Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Zelda

Ha figyelmesebben elolvasod, a mangában azt mondja, hogy Ichigo-t megtagadták a Shinigamik azáltal, hogy nem segítenek neki eljutni HM-be. Mivel pedig "megtagadták", úgy véli nyugodt szívvel vele mehet.

Prof. William

Ezt nevezik kiskapunak, meg saját értelmezésnek. :)

Ha nem menne akkor max annyi lenne a szerepe hogy néha bevágják, hogy otthon varrogat. :)

De azt nem értem miért nem kldenek pár nagyob arcot. Zaraki sztem majd megveszne egy ilyen küldetésért, (végre erős ellenek) + Byakuyát is megnézném mire megy az Arancarokkal. :)

Chro

Tekintve hogy Aizen seregében vannak Vastroode-ok is, szám szerint 2, így nem hiszem hogy Zaraki kivételével bárki oda merne menni frontálisan (Ichi nem számít mert ő komplett hülye, meg táp is... néha), arról nem is beszélve hogy ott van még Aizen és bandája is, akiktől még a Vastroode-k is szarnak.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

gyulababa

Ok, csak ettől még én úgy éreztem hogy icsigó a shinigamik nakamája marad, de akkor ishida ezt másképp érezte :D
Zarakit meg az öreg helyében már csak úgy poénból is elküldeném, és nézném a hatalmas plazmatévén az előadást :__devil:

"Az élet egy tál cseresznye" - Futurama

Zelda

hát ja. Bár mire Zaraki odatalál addigra vége a bulinak :D
Vagy pedig megint a Bullettel fut majd versenyt :D  :lul:

egwen

Sziasztok!
Új vagyok itt de imádom az anime-ket szal nem sok vizet fogok zavarni. Kb mikor jöhet ki az új manga rész?
Imádom az anime-ket!

Prof. William

Már kint van az új  Raw.

[spoiler]Chad nagyon nekikezdett a tápolódásnak. Már jobb a cucca. Ő is Releaselt? :) Ez  csatasorozat úgytűnik arra jó, hogy mindeki új képességeket szerezzen. :) [/spoiler]

Nincs valami riport az alkotóval? Már tudja a végét? Miylen hosszúra tervezi stb...

Chro

Na ez kész. Azok a csíkok, mostmár 200%-igh biztos vagyok hogy Chadnak hollow tipusú erői vannak, Urahara is tett már rá utalást de a készítő leharapta a mondat végét, helyette beszúrva egy hollow ichigo képet. Már akkor gyanús volt, mostmár biztos is.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Calintz

Quote from: Chro on 2007-01-27, 02:05:36
Na ez kész. Azok a csíkok, mostmár 200%-igh biztos vagyok hogy Chadnak hollow tipusú erői vannak, Urahara is tett már rá utalást de a készítő leharapta a mondat végét, helyette beszúrva egy hollow ichigo képet. Már akkor gyanús volt, mostmár biztos is.

Chadoval kétség kivül gondok vannak...ez az uj forma kezd hasonlítani Ichi-nek a Hollow formjához, még a végén őt is hívják a Vaizardok?XD  Fogadjunk a bandában van a bátyja akiről eddig semmit nem tudot...lehetne az a néger afro pl.
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Chro

Quote from: Calintz on 2007-01-27, 07:07:12
lehetne az a néger afro pl.
Speaking of which. Szerintem nem néger. Afro jellege miatt egyszer négernek színeztem, de a négereknek sötétebb tónusú a bőrük még a mangában is (lásdd pl a koponyás néger espada vagy Tousen) ő viszont fehér. Szal nem vagyok biztos hogy néger, máshol is fehérnek szokták szinezni.

'hime

SaiyaGin

Kijött a fordítás is, Chad nagyon tápos lett!  :cool: Azonban felmerült 2 kérdésem vele kapcsolatban:

[spoiler]1. Azt mondta, hogy az ereje nem hasonlít se a Shinigamik, se a Quincy-k erejére, hanem inkább Hollow-féle. Ebből következhet az, hogy neki is lehet egy Hollow-énje, és az Ichigo ellen fordul(hat)?
2. Elég furának tartom, hogy pont neki -aki mások megvédésének céljából szerezte a képességeit-, van Hollow-felé ereje.[/spoiler]

Az 1. kérdés csak egy nagyon gyenge feltételezés, csak eszembe jutott a lehetősége.

Bishop

Bishop

Quote from: SaiyaGin on 2007-01-27, 21:47:24
Quote from: carfanatic on 2007-01-27, 21:34:34
Linket PLZ  :Kiraly:

http://tokyotosho.com/details.php?id=53481

kösz

edit:hát ez pont ugy sikerült ahogy szerettem volna,gondoltam hogy a másik kezének is van valamilyen ereje

Calintz

Quote from: carfanatic on 2007-01-27, 21:56:15
Quote from: SaiyaGin on 2007-01-27, 21:47:24
Quote from: carfanatic on 2007-01-27, 21:34:34
Linket PLZ  :Kiraly:

http://tokyotosho.com/details.php?id=53481

kösz

edit:hát ez pont ugy sikerült ahogy szerettem volna,gondoltam hogy a másik kezének is van valamilyen ereje

Egyik keze szeretet másik meg halálXDXD
Egyébként szerintem az nagyobb kérdés, h hogy tett rá szeret...lehet h Uraharanak van mégegy hógolyója?

Kadaj

Bishop

ahogy ő mondta,ez mindig is ot volt,de soha nem hit benne eléggé,vagy valami ilyesmi,bár én azt nem értem hogy a pajzs kéz elvileg a nagyapja szelleme és azért van hogy megvédjen másokat,mégis amíg meg nem jelent meg a másik mindig azt a kezet használta,legtöbbször nem a leginkább védelemre,mégis előjött,a másikat gyak soha nem használta de abból egyből előjött a harcos kéz

Prof. William

A lényeg hogy mindent lehet csak akarni kell. :)

Reméllem msot majd lezúzza a néger csókaát. Hiszm ár az is releaselt, szóval mindjár itt a vég. :)  Kicsit szita az eszem, de a néger nem ült ott az asztalnál amikir Aizen eligazítás tartott?

Calintz

Quote from: carfanatic on 2007-01-27, 23:33:14
ahogy ő mondta,ez mindig is ot volt,de soha nem hit benne eléggé,vagy valami ilyesmi,bár én azt nem értem hogy a pajzs kéz elvileg a nagyapja szelleme és azért van hogy megvédjen másokat,mégis amíg meg nem jelent meg a másik mindig azt a kezet használta,legtöbbször nem a leginkább védelemre,mégis előjött,a másikat gyak soha nem használta de abból egyből előjött a harcos kéz
Hát éppen ezaz, mert ha megnézed, most is abból lövelt ki...szal ez tök nem tiszta egyébként nem azért nem jött ki...
Azt mondta akkor érezte h van valami mikor idejöttek
És amikor a sokadik ütést kapta akkor fejlödött ki...vagy valami ilyesmi...
De éppen itt a baj Chado éppenséggel a jó karakter...most mivan??? Lassan ő is áttál de akkor csere alaponXD Ulqi GrimmJaw ide Orihime Chado odaXD Ugy jóleszXXD

Quote from: Prof. William on 2007-01-27, 23:38:48
A lényeg hogy mindent lehet csak akarni kell. :)

Reméllem msot majd lezúzza a néger csókaát. Hiszm ár az is releaselt, szóval mindjár itt a vég. :)  Kicsit szita az eszem, de a néger nem ült ott az asztalnál amikir Aizen eligazítás tartott?

Ezek az Arrancarusok a volt Espada tagok...szal nem voltak Aizennél ott...mert azok az ujak...

Quote from: Chro on 2007-01-27, 19:18:13
Quote from: Calintz on 2007-01-27, 07:07:12
lehetne az a néger afro pl.
Speaking of which. Szerintem nem néger. Afro jellege miatt egyszer négernek színeztem, de a négereknek sötétebb tónusú a bőrük még a mangában is (lásdd pl a koponyás néger espada vagy Tousen) ő viszont fehér. Szal nem vagyok biztos hogy néger, máshol is fehérnek szokták szinezni.

Igen igen most láttom, h egyszer tényleg elszinezted, de látom fehér...de akkor ki...Uraharanak elég érdekes ereje van még a végén kiderül, h ő alkotta a Vaizardokat...és ők is a nagy haverjai

Kadaj

Bishop

Orihime és Chado marad,de a bounto szenzorokra megéri talán :D

Miért állna át? Csomó anime alapszik a rosz vagy sötét erők jóra használásán

Calintz

Quote from: carfanatic on 2007-01-28, 00:02:21
Orihime és Chado marad,de a bounto szenzorokra megéri talán :D

Miért állna át? Csomó anime alapszik a rosz vagy sötét erők jóra használásán

Hát mert ők jobb szereplőkXD Egyébként nem tudom...furcsa ez az egész...meg nem tudom szerintem chado kezd megváltozni, föleg, h JÉZUS BESZÉL!!! és nem egykét szavas hanem oldalakon át...valami nem oké veleXD

