Full Metal Alchemist Spoiler (bár nem nagyon kéne...)

Started by Didico, 2006-04-28, 17:41:06

Previous topic - Next topic

Titkos

Akkor most én is mesélek.

Anno elkezdtem az első sorozatot, amivel ugye mindenki kezdett. Fogalmam sem volt róla, hogy miből készült, van-e manga stb., egyszerűen megfogott a sorozat, gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért, ezért vagyunk a topicban. :) Nem volt semmi gondom vele, egészen az utolsó 3 részig. "Mi a franc??? Egy nő a semmiből előjön, azzal, hogy Hohenheim exnője, és csecsemőt dobálva térkapukat nyitogat, mondhatni egy csettintéssel intézi el az egyik legtáposabb alkimistát, és annak fiát. Jézusom, hová küldi őket? Londonba? Mi ez, Narnia? Atyaúristen... Mi, ez a vége? Ed Romániába megy, Al meg otthon tengődik amnéziával?" Sorolhatnám még, de felesleges, a fanok 99%-ka kapitális baromságként könyvelte el ezt a befejezést, mivel nem kell ehhez "mangafagnek" vagy bárminek lenni ahhoz, hogy belássuk: amit végig felépítettek 48 rész alatt, ahhoz SEMMI köze az utolsó 3 rész történéseinek. Mintha hirtelen egy másik animét kezdenénk nézni. "De ott van még egy movie!" mondtam, utolsó reménységként, hátha az elmúlt egy év alatt a készítők a negatív rakciókat felmérve rájöttek hibájukra, és igyekeznek helyrehozni azt. Hehe, szép álom... Csak rátettek egy lapáttal. Character-rape, rossz fanficekkel vetekedő történet, meghatározó karakterek szánalmas halála (Envy, Hohenheim stb.). Háborús filmek és nácik fanjainak ajánlott, mindenki más készítse azokat a hányózsacskókat... A készítőknek meg szóljon valaki, hogy érdekes "I. VH előtti Európa" anime lehetett volna belőle, csak ne FMA szereplőkkel. Ezért is tartom amúgy furcsának, hogy sokak szerint a sorozat vége még okés, de a Movie már gáz. Miért? A sorozat végén normálisabb volt, a már említett idiótaság, vagy London, vagy az, hogy ha Ed meghalt az egyik oldalon, csak visszateleportált a másikon? Dante lenyomja a fél világot, testeket cserél, stb., de nem tudja az általa létrehozott Gluttony-t megállítani abban, hogy fel ne zabálja. ::)

Szóval röviden: hatalmas csalódás lett rajtam úrrá, hogy az egyik kedvenc sorozatomnak ez a vége. De azért elkezdtem kutakodni, hogy a TV-n és a Movie-n van-e még ebből valami. Kiderült, hogy van egy manga, és amúgy az készült korábban, de eleinte nem akartam elkezdeni, részben a rossz emlék miatt, részben, mert a sok "első sorozatos vagyok!" (akkor még "anime-párti vagyok!"), azzal jött, hogy a manga mennyivel rosszabb, nem olyan "darkos és komoly", mint a TV sorozat, stb. Egyik ismerősöm közben FMA-fan lett, és neki megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindent az eredetivel kezd, így a TV sorozat hype-ja ellenére a mangához ült le. Aztán mesélte nekem, hogy abban mi történik, eleinte csak az volt furcsa, hogy olyan poénokat mond, amik nekem nagyon nem voltak ismerősök, aztán amikor rátért az "only manga" történetre, már én sem bírtam tovább, és elkezdtem olvasni, mert olyan sztorikat hallottam, amik alapján az egész TV sorozat története majdhogynem nevetségesnek tűnt. Hát nem csalódtam. :D Baromi jó poénok, hosszabb, de sokkal jobb történet, sokkal kidolgozottabb világ, ezt is lehetne még sorolni. A manga egyszerűen szinte mindenben felülmúlja a régi sorozatot, talán tényleg az egyetlen pozitívum a TV javára az, hogy több volt a creepy darkos jelenet, bár szerintem ahogy halad a manga sztorija, bőven behozza idővel ezt a "lemaradását" is. Az, hogy több a humoros jelenet, és nem szenvednek annyit, egyáltalán nem gond, jó alkotók tudják, hogy annál jobban üt majd a komoly rész, ha végül bekövetkezik. (Nem egy olyan manga van, hogy hiába lett komolyabb az animés változat, mégis a mangás dráma üt jobban, akkor is, ha "SD-vel van hozzá az út kikövezve".) Szóval le lehet szólni, hogy "csak egy átlag shounen", de állítom, hogy azért Arakawa összességében jobban beleásta magát a témába, mint BONES-ék. Én a manga után jöttem rá, hogy a korábbi TV sorozat is kb. odáig volt jó, amíg a mangát követte némileg (Izumiig), utána még volt 1-2 eredeti dobásuk, de úgy onnantól kezdve kezdett egyre jobban elk*rvulni, míg végül megkaptuk azt a borzalmat a kapukkal, és a párhuzamos világokkal.

