Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Vagy valami emo boy lesz szemébe lógó hajjal és a csuklóiból borotvapengéket tud majd lőni.

Chronus

Szerintem a látásával lesz valami változás.

-Ulquiorra neve valami könnyező akármit jelent.
-Ki tudja venni a szemét és megmutatni amit látott
-Más másodjára utal így arra, hogy a szeme mindent lát.

Valószínű, hogy valami mindent látó mindent érzékelő szar, vagy valami egyébb látással kapcsolatos.

Bishop

Csak ne hogy olyan legyen mint a 7es vagy hanyas espadanak :D

NLZ

De a szeme mégis ilyen hüllőszerü, meg fehér a bőre, a zöld szín dominál nála, még a ceroja is zöld. :F
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2008-07-19, 17:53:55
De a szeme mégis ilyen hüllőszerü, meg fehér a bőre, a zöld szín dominál nála, még a ceroja is zöld. :F
Felőlem aztán sárkány is lehet. Nem a formára értettem, a képességre.

NLZ

Tényleg, vmi sárkány az jópofa lenne. :D  Bár kicsiben nevetséges lenne, nagyban meg vagy ormótlan, vagy imba.
Bár ha vmi olyan lenne, mint Aegis of Uruk-ban, az poén lenne. :D
[reserved]

Prof. William

Valószínűleg azért emberi fomája marad max coolosabban fog majd kinézni... Érdekes csata lessz az biztos...

NLZ

[reserved]

SaiyaGin

Nem vót olyan rossz ez a fejezet. Az öreg Espadát viszont egyre kevésbé kedvelem.

Christian

Quote from: Chronus on 2008-07-19, 12:09:01
Szerintem a látásával lesz valami változás.

-Ulquiorra neve valami könnyező akármit jelent.
-Ki tudja venni a szemét és megmutatni amit látott
-Más másodjára utal így arra, hogy a szeme mindent lát.

Valószínű, hogy valami mindent látó mindent érzékelő szar, vagy valami egyébb látással kapcsolatos.

Ha ez így megy tovább vagy Kaméleon, vagy pedig ehhez hasonló dög lesz belőle. Utóbbin azért meglepődnék :P

blackronin

Elmegy az ember egy kis pihenőre és mire visszajön mi történik?
Kijön egy fejezet!  :D

Ami egyébként jó volt...

De csak egy dolgot mondok: (tudom, hogy Stark-ot állandóan dicsőítem, de gondoljunk csak bele)
Nem furcsa egy KICSIT, hogy Barragan be van állítva a vezetőnek, a "királynak", de ennek ellenére nem derült ki, hogy ő az egyes? Van neki trónja, 4 fracciónja körülugrálja őt, mint a szolgák, korona a maszkja, stb.
Ennek ellenére kiköti, hogy tekintsék őt vezetőnek, ameddig Aizen távol van...
Miért kell ezt megparancsolnia a többi Espada-nak és Fraccion-nak, hiszen ha első Espada lenne, akkor ő a legerősebb és hallgatnak rá, nem?
Elég furcsa így ez nekem!
(arról ne is beszéljünk, hogy Liliette akkor rúgja meg Stark-ot, amikor ő elfogadja Barragan vezetését...)

Nem akarom erőszakosan bizonygatni, hogy Stark lesz az úgyis az első a végén, de szerintem Kubo megvezet minket ezekkel a jelenetekkel.

NLZ

Elvileg az Espadák egyenrangúak, szal még ha fentebb is van a ranglétrán, akkor sem egyértelmű, hogy parancsolgathat a kisebbnek. Egyszerűen csak lépni kellett a helyzetben és úgy érezte, hogy ő a legrátermettebb a vezetésre.
De abban igazad van, ne kiabáljuk el, hogy most ki hanyadik.
[reserved]

mchn

"vagy pedig ehhez hasonló dög lesz belőle. "

Ulq a belholder... hmm poen lenne vegulis. Flesh to stone meg paralyse menne sorban, kicsit b*szo lenne :D

Dreamcleaver

Hát Ulqi szeret lyukakat fúrni mások testébe, szal lehet, hogy released formába Gurren-Lagann lesz egy hatalmas spiral drillel.  :D Persze az arca ki lesz festve emósra.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

[reserved]

SaiyaGin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-07-24, 16:33:09
Hát Ulqi szeret lyukakat fúrni mások testébe, szal lehet, hogy released formába Gurren-Lagann lesz egy hatalmas spiral drillel.  :D Persze az arca ki lesz festve emósra.  :rotfl:

