Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2009-04-24, 12:55:32
Btw hol a jó életben van Sasakibe? o.O

Otthon maradt, mert tudja, hogy úgy se lenne semmi haszna a csatában, ha már anno Ichigo is kiütötte.

Soifon meg offscreen fáradt ki a harcolászásban? ::)

NLZ

Quote from: Dub-zero on 2009-04-24, 14:12:39
soi fon meg bankaiolhatna. minek húzza?
Meeeeer paaaaaaiinnn deeespaaaiiiiiir!

Sasakibe meg itt van. Ott lent középen, ni. Azóta meg nem is láttuk. :D
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-24, 13:54:29

- nem olyan vészes a sérülés mint vártam. Gyak nem félbe vágta Hali, hanem levágta a a bal karját és a bal oldalának egy részét. Kemény sérülés, de gyógyítható, ennyire van brutál Rangikué is.
- igazság szerint nem sok értelmét látom most Hitsu halálának, hacsak nem Rangiku & Hinamori character development, de miután Orihime sem kapott semmi ilyet, kétlem, hogy Kubo majd két mellékpicsát kezd el részletesen kidolgozni.

Áh nem vészes.. igaz fél testtel is lehet élni :D Ha egy vesével megy, így is mennie kell..  :falba:

Az hogy nem sok értelme van hogy meghaljon.. Yammi után már semminek sincs értelme.. sőt már sokkal előbb érelmét vesztette, szal ennyi erővel meghalhat, aztán hirtelen kiderül, hogy Urahara gyártott sárkánygömböket és visszahozzák az életbe.. de még közben a menyben tanult valaki új techet, amivel Aizent is kettécsapja :D

Egyébként kellemesen csalódnék, ha megpusztulna Hitsu.. de erősen kétlem.. még így is XD

Dreamcleaver

Nézd meg jobban a képet. Rohadtul messze van Hitsu a kettévágástól. Az meg, hogy vese blablabla...ezek shinigamik. Rangiku sérülése is van ilyen súlyos. Belel lehet halni, de fel is lehet belőle gyógyulni, Szal innentől Kubo azt kezd vele, amit akar.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Liquid Snake

Jobb karját vágta le :D De sztem Hitsunak ezzel vége a fightnak, megy ő is a kis kockába amit láthattunk a ch elején xD

Chronus

LuckyDingo

Aki színezős kedvében van, neki eshet ennek. Nekem még van egy beadandóm XD
[spoiler][/spoiler]

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-24, 23:58:08
[spoiler][/spoiler]

Minek? Összesen 3 szín van rajta. Szőke haj, barna bőr, meg fehér armor. Ilyenér már rég nem bajlódok :D

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2009-04-25, 00:16:24
Quote from: LuckyDingo on 2009-04-24, 23:58:08
[spoiler][/spoiler]

Minek? Összesen 3 szín van rajta. Szőke haj, barna bőr, meg fehér armor. Ilyenér már rég nem bajlódok :D
Rossz felfogás :D 3 alapszín van rajta.. az hogy utána milyen árnyalatokat teszel rá, milyen fényeket kap, már egyedivé teszi :D Nem anime stílusban kell színezni XD Off vége :)

blackronin

Egy kis olvasmány:
http://bleachasylum.com/showthread.php?t=8644&page=45
449-es hozzászólást olvasd!

Ennyire igényes, érdekes és eredeti fanfiction cuccot még nem olvastam!  :whoah:
Igaz, hogy elég hosszú, de megéri az olvasást.

Kubo, szerintem leckéket kéne venned ettől a sráctól, hogy kell egy IZGALMAS, EREDETI történetet írni!

LuckyDingo

Hát... lenne még mit dolgoznia rajta XDAz jött le belőle, hogy egy chapterben mindenki shikaiba.. sőt a végére bankaiba menjen XD Ez inkább csak egy kívánság, de nem nézne ki jól. Szvsz Lilinette legyőzhető shikai nélkül is gyorsan..

Soifon bankai.. lame mellesleg a személyisége a bankaial együtt lett silent assasinból cocky brat :D

QuoteStark:

-Afterall, the three of us are VASTO LORDES.

Shunsui makes a criptical face as if he heard what he was most worrying to hear.
Nem hinném, hogy nem számított rá eddig... mire vágna criptical face-t..
*
ááá.. Halibel könnyei.. meg a szövege.. sry, but ROTFLOL :D
*
És itt hagyom abba... ez nem jó így :D Van amit Kubo csinált, ami már annyira sablonos, hogy szar. Ez meg annyira sablonos, hogy túl jó. Olyan, mintha ha a BA-s emberek eddigi jövendölését összegyúrta volna és a saját fanságát is beletette volna.

