Full Metal Alchemist Spoiler (bár nem nagyon kéne...)

Started by Didico, 2006-04-28, 17:41:06

Previous topic - Next topic

Member

Fentebb nem Rozéra gondoltam, hanem a mai átlangra. ;)
Rozé valószínűleg már egyszer nyugalmat és békességet szeretne, egy olyan embert, akiben végre HIHET.

Araki

És sosem tudjuk meg, milyen is lehetett az a Kain...:(

Didico

Quote from: Araki on 2006-06-14, 11:36:56
És sosem tudjuk meg, milyen is lehetett az a Kain...:(

Nah igen.... Azért én kíváncsi lettem volna rá. De hát ez van. Nah mind1... Ki tudja rose hány éves? Noah ha jól emléxem 25 vagy ha nem 22... de nem emléxem. Rose?

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Passz. Nem ez a lényeg, úgysem látszik rajta.

Didico

Lehet... de érdekelt volna.... valami téma?

Araki

Hát, emberek... én nem villogni akarok, vagy ilyesmi, de most komolyan. Már egy éve kinéztem egy figurát a neten, mert marha jól nézett ki. Aztán megtudtam, hogy Pesten kapható. Uccu neki, el is küldtem szegény Kazét meg Membert, hogy vegyék meg, ha már arra járnak, és most hogy itt van előttem... áh, nézzetek rá! Ettől féltem. Az egyik képnézetből jól nézett ki, és így reklámozták. Viszont az arca ronda, a haja gagyi, valami trutyi van a lábán, és még sorolhatnám! Szerintetek is ronda, ugye? Viszont... lehet hogy 2500 ft-ért megérte, mivel külföldről rendelni drágább. Hehe, rossz rájuk nézni, most már hárman vannak! Gondolom ezért akar majd a fél fórum legyilkolni, de nyugi, többet már tényleg nem akarok... (meg eleve nincs is)

Cobra

Szerintem se néz ki valami jól a bábú, szerintem még sok is volt ezért a 2500Ft.
A képeket meg csak úgy lehet mehnézni, ha előbb rámegyek az oldalra, majd bemásolom a linket, kedves Extra is letiltotta a linkelést.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

Meg az egész szolgáltató úgy gáz, ahogy van, ha fizetnének, sem lennék "extrás".
Nemtom, hogy mennyi lett volna külföld + postaköltség, de hugi tudja.
Amúgy, ha érdekel vkit, volt még 2 Envy, 4 Lust és 6 Pride (aki nem tudná: King Bradley), Ed már OUT OF STOCK. Hogy miért Pride-ot és nem Greed-et csináltak, vagy urambocsá Wrath-t, nem tudom.

Didico

Ne haragudj Araki-neechan... de ez a bábú fertelmes.... komolyan mondom... még soha nem mondtam egy bábudra sem, h szép de a sárkányos meg a másik sokkal szebb és különb... ennek gagyi a haja, a lába is rosszul néz ki... és.... a feje is csúnya...

Member

Hallottad volna, miket mondtam rá, mielőtt kifizettem (vagy 20 percen keresztül vásárolt vki előttem matricákat :ejj: ). Amúgy a színei is rosszak.
De Lust dereka melle/dereka és Pride "vastagabb az alkarom, mint a combom" effektjén nem tesz túl.
De a legszörnyűbben a Trigun figurák voltak, túl apró fej, 4 méteres váll és elnagyolt haj jellemezte őket.

Didico

Nagyon rosszul hangzik.... De hát Al nem volt... elmondásod alapján... legalábbis erre jutottam... tehát nem is érdekel az a bolt...

Araki

Quote from: Didico on 2006-06-16, 23:15:40
Ne haragudj Araki-neechan... de ez a bábú fertelmes. Ennek gagyi a haja, a lába is rosszul néz ki és a feje is csúnya.
Kábé én is ezeket mondtam rá. És valahol azt írták ezekre, hogy pontosan megfigyelték, hogy az eredeti karakter hogy néz ki, és az alapján csinálták meg. Urambocsá a testalkat és az arc is a katasztrófa szintjén van. Mindegy, legalább nagy, majd valahogy megszeretem az idő múlásával. De a sárkányos meg tök jó lenne, ha nem lenne megcsonkolva, annak legalább a pofázmánya normális. És most... ráállhatok fejkötőre, amit még nemtom hogyan fogok megszerezni...
Viszont egy kérdés nyitott maradt: Mi az istennek nincs Wrath figura?! :mad:

Member

Quote from: Didico on 2006-06-16, 23:24:24
Nagyon rosszul hangzik.... De hát Al nem volt... elmondásod alapján... legalábbis erre jutottam... tehát nem is érdekel az a bolt...
Abban a figurafajtában csak Ed, Lust, Pride és Envy van.
Kicsi az esélye, hogy vki gyártson fémmentes Alphonse-ot, gondolom, azt feltételezik, hogy kisebb rá az igény, mivel csak a filmben volt, pedig szerintem nem.

Didico

Abban a figurafajtában csak Ed, Lust, Pride és Envy van.
Kicsi az esélye, hogy vki gyártson fémmentes Alphonse-ot, gondolom, azt feltételezik, hogy kisebb rá az igény, mivel csak a filmben volt, pedig szerintem nem.

