Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Member on 2009-05-03, 13:27:10
Akkor tényleg egyenlő arányban döglenek ki a két oldalon. ::)
Az a niga annyira semmitmondó volt, hogy itt egy mondatot nem olvastam róla?

Ha jól emlékszem, egy ideig szidtuk az idiótaságát, de valóban nem zavart túl sok vizet. Mondjuk őt elég hamar le is rendezte Kubo.

Chronus

Quote from: Member on 2009-05-03, 13:27:10
Az a niga annyira semmitmondó volt, hogy itt egy mondatot nem olvastam róla?

A geasspada? Jópofa ereje volt. Ennyi. Ja és "BANZAI AIZEN-SAMA"

Én

Jópofa ereje volt, kár, hogy nem használta normálisan.
Amúgy nagyon tetszett a manga amíg meg nem jöttek Zarakiék, de onnantól kedvenc Kubonk csak hánykodja egymásra az eseményeket...
ED: kimaradok valami fontosból, ha átugrom ezeket a külön chaptereket?

Chronus

Quote from: Én on 2009-05-03, 15:06:23
kimaradok valami fontosból, ha átugrom ezeket a külön chaptereket?

Character developement. Byakuya - Rukia kapcsolat. Szayel - Mayuri életfilozófiák a tökéletességről. Nnoitra elég megható halál.

Szal, ja. Én azt mondom megéri kisalvageolni a lényeges dolgokat belőlük. Ne ugord át.

Member

Hülye kérdés, de Byakuya tud olyat, hogy mélyen belédb*ssza a zanpakto-t, aztán chrire zenbonzakura? :D

Dub-zero

ezek közül a legjobb a szayel vs. mayuri volt.

azér milyen ellentmondásos, h az összes espada közül pont a színesbőrűnek voltak "rasszista" nézetei.
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Member

Hallottam "fuck white people" hozzáállásúról, filmben is láttam ilyet, előferdül. :)

Dub-zero

zenében is (tony touch, ha jól emlékszem.. huh, régesrégesrég hallgattam)
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Én

Quote from: Chronus on 2009-05-03, 16:13:58
Character developement. Byakuya - Rukia kapcsolat. Szayel - Mayuri életfilozófiák a tökéletességről. Nnoitra elég megható halál.
Huh, szerintem én már ezeket eleve átugrottam, a Pendulumos részekre kérdeztem... :redface: De azokat most elolvasam, jó volt. Sokkal kerekebb lett tőle az egész történetszál háttere.
Csak egy dolgot nem értek: Uraharára miért nem hatott Aizen hipnózisa?

chilip

mert nem volt ott mikor Aizen bemutatózott a releasével, így nem is hathat rá?

Én

De akkor miért hitte azt Aizen, hogy hat rá?

LuckyDingo

Quote from: Én on 2009-05-04, 14:23:18
Csak egy dolgot nem értek: Uraharára miért nem hatott Aizen hipnózisa?
Urahara nem létezik.. Ő csak Aizen illúziója, akit azért talált ki, hogy bonyolítsa vele a játékot  ;)

Amúgy jah.. amit chilip írt :) De ez sem teljesen igaz, mert ha nem kell bemutatni minden új Vice-nak és kapitánynak a release-t akkor az újabbak miért lettek hipnózva? :)

Én

Itt
Amúgy én azt hittem, csak a released state-et kell látni hozzá :D De erre lehet rosszul emlékszek.

chilip

nem csinált illúziót Aizen, nem is akart. Sztem csak játszott Uraharával.

Én

SaiyaGin

LuckyDingo

[spoiler]Halibel turns around to a spot she cuts Hitsugaya and sees a cut-figure of him; onlt difference is the entire sky is cracked like a smashed mirror. She looks again then realizes what she cut was a reflection from the ice-mirror Hitsugaya has created.

"This trick only works once and I was hoping to use when it was more urgent." Says Hitsugaya and then adds, "Do not underestimate shinigami's powers....."[/spoiler]
A tükörkép mióta vérzik? :facepalm:

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-04, 19:12:38
A tükörkép mióta vérzik? :facepalm:

Irreveláns. A fő gond inkább az, hogy mostantól ezt a new techet Kubo akármikor eljátszhatja majd Hitsuval, ha valami ellen hullára akarja verni. Egyszerűen az ürge kapott még egy életet ezzel....

Nem hogy megerősítette volna, hogy meghalhat, vagy kerülhet bajba jó karakter is, hanem egyszerűen megszüntetett minden lehetőséget arra, hogy Hitsu valaha is meghaljon.

LuckyDingo

Én már amoda is leírtam.. tuti hogy Kubo az életét félti.. kapott levelet a Hitsugaya maffiától.. fanclubtól, hogy ejnyebejnye és aztán jött egy ilyen hülyeséggel XD

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-04, 20:03:37
Én már amoda is leírtam.. tuti hogy Kubo az életét félti.. kapott levelet a Hitsugaya maffiától.. fanclubtól, hogy ejnyebejnye és aztán jött egy ilyen hülyeséggel XD

Ehhe, kizárt ^^; Kubo (meg a többi Jump rabszolga is) két hónappal előre dolgozik, szal ha még kapott is volna fenyegetőlevelet a Hitsutardoktól, azt nem tudta volna egy hét alatt korrigálni. Btw azért reménykedek, hogy Halibel beviszi majd mégegyszer ugyanezt >:3

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2009-05-04, 20:07:13
Ehhe, kizárt ^^; Kubo (meg a többi Jump rabszolga is) két hónappal előre dolgozik, szal ha még kapott is volna fenyegetőlevelet a Hitsutardoktól, azt nem tudta volna egy hét alatt korrigálni. Btw azért reménykedek, hogy Halibel beviszi majd mégegyszer ugyanezt >:3

Vagy csak simán trollkodik, mert tudja, hogy reagálna a Bleach Hitsu-fan és anti-Hitsu tábora a halálára ill. a túlélésére. :D

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2009-05-04, 20:07:13
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-04, 20:03:37

Figyeld, ha én is odadolgoznék és ilyen levelet kapnék, biztos hogy újradolgoznám azt a 2 hónapot 1 hét alatt, hogy ne haljak meg XD

Member

Hamarosan kiderül, hogy Hitsu halálakor a környék páratartalmából újrateremti magát, ha van elég manája, de persze mivel ő a kapitányok közül az int hős...

Én

Dreamcleaver

Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy valóban ideje lenne, ha egy-két kari a jó oldalról is elvérezne, mert kéne már egy kis drámai fokozás a sorozatnak, de erre abszolút nem Hitsu a megfelelő karakter. Az ő karakterében még rejlenek kiaknázatlan lehetőségek. Ezzel szemben pl Komamura, Kenpachi vagy esetleg Ukitake halála, bármennyire is kedvelem ezen szereplőket, sokkal nagyobbat ütne (persze megfelelően epic final battle körítéssel).

On a side note: Nem vagyok Hitsu fan, de a vehemens Hitsu utálatot pont annyira szánalmasnak tartom, mint a fanságot.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-06, 16:15:13
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy valóban ideje lenne, ha egy-két kari a jó oldalról is elvérezne, mert kéne már egy kis drámai fokozás a sorozatnak, de erre abszolút nem Hitsu a megfelelő karakter.
Erre az összes shinigami a megoldás FKTben :) Ha nem vesztenek, akkor nincs tovább a buli. a kulcsot meg kell csinálni... és karakurából kell megcsinálni, hogy Ichigo majd bosszút tudjon állni valamiért :D
Ezek után megint megy az időhúzás, pedig már látjuk az alagút végét, ahol vagy mindegyik Shinigami fexik, vagy elmenekül egy részük.. azaz visszavonul :)

Christian

Én is látom előre ahogy Aizen közli,hogy a kulcshoz valójában nem is kell karakura, csak azért akarta mert így egyszerűbb, de ha nem hát nem. Nagyon régóta tudjuk ,hogy folyamatosan just as i planned modeban Aizen-sama XD

Prof. William

Jah lehet hogy ez az ő Bankaija...

A neve "Just as planned" a lényege pedig az hogy mindig minden úgy történik ahogy ő akarja .:)

Member

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-06, 16:15:13
On a side note: Nem vagyok Hitsu fan, de a vehemens Hitsu utálatot pont annyira szánalmasnak tartom, mint a fanságot.
Végülis az anime történelem egyik legszánalmasabb és legtúlcsápoltabb karija, miközben csak egy segg Edward Elric klón, ugyanazok a poénok (pici vagy), személyiség és seiyuu. Do not want.

Aizen szerintem látja a jövőt, és a zanpakto-ja alapból bankai, akkora a reiyatsuja. :)