Nem tudom miért, de engem idegesítene ha így lenne :D

Liquid Snake

Ha ezen a gyereken múlt volna a bleach, 100ch után vége lett volna. Tényleg csak egy ábrándozás ez, ami mellesleg már túl túl túl jó akarna lenni. Épp ezért lame.

blackronin

Bocs, de az én hibám, hogy nem fejtettem ki bővebben, hogy mi tetszett benne...
Egy az egyben tényleg nem lenne túl jó, DE a felmerült ötletek tetszenek:

pl. 1. Valamelyik Espada tagról kiderül, hogy ismeri valahonnan Yamamoto-t. (az írásban ez Halibel volt)
2. Valamelyik Espada valóban meghatódik azon, hogy elvesztette a Fracciónjait.
Nem nyeli le, hogy: "Meghaltak és kész." (szintén Halibel-re gondolt az író)
3. Yamamoto halála.
4. Soifon bankai-ja semmit nem érne Barragan ellen.
5. Stark nem release-selne, hanem simán leverné az ellenfeleit. (mindegy, hogy ki az)
6. Aizen és csapata nyer FKT-ban.
7. Visszaemlékezések. (nekem nagyon tetszett ez a VL vs SS háború a múltban dolog, ahol a fiatal Yama és Unohana-t látnánk)

Összeségében tényleg túl tökéletes akar lenni, ami már gyanús is lenne!  :D

Liquid Snake

1. Az Espada-kat Aizen hozta létre, ergo nem ismerhetik Yama-t.  ::)
2. Túl nyálas, sztem nem Espadakhoz illő. Mellesleg pont Halibel ne nyelné le? ( mindenki arra gondol amire akar xD )  :P
3. L-A-M-E  :zomg:
4. Sztem ez ígyis lesz.  :hehe:
5. Stark vs Shunsui fightot akarok látni, nem ronthatja el ilyenekkel Kubo.  :grrr:
6. Hmm nem is tudom...  :3x3:
7. Ahogy mondtam Aizen előtt nem voltak Espada-k ergo nem lehetett VL vs SS harc....  ::)

Chronus

Vastro Lorde alatt a mostani espadák sima VL hollow változatait értette ír író, még az arrancarizálás előtt. Nem tudom mit nem lehetett ezen érteni.

Liquid Snake

Quote from: Chronus on 2009-04-30, 19:10:37
Vastro Lorde alatt a mostani espadák sima VL hollow változatait értette ír író, még az arrancarizálás előtt. Nem tudom mit nem lehetett ezen érteni.

Lol, az meg még lame-bb. Ha anno azok "harcoltak" SS ellen akkor most lazán szarrá kéne verniük az egész kapitány hadsereget. Hülyeség ilyeneket belemagyarázni...

NLZ

Meg ha harcoltak volna velük, akkor rébuszokban beszélnének róluk, mint legendáról.
[reserved]

Chronus

Quote from: Liquid Snake on 2009-04-30, 19:34:20
Ha anno azok "harcoltak" SS ellen akkor most lazán szarrá kéne verniük az egész kapitány hadsereget.

Ha nem tűnt volna fel éppen ez történik. Eddig még egy Espadán se esett egy karcolás se, ellenben egy bankai dude már félebe lett vágva, egy másik meg meg se tudta karcolni az ellenfelét, haxx shikai ide vagy oda.

Ezt te minek nevezed? Biztos győzelemnek? Or are you still in denial? :gyagya:

Quote from: NLZ on 2009-04-30, 19:58:56
Meg ha harcoltak volna velük, akkor rébuszokban beszélnének róluk, mint legendáról.

Pont úgy említette őket Hitsugaya az első alkalommal. "Állítólag csak pár létezk egész Hueco Mundoban."

NLZ

Izé, mármint ha harcoltak volna, akkor nem így említenék őlet, hanem sokkal konkrétabban. :D
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-04-30, 21:31:18
Izé, mármint ha harcoltak volna, akkor nem így említenék őlet, hanem sokkal konkrétabban. :D

Ki? Hitsugaya aki alig 120 éves? :P Biztos említik majd őket az öreg fejek ha sok kerül arra is. Lehet cak Yama harcolt VL-el az egész bagázsból. Ritkák mint a fehér hollow.

blackronin

Chronus:  :tezsvir:
Mindennel, amit mondtál.