De a Dai-Gurren Brigade tagjai csak max. két részig emók, utána összeszedik magukat, annál meg gondolom tovább akarja húzni a harcot Kubo.

blackronin

Az új fejezet folyamán előkerült Hisagi, így itt az a kép, amin Hisagi shikai-ja látható. (egyébként ezt a scan-t kerestem itt a fórumon is)
http://i287.photobucket.com/albums/ll131/xumbito/SHITYES.jpg (ez nem az, de ezzel keverték össze eddig)
http://im5-a.mbokimg.dena.ne.jp/2/7/638/146804638.1.jpg (ez a shikai, ami egy japán újságban volt, egyébként egy kártya lenne, de lehet tudni, hogy nem kamu, mert Kira-val is készült egy hasonló a shikai kardjával)

Egyébként a fejezet címe találó: "Ants and Dragons", vajon kik a hangyák?  ::) És kik a sárkányok?  :D

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2008-07-24, 19:35:11De a Dai-Gurren Brigade tagjai csak max. két részig emók, utána összeszedik magukat, annál meg gondolom tovább akarja húzni a harcot Kubo.
De szerencsére ennek hatására 2 chapter múlva leesik róla a release, és így Ichigo a végén leveri shikai-al.

Quote from: blackroninhttp://im5-a.mbokimg.dena.ne.jp/2/7/638/146804638.1.jpg (ez a shikai, ami egy japán újságban volt, egyébként egy kártya, de onnan lehet tudni, hogy az kb. 80%-ban, mert Kira-val is készült egy hasonló a shikai kardjával)
Ichinose kettő?

Quote from: blackronin"Ants and Dragons", vajon kik a hangyák?

[spoiler=Chapter 319: "Ants and Dragons"]

Bleach 319: Ants and Dragons

Continues from the last chapter, Oomaeda is shock to see Ikkaku, Yumichika, Kira and Hisagi. Shunsui says they already know about this while Soi Fong says she already told him but he was too busy eating to listen. That cause Oomaeda to go "Ha!!??" and others making fun of him right there. Soi Fong then silently wondering if she has told her VC or not.

Barragan sees the foursome so he say if they have sent the four ants to guard, he will send the four dragons to crush them. Then he call his four fraccions, Pou, Avirama, Cool Horn and Findor out. He orders them to go and they replay, "Yes! Your majesty!*" and leave.

A scene cuts to Ikaku who is facing Pou, a guy who is twice his size. Ikkaku mumbles how he prays Pou is not just big for nothing. Pou asks back who could a shinigami like Ikkaku be praying to.
"That's true." says Ikkaku before his face turns all smirk for a fight. "Then just pray to whoever is your god then!" Pou replies, "Really? Then no worries. My King who is our lord knows how this is not even a proper fight between us!" Ikkaku only reply with a smirk and posing ready to fight.

Cuts to Hisagi, he's facing a long hair and lean body fraccion named Findol. Findol asks Hisagi what is his rank and he replies of a Vice Captain. Findol says he will to readjust his power level to match of VC rank.

A scene turns to Yumichika who is facing Charlotte CoolHorn. The drag arrancar with a body of Mike Tyson (the spoiler said so, not me). Yumichika is closing his eyes shut saying he never allow himself to look at such an ugly thing. And that causes CoolHorn to slap him hard. Yumichika yells what did he think he was doing so CoolHorn yells back. CoolHorn starting to lecture Yumichika but he still refuse to look at him so he snaps and using his Zampakutou. Yumichika insists he won't look at ugly thing and the fight between them begins...

A scene cuts to Kira who is looking ridiculously stunt and pity at Avirama who is yelling at the top of his lunges that he will kill Kira. After a while he stops yelling then turns to yell at Kira instead for not saying anything and calls him a dull person.

"Wha...what am I suppose to do? Yell with you?" And Avirama says it was not yelling but a victory cheer. Then he orders Kira to do the same but Kira simply looking bore and refuse to. So he introduces himself and asks Kira. Once he said he's third division vice captain, Avirama then say, "It's you. You were Ichimaru Gin's sub ordinate." and the mention of Gin causes Kira to react. Avirama continues to say how Gin told them he left Kira in SS. He says he is not surprise because Kira is such a coward. But before he could finish the sentence, Kira slashes his cheek.

"Never mention that name. You all are going to die, so you'd want to die looking good, don't you?" Gone is his boring face and is replaces by rage.

"Oh...so you can make that face." says Arivama.[/spoiler]

LuckyDingo

Aaaaaaz nem Hisagi Shikaia :P BAn írtán hogy az valami kidou vagy hadou. Egyik membör még avatarnak is betette azt a jelenetet XD A kártyán meg kardot fog és végülis az egész penge világít de ennyi :)

Dreamcleaver

Valamelyik játékban is ilyen piros lézerfények volt Hisagi speckója. Sztem az lesz a shikai.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

SaiyaGin

Quote from: Chronus on 2008-07-24, 20:14:08
[spoiler] "Never mention that name. You all are going to die, so you'd want to die looking good, don't you?" Gone is his boring face and is replaced by rage.
[/spoiler]

Tud Kira máshogy is viselkedni, mint amit eddig mutatott.  :jee:

blackronin

Kijött a 319-es az onemangán...
Egy szóval: emlékezetes!
Be kell vallanom, hogy régen nevettem ENNYIT.  :haha:
Barragan fracciónjai remek arcok, mind "érdekes" személyiség!  :D
Lehet, hogy semmi komolyabb dolog nem történt, de akkor is.
Még több ilyet! (az SS-beli időkre emlékeztet)
Egyébként:
[spoiler]Barragan-nak nem 4 fraccionja van, hanem 5.
Ezt a Coolhorn-t eddig még nem láttuk és az előző fejezetben volt a trón mellett egy másik arrancar is, gyerekesebb arccal és a fejére lenyúló maszkkal.[/spoiler]

Junchi

Ch 319

[spoiler]Oomaeda szivatása lol volt és az az ábrázat, amit Soi Fong vágott xDD (Ki is tettem avának :D ). Barragan fracciónjai elég... furák xD De legalább Hisagi-ék sem fognak unatkozni. Mondjuk Kira-t még mindig nem tudom komolyan venni, max talán akkor, ha nyom egy kellően epic fájtot... de addig semmiképp!

A köv. ch-ban meg emeljék már meg az ülepüket a tájcsók és az espada-k és ugorjanak végre egymásnak, mert felkutatom Kubo papát és megcibálom a fülcimpáját...[/spoiler]

LuckyDingo

Besz*rás.. ilyen elcseszett Fraccionjai vannak Barragannak XDDD Coolhornon dőltem a röhögéstől... De Yumichika csukott szemű fején is röhögtem XDD A másik lol az Kira ellenfele : "Gonna hit you, gonna kill you.. DO IIIT!!!" XDDDDDDD Végre egy olyan fejezet, ami szinte megint semmit nem haladt, de legalább röhögni lehetett rajta :D

Sztem Kira nem olyan gyenge, csak kell egy Gin hogy bekattanjon :)

SaiyaGin

Tényleg kicsit olyan volt ez a fejezet, mintha visszatértünk volna a régi, jó poénokhoz. :)

Dreamcleaver

Szerintetek Kira kardja bármely tárgynak, amivel érintkezik, megduplázza a tömegét per hit? Szóval az ellenfél testének is? Ergo ha megvág, hirtelen elnehezedik a tested? Mert eddig ugye nem vágott meg senkit, csak mások fegyverével érintkezett az övé.

Amúgy egyetértek, nagyon jó kis fejezet volt.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

SaiyaGin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-07-25, 14:31:03
Szerintetek Kira kardja bármely tárgynak, amivel érintkezik, megduplázza a tömegét per hit? Szóval az ellenfél testének is? Ergo ha megvág, hirtelen elnehezedik a tested? Mert eddig ugye nem vágott meg senkit, csak mások fegyverével érintkezett az övé.

Amúgy egyetértek, nagyon jó kis fejezet volt.

Tudom, hogy a filler csak filler, de ott volt ilyen jelenet: az egyik Bount fémből lévő szolgáját eléggé elintézte azzal hogy többet belevágott(végül elmenekült az illető).

Dreamcleaver

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

csacsa

Quote from: Dreamcleaver on 2008-07-25, 14:42:55
Hmmm...szal csak fémre hat?

Nem hinném, mert a memories of nobodyban is használta a kardját a falból kiálló fa cuccokra, és azoknak is megtöbbszöröződött a súlya. Szvsz az élettelen tárgyakra mindre hat a képessége a kardjának.  ^^
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Chronus

Saját elmondása szerint bárminek a tömegét megduplázza amibe beleüt, szóval ja... Imba szar.

De szvsz Yumichika még így is durvább a reiasu-vámpír kardjával. Ő volt az aki erőteljesen leverte Hisagi-t még SS-ben miközben Zaraki-Tousen-Sajin harcoltak, annak ellenére, hogy az Vice-captain, ő meg nem. 11th Squadban mindenki imba szar, de szeritem ő az emeletes példány Zaraki mellett.