És akkor a nagy kérdés: korábbi TV sorozat vs. mostani.

Én a mostanira voksolok, mivel az valóban a mangát dolgozza fel, de nem akarok teljesen elfogult lenni. Jó volt az első sorozat, nem is az volt vele a gond, hogy nem követte pontosan a mangát, attól még lehetett volna egy nagyon jó "kétféle" FMA-nk (mint pl. sikerült ez a Chrono Crusade-nél), de sajnos ahogy már írtam párszor, az a befejezés nekem mindent hazavágott. És nem viccelek, nálam No. 1 legrosszabb animés befejezés eddig. (Junchi írhatsz példákat, hogy te miket láttál, ami ennél is jobban kiborított. :D) Meg a vége felé eléggé megszaporodtak a logikai bakik, nagyon látszott, hogy azt a sztorit nem Arakawa írta. Kedvenc példám: Wrath széttöri Ed automailjét, ő pedig felkap egy elhagyott gyárból egy géppisztolytárat, és alkímiával új automailt csinált belőle magának. Tök jó, hogy a sorozat elején ott mutatták, hogy Winry-éknek mennyi idő újat csinálni neki, ha tönkreteszi, mert hozzá kell kapcsolni az idegekhez, és egyébként is csak hivatásos automailes ért hozzá...

Második TV sorozat: Nem mondom, hogy mentes a hibáktól, annyira talán tényleg nem is köti le az ember annyira, mint a korábbi, de szerintem egyedül az egyetlen komoly gond vele a grafika. Nem, nem a fejekre célzok, azokkal nekem semmi bajom, próbálták a mangás karakterdizájnt visszaadni. De azok a hátterek... Komolyan, néhány jelenetben mintha zsírkrétával lennének megrajzolva a házak/oszlopok, mint anno pl. a régi kalandjátékokban, amikor a figura előre lerenderelt hátterek előtt mozgott, ezért "kilógott" belőlük. Csak ez egy anime 2009-ben, nem egy játék 1997-ből... Ami még gond lehet ebben a sorozatban, hogy egyértelműen a fanoknak csinálták, ergo aki nem olvasta a mangát, azt tényleg nem fogja annyira lekötni, egyrészt azért, mert annyira nem részletes, poénok/apró infók kimaradtak, másrészt, mert az első sorozat után furcsa kicsit, ugyanis mivel a manga is hosszabb, itt sem 51 rész alatt akarnak világot megváltani, és általában pont ezért írják le sokan a mangát/mostani sorozatot. (Az persze közben nem tűnik fel senkinek, hogy hány filler volt az első sorozatban, és hogy gyakorlatilag itt a 15. rész körül tart ott a sztori, mint anno 30-33-nál...) A szereplők is több szerepet kapnak, Winry Izumi után sem silányul comic relief szereplővé, Alnak kifejezetten GAR pillanatai vannak, nem csak "nii-sanozik", mint egy rossz uke valami yaoiban, Roy emberei is többet szerepelnek, és jobban megismerjük őket, ami pedig a főgonoszt illeti: Dante...ki volt az? :D

Szóval: manga >>>>>>> mostani sorozat >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> korábbi sorozat. Nálam legalábbis.

