Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Dreamcleaver

Ilyen WTF helyzetből volt már vagy ezer. Senki sem rökönyödött meg volna azon, ha Ichi kivágja magát belőle egyedül. De jobb volt így. Orihime segítségével hihetőbb, meg kell a karakterfejlődés neki.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

És a három kapitányból egyik sem hadra fogható, a harcképesek fel vannak kaszabolva. A heal meg ugye idő.
[reserved]

Dreamcleaver

Unohana-nak meg Mayurinak semmi baja, Zaraki pihen 10 percet és harcképes, Byakuya meg fél kézzel lenyom akárkit a Bleach univerzumba amúgy is (ez már csak büszkeség kérdése).  :rotfl: Most számolom, hogy ez nem is három, hanem négy kapitány.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

NLZ

Unohana sztem nem is tud harcolni, Mayurinak nincs kardja, Zaraki le van amortizálva, byakuya félkarú és -lábú. Lehet, hogy tudnának harcolni, de egyik sem azon a szinten, hogy leverje Ulqut egymagában. Ez meg nem Bolygó Kapitánya, hogy egyesítsük erőinket. :D
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-01-17, 02:06:21
Unohana sztem nem is tud harcolni

Hehe, ez jó. Most egy pillanatra azt hittem, hogy véletlenül a Bleach Anime topicra kattintottam, és ezt egy olyan írta aki nem olvasta a mangát.

Aztán rájöttem, hogy nem...

Ugye tisztában vagy vele, hogy Unohana az a kapitány akinek a haragjától Kyouraku és Ukitake is messziről fosik? :D Mellesleg a 3 legelső kapitány egyike.

NLZ

És? Láttuk már harcolni? Nem. Akkor meg lehet akármi. A kapitánnyá váláshoz vagy le kell győzni a régit, vagy pedig ajánlás kell a meglévőktől, és tudni kell bankájolni. Ezen kívül nem számít semmi se, szal elvileg akár még nem is kell tudnia harcolni. Persze, biztos tud harcolni, de nem tudjuk mennyire. És mivel nem tudjuk, ezért ne is számítsuk be harci erőnek. Még ha tudna is, akkor sem harcolna Ulquval, ahogy eddig sem harcolt senkivel.
A messziről fosára nem emlékszem, mikor volt?
[reserved]

LuckyDingo

Unohana tipikusan az a karakter, aki addig húzza harc nélkül, amíg nem muszáj, aztán meg zaraki Kenpachit megalázó módon gyepál Xena a harcos hercegnő sikongatásaival, hajkibontva O.O

NLZ

De fogadni mernék, hogy egyszer se fogjuk harcolni látni Bleachben, de ha mégis, akkor majd harci erőnek számítom. :)
[reserved]

balu01

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-17, 01:13:11
Ichi Orihime segítsége nélkül se halt volna bele Ulqi támadásába.  :smile:

1. Egy alap vágásba nem halnak bele shounen hősök. Finishing move kell.
2. Végső esetben szempillantás alatt fent lett volna a maszk is block/evade. Ichi-nek már gyak nem kerül idejébe aktivizálni a hollow erőt.

Amúgy meg csak három kapitány van a környéken, szal Ulqi jobb ha siet.
Jó eltúloztam, de a lényeg hogy legalább ezek után már nem fogja magát elbízni annyira   :D Ja amúgy Ishida hol van most? Lehet ő is fog segíteni Ichigonak.

Bishop

Quote from: LuckyDingo on 2009-01-17, 04:07:20
Unohana tipikusan az a karakter, aki addig húzza harc nélkül, amíg nem muszáj, aztán meg zaraki Kenpachit megalázó módon gyepál Xena a harcos hercegnő sikongatásaival, hajkibontva O.O
Lol ezt megnézném  :D Unohana biztos olyan Tsunade féle, hegyeket összemorzsolja a kezei közt, bár még mindig reménykedem hogy az a valami amivel healelni szokott csak valami pet mayuritól és igazából nem az a kard képessége, főleg nem a bankaia. Annál még a Csigák is jobbak

Junchi

>NLZ

LOL.ÉS? ^^; Attól, hogy nem láttuk még Unohanát harcolni, nem jelenti azt, hogy gyenge, sőt, a Bleachben az esetek többségében minél később mutatja meg valaki, hogy mit is tud, annál imbább. Azok a tájcsók, akik eddig nem bankai-ztak, nyilván nem véletlenül rejtegetik még mindig...

blackronin

Unohana dologhoz: A hivatalos könyvben (amiben a kapitányi leírások vannak) leírták, hogy eszméletlen ereje van neki és a kardforgás a specialitása. (a gyógyításon kívül)
Az egész 11-es osztag is fosik tőle, ne is beszéljünk Ukitake és Shunsui-ról...
+
Kubo valamelyik interjúban közölte, hogy Unohana ebben az arcban harcolni fog,
mert meg akarja mutatni, hogy milyen kemény.

Chronus

Quote from: blackronin on 2009-01-17, 12:16:25
Kubo valamelyik interjúban közölte, hogy Unohana ebben az arcban harcolni fog,
mert meg akarja mutatni, hogy milyen kemény.

Én elolvasok minden interview-t ami épp kijön, de ilyenre még én se emlékszem.

Sauce vagy nemlétezik.

blackronin

Próbáltam megkeresni azt az interjút, de nem találtam meg.
Az 100%, hogy Kubo mondta, hogy Unohana ebben az arc-ban küzdeni fog...
A "mert meg akarja mutatni, hogy milyen kemény." dologban nem vagyok biztos.
De az elsőt biztos, hogy elmondta valahol, mert emlékszek arra, hogy a kérdező érdeklődött Unohana ereje és harcstílusa iránt. + még rémlik olyasmi, hogy megmutatja Kubo miért félnek tőle annyira a 11-es osztagból.

Sajnos az interjút nem találom, de az első állítás az tuti. (talán lehet, hogy nem is a BA-n láttam!?  :oops:)

Edit: inkább vegyétek úgy, hogy nem mondtam semmit, mert nem találom ezt a részt.
Pedig valahol tényleg olvastam...  :bruhuhu:

Dreamcleaver

Unohanának valami olyan képességet tudok elképzelni, ami manipulálja az ellen életenergiáját. Mondjuk minden vágással életet szív vagy ilyesmi.
Esetleg a Narutos Hidan klónja lehetne. Képzeljétek el Unohanát, amint gonosz vigyorral döfködi magát, és már-már elélvez az extázistól.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

KeLa

Írjátok be google-ba h "Kubo interview Unohana fight"... van pár érdekes találat, szal elvileg volt róla szó vmelyik interjúban. Viszont úgy tűnik h a fight nem ebben az arc-ban lesz...

Aztán ki tudja lehet h vmi fake interjú terjed...

LuckyDingo

Én is rákerestem, de normális bizonyítékot nem leltem erre az interview-ra :)

Ha mégis igaz, akkor az az egy mondtadt amit kiragadtak: "Ebben az arcban nem harcol, de a következőben, meg piszkosul!" Már látom.. Hujujujujujjj Xena...umm.. Unohana vagyoooook, a harcos healeer!!! :D

Chronus

Nem, igaza volt. Utánanéztem. BA-n fent van az interview.

http://www.bleachasylum.com/showthread.php?p=137973&highlight=Unohana#post137973

2007-es, szóval ha minden igaz lesz Unohana fight nemsokára. Ez jó hír.

NLZ

[reserved]

blackronin

Kösz, Chronus!  :D
Már kezdtem azt hinni, hogy képzelődtem.

Prof. William

A neve Unohana , a harcos healer akit a harcok heve edzett!!!

Erő! Szenvedély! Veszély!

Az ő ereje megváltoztatja a világot!

Unohara a harcos helaer!

Lehetne saját sorozat is. :)

Azért remélem nem ő húzza ki Ichit a bajból. max besegít egy poweruppal.

SaiyaGin

Nem hiszem, hogy olyan szereplő mentené meg, akivel eddig még egy büdös szót se váltott...
Másrészt pedig még nincs szüksége arra, hogy egy kapitány megmentse, szóval kicsit elhamarkodottnak tartom az erről való spekulációt.

Member

Tök véletlenül a csajszi zanpakto-ja nem egy hatalmas élő transport ship? :)
(Most olvasom, hogy a gyomorsava gyógyít. Nem semmi.)

Chronus

Quote from: Member on 2009-01-18, 10:48:01
Tök véletlenül a csajszi zanpakto-ja nem egy hatalmas élő transport ship? :)
(Most olvasom, hogy a gyomorsava gyógyít. Nem semmi.)

De. És az még csak a shikai. Bankai-t még nem láttunk.

Junchi

Azért ez a heal fene jó dolog egy harcban, persze ha van azért némi ATK-ja is a használónak. Szal, ahogy az ofisal Bootleg is írta, Unohana kendou-ban elég otthonosan mozog. Az ellenfél minden betalált támadását gyorsan híleli, kifárad a szerencsétlen, azt lecsapja :D

Member

Healer minden csatához kell. Már csak az a kérdés, ki a tank és a dps Ichiéknél? :D

A bankai-ja egy teljes mapra menő burok medúza, ami folyamatosan HPt szív a rosszaktól és átpakolja a jókra. Persze channeling spell.

Chronus

Quote from: Member on 2009-01-18, 13:33:17
A bankai-ja egy teljes mapra menő burok medúza, ami folyamatosan HPt szív a rosszaktól és átpakolja a jókra. Persze channeling spell.
Ofc... :lol:

Soul Databookban ha jól emlékszem a kido levelje 100-as ra van rangozva, és ha jól emlékszem rajta kívül csak Aizen és Jama van 100-on belőle a SB serint. Az már bőven elég ahhoz, hogy daráljon. Hadou no.90 Kurohitsugi a népnek azt csá.

Junchi

Quote from: Chronus on 2009-01-18, 13:42:03
Soul Databookban ha jól emlékszem a kido levelje 100-as ra van rangozva, és ha jól emlékszem rajta kívül csak Aizen és Jama van 100-on belőle a SB serint. Az már bőven elég ahhoz, hogy daráljon. Hadou no.90 Kurohitsugi a népnek azt csá.

Ööö... az Ofisal Bootlegben szereplő értékek nem konkrét számadatok, hogy kinek miből mekkora van ^^; Azok a számok azt hivatottak szimbolizálni, hogy egy csatában melyik tájcsó, mikre hagyatkozik, ergo, miből mennyit használ, csak a népek szeretik figyelmen kívül hagyni a magyarázó szövegek elolvasását.

blackronin

Ez se igaz így.
Az értékek a következőket jelentik:
Egy összehasonlítás és akkor egyszerűbb megérteni
pl. Aizen -> Kido: 100
Gin -> Kido: 80

Ez nem azt jelenti, hogy Gin 80%-ban a kidora hagyatkozik, hanem a lehetséges max. potenciális szintjének 80%-át használja/tudja. Tehát képes még fejlődni tovább, hogy kiaknázhassa a teljes lehetőségeit.
Aizen már elérte a maximumot, tehát ő nem tud fejlődni tovább, az ő képességei ennyi
lehetőséget nyújtanak neki. Erről beszélt, amikor mondta hogy csak a hollow erők megtanulása folytán tud továbbfejlődni.
+
Yamamoto a vitality-n kívül (ami 60-as) mindenben 100-as értékkel rendelkezik, tehát elérte képességeinek határait és a 60-as érték pedig csak a kora miatt van, fiatalabban jobb volt ezen a téren is, de akkoriban mondjuk a kido szintje volt gyengébb.

Így ezek az értékek jó összehasonlítási alapot képeznek, mert Hitsu Kido: 90-es értéke, nem fogható Unohana Kido: 100-as értékéhez. (tehát Hitsu lehetséges max. potenciálja MESSZE elmarad Unohana-tól)
Szép is lenne, ha Hitsu majdnem olyan jó lenne, mint Unohana!

chilip

ichigo értékei hol vannak? :) gondolom kidou: 0, a többi?