Pedig engem pont az érdekelne.... ez már fáj.... :__devil:

Cobra

Szóljatok L.Mole-nak, talán csinál nektek :) 
de ez már erősen OFF

Didico

Quote from: Cobra on 2006-06-17, 18:07:23
de ez már erősen OFF

Ez igaz.... de idetartozik vmilyen szinten.....
Amiket kérdezünk, úgy sem lehet megválaszolni. Pl... Scar hányéves lehetett a sorozat alatt...?

Member

Quote from: Didico on 2006-06-17, 18:56:05
Amiket kérdezünk, úgy sem lehet megválaszolni. Pl... Scar hányéves lehetett a sorozat alatt...?
Jaj már, Dia, mindig csak a kor. :ejnye:
Mivel az Ishbali háború alatt is ősz volt már, szerintem 40-45.

Didico

ezeken lehet a legjobban leakadni. Akkor... ki volt az a nem normális (sztem ez nem derül ki) aki Gluttony-t visszahozta...? És Martel is homi volt?

Member

Quote from: Didico on 2006-06-17, 19:48:12
Akkor... ki volt az a nem normális (sztem ez nem derül ki) aki Gluttony-t visszahozta...?
Valószínűleg a létrehozó alkimista bűne a falánkság volt, ezért lett ilyen. Pl. Sloth sem volt emberként lusta.
QuoteÉs Martel is homi volt?
Kiméra.

Didico

Ok. Most már értem... :)
Sloth nem... de vhol volt a nem törödömség is.. és az sem volt rá jellemző...

Cobra

A sorozat végén elhangzik, hogy Gluttony-t Hohenheim párja (most nem jut eszembe a neve) hozta létre a kő elkészítéséhez. Szerintem Gluttony-nak nem is volt emberi megfelelője, szóval nem igazán Homunculus, hanem inkább chimera.

Araki

Furcsa mód én hallottam. Dante Greed-et és Pride-ot hozta létre. Azt hittem, Homunculus-ok terén otthon vagyok...

Member

Csak két idézet, ami kiüti a verziódat:
[spoiler]"Ahogyan te létrehoztad Greed-et és Pride-ot, Ő engem!" -Envy[/spoiler]
[spoiler]"A homunculusok úgy készülnek, mint a vörös kövek, ezért feltétlen nincs szükségük észre." -Dante[/spoiler]
Szóval Gluttony-ról nem tudunk meg semmit.

És még egy:
[spoiler]"Egyszer volt egy ember, aki nagyon szerette Dante-sama-t, ám meghalt, és Dante úgy döntött, hogy a maradványaiból létrehoz egy homunculus-t, hogy kipróbálja a vörös köveket. Ezért akarsz örök életet magadnak, Greed..." -Envy (Reflections)[/spoiler]
Szóval nem Gluttony készült tesztelésre, hanem vki más.

Cobra

KAA féle verzió 50. rész 10:24 [spoiler] 'After all, I did create him for the purpose of manufacturing the Red Stone' Ezt mondja Dante Envynek, miután kitörölte Gluttony emberszerű létét[/spoiler] De lehet nem pontos a fordítás, mert a japánban szerepel a Homunculus szó is a vörös kő mellett.

Member

Ugyanez, Shinsen Subs & Sconcuo-Fansubs:
[spoiler]"After all, homunculi are created like Red Stone, so they don't need a mind..."[/Spoiler]
Azért marhajó, hogy ennyiféleképpen tudnak egyesek japánt értelmezni.

Araki

Az én véleményem ez:
[spoiler]Szerintem Member-nek van igaza, mivel Envy a Human Transmutation című részben (percre nem mondom meg) tényleg azt mondta, hogy "Ahogyan te létrehoztad Pride-ot és Greed-et, ő úgy engem!".
De nem értem, hogy e szerint Gluttony-ról miért nem derül ki semmi, szerintem arra gondoltak, hogy úgyse érdekel senkit. Pedig én megnéztem volna. Nekem speciel már eleve az idegesítő tény volt, hogy amíg Lust, Sloth és Wrath múltja agyon volt taglalva, addig a többi Homunculus-t lazán kihagyták ebből. Ja, csak azért hogy jobb fanmangákat lehessen írni róluk, vagy mi?[/spoiler]

Kira

Member

Aha, persze, ott
[spoiler]a Homunculus-okat Father csinálja csak úgy szórakozásból. Gluttony ott nem más, mint a Kapu kezdetleges változata.[/spoiler]

Ryxus

Segítség kéne!
Mondjatok már nekem linket (torrent is jó) a Chibi-s, a State Alchemist vs. Homunculus és a Birthday OVA-hoz (természetesen az angol sub-os verzióhoz). Nagyon kéne lőre is kösz.
Fullmetal Alchemist and Bleach 4ever

"If you get close to the sun you just get yourself burnt" - Edward Elric

"Under the mask there is another mask" - Hatake Kakashi

"All of your opinions are rejected!" - Kurosaki Ichigo

Member

Didico oldalán fentvan az első kettő.
A KIDS-et még csak nem is láttam sehol.