Amitől viszont hülyét tudok kapni, ha valaki már így látatlanban is lehúzza a cuccot. A mangát is jellemzően azok fikázták le a legjobban, akik addig sem jutottak el az olvasásában, ahol már elválik a korábbi sorozat sztorijától. "Akkor is rókabőr, és szar, ha amúgy ez az eredeti, és egy részt sem láttam még" -> ez makacsság, semmi más. Akkor pl. ne nézzen senki Peter Jackson-féle GyU filmeket, mert Ralph Bakshi már 1970-ben csinált belőle rajzfilmet, igaz, hogy aki olvasta a könyvet, annak kvázi nézhetetlen, de mégis az volt előbb, Jackson csak rókabőrőzik. :P OK, lelke rajta, hogy kinek melyik tetszik jobban, de könyörgöm, legalább nézzen meg pár részt, aztán mondja azt, hogy megvan az összehasonlítási alapja. A grafikon pontosan az ilyen hozzállás miatt néz ki úgy, ahogy. Mindenki azt várja, hogy olyan legyen, mint a korábbi sorozat, de azt nem akarják megvárni, hogy eljöjjenek azok a részek, amikor már simán jobb is lesz annál. (Mondjuk ha a Roy vs. Lust epizód megvolt, akkor már simán azok a részek mennek. :) Én nem követem, és nem azért mert gagyi, pusztán egy hete időm nem volt bármilyen animét nézni.) A Bones most igazán igyekszik, még direkt meg is változtattak dolgokat az elején, hogy akik látták a korábbi sorozatot, ne mondják, hogy rókabőr. (Pl. ezért lett az elején Cornello atyából Hulk.)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 



Chronus

Quote from: Titkos on 2009-09-14, 00:37:15OK, lelke rajta, hogy kinek melyik tetszik jobban, de könyörgöm, legalább nézzen meg pár részt, aztán mondja azt, hogy megvan az összehasonlítási alapja.

Az emberektől nem lehet "alapvető" dologként elvárni az intelligens és érett viselkedést, mert 90%-uk se nem intelligens, se nem érett. Kortól függetlenül, a 80 éves nagypapitól a 11 éves kölyökig mindegyik ugyanakkora eséllyel (max az előbbit nehezebb meggyőzni, mert el van telve magától).

Bár néha egy ilyen tl;dr post jól jön, és egyes hülyék megtérnek, de szvsz ezen a fórumon elég kevesen vannak akik az eredeti BONES anime mellett voksolnak, szóval mellément az érvelés. :P

Szerintem nagy részünk részben vagy egészben egyetért a véleményeddel. Én legalábbis biztos.

chilip

Quote from: Titkos on 2009-09-14, 00:37:15
És nem viccelek, nálam No. 1 legrosszabb animés befejezés eddig.

[ off]
ajánlhatom a gilgamesh című animét megnézésre :D ledöntené a trónról a szemedben   :D ejj bárcsak ne néztem volna meg:ejj:
[/off]

Junchi

Ha már provokálnak...

>Titkos

First of all, végigolvastam a posztodat; Maah, egyébként sem szoktam a cumisabb szösszeneteket átugrálni, csak akkor, ha azt bizonyos userek írják. :3 Nah, de a lényeg (mivel gyanítom, ez a méretes tl;dr leginkább nekem szólt ^^), reagálnék.

Első ízben a befejezésre. Szal - ahogy írtam az előző posztomban is - nekem sem volt egy leányálom, mikor anno az egyébként baromi korrekt és tartalmas FMA egy ilyen befejezét kapott, de hangsúlyoznám mégegyszer, hogy jónak se mondanám, sőt! Ettől függetlenül igenis láttam már ennél rosszabbat: pölö az Inuyasha befejezésétől a mai napig nem tértem észhez, a Gantzétól meg egyenesen hányok, tehát a többség úgyis tudja, többszörösen bizonyított tény, hogy nincs ízlésem; well, evvan... ^^"

Ami a régi vs új dolgot illeti: Igen, még csak egy percet se láttam az új sorozatból, DE - ahogy többször is ecseteltem már - a csukottszemű fikázás nem az én asztalom, és most sem erről van szó. A mangát ugyanis ismerem, olvastam is egy jóóódarabig, csak aztán meguntam, mert 1) az anime sztorija nekem jobban tetszett (c'est la vie), 2) egy olyan irányba mászott el az egész, amit nem voltam képes megmészteni. Tehát, lényegében azért, de volt valamennyi összehasonlítási alapom, szal nem csak úgy trollkodtam, hogy "wakwak, láttam egy képet belőle az egyik gay-portálos oldalon és az egyik privájvúból 3 másodpercet és fúdekaki, donotwant, etcetc". Az megint egy másik dolog, hogy egyszerűen sehogy nem visz rá a lélek, hogy megnézzem, holott itt áll "feketén-fehéren" az új széria, csak lekéne kaparásszam az első részt, vagy mégézni YoTsubán, vagy whatever.

