Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Bicskei

az azokra vonatkozott akik mutogatják magukat...
a büszkén hírdeti h ő más címszó alatt futó homoki kígyókra..
mondom otthon privát jelleggel azt csinálhat amit akar..

meg amúgyis  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=AvmBtRz429A&feature=related
Ultras liberi

NLZ

De joggal lehet feltételezni, hogy a seggrázó-parádézó köcsögök képviselik az összes meleget. Őket látjuk, ők mondják, hogy melegek és büszkék rá. És ezzel az összes meleg egyetért, hisz nem igazán hallottunk még egy melegről sem, hogy határozottan felszólalt volna ellene. Vagy akár szervezett volna olyan meleg felvonulást, ahol normális emberként vonulna mindegyik, azt mutatva, hogy ők is olyanok, mint minden más ember.
[reserved]

Nakedape

Quote from: NLZ on 2009-05-17, 13:16:52
De joggal lehet feltételezni, hogy a seggrázó-parádézó köcsögök képviselik az összes meleget. Őket látjuk, ők mondják, hogy melegek és büszkék rá. És ezzel az összes meleg egyetért, hisz nem igazán hallottunk még egy melegről sem, hogy határozottan felszólalt volna ellene. Vagy akár szervezett volna olyan meleg felvonulást, ahol normális emberként vonulna mindegyik, azt mutatva, hogy ők is olyanok, mint minden más ember.

ááá úgy nem akartam belefolyni..

de ott voltál? láttad?

vagy csak azokat amiket a media bevágott?
tudod, h mennyi normális ember volt, vagy csak képzeled? 

olvastál melegjogi blogokat fórumokat? azokat is ahol a felvonulás ellen vannak? a hetero embereket is a budapest parádé legaljából minősíted?  vagy az a bajod, h nincs baja azzal, h ő mi?

vagy csak bár ezt elképzelni se merem, nem tájékozódsz de rögtön tudod, h  mi van ott

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

NLZ

Ja, hogy te ilyen tájékozott vagy, hogy ott voltál az összes felvonuláson és olvastad az összes buziblogot? Akkor ezesetben elnézést kérek, nem akartalak megbántani. :(
[reserved]

Bicskei

NLZ
tény h sok homoszexuális elitéli a felvonulást mert az abszolút nem támogatja az ügyüket ill. nem segíti az elfogadottságukat.

Nakadepe

akik ott voltak az tényleg az alja, a felvonuláson tényleg undirító emberek vonaglottak szivárvány színű zászlókban ( 70-80% ilyen volt).

én azon az állásponton vagyok amíg félmeztelenül ringanak a kamionokon addíg mindent megteszek az ellen h ilyen esetek megtörténjenek. amíg normálisan elfogadható intím keretek között élik az életüket addig elviselem őket.
Ultras liberi

Nakedape

NLZ@ wow riposzt..kemény vagy ember, frenetikus .

Bicskei@ sztem álláspontod akkor tartható ( bár ugye vitatható), ha pont ekkora vehemnciával "tennél meg mindent" az ellen, hogy heterok kamionon lógva riszálják magukat ( szoban azzal hetero akivel akar, de utcára ne vigye) és igen itt is kén keresni a megoldást, hogy utcán ne közösüljön senki,  nem  azon múlva, h kivel

lóval, és kisszékkel, és japán lányokkal se

Darkstar

Úgy tűnik ez a téma félévente visszatér kísérteni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Quote from: Bicskei on 2009-05-17, 13:35:48
NLZ
tény h sok homoszexuális elitéli a felvonulást mert az abszolút nem támogatja az ügyüket ill. nem segíti az elfogadottságukat.
De akkor miért nem tesznek ellene? Egy kis morgolódás kb arra jó, hogy feldugják a saját valagukba. Mert évente egyre nagyobb és nagyobb a vonaglás, szal értelemszerűen nem tesznek ellene semmit se a szolid homók. Egyedül az utóbbi évben néhány heterónak elege lett és kissé szabotálta őket, de ez még mindig kevés.
[reserved]

Nakedape

Quote from: Darkstar on 2009-05-17, 13:54:18
Úgy tűnik ez a téma félévente visszatér kísérteni. :D

jja :D

de ki is szállok gyorsan

NLZ ré rántott be csak, vagy első sikeres trollkodás irányomba, vagy simán sajnálom őtet :D

Bicskei

Quote from: Nakedape on 2009-05-17, 13:41:13

Bicskei@ sztem álláspontod akkor tartható ( bár ugye vitatható), ha pont ekkora vehemnciával "tennél meg mindent" az ellen, hogy heterok kamionon lógva riszálják magukat ( szoban azzal hetero akivel akar, de utcára ne vigye) és igen itt is kén keresni a megoldást, hogy utcán ne közösüljön senki,  nem  azon múlva, h kivel

lóval, és kisszékkel, és japán lányokkal se

képzeld el én a Budapest parádénak hívott drogos vonaglást sem szerettem. hál Istennek már nincs és nem is lesz.amúgy nem szeretem a nyíltszini szeméremsértést sem ha már itt tartunk.
egyetlen egy felvonulást szeretek csak ott sajnos néha túl sok önkényuralmis hülye van(jún 4.ei felvonulás)

NLZ

hogy mért nem tesznek ellene, próbálnak csak a hatalom és a szervezés szokás szerint a nem normálisok kezében van (plusz az egész vonulást támogatja egy politikai párt aminek neki csak annyi célja van h ez emberek mással legyenek elfoglalva ne a valós problémával..)
Ultras liberi

Member

NLZ: Aki nem exhibícionista, nem fogja hirdetni, hogy ő meleg, mert egyenrangúnak véli magát a hetero-kkal, és az egyenrangúsággal nem hivalkodunk, mert onnantól nem egyenrangúság. És miért nem tesznek ellene? Mert mi történik, ha pl. megjelenik egy reális (nem nevetségesen sajnáltató, de nem is szűklátúan támadó) cikk a cigányságról? Ugyanaz, mintha egy szolid meleg megnyilatkozna. "Szabályt erősítő kivétel", rámondaná a sok NLZ-klón, és hangoztatná tovább a szűk látókörű véleményét.

Rounin

Gyerekek....

Ne piszkáld a szart, mert büdösödik.

Hagyjátok már a picsába....

NLZ

Rounin, de hisz élvezik, akkor miért ne csinálhassák? :D
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Én

Quote from: Nakedape on 2009-05-17, 13:41:13
heterok kamionon lógva riszálják magukat
Azért azt megjegyezném, hogy nem teszik ezt, heteroszexuális büszkeségük hirdetéseként.

@NLZ
[spoiler][/spoiler]

Member

Quote from: Én on 2009-05-17, 14:46:40
Megjegyezném, hogy nem teszik ezt, heteroszexuális büszkeségük hirdetéseként.
Inkább csak "megduglak" és "dugj meg" szándékkal, ha már felvonulások. ::)

Én

Remélem érted mire gondoltam, és csak kötekedsz. A melegfelfonulásnak a hivatalos üzenete is az, hogy büszkeség etc, míg a normál (I see the fagbait in that) felvonulások a buliról szólnak.

Member

Itt konkrétan a klasszik homokfelvonulással egyenértékű love parade és budapest parádé felvonulásokra gondoltam. Az ifjúkor, a nőiesség, a szexuális vonzerő, etc. büszkesége, ahogy akarod.

EDIT: Ez lehet, hogy csak az én magánvéleményem, de kollégiáim éveken át tartó megfigyelése erre enged következtetni.

Rounin

Quote from: NLZ on 2009-05-17, 14:23:27

Talán mert azon túl, hogy politikaszerűen heveny indulatrohamokat vált ki, még erősen offtopic is?
Ráadásul még csak nem is vicces?
Sorolhatnám ugyan, de minek... a "csak még egy post és befejeztem" ill. "enyém az utolsó (bölcs) szó" taktikák úgyis huszáros rohammal elsöpörnék.

NLZ

Quote from: Rounin on 2009-05-17, 15:09:28
Quote from: NLZ on 2009-05-17, 14:23:27

Talán mert azon túl, hogy politikaszerűen heveny indulatrohamokat vált ki, még erősen offtopic is?
Ráadásul még csak nem is vicces?
Sorolhatnám ugyan, de minek... a "csak még egy post és befejeztem" ill. "enyém az utolsó (bölcs) szó" taktikák úgyis huszáros rohammal elsöpörnék.
Ugyan, amint nem veszed az egészet komolyan, egyből viccesnek fogod találni. :P
[reserved]

Member

Kuroi Tenshi

Lol @ all.
Vagy inkább nem is lol. Ami itt az utóbbi 1-2 oldalon van,
az már inkább a szánalmas kategória. A legjobbat ezen
a "durván intoleráns" jelzőn röhögtem, bagoly mondja
verébnek (ha nem fogadod el, hogy én nem fogadom el,
és hogy más véleményem van, ugyanúgy intoleráns vagy.
Ne akard már a képembe erőszakolni ezt a fogadd el a
buzikat rizsát, mert csak az ellenérzést erősíted). Nolzi
trollkodására meg hiába próbáltok bármit írni, tudhatnátok
már.

Javaslom egy mod zárja a threadet és törölje a postokat.
Kösz.

Tycho

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-17, 15:59:51
Az, hogy toleráns vagy nem azt jelenti, hogy minden szart elfogadsz, vagy egyetértesz mások hülyeségeivel, vagy lenyeled a véleményed, hanem azt, hogy elviseled mások faszságait. De akassz fel a véleményemért, mert te vagy a legszentebb fasz, akinek a végső bölcsesség a birtokában van... :__devil:

.Attila

Quote from: Tycho on 2009-05-17, 16:13:18
Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-17, 15:59:51
Az, hogy toleráns vagy nem azt jelenti, hogy minden szart elfogadsz

+1
A tolerancia nem azt jelenti, hogy az intoleránsakat is tolerálod.

Kuroi Tenshi

Quote from: Tycho on 2009-05-17, 16:13:18
te vagy a legszentebb fasz, akinek a végső bölcsesség a birtokában van... :__devil:

Nagyon kellett a személyeskedés már a végére, ugye? :__devil:

Már bocs, megint intoleráns vagy. Nem fogadod el, hogy nekem
más a véleményem. De ezt kicsit kultúráltabban is megtehetnéd,
még Trolzinak sem írtok így baszki  :__devil:

NLZ

[reserved]

Tycho

Naná, reméltem úgy már leesik... (<-----ava) - Még a végén elhízok ;)

De amúgy komolyan véve a tolerancia dolgot: attól nem vagy toleráns, hogy benyeled a véleményed, és attól se vagy áldozat, ha valaki vitába száll a tieddel. Kár, hogy arra viszont senki nem harapott, hogy szolidan lebuziztam mindenkit, aki hőbörög a buzikra...

Amúgy meg legyen kisebbségi komplexusod Nolzi mellett, mert őt mindenki 'szereti' a trollkodásaiért ;)

NLZ: így igaz :jee:

NLZ

Quote from: Tycho on 2009-05-17, 16:42:32
Amúgy meg legyen kisebbségi komplexusod Nolzi mellett, mert őt mindenki 'szereti' a trollkodásaiért ;)
[reserved]

Nakedape

Lythis

Két oldalon át burkoltan és kevésbé burkoltan oda-vissza buzizza és szűklátókörűzi magát a banda vakulásig, mindezt a fórum legszakértőbb threadjében, és te még story-t akarsz? Nem vagy egy kicsit telhetetlen? :D

pet

Quote from: Nakedape on 2009-05-17, 19:12:08
pet! vmi új sztori ? :angyali:
szóval neked is feltűnt hogy mindig véletlenül elindítok egy lavinát?  :D  :lul:
edit: kicsit visszaolvastam omg személyeskedés :\ ezen hogy tudtok összeveszni?