Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Fazék

Cloud

Quote from: Fazék on 2010-01-02, 19:23:24
Quote from: Cloud on 2010-01-02, 18:54:18
Kinek mi a véleménye az egyéjszakás kapcsolatokról?   

Köszönöm a tömör választ. :D

Moha:

Nem egészen. Tegnap megismerkedtem egy csajjal aki kerek perec kijelentette hogy bejövök neki de barátot nem akar, csak dugni. :D    Asszem ki fogom használni helyzetet, ez kell most sebzett lelkemnek. :D:D

NLZ

Jah, aztán megkedveled és többet akarsz.
[spoiler] :__devil:[/spoiler]
[reserved]

Selmo

Quote from: Cloud on 2010-01-02, 19:36:18
Quote from: Fazék on 2010-01-02, 19:23:24

Köszönöm a tömör választ. :D

Moha:

Nem egészen. Tegnap megismerkedtem egy csajjal aki kerek perec kijelentette hogy bejövök neki de barátot nem akar, csak dugni. :D    Asszem ki fogom használni helyzetet, ez kell most sebzett lelkemnek. :D:D
Egyszeri alkalom lenne, vagy amíg nem találtok jobbat?

Quote from: Ymir on 2010-01-02, 20:19:21
A lelki dolgoknak semmi köze ahhoz, hogy valaki egy ilyen ribancon kiéli magát.
Bár meg tudom érteni az álláspontod, nyersen fogalmazol a tények ismerete nélkül.

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Ymir on 2010-01-02, 20:19:21
A lelki dolgoknak semmi köze ahhoz, hogy valaki egy ilyen ribancon kiéli magát.

A szakítás egyfajta pofon az egonak, hogy nem felel meg, nem fogadja el a másik.
A szex az elfogadás látszatát adja, így átmenetileg lehet gyógyír.
Csak vigyázni kell, hogy ne legyen rendszer belőle, mert komoly, életre szóló kis komplexus alakulhat ki belőle.

Nem értem, miért teszed fel a kérdést. Ha akarod, menj bele, ha nem akarod, ne menj bele. Döntsük el helyetted, hogy belemenj-e?

Moha

Quote from: .Attila on 2010-01-02, 20:25:11
Nem értem, miért teszed fel a kérdést. Ha akarod, menj bele, ha nem akarod, ne menj bele. Döntsük el helyetted, hogy belemenj-e?
Egyébként ja, kicsit furcsa volt így a kérdés.
Viszont ha jelen helyzetemben egy lány kijelentené, hogy bejövök neki, de csak szexre, akkor (hacsak nem bányarém az illető) valószínű nem sokat gondolkodnék a dolgon. :D

NLZ

Na igen, de most Cloud kissé bizonytalan és lehet labilis is, szal akaratlanul is kötődhet érzelmileg a csajhoz, amiből meg nem biztos, hogy jól ki fog tudni jönni majd.
[reserved]

Én

Quote from: .Attila on 2010-01-02, 20:25:11

Nem értem, miért teszed fel a kérdést.
Én se. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy esetleg a véleményünk érdekli, aztán rájöttem, hogy az interneten vagyunk, itt ez nem dívik.
[spoiler] :angyali:[/spoiler]

Cloud

A helyzet az hogy soha nem mentem bele egyéjszakás kapcsolatba, mindig inkább a hosszabb kapcsolat híve voltam.

Ezért is volt egyrészt meglepő hogy valaki felajánlkozott(nem szoktak ilyenekkel zargatni), másrész meg most már úgysincs veszteni valóm. (hosszabb kapcsolatot most szerintem egy ideig nem akarok)
Szal egyszeri eset lesz.

.Attila

Persze hogy nem azért írtam hogy ti döntsétek el, csak kíváncsi vagyok véleményekre...

Moha

Cloud: nekem se volt egyéjszakásom soha, hosszabb távúra utaztam. Viszont másfél éve nincs barátnőm, komolyabb dolog nem akar összejönni, addig viszont simán belemennék, ha így felajánlaná egy lány...

.Attila

Quote from: Cloud on 2010-01-02, 20:45:36
A helyzet az hogy soha nem mentem bele egyéjszakás kapcsolatba, mindig inkább a hosszabb kapcsolat híve voltam.

Ezért is volt egyrészt meglepő hogy valaki felajánlkozott(nem szoktak ilyenekkel zargatni), másrész meg most már úgysincs veszteni valóm. (hosszabb kapcsolatot most szerintem egy ideig nem akarok)
Szal egyszeri eset lesz.

.Attila

Persze hogy nem azért írtam hogy ti döntsétek el, csak kíváncsi vagyok véleményekre...

