Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

KeLa

Quote from: blackronin on 2007-09-03, 12:34:38
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/Vastolorde.jpg
Szerintem a képen látható tülkös maszk egy vastolorde. (scarmask fejezetben látható képen)

Még egy:
Valaki észrevette rajtam kívül, hogy Ulq maszkja nagyon hasonlít egy Vastolorde maszkjára?
Sztem is annak tűnik, mert mi más lehetne az?

Viszont nem hinném h Ulq az lenne, vagy ha mégis akkor elég gyengécske. Hárman vannak előtte, szal akkor elvileg ők is vastolorde-ok, mivel ha release-elnek bármelyiknek lehet szarva... :smile:

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2007-09-03, 12:34:38
Valakinek nem ismerős ez a kép?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f0/Vastolorde.jpg
Szerintem a képen látható tülkös maszk egy vastolorde. (scarmask fejezetben látható képen)
Legalábbis a kettőt így nézve elég nagy a hasonlóság!

Még egy:
Valaki észrevette rajtam kívül, hogy Ulq maszkja nagyon hasonlít egy Vastolorde maszkjára?
A Tülkös maszk Ichi fején lefele konyuuló szarvakkal van :D
Igen észrevette már más is az Ulquis hasonlatot:D
És Ennyi erővel már Pesshe vagy ki is lehetne Vastlord :D

blackronin

290. fejezet:
Láttam egy képet belőle...  :D
Egy nő volt rajta...  :confused:
Maszkkal a fején...  :eek:
Többet nem kell mondanom...  :D

KeLa

Quote from: blackronin on 2007-09-05, 21:10:16
290. fejezet:
Láttam egy képet belőle...  :D
Egy nő volt rajta...  :confused:
Maszkkal a fején...  :eek:
Többet nem kell mondanom...  :D
Jól néz ki :redface:

LuckyDingo

Hát ebből a képből sokat lehet aztán kivenni XD De valszeg igazi és szinte 100% [spoiler]hogy Nell az és Nnoitra és az ő kapcsolatát sikerült jól megjósolnom :3, meg a sebe eredett is :D Hiába jó vagyok XDDDD[/spoiler]

Prof. William

Úgy tűnik nagyon másolják a SS arcot mert... [spoiler] Itt is valami kis lényből ( ott macska, itt Nell) lessz egy szívdöglesztő nő, aki majd jól besegít Ichinek a fejlődésben... [/spoiler]

Chronus

Quote from: Prof. William on 2007-09-08, 14:15:39
Úgy tűnik nagyon másolják a SS arcot mert... [spoiler] Itt is valami kis lényből ( ott macska, itt Nell) lessz egy szívdöglesztő nő, aki majd jól besegít Ichinek a fejlődésben... [/spoiler]
"same shit, different assholes"

LuckyDingo

Jah de ez már egy ideje kiderült :XD /a másolás/
De én itt arra tippelek, hogy Nel nem marad nagylány még egy ideig.. sztem elintézi Teslát és ráküldi Orihimét Ichigora, hogy jól felgyógyizza.
Időhúzásnak meg addig harcol Nnoitrával.. aztán egyszer abbamarad a tudatalatti formája és beájul-visszaváltozik kislánnyá :D
Vaaaagy pedig bedarálja Nnoit és mikor menne vissza Ichiékhez, a hátamögött terem Ulquiorra és lecsapja, mint egy legyet :O /itt utálnám meg Ulit XD/

Prof. William

Hát igen... Ha nagyon sokat bunyóznak akkor fennál a veszély, hogy elmúlik a "kockacukor" hatása és előjön...

Reméllem majd tanít valami tápot Ichinek...

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-09-08, 16:15:15
De én itt arra tippelek, hogy Nel nem marad nagylány még egy ideig.. sztem elintézi Teslát és ráküldi Orihimét Ichigora, hogy jól felgyógyizza.
Időhúzásnak meg addig harcol Nnoitrával.. aztán egyszer abbamarad a tudatalatti formája és beájul-visszaváltozik kislánnyá :D
Csak,hogy ne legyen annyira másolt ez az arc :D. Nem baj,azért Nell is ott van  :jee:.Engem nem gyengén meglepett,mert nem gondoltam volna,hogy ezt megint eljátszák.

Prof. William

Vallszeg ebben az Arcban a Cool rezzenéstelen halálnyugodt elenfelet A la Byakuya most Ulq játsza majd. És Nell tápolja fel úgy Ichit hogy nyerhessen. És ezzzel ér véget a Arancar arc. És jön a Winter... Szerintem...

Member

[spoiler]Akkor kidöglenek az enemy arrancar-ok és jönnek a renegát kapitányok? :eek:[/spoiler]

KeLa

Ki tudja, lehet h majd a vastolorde-ok átállnak az SS oldalára xD

LuckyDingo

OMG [spoiler]Neliel hátán ott a 3as szám WTF? :D Akkor valszeg ő csak Eltüntnek volt nyilvánítva, miután Nnoi fejberapelte és kivágta a sivatagba XD..  Asszem, hogy Nnoitra elég nagy sz*rban van O.O Hálistennek.. remélem Nel baby kiírtja a "kanalat" XD[/spoiler]

