Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

[spoiler=perv1][/spoiler]
[spoiler=perv2]Pedos never change ::)
[/spoiler]
[spoiler=perv3][/spoiler]

LuckyDingo

Hujjuj spoilers  ::)
[spoiler]Yumichika bankai.. end of story  :lame:[/spoiler]

balu01

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-06, 18:29:09
Ez komoly?  :lol:

KeLa

[spoiler]Ha most mindnenki bankaijozni fog akkor gyorsan végeznek[/spoiler] :lol:

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-06, 18:29:09

Csak shikai. Bankai-nál nincs release command, csak az hogy "bankai"+"zanpakutoname". Plusz spacecat is megerősítette.

Mivel eddig még sose releaselte ezt a képességet, csak Hisagi ellen, ott pedig elvágták a jelenetet mielőtt bármit is mondott volna, ezért keltett zavart a Zampakuto eltérő neve, mivel ezt akkor nem hallhattuk. Ez az igazi képessége.

LuckyDingo

Most kár hogy megerősítette, mert a shikai meg csak simán bloom és nem Ruri-Kujaku, hanem Fujikujaku vagy mi XDDD
De engem még az se zavar, ha ez télleg Shikai, akkor is hála a jóégnek vége lesz a gayháborúnak >>

edit: Hozzáteszem Bleach wikin valahonnan szereztek nevet a reaiatsu elszívó képességhez is O.o

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-08-06, 20:02:39
mert a shikai meg csak simán bloom és nem Ruri-Kujaku, hanem Fujikujaku vagy mi XDDD

Két neves. Eredetileg csak Kujaku. Fuji Kujaku a sima, Ruji Kujaku pedig az energy-vampire relesed. A Zampakuto nevek technikához kötése nem ritka és nem mindig van benne logika. Tosen Bankai-ja pl Enma Koorogi, aminek névben semmi köze Suzumushi-hez, valamint Byakuya is releaselt több szintet még Bankai-on belül is, pl Senkei, Goukei, vagy a teljesen Senbonzakura-unrelated nevű "Shuukei, Hakuteiken"-t (az a nagy fehér szar). Gin pedig többféle release commandot is használt.

Junchi

Már kezdtem megijedni, hogy a pretty-boy tényleg bankai-izni fog...  :hopp:

Btw, remélem a heti chapban már lezárja Kubo papa ezt a fájtot és jön a Kira-s küzdelem, vagy mittomén...

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2008-08-06, 20:35:39
Btw, remélem a heti chapban már lezárja Kubo papa ezt a fájtot és jön a Kira-s küzdelem, vagy mittomén...

Az meglepne. ::)

blackronin

Kezdem úgy érezni, hogy a Winter War tényleg csak a télen fog kezdődni...  :frown:
Egyébként jövő héten no bleach!

balu01

KeLa

Quote from: blackronin on 2008-08-08, 11:49:28
Kezdem úgy érezni, hogy a Winter War tényleg csak a télen fog kezdődni...  :frown:
Egyébként jövő héten no bleach!
LOL, remélem nem lesz igazad, bár igaz h még ott van az Ichigo-Ulq fight, de akkor is...
Persze annak én sem örülnék ha ez a rész meg el lenne kapkodva, de a fraccion harcokon gyorsan túl lehetne lépni ;)

Bishop

Nem volt rosz rész de sajnálom hogy nem volt Bankai. Nem baj Ikkaku biztos tol majd bankait, én Kiraból is kinézem/remélem Hisagit nem tudom hova tenni, az elején még úgy tünt hogy valami zseni a gyerek de mostanra anynira elhanyagolt lett a karaktere, shikaial is győzhet akár mert még azt sem láttuk

LuckyDingo

Hisagi fog veszteni lol :D És akkor beugrik A másik 69es csávó és így jelennek meg a Vaizardok XD /kizárt amúgy/

Yumi jó fájtot nyomott,  tök jó volt ahogy kiröhögte az elején Coolhornt XD Igazából olyan imba képessége van, hogy bárkit hazavághatna vele. Bár nem tom, hogy Aizen reiatsujából mi lenne. Egy egész Virágoskert? :D

Dreamcleaver

Érdekes technika, de sztem egy erősebb ellenfél lazán szétvágja azt a lélekszívó akármit, mielőtt komolyabb bajt okozhatna. Vagy már eleve le sem tudja fogni vele.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2008-08-08, 16:57:36
Érdekes technika, de sztem egy erősebb ellenfél lazán szétvágja azt a lélekszívó akármit, mielőtt komolyabb bajt okozhatna. Vagy már eleve le sem tudja fogni vele.
De ha meglepi és jó nagy adag reiatsut kiszív a másikból, akkor elveszti az erejét és nem tud semmit se csinálni. Zaraki, Yama-jii vagy Aizen ellen sztem nem sokat érne, mert egy kis reiatsu szívás meg se kottyan nekik :D Az is lehet hogy Coolhorn még kiszabadul /bár kétlem és nem is szeretném/

Bishop

Zaraki, Yama, Aizen, és Ichigon nem fogna. Majd azt mondanák hogy akkora reiatsujuk van hogy egy hétig is szívhatná, és Yuminak is fent kell tartani a spellt valahogy  ^^

SaiyaGin

Végre egy fejezet, amiben történt is valami.

LuckyDingo

BA-n láttam egy interview részletet Kuboval XD

Konkrétan ezen elröhögtem magam:

"PWCW: Now that Bleach has been going on for a bit, how do you keep the adventure and the story fresh?

TK: I think it maintains a freshness because when I create manga, I don't think about what's going to happen—I just come up with an idea and let it flow. It's a weekly installment, so I have a very short time to create manga, but the good thing is that because it's short, I can come up with the idea and start creating it.

PWCW: Have you ever gotten yourself into a situation that made you say, "Uh-oh"?

TK: I don't really face that kind of situation because it's a long story and sometimes I forget what's happened in the past, but I read the previous volumes of Bleach and that usually helps me to create and have a new idea."
A maradék itt van, ha valakit érdekel: http://www.bleachasylum.com/showthread.php?p=667473#post667473

De azé lol.. most már tudjuk, hogy nincs forgatókönyv.. XD Most Kubo Tite vagy zseni, vagy egy rohadt szerencsés n00b XD

NLZ

Csak néha rászólnak, hogy "olvassad má vissza, hogy eddig miket alkottál, mert így értelme, wazzze".  :lol:
[reserved]

shiro-tan

nah ez azért tényleg lol
de szerintem inkább áll közel a zseni léthez, mint ahhoz hogy n00b legyen ;)
"I'm not perverted! I'm just immensely fascinated!"

...do you really need to know?

Junchi

Ööö... Kubo papa egy korábbi interjúban megosztotta azt is, hogy az aktuális sztori nagyvonalakban már a fejében van, szal ő csak papírra veti, amit már régóta tervezget. :D Mit gondolotok, az Espada-k egy részéről miért ordít, hogy melyik tájcsónak lesz majd az ellenfele? ^^

Chronus

Quote from: Junchi on 2008-08-14, 20:53:28
Ööö... Kubo papa egy korábbi interjúban megosztotta azt is, hogy az aktuális sztori nagyvonalakban már a fejében van, szal ő csak papírra veti, amit már régóta tervezget. :D Mit gondolotok, az Espada-k egy részéről miért ordít, hogy melyik tájcsónak lesz majd az ellenfele? ^^

Mert kb erre épülhetett a kreálásuk. Az összes espada egy már létező keptön tükörképe, talán két kivétellel. Zomarival és Yamival.

Godfather Espada/Captain - Barr/Yama (superiority complex)
Lazy Bum Espada/Captain - Stark/Kyou (*zzzzzz*)
Calm Doombitch Espada/Captain - Hali/Soi (Ninja'd good)
Soulless Emotionless - but secretly Emo - Espada/Captain - Ulq/Bya ("I have no reason to <insert action>")
Angry Eyepatch Espada/Captain Nnoi/Ken (hack 'n' slash time)
Hothead Suckage Espada/Captain - Grimm/Hitsu (both pwned by their own team mates pretty hard)
Madscientist Espada/Arrancar - Szayel/Mayuri (no need to explain)
Mysterious Helmet Espada/Captain (epic real-face WTF twists)

LuckyDingo

Hát a Hitsu/Grimm -en kívül mind egyezik..
Mellesleg szólok, hogy Komamura-Aroniero nevét lehagytad :D

Junchi

>Chronus

True, amit fentebb említettél (Espada/Taichou dolog), bár a Hitsugaya-Grimmjow párosítást akárhogy nézem, sehogy nem jön össze... Grimmy eperkének lett kitalálva, ez száz!

-Eta-

Más kérdés, hogy eperke nem tájcsó... ^__^

Bishop

Grimm az egyetlen original, még Zombie powderből(azt is végig kéne már olvasni ::) )

Nihilus

Jaja,Grimmjow az egy-az-egyben a Zombie Powderes csávó,akinek már elfelejtettem a nevét...király manga,csak nincs befejezve.Egyébként Soifon is onnan van,ő a "professzor".Ha befejezték volna,a Bleach-t kenterbe veri simán...habár nem ugyanaz a műfaj,mert nem shounen-fight,nincsenek benne azok a motívumok,legjobban a Trigunhoz vagy a Hellsinghez hasonlít,itt nem egy gyenge núb válik "pwnzorzfirsontehserver"-ré,hanem az utóbbi fogja vissza magát,hogy fejezetenként ámuldozzunk...Kár a mangáért,nagyon élveztem.

NLZ

Quote from: Nihilus on 2008-08-15, 14:04:35
Jaja,Grimmjow az egy-az-egyben a Zombie Powderes csávó,akinek már elfelejtettem a nevét...király manga,csak nincs befejezve.Egyébként Soifon is onnan van,ő a "professzor".Ha befejezték volna,a Bleach-t kenterbe veri simán...habár nem ugyanaz a műfaj,mert nem shounen-fight,nincsenek benne azok a motívumok,legjobban a Trigunhoz vagy a Hellsinghez hasonlít,itt nem egy gyenge núb válik "pwnzorzfirsontehserver"-ré,hanem az utóbbi fogja vissza magát,hogy fejezetenként ámuldozzunk...Kár a mangáért,nagyon élveztem.
A Zombie Powderes főhős csávó neve Akutabi Gamma, de így első fejezet alapján a stílusa ilyen trigunos beütésű, Grimmjowra max a hosszú hajában hasonlít. Vagy később Gamma is kissebbségi komplexusos lesz?
[reserved]