Még valami: szerintem ha érzelgős, lelkizős dolgok történnének az Espada-kal (pl. fájdalom az elvesztett fracción-nok miatt, egy régi sérelem megtorlása, megvédeni egy kiválasztott személyt, stb.), akkor mutatná be jól Kubo, hogy mennyire másak, mint a hollow-k. Hogy mennyire félreismertük őket.
Van szívük, lelkük, céljaik, törődnek másokkal, tehát végre nem állatok... Akiknek a túlélésen kívül még mást is akarnak. Megmutatnák, hogy van joguk élni és nem csak legyőzendő 'akadályok'.

Ha most simán kinyírja őket Kubo, akkor azzal csak egyet ér el:
Sajnálkozni fogunk, hogy mennyivel töbet ki lehetett volna hozni ebből a dologból.
Mert ahhoz teljesen felesleges mindenfajta drámai hatást kelteni, ha a végén úgy 'dögöljenek meg' mint az állatok, vagyis lemészárolják őket és a shinigamik semmit nem éreznek utána.

Igenis fogják fel, hogy nem lehet csak úgy megölni mindenkit azzal az indokkal, hogy hollow meg hogy Aizennel van.

Ha pedig megint csak a mészárlás lesz... Akkor hagyom ezt a nyavalyás sorozatot a fenébe. Én nem azért olvasok mangát, hogy Walt Disney féle cukormázas történeteket 'izguljak' végig. Láttam én már abból eleget. Talán túl sokat is!

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-04-30, 22:01:55

Van szívük, lelkük, céljaik, törődnek másokkal[/b], tehát végre nem állatok... Akiknek a túlélésen kívül még mást is akarnak. Megmutatnák, hogy van joguk élni és nem csak legyőzendő 'akadályok'.
Szívük? Akkor Ulquiorra mi a fenét keresett egyfolytában? Szerintem egyedül ő jutott el odáig, hogy egyáltalán elgondolkozzon azon, hogy mi a szív.. és látod mi lett belőle XD
Céljaik? Aizen-samát szolgálni, mert ő az istenkirály, erőt adott és nem fél semmitől.
Törődnek másokkal? XD Mint Grimmjow, Yammi, akik gondolkodás nélkül szétlőtt-szétcsapott más arrancarokat. VAgy Szayel, aki megette a fraccionokat :D Barragan, aki le se tojta igazából, hogy behalt az összes alattvalója. Max csak felidegesítette.. picit. Egyedül Halibelnél tűnt fel, hogy valamit gondolt a fraccionjairól. De ha annyira bosszúhadjáratot akart volna indítani miattuk, akkor miért nem azonnal Yamatatára ment? Ott bohóckodik Hitsugayával és még ok nélkül releasel is :D
Stark és lilinett kapcsolata meg egy az egyben copy-paste Kyouraku-Risa. Csak azért kellett hogy bemutassa, hogy Stark az nem is olyan rossz fiú, hiszen engedi hogy egy kis mitugrász b*szogassa :D
Zommari törődött Aronieroval, mikor bosszút akart érte állni? Noitra törődött Teslával, mikor figyelmeztette volna, hogy Kenpachi keményebb, mint azt a Tesla hiszi? Valszeg igen, mert volt pár érzékenyebb espada is tuti. De eddig a legtöbb érzelmet, meg törődést Nelieltől láttam, de tőle is csak azért, mert mégiscsak a jófiúkhoz tartozik mostmár és nem lehetett volna kegyetlen gyilkosként ábrázolni /pedig jó lett volna :)/

QuoteMert ahhoz teljesen felesleges mindenfajta drámai hatást kelteni, ha a végén úgy 'dögöljenek meg' mint az állatok, vagyis lemészárolják őket és a shinigamik semmit nem éreznek utána.
Most konkrétan mire vársz? Megsirassák őket? :D Akármilyen fájó: Arrancar= gonosz, Shinigami= jó /mégha nem is teljesen így van/ Gonosz elpusztul, jó győz  :ejnye: Akárhogy csavarják akkor is ez lesz. Azt elhiszem, hogy az espadák levágnak mindenkit, de senki sem fog meghalni... /anno a ryokákkal ellőtte ezt/

Ez a hollow-shinigami, "azéémertcigányvagyok" kérdés, meg Zommari mániája volt, a többit nem nagyon izgatta még.

QuoteIgenis fogják fel, hogy nem lehet csak úgy megölni mindenkit azzal az indokkal, hogy hollow meg hogy Aizennel van.
Ömm.. miért is nem lehet?