A másik-> "Más szemében a szálkát, tiédben a gerendát" copy-paste ide is. Szal nem mindig a másik a retard lúzer attól, hogy épp nem jön be neki valami. Most én is elkezdhetnék könnyezni, hogy az olyan remek (egyébként no-name) cuccok, mint pl. Dr.Slump, LoGH, Sci-Fi Harry, Bakumatsu Kikansetsu, Juuni Kokuki, Oniisama e, Koutetsu Sangokushi, Jungle wa..., stbstbstb cuccok miért nem népszerűek és miért szarozza le őket 10-ből 9 ember, de mégsem teszem, mert képes vagyok elfogadni a másik ízlésvilágát, vagy amit kell. Jó, azt aláírom, lehet tényleg nem kellett volna a BH-t látatlanban lehúznom, de... nah, mindegy, hosszasan lehetne még folytatni ezen sorok írását, álljon itt inkább az, hogy a héten mindenképp szakítok rá időt, hogy legalább az első két részt megvaccsoljam, aztán a többi meg majd jön utána.

chilip

Quote from: Junchi on 2009-09-14, 16:21:13
Ha már provokálnak...

>Titkos
Ettől függetlenül igenis láttam már ennél rosszabbat: pölö az Inuyasha befejezésétől a mai napig nem tértem észhez, a Gantzétól meg egyenesen hányok, tehát a többség úgyis tudja, többszörösen bizonyított tény, hogy nincs ízlésem; well, evvan... ^^"

ha az inuyasha animére célozgatsz (és nem a mangára), az csak szünetel míg a manga be nem fejeződik (már befejeződött) és hónapok kérdése a folytatás.

Gantz annyira nem volt rossz, és itt csak ismételni tudom magam: nézd meg a gilgamesht :D

Junchi

Quote from: chilip on 2009-09-14, 16:25:40
ha az inuyasha animére célozgatsz (és nem a mangára), az csak szünetel míg a manga be nem fejeződik (már befejeződött) és hónapok kérdése a folytatás.

Na de akkor, mikor anno véget ért, senki nem tudta/sejtette, hogy valaha is folytatják.

Gilgamesht meg láttam, köszönöm, elég is volt belőle. :3

Titkos

Junchi, köszönöm, hogy reagáltál. :)

Első feléhez: Na, így már mindjárt jobban hangzik. :) Csak mivel eddig én nem láttam semmilyen FMA-s topicban a hozzászólásaidat, azt sem tudtam, hogy egyáltalán az első TV sorozatot láttad, a mangáról meg végképp nem (bár igaz az FMA manga topicjába spoilerveszély miatt nem járok, bár gondolom te sem oda postolsz, ha annyira nem jött be).

Második feléhez: az ízléseddel semmi bajom, írtam is már az előző postban, hogy mindenki olyan animét/mangát utál/szeret tőlem, ami neki jólesik. Csak akkor még totál úgy tűnt, hogy pár grafikon, fórumpost, meg kép alapján te már az egész mangát lehúztad a WC-n az új sorozattal együtt, és az ilyen hozzáállást úgy általában nem szoktam érteni/díjazni, de azóta már kiderült, hogy nem ez a helyzet. :) Sajnos láttam már olyat (nem is egyet), hogy valakit szimplán nem érdekelt egy sorozat, esetleg közben "kinőtt" belőle, de azért muszáj volt pár fórumról vagy máshonnan "bizonyítékot" keresnie, hogy márpedig ő még mindig akkora fan mint volt, és nem ő unt rá, hanem a sorozat lett szar, és ezt miért nem látja senki, blablabla...)

Az IY befejezésétől meg anno tényleg sokan kibuktak, de szerintem szimplán azért, mert sokak nagy kedvence, és egyben első olyan sorozata is volt, ahol először szembesültek az "elvágjuk egy ponton a sztorit" befejezéssel. Nekem ez már a Ranmánál megvolt, ott én is néztem, hogy "WTF, lehet egy animének ilyen befejezése? O_O", de az IY-nél már úgy voltam vele, hogy a lehető legjobb megoldást választották, mivel egyébként csak fillerezés, vagy megint valami idióta "only anime end" következett volna. (Meg azért ott már a lezárásnál azt mondták a készítők, hogy megvárják a manga végét, és ha úgy látják jónak, belevágnak a folytatásba. Csak persze ezt anno kevesen hitték el, de én reménykedtem. XD) Szóval ilyen befejezésből sok van, Ranma, IY, Rave Master, D.Gray-man, és ez még biztos csak a töredéke. Szerintem egy hosszabb mangánál inkább ez a jobb megoldás, hiszen így még fennáll a folytatás lehetősége. (Ha az FMA első sorozata speciel a mangát követte volna, de be kell fejezniük, akkor szerintem azt mondtam volna, hogy inkább ott is ezt a módszert válasszák, de mivel a felétől már eltért, ezért mindegy is.)

