Játékostárs kerestetik

Started by Selmo, 2006-05-05, 21:42:42

Previous topic - Next topic

Fazék

szándékaim szerint egy 6-tól kijelölt játékon gond nélkül részt tudok már venni.

Zsiga

Nekem 20 perc mire végez a másolás, 5 perc reboot meg a helyére rakom a vinyókat, még 5 perc hogy helyet csináljak a C-n, utána meg nemtom mennyi idő telepíteni a játékot, tehát mondjuk legkésőbb egy óra múlva jó, de valószínű hamarabb.

Selmo

Quote from: Zsiga on 2009-05-27, 16:19:21
Közben rájöttem hogy mégse fogok ma Win7-et húzni szegény ősrégi Vistám helyébe, mert arra még nincs Daemon-Tools... :D
A legújabb működik vele. ;)

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: Selmo on 2009-05-27, 16:37:44
Quote from: Zsiga on 2009-05-27, 16:19:21
Közben rájöttem hogy mégse fogok ma Win7-et húzni szegény ősrégi Vistám helyébe, mert arra még nincs Daemon-Tools... :D
A legújabb működik vele. ;)
FFFFFFFFFFfffffff
Na mindegy, ma már nem telepítek, max a notebookra visszarakom, úgyis az a tesztgép. :)

Szerk.: Anyám most találta ki hogy ki kéne szaladni a METRO-ba mert holnaptól 3 hétig egyedül vagyok itthon és jó lenne ha lenne kajám meg ilyesmi... Baw.
Sietek vissza ahogy tudok, de esélyes hogy nem érek haza hatig, főleg hogy még telepíteni-crackelni-konfigolni is kell.

Tycho

Egy 6os kezdés jó akkor nekem is. Akor 6kor Hamán.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Draconire-t várják a hamachi szobában, kérem jelentkezzen

Zsiga

re
Mi a hama szoba címe?

Raggie

Quote from: Zsiga on 2009-05-27, 19:18:44
re
Mi a hama szoba címe?
Mazsom
pass:mazsom
De sajna most meglettünk 4-en...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Zsiga

Ok, úgyis még most állok neki telepíteni. :)

Szerk.: Valaki majd ad egy élő linket a nosteam patch-hez?
Szerk.#2: Ezt nem hiszem el, egyik vinyóról a másikra iso-ból telepedik ez a szarfos már 15 perce, és még 20-25% hátravan. :comp:
Szerk.#3: És kész, 34 perc alatt... :falba:

Raggie

Helyettem bemehetsz most Zsiga. Mennem kell, majd az estibe megint beszállok.

Well, do ya, punk?"

Zsiga

Fazék

Quote from: Fazék on 2009-05-21, 12:06:02
harg: Left4Dead-hez szedd le ezt mondjuk: http://isohunt.com/torrent_details/53562854/left+4+dead+skidrow?tab=summary
telepítsd, majd kövesd Raggie utasításait:
Quote from: Raggie on 2009-05-02, 16:30:09
A Nosteam patch-hez van readme, a cfg könyvtárral a (...)/Left 4 Dead/left4dead/cfg - könyvtárat kell felülírni és akkor F10-re lehet előhívni konzolt a játék közben. Ami fog kelleni joinoláshoz és hostoláshoz is.

Edit: postolom a linket ha kész.
Ittenvan: http://rapidshare.com/files/228275244/Left4Dead_NON-STEAM_Patch.rar.html

Zsiga

Tycho

Raggie

Nos? Valaki egy kis esti zombigyilokra? Tycho?

Well, do ya, punk?"

Tycho

Zsiga

Holnap korán kelek, de azért lőhetünk egy gyorsat... ^^

Tycho

Quote from: Zsiga on 2009-05-28, 20:50:22
Holnap korán kelek, de azért lőhetünk egy gyorsat... ^^

Akkor gyere már... :ejnye:

Zsiga

Na, délután kettő és senki nincs hamán? :ejnye:

Tycho

Az a pálinka betett nekem már... ::)

Zsiga

Nem véletlenül szoktam le a rövidezésről... :D
Na de lőni kéne, unom a single-t.

Draconire

Quote from: Zsiga on 2009-05-29, 15:48:55
Nem véletlenül szoktam le a rövidezésről... :D
Na de lőni kéne, unom a single-t.

Én vagyok.

Tycho

Én szédülök. Nem hostolok még. :zomg:

Zsiga

Quote from: Tycho on 2009-05-29, 17:04:09
Amennyit ittál nem is csodálom. :D
De hostojjá majd lassan mert nekem hétkor mennem kell.

Tycho

Quote from: Zsiga on 2009-05-29, 17:17:18
Quote from: Tycho on 2009-05-29, 17:04:09
Amennyit ittál nem is csodálom. :D
De hostojjá majd lassan mert nekem hétkor mennem kell.

Igyekszem na :D

Amúgy nem is ittam sokat... hány sör is volt az?  :zomg: ... :muhahah: :whoah: :Kiraly:

Tycho

Na tőlem asszem mehet egy l4d akkor :whoah:

Fazék

esetleg most további jelentkezők l4d-re?

Tycho

Gyerünk gyűlni!!! Van VERSUS mód! :whoah:

Tycho

Megjegyezném szolidan, hogy vasárnap este 10re érek haza, ha egyáltalán vasárnap... azért mondtam a hétfő estét, mert az biztos. :redface: ::)