QuoteHa pedig megint csak a mészárlás lesz... Akkor hagyom ezt a nyavalyás sorozatot a fenébe. Én nem azért olvasok mangát, hogy Walt Disney féle cukormázas történeteket 'izguljak' végig. Láttam én már abból eleget. Talán túl sokat is!
I think it's time to drop it then XD Szerintem egyébként egyedül te vársz még valamit a bleachtől. Aki még ide ír, az valszeg már csak megszokásból olvassa és kommentálja az eseményeket :)
Apropó, mi a bajod a Walt Disney-vel? XD

blackronin

QuoteSzívük? Akkor Ulquiorra mi a fenét keresett egyfolytában? Szerintem egyedül ő jutott el odáig, hogy egyáltalán elgondolkozzon azon, hogy mi a szív.. és látod mi lett belőle XD
Céljaik? Aizen-samát szolgálni, mert ő az istenkirály, erőt adott és nem fél semmitől.
Törődnek másokkal? XD Mint Grimmjow, Yammi, akik gondolkodás nélkül szétlőtt-szétcsapott más arrancarokat. VAgy Szayel, aki megette a fraccionokat  Barragan, aki le se tojta igazából, hogy behalt az összes alattvalója. Max csak felidegesítette.. picit. Egyedül Halibelnél tűnt fel, hogy valamit gondolt a fraccionjairól. De ha annyira bosszúhadjáratot akart volna indítani miattuk, akkor miért nem azonnal Yamatatára ment? Ott bohóckodik Hitsugayával és még ok nélkül releasel is
Stark és lilinett kapcsolata meg egy az egyben copy-paste Kyouraku-Risa. Csak azért kellett hogy bemutassa, hogy Stark az nem is olyan rossz fiú, hiszen engedi hogy egy kis mitugrász b*szogassa
Zommari törődött Aronieroval, mikor bosszút akart érte állni? Noitra törődött Teslával, mikor figyelmeztette volna, hogy Kenpachi keményebb, mint azt a Tesla hiszi? Valszeg igen, mert volt pár érzékenyebb espada is tuti. De eddig a legtöbb érzelmet, meg törődést Nelieltől láttam, de tőle is csak azért, mert mégiscsak a jófiúkhoz tartozik mostmár és nem lehetett volna kegyetlen gyilkosként ábrázolni /pedig jó lett volna /

Az Espada-k halála előtt derül ki mindig, hogy formálisan Aizen-samat 'szolgálják', s követik az utasításait, de aztán mindig előkerül a személyes indok is...
Ulqi jobban meg akarta érteni az érzelmeket, a 'szívet'...
Nnoitra a harc hevében akart meghalni, egy méltó ellenféllel szemben...
Grimmjow 'király' akar lenni, a legjobb...
Zommari meg akarta bosszulni a hollowkon esett sérelmeket...
Szayel a tökéletes létforma elérését kívánta...
Aarnio pedig csak véget akart vetni az állandó szenvedésének...
A többiek esetében is kiderül, hogy mi volt az 'igazi' cél, hogy miért élnek.
Egyébként a kegyetlenség nemcsak hollow vonás, nem 'állati'... Ez igaz az érzéketlenségre is, meg arra hogy valakinek a sorsa nem érdekel.
A shinigamik is lehetnek ugyanilyenek, tehát ez nem bizonyíték arra, hogy az arrancarok alsóbbrendűek vagy érzelmileg 'fejletlenebbek' a shinigamiknál.

Néhány további dolog: szerintem Kenpachi-t nem érdekelte volna, ha meghal Ikkaku...
Felfogta volna és kész. Kedvelte, de ennyi.
Shunsui és Lisa vs Stark és Liliette... Azért egy kicsit más a kapcsolat az alábbi párok között. Ezt te is tudod.
Yama pedig NAGYON hasonlít Barraganra! Ugyanis Yama pedig azt nem tűri el, hogy gyengének lássák a beosztottjait... Mert az esetleg őt is minősíti. Ezért maga küszöböli ki a csorbát, igaz ezzel megmenti őket, de csalódik bennük. Nem mutatja ki, de akkor is.
Barragan pedig csak csalódik a katonái kudarca miatt, de nem értük teszi... Hanem ő is inkább magáért. De tudja, hogy ez nem minősíti őt.
Soifon pedig sokkal rosszabb Halibelnél. Egy személyre zúdítja össze kedvességét, szeretetét és a többieket semmibe nézi.

