faluban, akkor azt mondta hogy a lánynál volt, aztán össze is jöttek :)
Arról ne is beszéljünk mikor szakításkor haverom a csaj anyjával vígasztalódott :D

teraflare

Quote from: Én on 2009-02-11, 22:54:09
biztos van, akit csak azzal megkúrhatsz, hogy jól nézel ki,
A kérdés: van-e hozzá gusztusod, lásd Párkapcsolatok topic.

teraflare

Quote from: Tycho on 2009-02-12, 09:48:13
...
én csak ennyit tartok meg: :zomg: :facepalm: :zomg: :facepalm:
A lány is igen jó lehetett. Mivel ha azt pletykálták hogy tőlük jött ki és azt mondták nem az anyját dugta az ismerősöd hanem a lányát, akkor a lánynak nem tűnt fel ő nem tudott róla, tehát csak az anyját dughatták? És ha neki kell az olyan pasi aki az anyját dug(t/j)a az róla is árulkodik. Ha meg nem esett le neki... Plussz nagyszerű pasi az aki a faluban azt terjeszti rólad hogy téged dugott meg. Bár lehet csak én vagyok ilyen hülye hogy ez felmerült bennem.

és most egy jótanács hogyan szerezzük vissza elhagyott párunkat: http://index.hu/bulvar/2009/02/11/fejszevel_probalta_visszacsabitani_elettarsat/
[spoiler]

[/spoiler]

sirtomi

Quote from: teraflare on 2009-02-12, 09:45:57
Van hogy egy kúráshoz van gusztusod, de komoly kapcsolatot már nem vállalnál vele :)

sirtomi

Csajt is ismerte már, aztán ha már azt mondta nála volt akkor bepróbálkozott és összejött. Egyébként a csaj egy nagyon rendes leányzó volt. Hogy aztán a későbbiekben milyen volt a kapcsolat anyóssal azt nem tudom :D

.Attila

Quote from: sirtomi on 2009-02-12, 14:20:33
Egyébként a csaj egy nagyon rendes leányzó volt.

Csak nem teljesen épelméjű szvsz.

.Attila

Quote from: sirtomi on 2009-02-12, 14:16:00
Van hogy egy kúráshoz van gusztusod, de komoly kapcsolatot már nem vállalnál vele :)

Akin átment egy fél hadosztály, abba belerakni nincs gusztusom. Nem arról van itt szó, hogy a kapcsolat komoly lesz-e vagy sem.
Persze ha nem tudom, hány partnere volt a csajnak, akkor nem állok neki kérdezgetni, hogy mégis mennyi volt, akkor ezen info hiányában kell dönteni.

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-02-12, 15:31:14
Quote from: sirtomi on 2009-02-12, 14:16:00

Akin átment egy fél hadosztály, abba belerakni nincs gusztusom. Nem arról van itt szó, hogy a kapcsolat komoly lesz-e vagy sem.
Persze ha nem tudom, hány partnere volt a csajnak, akkor nem állok neki kérdezgetni, hogy mégis mennyi volt, akkor ezen info hiányában kell dönteni.
őszinte szívemből kívánom, hogy egyszer belefuss egy csajba, akiről esküvő után az első osztályösszejövetelén kiderül, hogy mindenkivel lefeküdt (még a csajokkal is), csak aztán óriási szemléletbeli változás és költözés miatt áttért a szende lány életmódra.  :__devil:

szerk: hééé most látom csak hogy ez nem is a párkapcsolatok topic. mi ez a lazulás? :3x3:

.Attila

Hasonló jókat neked is.

teraflare

Quote from: Fazék on 2009-02-12, 15:57:01
mindenkivel lefeküdt (még a csajokkal is), csak aztán óriási szemléletbeli változás és költözés miatt áttért a szende lány életmódra.
Hát igen, ez aztán a valószerű szituáció. :haha:

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-02-12, 16:37:08
Hasonló jókat neked is.
ok, rosszul fejeztem ki magam, szóval nem kívánom, hogy ez történjen veled, hanem csak érdekelne, hogy hogy reagálnád le a helyzetet?
azonnal megundorodnál tőle, szétköltözés és válás? soha többet nem feküdnél le vele, attól függetlenül hogy addig feltétel nélkül szeretted és teljesen oda voltál érte? hiába továbbra is ugyanaz a "már megváltozott" nő, akibe beleszerettél, akkor is kivágnád a francba?

a problémám ugyanis: úgy érzem a szavaidból, főleg ebből: "Akin átment egy fél hadosztály, abba belerakni nincs gusztusom", hogy minden nőt, aki 5-nél több pasival feküdt le, vagy szerelem nélkül csak az élvezetért, az gusztustalan kurva és lenézed. de könnyen lehet hogy félreértelek.