Edit: Ja, még annyit, hogy kicsit off, de IY folytatásnál meg azt bírom, hogy még el sem kezdődött, de ott meg már a "mit lehet azon még folytatni?" szöveg kezd szállóigévé válni. Izé, mondjuk a manga utolsó negyedét, ami még hátravan? Mintha elfelejtették volna, hogy anno az előző sorozat majdnem a sztori kellős közepén szakadt félbe.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Chronus

Gondolom mindenki csendben nézi ezt is, de azért erre kitérek: az új OP awesome.

Member

Nem rossz (a másodikat fényévekkel veri), bár nem mindent értek benne. :haha:
[spoiler]Akinek a nyelvén volt a kő, az Ling?[/spoiler]


Chronus

Quote from: Member on 2009-10-11, 14:08:34
[spoiler]Akinek a nyelvén volt a kő, az Ling?[/spoiler]
Nem.
[spoiler]az Kimbley[/spoiler]

LuckyDingo

A zene átlagos, kínai árús a zuhany alatt feelinget ad. /bár ahogy ismerem magam, pár hallgatás után a kedvencem lesz XD - mondjuk nekem a Hologram jobban tetszett :P/
A vid része  :jee: bár igazából semmi különleges nincs benne :S
Az Al-os részek, meg az Oliviások tetszenek, de amúgy tényleg körülbelül olyan, mint a 2. opening volt. /csak itt lényegében inkább beállások vannak :S/

Member


LuckyDingo

#614
Quote from: Member on 2009-10-11, 14:28:45
Quote from: Chronus on 2009-10-11, 14:15:03
Nem.
[spoiler]az Kimbley[/spoiler]
Ő is köveket zabál?
Ha jól emlékszem, nem eszi meg, csak erősítésre használja. /az meg a saját perverziója, hogy a szájában van XD/
[spoiler=from manga]http://www.onemanga.com/Full_Metal_Alchemist/61/01/[/spoiler]

Titkos

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-11, 14:23:29
A zene átlagos, kínai árús a zuhany alatt feelinget ad. /bár ahogy ismerem magam, pár hallgatás után a kedvencem lesz XD - mondjuk nekem a Hologram jobban tetszett :P/
A vid része  :jee: bár igazából semmi különleges nincs benne :S
Az Al-os részek, meg az Oliviások tetszenek, de amúgy tényleg körülbelül olyan, mint a 2. opening volt. /csak itt lényegében inkább beállások vannak :S/

Egyetértek. A klippje még úgy is rulez, hogy nagy része állókép vagy beállás, viszont a zene az eddigi 3 OP közül a leggyengébb. :/ Nem mondom, hogy rossz, meg tényleg csak néhány hallgatás kell, és biztos fanolni fogom, de pl. a kettessel nem tudom mi baja mindenkinek, nekem az bejött. (Btw, akkor új ED is van?)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Maron

Aha, ending itt. Opening szerintem is a leggyengébb, bár képileg nagyon üt, zeneileg az ending jobb lett most sokkal.

Member

Ahh, Winry ending again as the third? Már az első széria alatt sem fogadtam felhőtlenül.

chilip

ne nézd meg :) amúgy sztem OP3 > ED3 de ez egyéni vélemény :)

Bishop

Ep 27:


Hohenheim lelki vivódása még elment annak ellenére hogy én nem emlékszem ilyen jelenetre, de a sok becopyzott jelenet :facepalm: Kövi rész viszont igéretesnek tűnik. Jöhetnének már a Brigsesek  :Kiraly:

Member

Gondolom annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira sok meló volt az új EP, hogy kellett egy ilyen emlékezős-töltelékepizód.
Amúgy kíváncsi volnék rá, hogy Pinako kb. 10 év alatt (Ed-nek kellett a csoportképen 5-6 évesnek lennie, a sztoriban meg asszem 15) mitől lett olyan törpe csorosznya.

LuckyDingo

Quote from: Member on 2009-10-18, 00:46:33
Gondolom annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira sok meló volt az új EP, hogy kellett egy ilyen emlékezős-töltelékepizód.
Amúgy kíváncsi volnék rá, hogy Pinako kb. 10 év alatt (Ed-nek kellett a csoportképen 5-6 évesnek lennie, a sztoriban meg asszem 15) mitől lett olyan törpe csorosznya.
Szerintem ott már keveredtek az emlékek rendesen.. végülis csak egy álom volt. Ha emlékszel, mikor Ed meg Al megcsinálták az anyjukat, akkor is öregasszony volt már Pinako.
Ebben az álomban pölö Trishát 3 életkorban láthattuk.. szal az ilyen dolgok szerintem itt nem számítanak.
Viszont zavaró volt, hogy ennyire beflashbeckeltek végül is minden ok nélkül..