Mindenki többet vár még a Bleachtől, ugyanis ha nem így lenne, akkor már régóta abbahagyta volna és olvasna valami mást.

chilip

itt olyan jól elbeszélgettek az espadákról de mindenki elfelejtette volna Neliel-t? :D sztem ő elég normális :D

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-04-30, 23:43:54
Mindenki többet vár még a Bleachtől, ugyanis ha nem így lenne, akkor már régóta abbahagyta volna és olvasna valami mást.
Olvason ezen kívül még vagy 10et :D de lehet többet :D Ezt már csak /mint a narutot/ megszokásból, mert ha hetente kijön.. miért ne :D

chilip: Nelielről az előző postomban megemlékeztem, de őt már akkor mutatták be flashbackben, mikor tudtuk hogy Ichigoék oldalán áll, szal azért nem mutatták azokat a pillanatokat, amikor más hollowok vagy egyéb lények torkát harapta el sátáni kacajok közepette ^^

Chronus

Ne menjünk bele abba, hogy a Shinigamiknak van-e joguk van elvenni a Hollowok életét. Minden létformának joga van elvenni egy másik létforma életét ha az érdekei úgy kívánják. Ez alapigazság.

Csak azért mert a törvény vagy az erkölcs bünteti, attól még ölni nem bűn. Semmilyen mennyiségben. Ez tipikusan az az emberi törvény/morál típus aminek az egyetlen célja csupán a társadalom egységének fenntartása.

Minden létforma öl. Az idők kezdete óta. Kicsi ez a bolygó mindenkinek.

BTW Zomali szövege nem volt teljesen lényegtelen amúgy is? Bya is megmondta, hogy nem azért öli meg mert Hollow, hanem "because it's personal". Szal lényegében nem kapott semmi viszontreakciót a szövegére. (ráadásul a Shinigamik gyk nem is ölik meg a Hollow-okat. Azok a Quincyk voltak)

Quote from: blackronin on 2009-04-30, 23:43:54

Nagyszart. Kb 2-3 perc egy chapter. Ha egy béka segge alatti szar lenne akkor is olvasnánk, ha másért nem már csak azért is, hogy tudjuk éppen min megy a vita itt.

Nulla idő egy fejezet végiglapozása. Ne állítsd be úgy mintha egy TV-sorozat, vagy egy könyv lenne, amibe ténylegesen lehetséges feleslegesen időt beleölni.

Dub-zero

csak végignéztem ezt a fanfiction-t (vagymit). egész jónak tűnik, csak nem számolt a royal guarddal meg uraharaékkal.

ja, a másik ilyen anomália a bleach-nél, h ilyen rövid idő sikerült volna kitenyészteni az espada-kat? I mean ez kb. pár hónap volt [onnan gondolom, h ss arc vmikor tavasszal/nyáron volt ("producing ice in this season of the year. it's spectacular." - vagy vmi ilyesmi)], ez az espadasdi meg már ősz óta tart.
"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Chronus

Az egész SS arc a nyári szünetben zajlódott le, szal az egyhónapnyi edzéssel a Vizard tréning után, plusz a pár köztes hét hozzáadásával simán ősz vége felé lehetünk.

Időben nem vagyunk felcsúszva.

Chronus

:zomg: :he: :eek:

[spoiler=356]

[/spoiler]
[spoiler]Kay, some translations about that Espada page, they are supposedly what each Espada represents:

Ulquiorra - Desolation
Halibel - Sacrifice
Stark - Loneliness
Nnoitora - Despair (I thought this was Ulquiorra...oh well)
Grimmjow - Destruction
Zommari - Addiction
Szayel - Insanity
Aaroneiro - Greed
Yammy - Wrath

Barragan's release is Skeleton Emperor. His command term is "Kuchiro" (Rot)

Hitsu is alive.[/spoiler]

blackronin

Ez most hogy ????????????  :wtf:

Edit: Barragan egyszerűen állat!  :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah: :whoah:
Rajongó lettem!!!

Edit2: Hitsu él... Elsőre nem örültem neki (pontosabban szólva csalódott voltam), de utána rájöttem, hogy ez nekünk nagyon jó, hiszen Kubo ezt a trükköt még egyszer nem tudja majd ellőni. Meg ugyebár Halibel csak egy sima csapással csinálta ezt.
Mi lesz, ha komolyan kezd harcolni?  :D
És ez az Espada halál dolog nagyon érdekes... Stark magányosan akar meghalni?
Mégis miért?