.Attila

Hogy idézzem magamat:

Quote from: .Attila on 2009-02-12, 15:31:14

Ezzel tkp. arra céloztam, hogy ha nem tudom eleve a lányról, akkor meg vagyok lőve.
Mi történne, ha utólag derülne ki? Fogalmam sincs. Most találgathatnék meg gondolkozhatnék rajta, de mivel a szituációt igazából átérezni nem tudom, ezért nem lenne mérvadó, hogy mit mondok most.

A lényeg: ha már eleve tudok róla, akkor nem lenne gusztusom hozzá. Persze lehet, hogy kivétel akad, de akkor azt nagyon ellen kell tudni súlyozni.

teraflare

Quote from: Fazék on 2009-02-12, 17:02:48
ok, rosszul fejeztem ki magam, szóval nem kívánom, hogy ez történjen veled, hanem csak érdekelne, hogy hogy reagálnád le a helyzetet?
Ezen kár erőlködni.Ezt úgysem tudod meg. Jelenleg gondol valamit az ember, mikor viszont olyan helyzetbe kerül, nem biztos hogy ugyanúgy cselekedne mint ahogy gondolta. (előre/utólag könnyű okoskodni) Lehet most azt mondaná az ember hogy többé látni sem akarja és mégis az adott helyzetben máshogy tenne (de attól már nem valószinű hogy ugyanannak látná a másikat mint azelőtt) és fordítva. Most azt mondanám hogy ha nagyon szeretném akkor rosszul esne,de elviselném a valóságban meg kiborulnék és pá. Reméljük nem kell megtudnunk mit is csinálunk akkor.

teraflare

Újabb nagyszerű tanácsok a szakítós blogról (jójó le fogok szokni róla hogy minden szemetet áthozzak, de a közléskényszerem... :haha: :
Tanulság?
1. Attól, hogy valaki hajnalban mosolyogva hozza a kávédat, még hazudhat,
mint a vízfolyás.
2. Tudjátok, aki hazudik, az mivel bünteti legjobban magát? Hogy amikor
igazat mondanak neki, azt sem hiszi el...
3. Istvánka, ne imádjad már ennyire a nőket, már megint túlpörögted
magadat...
4. Ne bocsássál meg egy nőnek, úgysem fogja értékelni.

Én

Ha valaki hajnalban hozza nekem a kávét fejbebaszom a vekkerrel :haha: [spoiler](nem kelek hajnalban és utálom a kávét :D )[/spoiler]
[spoiler]Meg hazudik is :D [/spoiler]

balaaz

Bevallom nem tudom eldönteni, hogy most trollkodsz vagy sem, de én is ugyanezt írtam :P
Én: te ezt írtad: "a lányok csak egy bizonyos szintjéig van, hogy csak a test a meghatározó". Én pedig azt akartam mondani, hogy szerintem ilyen szint egyáltalán nincs is. Amúgy tényleg nem nagy különbség így, de a finomságokba tényleg ne másszunk bele.  :hehe: (egyébként kicsit tudtahasadásos így Veled beszélgetni Én - főleg, hogy én általában egyetértek magammal  ^^" )
Quote from: Nakedape on 2009-02-11, 23:03:01
nekem nem csak előszörre jutott eszembe  a bajnokok ligája, de nincs is más tippem, de ha jól érzem, most  nem kéne ide visszanéznem egy darabig, mert vki belinkeli/ elmondja és nemörülős lesz
Mivel arról jutott eszembe, hogy "buzis", gondoltam egyértelmű, hogy boy's love.  :oops: Bár ez meg még úgy se pontos, ha yaoit írtam volna, magyarul: férfiak közötti homoszexuális kapcsolatra kívántam célozni, hogy senki se maradjon kétségek közt. Off vége - bocs.  :redface:

.Attila

Quote from: balaaz on 2009-02-12, 20:32:41
Én pedig azt akartam mondani, hogy szerintem ilyen szint egyáltalán nincs is.

Azért van. Persze nője válogatja, hogy kinek mi jön be és bizonyos dolgokat hajlandóak is elnézni, de azért bármit nem vállal be senki.

balaaz

Quote from: .Attila on 2009-02-12, 20:37:08
Azért van.
De nincs!  :smile: Már aszerint, hogy esztétikai vagy szexuális tárgyként meghatározó lenne. Viszont van is! De akkor azért pl. mert biztonságot jelent vagy hatalmat, státuszt, "alfahímstátuszt".
Persze nője válogatja, hogy kinek mi jön be és bizonyos dolgokat hajlandóak is elnézni, de azért bármit nem vállal be senki.
De! Mármint persze hasznos, ha nem undorral kezdődik az ismerkedés, de azért vannak ilyen mondások, hogy: ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél... minden zsák a foltját... stb. S valóban vannak akik "bevállalják" azt amit mások nem. Amúgy nem vagyok se szakértő, se Don Juan, mégcsak nő sem - úgyhogy ez mégis csak egy vélemény a sok közül...  :smile:

Szerk.: egyébként hogy másztak át ide a spotopicból a bejegyzések?  :eek: