Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Calintz

Quote from: chilip on 2006-12-02, 22:12:53
hát ez a chapter nem volt semmi, nell nyála gyógyító erejű, ezért elkezdett a nino felett nyáladzani, meg okádni  :lol:
srácok, én Nell-fan lettem  :Kiraly:
A legujabbat ki látta? Mi ez a csapat???? Akik jöttek? Mije nincsen még Aizenek?? Lassan kiderül h már megalkotott egy második Soul Societyt???XD Jóhogy kapuörzői nincsenek:) Lehet igazából csak ez a terve...elege volt h nem tud az öreg helyére kerülni ezért csinál egy uj SSt a HMben és most majd ugy intézi h ide kerüljenek a lelkek, akiket mind Arrancará teszXXDD
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

csacsa

Az eheti rész is főleg csak duma. Megjelenik egy újabb arrancar, aki a kísérletező/tudós kasztba tartozik. Aizen és Gin jót beszélnek érzelmekről...kb ennyi...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Calintz

Uj rész uj  dolgok, Na most ez kicsit merész...
"innen majdnem belátni a bugyija alá..."
"na erre én meg pont a leggyengébek kapom"(lista oldalt: 1.Chado, 2.Renji, 3.Ichigo, 4.Rukia, 5.XDXDXD)

-Ichigo az a csapzot hajú srác
-Azt nehéz kitalálni...kettő olyan van

-amikor remeg egy váladékot termelek amit ráköpök az ellenségre
-és micsinálsz utána?
-Ráköpöm megint...

Ez a "boszi" izé melepett...ha eddig yo-yo ja volt kiváncsi vagyok igy mit tud...

Kadaj

Chro

A hangya nagy arc :rotfl: De nekem úgy tűnik, hogy Ishida eléggé szív még az új íjával is... Chado más kategória, ő most izom, kíváncsi vagyok ő kivel fog küzdeni.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Calintz

Segítsééééég Ishida feltalálta a Lightsabert...hova megy ez a sorozat:(:(:(:( Na arra én is meg h mittud...
Tök vicces h huzák az időtXD Mintha nem lenne igyis elégé uncsi a filler még a mangában is huzzák az időtXDXD Nagyon viccesek ezek az emberek:)

Kadaj

Chro

Quote from: Calintz on 2006-12-05, 09:58:54
A legujabbat ki látta? Mi ez a csapat???? Akik jöttek? Mije nincsen még Aizenek?? Lassan kiderül h már megalkotott egy második Soul Societyt???XD Jóhogy kapuörzői nincsenek:) Lehet igazából csak ez a terve...elege volt h nem tud az öreg helyére kerülni ezért csinál egy uj SSt a HMben és most majd ugy intézi h ide kerüljenek a lelkek, akiket mind Arrancará teszXXDD

A pojén ebben az, hogy talán nem is mondtál akkora ökörséget. Még simán lehet ez is.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Calintz

Quote from: Chro on 2007-01-05, 22:53:53
Quote from: Calintz on 2006-12-05, 09:58:54

A pojén ebben az, hogy talán nem is mondtál akkora ökörséget. Még simán lehet ez is.

Igen, ezt most komolyan gondoltamXD Na azt hiszem most Chado jön mivel már Ichigo és Ishida végzet:) Na vagy Renji és a pufikaXD Rukia után meg a giliszta mentXD Pedig ő ugy tünt marad de mégsem...és kiderül h ő igazából a legerősebb Hollow...vagy ami mégjobb...ő maga Aizen álruhában(heh FMA OVAXD)

Kadaj

Prof. William

Végül is nagyon egyszerű...

Feltápolja magát meg az embereit, létrehoz egy SS-t csak persze a maga képére majd legyalulja a igazi SS-t és valami magiccel elintézi elintézi hogy a lelkek mostmár az ő SS-ébe kerüljenek. És szépen minen megy tovább, csak msotmár nem Sinigamik járhák az utcákat hollowokat gyilkolva meg lélektemetseket végezve, hanem arancarok.

Majd 500 évvel később egy csinos Arancar bajba kerül a földön és egy segítőkész fiúnak átadja az erejét, és kezdődik a Bleach 500 év múlva saga. :) 

blackronin

Egy kicsit fura, egy kicsit savanyú , de a miénk az ötlet!
Lehet itt okoskodni!
Nem csodálkoznék, ha az ötletet viszontlátnám a képernyőn!

Mondjuk:
"Bleach 2506: The new saga begins!"
Egy titokzatos ifjúnak megváltozik az élete egy éjszakán, amikor találkozik egy Rukkia nevű arancarral...
Mellesleg az ifjút Ichiggonak hívják és középiskolába jár...
Ja mellesleg 15 éves és van néhány barátja, akit... (remélem a többi jön magától!)

Calintz

Quote from: Prof. William on 2007-01-07, 16:58:21
Végül is nagyon egyszerű...

Feltápolja magát meg az embereit, létrehoz egy SS-t csak persze a maga képére majd legyalulja a igazi SS-t és valami magiccel elintézi elintézi hogy a lelkek mostmár az ő SS-ébe kerüljenek. És szépen minen megy tovább, csak msotmár nem Sinigamik járhák az utcákat hollowokat gyilkolva meg lélektemetseket végezve, hanem arancarok.

Majd 500 évvel később egy csinos Arancar bajba kerül a földön és egy segítőkész fiúnak átadja az erejét, és kezdődik a Bleach 500 év múlva saga. :) 

Egyébként én már az is el tudom képzelni, h Aizen sírva hazajön(SS) és beleborul a ősz szakálú barátunk ölébe ezzel:
"Jó apu bazz nekem nem megy...elismerem...de legalább megpróbáltam"
"Erre ő nem baj fiacskám, itthon bármikor szivesen látunk...az meg h pár embert megöltél nem számít lesznek majd ujak te is tudod"

Kadaj

chilip

Quote from: Calintz on 2007-01-08, 12:52:47
Egyébként én már az is el tudom képzelni, h Aizen sírva hazajön(SS) és beleborul a ősz szakálú barátunk ölébe ezzel:
"Jó apu bazz nekem nem megy...elismerem...de legalább megpróbáltam"
"Erre ő nem baj fiacskám, itthon bármikor szivesen látunk...az meg h pár embert megöltél nem számít lesznek majd ujak te is tudod"

:lol: (erre mást nemtok mondani  :D)

Zelda

Hát ez tényleg  :lol:
Viszont az zavar hogy itt is húzzák az időt. De azis vicces, hogy Gin sem Aizen, sem Tousen által nem a legkedveltebb fazon.
(Néha mind2 úgy beszél vele mintha félne tőle :D )

chilip

Calintz

Quote from: Zelda on 2007-01-08, 18:34:23
Hát ez tényleg  :lol:
Viszont az zavar hogy itt is húzzák az időt. De azis vicces, hogy Gin sem Aizen, sem Tousen által nem a legkedveltebb fazon.
(Néha mind2 úgy beszél vele mintha félne tőle :D )

Bocsi, de Tousen nem ugy beszél vele mintha félne hanem mintha tisztelné, és GIN meg főleg nem ugy beszél vele hanem mintha semmibe venné az egészet amit tesz...és nem érti a szükségességét(van ilyen szó?XD) szóval ő igazából nem érti ez miért kell...és egy hangyányit se fél tőle.

Kadaj

Prof. William

Esetleg el bírnék képzelni SS osromot amolyan Gyűrűk Ura Minas Tirint ostroma mintájára.

Aztán visszaverik őket és végül megkezdődik a gigaharc Aizen és Ichigo között...

Zelda

Jah mint Fordó és Gollam a Végzet Hegyén mi? :D
Elég fura lenne, (bár olyan nagyon nagyon sok különbség nincs)
:D

Zelda

Én új vagyok mangaolvasásban, és fogalmam sincs mikor szokott kijönni a Bleach manga. Valaki kisegítene? (Csakhogy képben legyek)

blackronin

Ajánlom ezt: maximum7.com
Ők fordítják a leggyorsabban és a legjobban a mangát.
Egyébként 2-3 hetente vagy gyakrabban jönnek ki az új fejezetek.

Zelda

Zelda

Gyerekek szerintem Nell egy állatjó, és hullapoén karakter :D  :rotfl:  :lul:
Hát én teljesen odavoltam a nyáladzós, okádós részen. OLtári! Ilyet mééég!

Prof. William

Quote from: blackronin on 2007-01-11, 20:05:01
Ajánlom ezt: maximum7.com
Ők fordítják a leggyorsabban és a legjobban a mangát.
Egyébként 2-3 hetente vagy gyakrabban jönnek ki az új fejezetek.

2-3 hetente? Nem csoda hogy lassan halad. 1 hetente kéne...

Zelda

Chro

Nekem úgy tűnt fel hogy hetente van manga, csütörtök környékén. Csak néha marad ki egy hétre.

'hime

Chro

Úr Isten. http://www.sendspace.com/file/yce780 Bleach Ch 259 (illetve az lenne ha az lenne). Mindenki szedje le, és szétröhögtem magam rajta
:muhahah: :muhahah: :muhahah:

Izelítő:

'hime

Prof. William

Chro

A legjobb az Adventures of Aizen's Hair :D
-Ulquiorra: Aizens hair ate my nose. Im emo. Woes

-Grimmjow: Aizen-sama please tell us your secret. Why is your hair so nice?
-Aizen: L'oreal, because im worth it. (And it eats babies)

'hime

blackronin

Aizen forever!!!
Gonosz Aizen kapitánynak is figyelnie kell a haja épségére!  :D
Csak stílusosan...

Aizen:
SS...
A hajam gagyi...
Hueco Mundo...
A hajam cool és így is marad! (éljen a zselé, meg hogy gonosz vagyok!)

Prof. William

Szegény Aizen tájcsónak micsoda pokol leetett az a pár száz/ezer év amíg a  SS-bel alakoskodott és nem zselézhette a haját. :)

blackronin

Egy kis párbeszéd:
Aizen: Elhoztad?
Gin: Persze...
Aizen: Akkor adjad már ide!!!
Gin: Biztos, hogy ennyire kell ez a... Hogy is hívják? Hajzselé?
Aizen: Igen, igen úgy, de elég a dumából! Elegem van ebből a nyomorék, gagyi és idétlen frizurából!
Az isten szerelmére, hiszen a fél életemet edzéssel töltöttem, terveket szövögettem és játszottam az agyam!
Nekem is jár egy kis kényezetés...
Gin: Tessék.
Aizen: Akkor majd a következő adagot szerdán!
Gin: ( "sóhajt" )