Kadaj

Bishop

nem látod hogy bele van rejtve a pajzsba a szöveg? :D az elött nem beszélt ennyit :lul:

nem azt mondom hogy jobb szereplők Ulq olyan semleges Grimm,meg olvasol Naruto manga-t akkor megmondom,mert nagyon hasonlít valakire akit már ott sem kedveltem

Calintz

Quote from: carfanatic on 2007-01-28, 00:11:12
nem látod hogy bele van rejtve a pajzsba a szöveg? :D az elött nem beszélt ennyit :lul:

nem azt mondom hogy jobb szereplők Ulq olyan semleges Grimm,meg olvasol Naruto manga-t akkor megmondom,mert nagyon hasonlít valakire akit már ott sem kedveltem

Hehe...pedig nagyon erős én imádom:) Már most pedig még alig tett valamit, csak egy kézzel betépte Yami gyomrát...XD Meg ahogy beszél, igazi szeny...Csak szeretni lehet:)
Na Pm mé, nézem a sorozatot...de a mangát csak szószó, de szerintem ha leírod kb ki akkor tudni fogom...de Pm!!!

Kadaj

Prof. William

Yami nem halt bele? Már kezdtem sajnlni azt a csajt. Pedig csajrossznak muszály lenni. :)

Öcsém de messze van mire végre Aizen ellen lesznek. :)

Calintz

Quote from: Prof. William on 2007-01-28, 00:42:40
Yami nem halt bele? Már kezdtem sajnlni azt a csajt. Pedig csajrossznak muszály lenni. :)

Öcsém de messze van mire végre Aizen ellen lesznek. :)

Yami nem csaj...És nem halt bele...ott ül az espadaban...te miről beszélsz?XD

Na a legközelebb megtalálható képen amit igy gyorsban kerestem...
Ott ül...

Kadaj

Prof. William

Bocs összetévesztettem azzal akit Grim elintézett. :)

gyulababa

Na, pont erre a képre volt szükségem, nem tudom miért, de nekem a niga forma jön be legjobban, és remélem nem okoz majd csalódás teknikai+stílusi ügyekben sem

"Az élet egy tál cseresznye" - Futurama

Tyrael

Chadra visszaterve nekem az jott le, hogy a giant balkeze mar volt korabban is.
tehat irja neki az arancar, hogy ne rejtegesse az erejet, stb, es akkor mondja Chad, hogy nem rejtegeti, csak miota idejottek huenco mundoba, azota nem hagyja valami nyugodni, es ezert nem tudott teljes erejevel harcolni.
aztan rajott, hogy ez az uj ismeretlen erzes azt sugalja, hogy otthon van, a sajat fajtaja kozott.
blabla.
en csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan lehet az, hogy Ichigo osszes ismerose, haverja emberfeletti kepessegekkel bir.
Ez nem lehet veletlen, valahogy kapcsolodik ichigohoz szerintem.
Kb. az o tularado ereje "fertozhette" meg a tobbieket imho.
vagy nemtom.

Tyrael

Prof. William

Az erő feltámadása/fertőződése a természetfelettivel való kapcsolat után jöhet létre.

Ichi: Kezet fogott a szellemlánnyal. Erő feltámadt.
Orihime: Kilökte egy hollow a testéből, aztán kezdte látni őket.
Tatsuki: Ugyanakkor őt is elkapta a hollow és onnantólő is lát szellemeket. Bár nálla csak annyi de még kimaxolhatja magát.
Chad: A papagájnál volt egy nagy hollownyom a hátán. Ő akkor került kapcsolatba.
Isida: Ő már alapból nagy Holowölő Warrior volt. :)

Bár lehet hogy alapból is volt erejük és ez ébresztzette fel. De ha elfogadjuk az elméletet, lehet hogy az erejüket ők maguk teremtették meg. Van egy elmélethogy a gondolatnak/érzelmeknek teremtő ereje van.

Chad: Meg akarta védeni a gyengébbeket.
Orihime: Asaját lábára akart állni, visszaadni a sok törődésből amit Tatsukitól kapott.

Bár ezek csak vágyak. De lehet hogy az Ichivel - természetfelettivel való érintkezés elég erővel tölltötte fel őket, hogy alakot adhassanak a vágyaiknak.

Bishop

megmondaná valaki a filler utáni részek honnan kezdődnek manga-ba?

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-01-28, 21:07:54
megmondaná valaki a filler utáni részek honnan kezdődnek manga-ba?
183. fejezettől.