Amcsi VS Japán játékmegfilmesítés.

Started by Prof. William, 2006-07-18, 15:34:17

Previous topic - Next topic

Cobra

Igen, a szereplőgárda kicsit érdekes volt, de valamivel el kellett adni a filmet.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zsiga

Quote from: Cobra on 2006-07-18, 21:20:23
Igen, a szereplőgárda kicsit érdekes volt, de valamivel el kellett adni a filmet.
Szerintem Mark Hamill elég jó név a sci-fi (és Wing Commander) rajongók körében... ;)

Dreamcleaver

Mindketten tudnak bután bámulni, csak Freddie fiatalabb.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Boll-bá-nak a Gantzt kéne megfilmesítenie. Az anime már már úgyis olyan elcseszett volt. Béna főhősök, oda nem illő moralizálás, rengeteg kivillanó kebel+szex+gore+kúlnak látszani akaró vámpírok....  Az Isten (Kami-sama) is Uwe filmadaptációnak teremtette.  :jee:

Azért el lehet rontani egy tipikus hárem game adaptáciját i.s Lásd Soul Link. Pedig voltak benne jó dolgok, néztem is hogy hullanak az emberek+megy benne a szex, egy kis kreativitással remek Love-Die Hard-Szerelem Keveréket hozhattak volna ki belőlle. DE így.... + ilyen minőségű CGI-t 2006-ban hogy mertek belerakni?

Kuroi Tenshi

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-18, 18:59:18
Jaj csak a Csillagközi Inváziót neeeee! Végig röhögtem azt a filmet.
Nagyrészt én is.
Más szempontból azonban van néhány hasonlóság:
- hullanak az emberek, mint a legyek
- bogárszerű lények támadása
- a szerelmi szál

Inkább egy ilyen filmet csináljanak belőle, mint egy Pearl Harbour-félét  :3x3:

Dreamcleaver

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-07-19, 00:35:35
Jaj csak a Csillagközi Inváziót neeeee! Végig röhögtem azt a filmet.
Nagyrészt én is.
Más szempontból azonban van néhány hasonlóság:
- hullanak az emberek, mint a legyek
- bogárszerű lények támadása
- a szerelmi szál

Inkább egy ilyen filmet csináljanak belőle, mint egy Pearl Harbour-félét  :3x3:

Nekem inkább egy ilyen Protoss szemszögű megközelítés jönne be. Mondjuk a film nagy része CG lenne, de nekem az ellen nincs kifogásom. Elején elmondanák Karrigan Zerg királynővé válását, aztán jöhetne a Protoss élet-halál harc a Zerggel. Jó kis film lenne.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Prof. William

A Blue Grendel majdnem olyan mintha a Csillagközilenne. Emvberek vs. bogárszerű Bluek. Tizesévvel hulló katonák/mellékszereplők.

Baldur's Gate 2 lenne jó. Állati jól meg lehetne néhány részt csinálni animében. Pl: Aerie haalála/feltámadása harc Irenicussal, Szerelmi szál... Képzeljétek csak ezeket el amnimésítve. 13/26 részes lenne pl.az eslő rész végén jutának ki Irenicus börtönéből és így tovább. Humorral és sok fightal+drámával...

RE@L

Dungeons&Dragons film már volt nemtudom láttátok-e azt a förtelmet.... :(

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Dreamcleaver

Sajnos volt hozzá szerencsém. Volt annak egy második része is?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

RE@L

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....

Dreamcleaver

Hm azt írják jobb mint az első. 700 megát talán megér ha megtalálom.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Kuroi Tenshi

Néha kifejezetten örülök, hogy ennyire nem járok mozikba :rolleyes:

RE@L

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-07-19, 03:02:28
Néha kifejezetten örülök, hogy ennyire nem járok mozikba :rolleyes:
Az igazság az ha jól tudom hogy ez még mozikba se ment... Nállunk semmiképpen sem(mármint az előd) ez a "folytatás" pedig only DVD-nek néz ki.

Cobra

D&D filmet szándékossan nem említettem :) Bár egyszer nézhető kategóriába még belefér.
Re@l, a 2. részre ha találsz torrentet, akkor osszad már meg velünk is plz :)

Xaga

Nekem mind 2 D&D film tetszet. Azért 2x is meglehet őket nézni nem csak 1x :)

RE@L

Quote from: Cobra on 2006-07-19, 10:23:42
D&D filmet szándékossan nem említettem :) Bár egyszer nézhető kategóriába még belefér.
Re@l, a 2. részre ha találsz torrentet, akkor osszad már meg velünk is plz :)

Igazándiból meg se akartam nézni a filmet de ha már szóltál, vettem a fáradtságot és íme: http://www.torrentbox.com/torrents-details.php?id=30413
;)

Cobra

Thx, majd szólok milyen volt, ha megnéztem :)

Lythis

Quote from: White SeeD on 2006-07-19, 10:58:33
Jaj csak a Csillagközi Inváziót neeeee! Végig röhögtem azt a filmet. Most tényleg, képzeljétek el, hogy ti irányítjátok a rovarbolygó elleni hadműveletek. Az ellenfél rengeteg böszme nagy, kurva gyors rovar, akik egy nyisszantással 5 embert nyírnak ki. Erre az a megoldás, hogy gyalogos egységeket küldünk a bolygóra? Az a minimum , hogy minden támadás előtt napalmeső, a páncélozott harcijárművekről nem is beszélve. Ja az meg már csak mellékes, hogy az elején egész osztagok képtelenek voltak lenyomni egy rovart anélkül, hogy meg ne halt volna legalább 3 ember, a film vége fele meg már sérülten haldokolva képes volt 1 katona 1 db vizipisztollyal feltartóztatni az egész kaptárt.

És a végén hogy feltegyék a koronát a csajt akit 10 perce egy bogár nyársalt fel vígan minden fájdalom nélkül ölelgeti a barátait :D
Nekem az tett be, hogy a böszme nagy iqrovar simán olvasta a gondolatokat a pürésített agyból is...

Xipe, és Rou: ilyen filmek a Robotjox 2 is pl (annyira nem a mecházás van élezve benne imho..eredeti címe asszem Robot Wars vagy mi), annak az előző része (címet nemtom, csak 1x láttam, de lehet h ez a RW 1, fene tudja), valamint ha jól emlékszem a Crash and Burn is.