Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Valszeg Nori most veszni fog (hogy meghal e vagy elmenekül azt nem tudom) de biztos mutat egy Releasaet mert hát hogy halna meg úgy hogy be sem mutatta. :) Csak attól félek hogy közben Ulq elszopogatja a kockacukrot és visszajön. DE Nell egy számmal még nálla is kisebb. :) Szóval sztem Norit legyőzi Ulq ewllen meg elmenekül Ichive meg Orival. Mert hát Ulqot Ichinek kell lenyomnija sztem. :)

Más...

Miért van Nell hátán a 3-as? Eddig ha egy Espada elvesztette a tagságát (mint Grimm) akkor eltünt rólla a szám. Aztán mikor visszaszerezte akkor ismét megjelent rajta. Ezzel ellentétben Nellen ott a száma holott biztos hogy van egy másik 3-as is. Ki érti ezt?

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-09-15, 12:27:53
Miért van Nell hátán a 3-as? Eddig ha egy Espada elvesztette a tagságát (mint Grimm) akkor eltünt rólla a szám. Aztán mikor visszaszerezte akkor ismét megjelent rajta. Ezzel ellentétben Nellen ott a száma holott biztos hogy van egy másik 3-as is. Ki érti ezt?
Grimmről sem tűnt el csak úgy, sztem úgy tépték vagy égették le róla, mert azt is Orihime hozta rendbe...

LuckyDingo

Nah én értem :D
Ugye Nelielt nem Aizen fokozta le, hanem Nnoitra hátulról elvileg kiütötte és kidobta a sivatagba, tehát a számot senki se tudta leégetni a hátáról. /mellesleg ez a szám jóval nagyobb, mint az eddigiek :D/ Grimm számát meg Orihime hozta vissza, Grimm kérésére, miután egy "baleset miatt" megüresedett ismét a 6os hely :XD

SaiyaGin

Elolvastam az utolsó fejezetet, abból, ahogy Nell Ichigóra nézett, az az érzésem támadt, hogy Orihimének riválisa akadt.  :D

Szerk.: Egyetértek azzal, hogy zavaró a macskából bombanővé és a kislányból bombanővé változó egykor elitnek számító szereplők közötti párhuzam.  (Valamint a szinte érzelemmentes, magabiztos ellenség, hogy a harcmániás állatokat már ne is említsem... Még mindig az a véleményem, hogy a HM-arcnak az lesz a vége, hogy Aizen valamiért kénytelen lesz elhagyni a HM-t, és átköltözik a Pokolba, de menekülés közben elrabolja Tatsukit.)

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2007-09-16, 20:44:56
Elolvastam az utolsó fejezetet, abból, ahogy Nell Ichigóra nézett, az az érzésem támadt, hogy Orihimének riválisa akadt.  :D

Szerk.: Egyetértek azzal, hogy zavaró a macskából bombanővé és a kislányból bombanővé változó egykor elitnek számító szereplők közötti párhuzam.  (Valamint a szinte érzelemmentes, magabiztos ellenség, hogy a harcmániás állatokat már ne is említsem... Még mindig az a véleményem, hogy a HM-arcnak az lesz a vége, hogy Aizen valamiért kénytelen lesz elhagyni a HM-t, és átköltözik a Pokolba, de menekülés közben elrabolja Tatsukit.)
Nah az még szép lenne :XD És kik lesznek az új elleneg? :D Hellhoundok? :D

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-09-16, 22:39:58
Nah az még szép lenne :XD És kik lesznek az új elleneg? :D Hellhoundok? :D
Vagy Dante...  :lul: :lul:

Prof. William

Esetleg Vergil. Vagy Sparda és Ichi lenyomja őt is és ezért hal meg nem pedig azért amit a DMC-ben mondanak.

Szerintem az lessz amúgy hogy Nell most legyőzi/elűzi Norit majd lelép Ichivel és egy kicsit edzi. Ennek az lessz a vége hogy Ichi végül legyőzi a hideg, halálnyugodt, Byakuya HM-beli megfelelőjét a Hideg halálnyugodt Ulq-ot. Jó nehezen... És majd ezután kezdődik a Winter War...

Auzen meg sztem marad ahol van. Oruhimével lelépnek Ichiék és várják mit lép majd Aizen. Majd ha visszatérnek a Human word -de az animében ez ismét lehetőséget ad a fillerkedésre. :)

Remélem majd Aizen eléggé meglepődik a végén Ichigón és majd már nem vág olyan felsőbséges képet az utolsó csata közben. Persze az elején még biztos nagy lessz az arca de aztán...  :uzi:

smash++

Személy szerint Nell átalakulásának örülök és nem zavar a párhuzam.Egészen addig amíg ilyen dögös csajokat csinálnak a bleach-ben.Szivesen látnám Nell vmi másban is a bleach-en kívül.Jöhetne már vmi új Nude Photo összegzés :D
A történések anynira nem érdekelnek inkább csak nézem amit kapok,hiszen ugyse tudom kitalálni,hogy pontosan mi fog jönni,csak kb sejtam az előző Arc-ból.
A lényeg,hogy Noti pusztulhatna igazán.De inkább az az érzésem van,hogy vki közbe avatkozik és menekülni kell majd (még,hogy nem érdekelnek a történések LOL :) )

Én

Gondolom feltették már őáran ezt a kérdést, de ha láttam az eddigi összes anime részt, akkor honnan kedhetem a mangát? Vagy itt is érdemes újraolvasni az egészet? (Remélem nem...)

KeLa

Quote from: Én on 2007-09-17, 12:11:08
Gondolom feltették már őáran ezt a kérdést, de ha láttam az eddigi összes anime részt, akkor honnan kedhetem a mangát? Vagy itt is érdemes újraolvasni az egészet? (Remélem nem...)
Teljesen felesleges az elejétől. A 237. fejezettől kezd el.

Én

Danke danke :merci:
EDIT: A readbleach.com végleg megszűnt, vagy csak most nem jön be? (szerk. végleg, a bleachexile-n olvasom most, leszedni nem találok semmit... Viszont tetszik :D )
Szerk: huh elolvastam. Tetszett, főleg ha belegondolok, hogy ez milyen lesz animében :D Neriel = Fucking Awesome. Ulq meg kedvencem lett, mind karakterileg, mind ha ő feltűnik, akkor mindig van valami. :P Külön tetszetek Orihimével a kis dumái. :P
Többet akarok!!

Vejiita

Quote from: Én on 2007-09-17, 13:43:54
Neriel = Fucking Awesome.

Szerintem is. :Kiraly:

Engem abszolút nem zavar, hogy ismét megmutatta valaki, hogy milyen jó nő valójában. Márpedig azért nem tartom gáznak, mert rohadtul nem számítottam rá. Ráadásul még igencsak jó külső jellemzőkkel is rendelkezik. :D

Prof. William

Tényleg meglepő volt a dolog. :) Nagyon pörögnek az események mostanában a HM-ben... Mikor jön a következő chapter? És tudni már rólla valamit?

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-09-20, 14:52:00
Tényleg meglepő volt a dolog. :) Nagyon pörögnek az események mostanában a HM-ben... Mikor jön a következő chapter? És tudni már rólla valamit?
[spoiler]Lazán kiderül, hogy Noi nem olyan lúzer, mint amilyennek kinéz.. Akkor egy Kis Halibel-Neriel kapcsolat aka..Yoruichi-Soifon lol :D Meg egy kevéske Szayel ömlengés :D köbö enyi lesz : )[/spoiler]

KeLa

LuckyDingo

Jah :D Aranyos :D főleg majd a szöveg hozzá, amit Orihime mond lol :D a kis buta nem féltékeny, csak aggódik Ichigo egészségéért lol:D Amúgy a Halibeles spoiler mint látom fake volt.. nem is baj :D Elég érdekes lett volna azamegoldás :D
edit: Ennyi :D smileyt ennyi szöveg alatt még életemben nem nyomtam el :O

Én

292.: Jó volt, csak rövid :D Renjiéket meg nyírják már ki vagy mittudomén, csak ne őket mutassák, hanem Neriel-sant. :Kiraly:

LuckyDingo

Jah.. az a vickes, hogy Szayel már számtalanszor megunta már a csatát ésmár 2szer megmutatta mitis tud igazán lol :D Most már unja magát halálra, vagy végezze ki Renjiéket rendesen.. bársztem ők nem fognak veszteni, hiszen ott van Pesshe és Dondochakka :D Ők halálra fogják nevettetni Szayelt és mindenki happy lesz :D
Kurosaki-kunt meg nem más pusztítja el,mint Nel-chan..Nel-san a szeretetével :D Amúgy sztem az tök aranyos volt :XDDD

Én

Jah, Nel-san összenyomja Ichit a két jól fejlett szeretetével. :lol: Úgy látszik a személyisége megmaradt a nagy komolykodás ellenére is.
Nekem is tetszett, csak lehetett volna több is. :D

Prof. William

Amennyit Renji meg Ishida ott SD-ik meg ökörködik sztem tuti nyernek...

Chronus

Renji + Ishida tényleg állat volt. Főleg a BanKai-os rész :rotfl: Az tipikusan az a jelenet volt amin általában szénnéröhögöm magam mikor kijön animeben.  :lul:

Kis-spoier köv chapterre azt írja az Ichi-vs-Nnoi csata végetér. Hát nemvolt egy hosszú :) Addig is:
http://kocsis.deviantart.com/art/Kuchiki-Rukia-65570387

Én

Jó a kép. :jee: Renjiékre meg már csak azért is kiváncsi vagyok, hogy innen aztán hogy vágják ki magukat, már gyak. mindent elsütöttek. Remélem nem valami szuperübertechnika.

Én

293: Jó volt csak rövid újfent. 8-as technikája nem túl eredeti de nem számítottam rá. :D Viszont mostmár van valami esély, hogy Nerielékkel is fogak foglalkozni.

Eberinu

Remélem Nel jól bekattan, eszébe jut a régi énje,és levág mindenkit, és remélhetőleg pszichós stílusa lesz :D

LuckyDingo

Nem tom.. sztem Nel valszeg már megfertőződött az Ichigo-kórral, azaz már jó lesz :D Vagy ha rossz lesz, akkor is megjavul ha Ichigo nagy bociszemekkel néz rá :D Én még mindig arra tippelek, hogy Levágja Mr. Kanalat aztán úgy kimerül hogy visszaváltozik gyerekbe és nem emlékszik majd semmire :XD /vagy emlékszik, csak kicsi lesz valamiért s Yoda módra edzi majd Ichit lől/

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-10-02, 23:07:55
Nem tom.. sztem Nel valszeg már megfertőződött az Ichigo-kórral, azaz már jó lesz :D Vagy ha rossz lesz, akkor is megjavul ha Ichigo nagy bociszemekkel néz rá :D Én még mindig arra tippelek, hogy Levágja Mr. Kanalat aztán úgy kimerül hogy visszaváltozik gyerekbe és nem emlékszik majd semmire :XD /vagy emlékszik, csak kicsi lesz valamiért s Yoda módra edzi majd Ichit lől/

:lol:

Én

Sztem megmarad a dögös testben és marad ugyanolyan idióta, max tud majd beszélni rendesen. :D

LuckyDingo

Quote from: Én on 2007-10-02, 23:10:32
Sztem megmarad a dögös testben és marad ugyanolyan idióta, max tud majd beszélni rendesen. :D
Ez viszont nem értem :D Mivel a foga még mindig el van törve, szal Nem kellett volna javulnia a beszédének.. /Hallottam már törött fögú felnőttet bezélni -Mondjuk csak szidott, mert én törtem el a fogát XD [ez csak poén nem komolyan venni lol XD]-/

Prof. William

Hát izé biztos a visszatért Espada ereje miatt javult meg a kiejtése. :)

Sztem is marad nagy csak ugyanolyan hülye lessz mint kicsiben. :) De leglaább már lesznek mellei! Yai!  :)

Mellesleg nekem úgy rémlik nem töröttek a fogai felnőttként....

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-10-03, 10:22:51
Mellesleg nekem úgy rémlik nem töröttek a fogai felnőttként....
Amikor visszaköpi Noira a cerot, egyértelműen látszik, hogy el van törve a foga /és valszeg ez a ceroköpködés miatt alakult így XD/