Full Metal Alchemist Spoiler (bár nem nagyon kéne...)

Started by Didico, 2006-04-28, 17:41:06

Previous topic - Next topic

Didico

Quote from: Member on 2006-06-21, 20:02:06
Didico oldalán fentvan az első kettő.
A KIDS-et még csak nem is láttam sehol.

Sajnos én sem.... jah igen... siess a letöltéssel... hátha atw-nek holnap eszébe jut törölni az oldalam... már megint. De azért még mindig izgatja a fantáziám honnan lehet letölteni azt az OVA-t... :mad:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Ryxus

Hehh... Aki keres talál!  :szemuveges: http://isohunt.com/dl.php?id=12043144 Innen letölthetitek angol subbal a KIDS OVA torrentjét.

SZERK: itt egy másik is, ha elmennének a seed-ek http://isohunt.com/dl.php?id=10878108
Fullmetal Alchemist and Bleach 4ever

"If you get close to the sun you just get yourself burnt" - Edward Elric

"Under the mask there is another mask" - Hatake Kakashi

"All of your opinions are rejected!" - Kurosaki Ichigo

Didico

Ezért imádlak! + egy karma! Ezt kerestem már mióta! :D :merci:

Ryxus

ÁLLLLJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!   :wtf: A második linken lévő torrent spanyol sub-os. Bocsi  :lame: ! A fenti linkről töltsetek. 

Találtam  még két linket, ahonnan le lehet tölteni a Kids-eset is, csak azt nem tudom, hogy milyen subbal, de azért próba szerencse: http://isohunt.com/dl.php?id=10837890  http://isohunt.com/dl.php?id=10254085

Araki

Lenne egy hülye kérdésem de ez már régóta érdekel és foglalkoztat: vaj a Homunculus-oknak is ugyanolyan szervrendszere van, mint az embereknek?

Didico

Quote from: Araki on 2006-06-23, 10:49:24
Lenne egy hülye kérdésem de ez már régóta érdekel és foglalkoztat: vaj a Homunculus-oknak is ugyanolyan szervrendszere van, mint az embereknek?

Jó kérdéseid vannak... én szerintem igen... bár... sajna a testhőmérsékletükről nem tudok semmit.... ők most tulajdonképpen mik... élő halottak vagy mi...? Sztem ugyanolyannak kellene lenniük... de nekem úgy tűnt nagyon is élnek.. és a szívbe a vér áramlik... különben, h élhettek volna... nah jó... ebbe már én is belekeveredtem...

Araki

[spoiler]Szerintem meg nem. Ha jól tudom a vörös köveket egy átlag ember nem tudja megemészteni, és amikor Gluttony-ból kifröccsent a vér a movie-ban, akkor az visszaváltozott szilárd kristállyá, magyarán a vérük az a vörös kőből lesz. És mindegyikük egy bizonyos anyagból épül fel, így Sloth víz, Greed acél, és... innentől kezdve nem értem.[/spoiler]   

Didico

Quote from: Araki on 2006-06-23, 10:59:28
[spoiler]Szerintem meg nem. Ha jól tudom a vörös köveket egy átlag ember nem tudja megemészteni, és amikor Gluttony-ból kifröccsent a vér a movie-ban, akkor az visszaváltozott szilárd kristállyá, magyarán a vérük az a vörös kőből lesz. És mindegyikük egy bizonyos anyagból épül fel, így Sloth víz, Greed acél, és... innentől kezdve nem értem.[/spoiler]   

Jó ez mind igaz... de vegyük, h akkor az ő vérük [spoiler] vöröskő, ami lét elem számukra, vagy tévedek? [/spoiler] ez eddig ok. És az alkotó elemekben is igazad van... de vminek kell lennie bennük, ami olyan, mint a miénk... pl... miről tudtuk h nő, és miről h pasi... (ez Envy esetében nehéz volt már csak a hang miatt is...)... nah mind1... tehát vmi hasonlóságnak kell lennie... sztem..

Araki

[spoiler]Miután a Homunculus-t megetetik a vörös kővel, felveszi a feltámasztani kívánt egyén alakját. Innen már lehet tudni, hogy férfi-e vagy nő. De úgy tudom, hogy nemzésképtelenek.[/spoiler]

Member

[spoiler]Ha azt vesszük, hogy gyakorta egyetlen anyag határozza meg a felépítésüket (pl. Greed: kalcium, Sloth: víz), úgy gondolom, hogy az érzékszerveik és a testvázuk ugyanúgy működik, mint nekünk, ám az emésztőszerveik valószínűleg egyetlen vöröskőlebontóra vannak ráállva, azt is csak akkor használják, amikor újjászületnek. Valószínűsíthető, hogy nem tudnak szaporodni, mivel nincs is rá szükségük, vagy ha mégis, a hozzá szükséges szervek nem hinném, hogy olyanok, mint nekünk, minekutána nálunk egybeforrtak az emésztőszervek utolsó tagjaival.[/spoiler]

Kira

Didico

Araki

Quote from: Kira on 2006-06-25, 13:00:44
Majd ha nyerek a lottón ^^;;;;
Akkor már az egész Ed kollekciót megszerezheted ládzsástól-kabátostul-mindenestül...:rolleyes:

Member

Quote from: Araki on 2006-06-25, 17:15:14
Akkor már az egész Ed kollekciót megszerezheted ládzsástól-kabátostul-mindenestül...:rolleyes:
Alkimista-óra 1 évnyi vörös kővel megrakodva.