De, van vesztenivalód. Pont ebben a labilisabb állapotban kialakulhat egy fals kötődés, amivel csak még mélyebbre lököd magad. Ha úgy veszed észre, hogy nem tudod a helyén kezelni a dolgot (csak dugás, semmi más), akkor azonnal szakíts meg mindenféle kontaktot a csajjal.

A véleményemet meg leírhatom, de felesleges, mert szerintem mindenki tudja már az enyémet.

Member

Van olyan ismim, aki egy ilyen után lett szerelmes. Nem is egy. Nagyon jónak kellene lennie vkinek, hogy egyéjszakásra bevállaljam, random magokat hinteni felesleges.

Moha

Cloud

Muhahahahahaaaaaaaa.

Sztornó az egész.   Kiderült a csajról hogy hiába rohadt jól néz ki, naponta 2-3 sráccal van együtt otthon meg ha hazamegy várja a barátja 3 gyerekkel. Ja és a csaj 22 éves. Baz... Ezt de becumiztam. :D

bitch

Ez már így sok nekem. :D

NLZ

[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: Cloud on 2010-01-02, 23:52:27
Kiderült a csajról hogy hiába rohadt jól néz ki, naponta 2-3 sráccal van együtt otthon meg ha hazamegy várja a barátja 3 gyerekkel. Ja és a csaj 22 éves.

:muhahah: :lul: :rotfl: :eek: ez most komoly?  :falba:
Aszittem ekkora kurvák csak a viccekben léteznek...

Sztornó az egész. 

De most mér? Csak azért mert irdatlan nagy kurva?
A kurva is fine, too, full force, etc. :haha:

Member

Dugd meg akkor a barátját meg a három gyereket. ::)

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2010-01-02, 22:16:25
random magokat hinteni felesleges.

Te akkor hogyan szoktál önkielégíteni?

Quote from: Member on 2010-01-02, 22:16:25
ismi
Quote from: Member on 2010-01-03, 00:19:22
Dugd meg akkor a barátját

Tudod mit, a fenti kérdésre a választ inkább mégsem
akarom tudni  :zomg: :haha:

bocs, ezt nem bírtam kihagyni :o

Member

Quote from: Moha on 2010-01-02, 22:28:15
Think of contraception, man! :D
Ezt most találtam, ezek szerint a kutyafej leszedi az összes spermát. :eek:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-01-03, 00:24:19
Te akkor hogyan szoktál önkielégíteni?
Ha te azt megtudnád, pirulna a kis pofid. ::)

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2010-01-03, 00:19:02
Kiderült a csajról hogy hiába rohadt jól néz ki, naponta 2-3 sráccal van együtt otthon meg ha hazamegy várja a barátja 3 gyerekkel. Ja és a csaj 22 éves.

:muhahah: :lul: :rotfl: :eek: ez most komoly?  :falba:
Aszittem ekkora kurvák csak a viccekben léteznek...

Én is azt hittem...Az egész úgy derült ki hogy a faszija rámírt msn-en hogy nincs e véletlenül velem a bula, mert a gyerekek meg a bnőjével várják otthon. A csávó meg nézegette az msn előzményeket és onnan kiderült hogy rajtam kívűl még 4 csávóval lett volna találkozója.

Xzone

Én

Quote from: Ymir on 2010-01-03, 00:49:53

bitch

Ez csak most tűnt fel? Nem értem miért gond, ha eddig nem zavart.
derp

Cloud: ez nem semmi azért... :zomg: :rotfl:

.Attila

Sztornó az egész.   Kiderült a csajról hogy hiába rohadt jól néz ki, naponta 2-3 sráccal van együtt otthon meg ha hazamegy várja a barátja 3 gyerekkel. Ja és a csaj 22 éves. Baz... Ezt de becumiztam. :D

Jó kis baktérium- és gombatenyészet lehet a csaj.
Gondolom nimfomán lehet.

Member

Quote from: Cloud on 2010-01-03, 00:41:42
Én is azt hittem...Az egész úgy derült ki hogy a faszija rámírt msn-en hogy nincs e véletlenül velem a bula, mert a gyerekek meg a bnőjével várják otthon. A csávó meg nézegette az msn előzményeket és onnan kiderült hogy rajtam kívűl még 4 csávóval lett volna találkozója.
Azokat véletlenül nem tudta volna törölni a majomja? (msn-t nagyon nem vágom)

Rounin

Lehetne azt titkosítani is akár, csak hát na.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Selmo

Sok boldogságot kívánok neki.
[spoiler][/spoiler]

A tökéletesség unalmas.

Moha

Nakedape

természetesen fenntartom a a lehetőségét s reményét, hogy fék
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.