Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Cheesy

.Attila

1. Ha kitörlöd a szóközt, akkor ez jön ki: "minden nőnél van jobb nő".
2. A "minden férfi disznó" női párja a "minden nő kurva". Gyanúm szerint ezt a google szűri a nem szalonképes szóhasználat miatt.

Werro

Nekem tetszik.  :lol:
Továbbgondolva..
Ha feltesszük, hogy minden nőnél van jobb, akkor a pasik miért egyformák?

Azért kíváncsi lennék, kik keresnek rá a nők álmára.. valahogy nekem más jut erről eszembe, mint amit a google kidobott  :wtf:

.Attila

Azért egyforma minden férfi, mert egyes nők állandóan ugyanazt a típust választják be. A másmilyen típust észre sem veszik.
Mindez persze tudat alatt megy végbe, így fogalma sincs arról, hogy valójában benne van a hiba.

Werro

Ez nem csak a nőkre igaz. Mindenki a saját játszmáját játssza :)

.Attila

Ha megnézed fenn, ott van a listában a "minden nő egyforma" is ;)

Werro

Ha kötjük az ebet a karóhoz, minden nő az egyik árnyéka és minden nő egyforma, akkor az a bizonyos is árnyéka valakinek... ergo, minden nő árnyék?!  :wtf:

szerk.: érdekes gondolatok adódnak abból, ha a két kép sorait egymáshoz párosítjuk valamilyen formában :D

.Attila

De miért kötjük az ebet a karóhoz?
Egyértelmű, hogy nem minden férfi egyforma, ahogyan a nők sem egyformák.
Az pedig, hogy minden nőnél van jobb nő, alapvetően értelmetlen kijelentés, hiszen eleve szubjektív megítélésről van szó. Aki nekem jó nő, az lehet, másnak nem az.

Werro

Nem kell kötni, a képekből kiinduló gondolatokat pedzegettem. Félreértés ne essék, nincs ilyen beteg gondolkodásom, de nem bírtam továbblépni a szöveg nyújtotta lehetőségeken, amúgy egyet értek veled.

NLZ

Igazi objektivitás csak a természettudományokban létezhez, aki ezen kívül objektívnek állítja magát, az félre akar vezetni.
Továbbá emberileg tökéletesség se létezik, mert nem lehet minden emberi tulajdonságot atomi műveletekre bontani és azokra megállapítani (szubjektív) maximális értéket.
Ergo a kijelentés, hogy minden nőnél van jobb nő, tökéletesen megállja a helyét, még ha kicsit csúnyán is hangzik. :)
[reserved]

Werro

A természetben nincs tökéletesség.. megnézel egy fűszálat, vagy bármit, se nem egyenes, se nem párhuzamos, se nem tökéletes :)
Mindenki más és más. De nem jobb, vagy rosszabb. Ahogy .Attila mondta, ami neked jó, az nekem nem feltétlen. Ergo a "más" -ra nem mondhatod, hogy jobb is.

NLZ

Persze, hogy nincs tökéletesség. Azt mondam, hogy a természettudományban létezhezt.
Számodra pedig van jobb és rosszabb, attól még, hogy nincs egy univerzális mérce.
És direkt azzal nyitottam, hogy minden állítás szubjektív, még ha explicit nem is deklarálta azt az illető.
[reserved]

Werro

Nagyon kiragadtam a természetet, a tudományokban van ráció. Plusz lehet ki kéne nyitni a szememet, hogy megértsem miről beszélsz :)

Kvikveg

Már egy öt hete csak a mamára
gondolok mindíg, meg-megállva.
AAAAARGH! Agy, nyiss nekem tért! Szeretnék már másra is gondolni!
:grrr:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

[reserved]

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2014-01-21, 21:03:14
Ne gondolkozz, cselekedj!
Kisse problemas, mert:
Plan "get the working class hero":
1. Jelenlegi szent baratno eltavolitasa (ezattal pokolban a fix helyem biztositasa)
2. Nem kifejtett kerdes (etikai hulla pozicio megszerzese)
3. Teleport megoldas, mert masik orszagban lakik (szarmaztatott problema a "hol fogok dolgozni")
4. Amorral seggbe lovetni, mely esetunkben annyira fogas kerdes, hogy inkabb capa.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Ilyen halmozott hátránnyal dolgozni tényleg nehéz, részvétem.
[reserved]

Kvikveg

Quote from: Damnatus on 2014-01-21, 23:38:44
Quote from: ;)Kvikveg on 2014-01-21, 21:29:46
Quote from: NLZ on 2014-01-21, 21:03:14
Ne gondolkozz, cselekedj!
Kisse problemas,
Na ez már kihívás! ;)
Naja.

Quote from: NLZ on 2014-01-22, 00:50:04
Ilyen halmozott hátránnyal dolgozni tényleg nehéz, részvétem.
Naja.

NLZ

[reserved]

Kvikveg

Acchan

Hajrá, Kviki! :) A múltkori offtopikos kissé szűkszavú, de annál furább posztodból szinte éreztem, hogy ilyesmiről van szó. :)

Kvikveg

Quote from: Acchan on 2014-01-23, 19:36:01
Hajrá, Kviki! :) A múltkori offtopikos kissé szűkszavú, de annál furább posztodból szinte éreztem, hogy ilyesmiről van szó. :)
Koszi!
A "hurra-hurra"? Az mas volt. :) Mondjuk a mult het szerda-pentek este idoszak duplan pocsek volt, de igy legalabb az egyik ugy megszunt problema lenni hehe. XD

Acchan

Quote from: Kvikveg on 2014-01-23, 20:12:22
Koszi!
A "hurra-hurra"? Az mas volt. :) Mondjuk a mult het szerda-pentek este idoszak duplan pocsek volt, de igy legalabb az egyik ugy megszunt problema lenni hehe. XD
Ó, a francba, ezt a megérzés dolgot még gyakorolni kell. :D

Kvikveg

Quote from: Acchan on 2014-01-23, 20:18:35
Quote from: Kvikveg on 2014-01-23, 20:12:22
Koszi!
Ó, a francba, ezt a megérzés dolgot még gyakorolni kell. :D
No problem, egyszerre ket ilyen weirdo bejegyzest idozitve ez nem meglepo. :D

Cloud

5 napja elköltöztem, válás előtt vagyok. :) De jól érzem végre magam.

Jöhetnek az "én megmondtam" hsz-ek.

.Attila

NLZ

Quote from: .Attila on 2014-07-05, 21:04:10
Házas voltál? :angyali:
+1

Ám ki mondta meg anno?

Utoljára azon problémáztál, hogy egy nő bevonzza a többit.
De akkor gyors volt, visszaolvasás alapján kb egy éve ismerted meg.
[reserved]

Cloud

Nope, egy éve voltam házas, 4 éve voltunk együtt...

NLZ

Quote from: Cloud on 2014-07-05, 21:42:26
Nope, egy éve voltam házas, 4 éve voltunk együtt...
Ó
És mi történt?
[reserved]