Araki

Quote from: Member on 2006-06-25, 17:38:00
Alkimista-óra 1 évnyi vörös kővel megrakodva.
Na és az hogy fér el benne?

[spoiler]Ma reggel erősen gondolkodtam, és eszembe jutott, hogy Envy a The Meeting of the Fallen című részben kajált valamit, csak azt mi nem láttuk (biztos valami diétás saláta lehetett :hehe: ) szóval valahol Homunculus barátaink testfelépítése is meg kell hogy egyezzen az emberekével. Különben szerencsétlen ott helyben vékonyf*sást kapott volna. (lehet, hogy pont azért sietett annyira? :haha:) [/spoiler]

Member

Quote from: Araki on 2006-06-26, 13:52:40
[spoiler]Ma reggel erősen gondolkodtam, és eszembe jutott, hogy Envy a The Meeting of the Fallen című részben kajált valamit, csak azt mi nem láttuk (biztos valami diétás saláta lehetett :hehe: ) szóval valahol Homunculus barátaink testfelépítése is meg kell hogy egyezzen az emberekével. Különben szerencsétlen ott helyben vékonyf*sást kapott volna. (lehet, hogy pont azért sietett annyira? :haha:) [/spoiler]
Lehet, hogy csak élvezetből esznek?

Araki

Quote from: Member on 2006-06-26, 14:19:57
Lehet, hogy csak élvezetből esznek?
Pusztán élvezetből sok minden mást tehettek volna, de mégsem merték... :ejnye:

Member

Quote from: Araki on 2006-06-26, 14:54:36
Talán mert AZ még növelt volna az ajánlott korhatáron. :ejnye:

Didico

Quote from: Member on 2006-06-26, 15:21:35
Quote from: Araki on 2006-06-26, 14:54:36
Talán mert AZ még növelt volna az ajánlott korhatáron. :ejnye:

Akkor még is csak volt benne valami abban amit mondtam.... végülis... régen ők is emberek voltak...

Member

Quote from: Didico on 2006-06-27, 13:36:44
Akkor még is csak volt benne valami abban amit mondtam.... végülis... régen ők is emberek voltak...
Ez való igaz, de valahogy az evilági dolgok már nem vonzák őket. A legtöbbjük élete leszűkül az édes bosszúra.

Ryxus

Tényleg emberek!
Nem tudjátok, esetleg nincs e valami olyasmi tervbe véve, hogy készítenek egy második Fullmetal Alchemist sorozatot, ami a manga vonalát követi, ahogy azt anno a Hellsing esetében volt.

MÁS: Ja és lehet, hogy már volt téma, de én szeretném megtudni, hogy akkor most Father és Hoenhaim nem ugyan az?

Firebird

Father és Hohenheim csak kinézetben egyformák, még nem tudni mi a kapcsolat közöttük, de egy biztos, nem ugyanaz a 2 személy.

Member

Na persze, még mit nem, elég volt a Reflections és a movie, mint rókabőr.
Amúgy szinte biztos, hogy nem ugyanaz a kettő, Father pl. sokkal rondább. :D

Cobra

Ha lesz még FMA, akkor valószínűleg onnan folytatják, ahol a film befejeződött. Ugyebár van még dolguk ebben a világban is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Araki

Jah össze kellene szedniük Winry-t, [spoiler]akit csúnyán magára hagytak. (na ezt is sok értelme volt iderakni)[/spoiler]
Ha jól tévedek, a manga az még nincs is befejezve, nem? Vagy csak neten nincs fenn?

Ryxus

Jól tudod, a manga még mindig fut, a legfrissebb fejezet jelenleg asszem' a 60-as amit a StopTazmo oldaláról szedhetsz le.

Araki

Nos hát gyerekek, ennyi idő után volt szerencsém látni a Fullmetal Alchemist amerikai szinkronját. Csak annyit tudok mondani, hogy SENKI SE NÉZZE MEG! Egyszerűen bealázza az egész sorozatot! Az egyedüli jó hangok abból amit én láttam Lyra, Hughes és Bradley volt! Al hangja még elment, bár túl sokat nem hallottam beszélni, Edward-é egy mutáláson átesett f@szagyerek, Roy-éval nem tudom mi van, de jobban járna, ha elmenne Jazz énekesnek, Envy-é meg egy rekedt hangú vén banya! Főleg azt volt katasztrófális, amikor utóbbi az 51. részben röhögött... már ott tartottam, hogy magamat szégyenlem, és verem a fejemet valamibe...  :bruhuhu: ja meg a szövegeket is átírták. Tudom, tudom, nem jönne ki a tátogás, de ez akkor is iszonyat béna...