Bishop

Ne mááár. Noitora a legjobb karakter egész Hueco mundo-ban  :angyali: Mostmár télleg meneküljenek,anno Yourichi is elmenekült Ichigoval Byakuya elöl,de szeretném ettől független az ilyen összehasonlításokat elkerülni.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2007-09-13, 19:28:28
Ne mááár. Noitora a legjobb karakter egész Hueco mundo-ban  :angyali: Mostmár télleg meneküljenek,anno Yourichi is elmenekült Ichigoval Byakuya elöl,de szeretném ettől független az ilyen összehasonlításokat elkerülni.
Hát nem úgy tünik, hogynagyon menekülni fognak lol :) Ugyanis.. [spoiler]Van már egy olyan kép, hogy Nel-chan cseppet belevág Noiba :D És egy olyasmi summary, hogy a Noi Gran Ray Ceroját lenyeli és visszaköpi rá .. áuu XD[/spoiler]

Prof. William

Na Nell legalább majd megtanít Ichinek mindenféle durva technikát + hogy hogy tornázza feljebb az erejét...

Reméllem. Anno a Yoruchis talinak is ez lett a vége...

Ha igaz hogy [spoiler] Ő a 3-s. [/spoiler]

Akkor durva cuccokat taníthat neki...

LuckyDingo

Mivel Nel hollow gondolom, Hollow Technikákat, meg Arrancar Technikát tanít neki, mint a Cero meg Bara meg még amit nem láttunk :D És ad még ajándékba Ichinek egy Espada Rucit, hogy beolvadjon közéjük XD

blackronin

Jó ez a 291. fejezet.
Mondjuk gondoltam, hogy Nell benne volt az első háromban.
De az a kérdés, hogy ki van most a helyén...
És ha Noi intézte el, akkor miért nem vette át a helyét?

KeLa

Quote from: blackronin on 2007-09-14, 17:04:55
És ha Noi intézte el, akkor miért nem vette át a helyét?
Nem győzte le, csak szemét módon hátba támadta... azért nem mind1 :smile:

Prof. William

Nem lehet hogy Nell úgymond eltüntnek lett nyilvánítva? Tehát a helye megvan csak még betölthetlen... Pl. Lehet hogy Norin kívül senki sem tudja mi lett vele? Tehát a espadák között nem az van hogy eltűnt és be kell tölteni, a helyét hanem "elment valahova és majd jön."

KeLa

Quote from: Prof. William on 2007-09-14, 18:00:11
Nem lehet hogy Nell úgymond eltüntnek lett nyilvánítva? Tehát a helye megvan csak még betölthetlen... Pl. Lehet hogy Norin kívül senki sem tudja mi lett vele? Tehát a espadák között nem az van hogy eltűnt és be kell tölteni, a helyét hanem "elment valahova és majd jön."
Mind a 10 hely be van töltve... volt is egy kép az Espada tagokról

blackronin

Egy dologra azért rájöttem.
Szerintem Aizen-nek mindegy, hogy ki van benne a tízben...
Csak a legerősebbeket akarja maga körül, aki elveszi valamelyik helyet a másik espada-tól és megtartja az az ő embere! A vesztes espada-ra ki kiváncsi? Grimmjow visszaszerezte a helyét, s nem lett következménye.

És szerintem ha találkozik a Vastolord-okkal, akkor majd lecseréli az egész bagázst...

Prof. William

Nell majd odaáll Orihime mellé és majd kánonban kibálják hogy "Don't die Kurosaki-kun!" - Mire Ichigó ereje sosem látott magasságokba szökik!

LuckyDingo

Nah ezt most így elképzeltem.. ha tudnék úgy rajzolni, le is rajzolnám XDDD
Amúgy a nagy Nelieles képet kiszíneztem :) A devartomon fentvan, vagy bárhol ahol ismertvagyok XD

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-09-14, 21:06:32
Amúgy a nagy Nelieles képet kiszíneztem :) A devartomon fentvan, vagy bárhol ahol ismertvagyok XD
Hú, jól néz ki :jee:

LuckyDingo

Bleach 291 by Boobgroppers :D
http://rapidshare.com/files/55769495/_BG_Bleach_ch291.zip
/Nem akarok nagyképű lenni, de sztem most jobban sikeredett, mint a Mangashare XD/

Prof. William

Huhh Nell  vagyis Neriel irtó jól néz ki...

Reméllem lezúzza Norit. Végül is neki van elszámolnivalója vele, Ichi meg már a napi győzelemadagját megszerezte... Inkább az érdekel, hogy hogyan tovább...

LuckyDingo

Hát azon se csodálkoznék, ha a Released Noitrát nem releaselt Neliell csapná le .XD Végülis elvileg ég és föld köztük a különbség.. és érdekes módon akármelyik arrancar releaselt.. nem lett anyira erősebb, hogy bármit számítson a csata kimenetelét tekintve.. Engem egy halibellVS Nell érdekelne :D Meg azon gondolkoztam, hogy honnan szerez majd ruhát :D
De aztán 2 eshetőség maradt:
1. Odamegy Orihiméhez és letépi róla a dizájnos ruciját :D
2. Leveri Halibellt is és az ő ruháját veszi el XD /sztem Noitra Rucija nem passzolna naon rá.. bár az is elég mellkidobós XDDDD/

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-09-15, 02:29:42
Meg azon gondolkoztam, hogy honnan szerez majd ruhát :D
Sztem ez a mostani ruha is jó lesz egy ideig ;)

Noi meg elvileg releaselni fog, mert Nell rendesen alázza és ő nem egy Ulquiorra, h olyan hűde nyugodt maradjon  :hopp: