Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

blackronin

QuoteTo Strong To Live, Too Stupid To Live, when will she die already?  :D
:merci:

Liquid Snake

Quote from: Chronus on 2009-03-25, 21:27:21
Quote from: blackronin on 2009-03-25, 21:17:33
Orihime...

To Strong To Live, Too Stupid To Live, when will she die already? :D

Valamit tényleg ki kéne már hozni belőle mert ez így nem állapot h csak Kurosaki-kun-ozik agyba főbe. Tiszta Hinata, de ő legalább már lépett valamit  ::)

Prof. William

- Mindig megvédtél engem... Most én védelek meg téged! - Felkiáltással előveszi a saját hollow maszkját. :)

Chronus

Zaraki goes bankai, universe implodes. End of Bleach.

LuckyDingo

A barátságos fiatal művésztől már linkeltünk anno egy Ulquiorrát, most csinált egy Ichigo-t.. :)
http://wen-jr.deviantart.com/art/Rampage-117093753

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2009-03-25, 23:22:33
- Mindig megvédtél engem... Most én védelek meg téged! - Felkiáltással előveszi a saját hollow maszkját. :)

Ezt Nell már megcsinálta...

Dub-zero

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-25, 21:10:17

miért olyan nagyon kíváncsi a szívre.. ami belőle hiányzik.

hehe, mint a bádogember az oz-ból :D (a csodák csodája oz-ból persze)

amúgy szerintem el lehetne intézni a háttérstory-t family guy módra is :D
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

blackronin

Én a harctól már csak a következőt várom:
1. Ulqi backstory legyen!!! Elég egy fél fejezet is, de mondjon el valami érdekeset.
2. Ulqi ne a mostani támadástól haljon meg, hanem mástól. (már ha tényleg meghal)
3. Ichigo "szuperereje" még elmegy (igaz, hogy elég fura), de csak akkor, ha meg lesz magyarázva ez a rendkívüli átalakulás! Akkor oké.
4. Érjen véget 2-3 fejezeten belül. Elég volt ennyi.
5. És a legfontosabb: Ichigo "meglepő" győzelme után jöjjenek végre a KOMOLY következmények! Tehát derüljön ki, hogy ennek az új erőnek komoly ára van és megváltoztatja Ichigo jellemét, gondolkodását. Nem lesz már ugyanaz, nem lesz az az önfeledt, kedves ember, mint aki volt (elvégre kapott pár halálélményt az utóbbi időben). Persze eddig is változott a jelleme, de összességében (és ha nincs harc, háború) még megmaradt az eredeti hozzáállása, amely a sorozat elején volt rá jellemző.
A legjobb az lenne, ha az átalakulás ára az lenne, ha Ichigo lelkének egy részét fel kellett áldoznia (és hogy visszatérjen a halálból). A feláldozott részt pedig Hollow Ichigo töltené fel, mintegy elkeveredne Ichigo régi énjével. Így létrejönne egy új személy (egyben Hollow Ichigo is megszűnne létezni "önmagában", tehát létezne Ichigo belső világában, mert ő felelős a Hollow erőkért, de már nem lenne olyan jelentős szerepe, mint régen... Mint Zangetsu, aki még létezik, de nem avatkozik be, mint régen. Lásd Kenpachi esete), egy új Ichigo, aki már máshogy áll hozzá a dolgokhoz.
És változzon meg a többiek hozzáállása is: a barátoké, a HM-ban lévő kapitányok is tudják meg végre, hogy valami megváltozott Ichigo-ban/lássák az új erejét, és talán jó lenne, ha aggódnának érte egy kicsit...

Dreamcleaver

5. pont: No, just no.

Mellesleg én nagyon régen láttam Ichigot önfeledtnek, van neki elég baja folyamatosan.

Ulqi backstory meg nem kell, dögöljön meg gyorsan és véresen  aztán mehet tovább a sztori. Esetleg kaphat 1-2 oldal flashbacket miközben épp atomjaira bomlik Ichi valami szuper támadásától.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

blackronin

Summary helyett:
[spoiler]from BA: "Nothing new except Ishida is horrified by this fight (he's mentioned to be shock twice. One is when Ichigo steps on Ulqui's wing and face so he could fire a cero). Orihime is not mentioned which means she is not shown while Ishida is? (something is definitely off here.) Ulqui accepts his defeat.  :zomg: He tells Ichigo before he fire a cero since he lost so Ichigo can kill him (then a cero is fired). Ichigo even throws Ulqui's arm back to him during the fight. Basically, this is not Ichigo. The way he fights is not Ichigo's."[/spoiler]
Na ez már tényleg durva... Tényleg ezek a karakterek harcoltak eddig?  :confused: Mintha kicserélték volna őket!

Junchi

Quote from: Dreamcleaver on 2009-03-26, 17:01:32
Ulqi backstory meg nem kell, dögöljön meg gyorsan és véresen  aztán mehet tovább a sztori. Esetleg kaphat 1-2 oldal flashbacket miközben épp atomjaira bomlik Ichi valami szuper támadásától.

Valószínűleg ez volt az első és utolsó alkalom ezen a fórumon, hogy valakinek a szavaival maximálisan egyetértsek :3

Btw nem ártott már, hogy végre véget érjen ez a harc. Nem mintha nem élveztem volna, vagy ilyesmi, csak 1) NAGYON el volt húzva az egész (jóó, nyilván Ichigo eddigi legfontosabb küzdelmét nem fogja Kubo papa 3 fejezet alatt lezavarni, de...), 2) Lassan 3 hónapja summa négy karakter volt "színpadon" és annyi... o_O; Persze, ez most nyilván baromi kedvező volt az Ulq fanok számára + ha még azzal is kalkulálunk, hogy percei (fejezetei) vannak hátra, akkor valahol érthető is, de Kubo így is "kissé" túlzásba vitte a szerepeltetését - IMHO. Maah, azért mázli, hogy ez a harc így is Ichigóról szólt (javarészt).

blackronin

Ulqi utolsó(???) mondata Ichigo-nak.
[spoiler]"Shows no mercy...as expected from a hollow. Fine. I lost so I'm useless anyway, just get it over with."[/spoiler]

Junchi

Ch351

Volt már jobb is, de legalább az art a szokottnál is pretty-bb volt :3; Ulq robbanó lándzsás techje tetszett btw ^^; Ami Ichigót illeti: hát, a magyarázó szöveg még mindig hiányzik, hogy mi is ez az új powa, de gondolom, a köv. ch-ban kapunk egy-két hintet. Amúgy lol, Ulq tényleg elfogadta a vereségét... Ichigo stomps xDD; A cero a fejezet végen meg igencsak nagyot szólt, szal kizárt, hogy az emospada túlélte... Valószínű jövő héten az lesz, hogy vagy leállítják Orihiméék dühöngő eperkét, vagy jön egy teljes fejezet Ulq múltjáról, meg hasonlók...

Christian

Ichigo lassan már olyan mint,hogy ha a Gantzból lépett volna ki :D Ettől függetlenül most legalább tényleg badass :P

blackronin

Más is észrevette azt, hogy Ichigo megint átalakult egy kicsit?
Amikor megállítja Ulqi támadását puszta kézzel lehet látni, hogy a keze megváltozik (hosszú fekete karmok lesznek az ujjak helyett és a kézfeje is más), valamint a következő oldalon sörényt növeszt a nyaka körül és a szemében is megjelenik egy csík... (szerintem a szeme) Meg mintha még izmosabb is lenne...

LuckyDingo

Ez a kép mindent visz: http://www.onemanga.com/Bleach/351/16/

Most azon röhögnék, hogy mindenki elkönyvelte Ulqui halálát, kövi részben viszont megjelent valami eddig ismeretlen alak, aki az utsó pillanatban kihúzta Ichi lábai alól :D vagy Yammi most ért fel és barátja elé vetette magát, így tompítva Ichigo ceroját XD Vagy Orihime ellőtt valami powerfull techet, hogy megvédje Ulquit, csak azért hogy Ichigo ne legyen gyilkos XDDDD

Persze valszeg kinyúlt regenespada :( Jövőhéten meg kitudja mi lesz.. lehet tényleg Ulqui életének értelméről lesz majd szó XD

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-27, 12:41:21
kövi részben viszont megjelent valami eddig ismeretlen alak, aki az utsó pillanatban kihúzta Ichi lábai alól :D vagy Yammi most ért fel és barátja elé vetette magát, így tompítva Ichigo ceroját XD

*DED* xDDDDD; Ezt most elképzeltem:

*füst*
Yammy: "Megmentettelek komám a nagy testemmel és vastag hierrómmal. Mostmár elismered, hogy erős vagyok?"
Ulq: "Barom, így te halsz meg!"
Yammy: o_O

Btw egyetértek. Az a fejtaposós kép mindent visz >:]

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2009-03-27, 13:22:32

*füst*
Yammy: "Megmentettelek komám a nagy testemmel és vastag hierrómmal. Mostmár elismered, hogy erős vagyok?"
Ulq: "Barom, így te halsz meg!"
Yammy: o_O

:lul:

Member

Lol. :D :lul:
Amúgy miért jó az, hogy egy oldalon van 2 kép? Persze, hogy nem lesz soha vége így.

Álljon át Ulqi és onnantól lehet SP párja a popiparban. ::)

Dreamcleaver

Shooting your own leg with a cero at point-blank range seems to be a valid tatic in the world of Bleach.

Amúgy egész jó volt a fejezet, bár az a lame magyarázás Ulqi regenerációs képességéről nem kellett volna.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-03-27, 14:42:58
Shooting your own leg with a cero at point-blank range seems to be a valid tatic in the world of Bleach.

Amúgy egész jó volt a fejezet, bár az a lame magyarázás Ulqi regenerációs képességéről nem kellett volna.

Teljesen reális :D Ulqui kifogást keresett arra, miért nem elég erős XD

A lábonlövés.. biztos Ichinek most a saját Ceroja csak egy meleg szellő XD

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-27, 14:47:32
Quote from: Dreamcleaver on 2009-03-27, 14:42:58

Teljesen reális :D Ulqui kifogást keresett arra, miért nem elég erős XD

A lábonlövés.. biztos Ichinek most a saját Ceroja csak egy meleg szellő XD

Ha amputálná is magát, Orihime úgyis visszanövesztheti a lábát. :D

chilip

vagy utána jönne
ulq: UGYANOLYAN REGENERÁCIÓS KÉPESSÉG MINT AZ ENYÉM? ÉS NEM KELLETT ÉRTE FELÁLDOZNIA SEMMIT?? BAKANA!!!

Dreamcleaver

Én a fordítók helyébe Ulqi utolsó szövegbuborékába a következőt írtam volna:
"Just not the face...not...the face...pls."

:D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2009-03-27, 15:21:17
vagy utána jönne
ulq: UGYANOLYAN REGENERÁCIÓS KÉPESSÉG MINT AZ ENYÉM? ÉS NEM KELLETT ÉRTE FELÁLDOZNIA SEMMIT?? BAKANA!!!

Vagy Ichi egy szempillantás alatt regenerálja a belső szerveit is, aminek láttán Ulqra olyan irigységgel vegyes alacsonyabbrendűségi komplexus tör, hogy magába döfi az eddig gondosan rejtegetett borotvapengéjét.

NLZ

Azért ez elég száni volt, hogy Ulqu úgy feladta, mint ha lett volna már rajta bélyeg. Fejezet elején meg be sem állt a szája, mint ha szájkaratéval akart volna győzni.
[reserved]

blackronin

A legviccesebb az volt, amikor azt mondta:"Ne becsüljél le!"
És utána pár pillanattal később: "Nem hiszem el, hogy ember legyőzött."  :P

Christian

Btw, ezen a taposós képen Ulq olyan vékony,hogy szerintem faxon is haza lehetne küldeni. Vagy csak az ábrázolás rossz :D

NLZ

[reserved]

Liquid Snake

Hát nemtom, lehet én vagyok a hülye, de ez elvégre egy kardozós anime lenne, és nemhiszem, hogy ilyen irányba kéne elterelődnie az egésznek. Ichigo badass meg minden mindenkinek folyik a nyála de én nem akarok végignézni még1 Dragon Ballt ahol az győz akinek a "lövése" több bolygót tud elpusztítani. Jó volt, elég volt egyszer, de ez Bleach lenne... Ha meg nem tud mit kitalálni Kubo akkor könyörgöm zárja le. Ne menjen a minőség rovására a mennyiség.

edit.: Így jobban belegondolva talán az a legszarabb, hogy Ulquinál ilyenek vannak, akkor mi lesz Aizennél meg a keményebb Espada-knál? ( Gurren Lagannban ülve Kamehameznak egymásra amíg el nem fogy a chakrájuk? -__- ) Előre félek már a kapitány harcoktól is...