Bishop

28: Na ez egy jó rész volt, végre megszületett a kedvenc szereplőm  :D Greed+Ling FTW  :whoah: A többi szempontból is csak dicsérni tudom, ugyanakkor Envy CG szörnyformáját még szokni kell  :zomg:

motifator

Én is behoztam a lemaradásom. Nem rég írtam, hogy uncsi az új sorozat, nos ezt asszem visszavonnám. Amióta elvált a történet az első sorozattól, azóta csak úgy daráltam a részeket. Sokkal izgalmasabb is lett, meg jó, hogy most már nem hasonlítgatom akaratlanul is a régi szériához.
Most kezd érződni, hogy a nagybetűs PLOT mennyivel kidolgozottabb az első sorozatéhoz képest, és ez nagy szó, mert régi FMA fikázás ide, vagy oda, az első széria is egy zseniális anime volt, sokak nagy kedvence. De most úgy néz ki, hogy az új változat messze felülmúlja majd az elsőt. Az új OP meg ED zene egyaránt egy nagy fos szerintem, az OP animáció viszont bejön. A recap epizód meg egész elviselhető volt, láttunk ennél sokkal spórolósabb, unalmasabb megoldásokat is már.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Pr3d4k1ng

Ep 28-29:

Az op-ban ki az a havasi erődnél levő csaj? Eleinte azt hittem Hawkeye de neki barna szeme ven az op-snak meg kék.

28:
Greed is back jeeeeeeeeeeeeej  :whoah: szvsz a legjobb homonculus :D.
Jó kis fight volt itten, a fater "klón" elég érdekes, megtudja akadályozni, hogy alkímiát használjon az enemy.

29:
Megint Edward fanservice... 
Wrath szépen sakkban tart mindenkit, és kerülgeti a forró kását. Greed most is rulz  :cool:
Arsmstrong megjelenésénél  szétdurrantam a röhögéstől  :lol: (csak szokásos kis csillagok hiányoztak a fejéről)
A két csaj meg érdekes páros de a doki megvédte a berendezését  :lol:







,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Chronus

Quote from: Pr3d4k1ng on 2009-10-29, 18:12:10Az op-ban ki az a havasi erődnél levő csaj?

Nem jelenleg ismert karakter, ezután jön.
[spoiler]Olivia Armstrong. Igen. Hugi.[/spoiler]
Az Erőd meg Briggs. Már volt róla szó a sorozatban.

csacsa

Quote from: Chronus on 2009-10-29, 18:26:14
Quote from: Pr3d4k1ng on 2009-10-29, 18:12:10Az op-ban ki az a havasi erődnél levő csaj?

Nem jelenleg ismert karakter, ezután jön.
[spoiler]Olivia Armstrong. Igen. Hugi.[/spoiler]
Az Erőd meg Briggs. Már volt róla szó a sorozatban.
[spoiler]Olivia az nem a nővére a nagyfiúnak?[/spoiler]
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Titkos

[spoiler]De igen. :) Van Armstrong (a férfi), van a húga, aki tökkawaii, és őt akarták az egyik manga omake-ben, meg az első animesorozat egyik epizódjában összehozni Havoc-kal, meg van a nővére, aki brutálabb még a férfi Armstrongnál is. XD[/spoiler]
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Pr3d4k1ng

Quote from: Titkos on 2009-10-29, 21:59:35
[spoiler]De igen. :) Van Armstrong (a férfi), van a húga, aki tökkawaii, és őt akarták az egyik manga omake-ben, meg az első animesorozat egyik epizódjában összehozni Havoc-kal, meg van a nővére, aki brutálabb még a férfi Armstrongnál is. XD[/spoiler]
[spoiler]Már az op alapján is látszik, hogy a nővérkének vastagabb a töke mint egy tanknak a csöve :D[/spoiler]

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Chronus

Quote from: Pr3d4k1ng on 2009-10-30, 12:33:17
[spoiler]Már az op alapján is látszik, hogy a nővérkének vastagabb a töke mint egy tanknak a csöve :D[/spoiler]

Egyik legepicebb karakter.